Shaw je připraven nastoupit v semifinále Eura. Zdravotní trable jsou minulostí

08.07., 17:48
Aktuality

Anglický obránce Luke Shaw ujistil, že je připravený nastoupit od začátku ve středečním semifinále Eura proti Nizozemsku. Osmadvacetiletý levý bek se ve čtvrtfinále proti Švýcarsku vrátil do hry po více než čtyřech měsících, během kterých měl vleklé svalové problémy.

"Samozřejmě jsem připravený, ale všechno záleží na trenérovi. Jsem mu vděčný za to, že mi věřil a nominoval mě na turnaj. Teď se cítím zdravý a připravený nastoupit," citovala Shawa agentura AP.

Anglie je kritizovaná kvůli nepřesvědčivým výsledkům i hernímu projevu, a právě pozice levého beka je hodně diskutovaná, protože na ní hraje přes nohu pravák Kieran Trippier. Kouč Gareth Southgate vzal Shawa na turnaj do Německa navzdory tomu, že obránce Manchesteru United nastoupil k poslednímu soutěžnímu zápasu v polovině února. V sobotu proti Švýcarsku odehrál 43 minut a byl u postupu Albionu po penaltovém rozstřelu.

Autor: ČTK

Komentáře (6)

Přidat komentář
vceradnesazitra

Mrdá na klub, ale za repre hrát může

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Talker

Je fakt šílený, že si vezme kouč na šampionát jediného hráče na jednu pozici a ten je ještě zraněný až do semifinále a je otázka, v jaké formě vůbec bude.

Reagovat
El Cid z City

A teď si vem, že mu to vyjde a postoupí do finále. Minule hrál chvilku, ale okamžitě do hry zapadnul.

Reagovat
LyEX

To je na hanbu ostatným klubom nie na pochvalu za tie výkony, aj keď teda mali doteraz šťastie na súperov s nižšou kvalitou

Reagovat
Vsadim gule

Hlavně ať se zas nezkraví na půl roku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele