Sevilla je superfavorit, ale ne nepřemožitelná, míní trenér Jílek

22.08.2018, 18:40
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (54)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Machin zatím přesvědčivý, pochybuji, že Olomouc má šanci, tohle není Udine, bylo by sympatický kdyby na to Olomouc vletla a skusila překvapit, ale pokud se zatáhnou tak tohle nebude Liberec vs Udine, Sevilla je úplně zničí.

Reagovat
Han střelil první

Tak zrovna Liberec dokázal Seville v EL moc hezky zatopit.

Reagovat
Azazelo RD

A to nás ještě řezal rozhodčí celou skupinu!

Reagovat
stas87

Tento stryko vobec netusi, kto za Sevillu hra a ako su ti hraci kvalitni. Tak hlavne postav kopyto Vepreka do zakladu a cez jeho stranu tam bude dialnica. Sancu samozrejme maju, lenze len vtedy ked ich Sevilla podceni. Ak k tomu pristupi zodpovedne, tak rozhodnu uz zajtra. Neprajem Olomoucu ziadny debakel, lenze Sevilla podla vyjadreni berie EL vazne a ak potvrdi to co deklaruju, tak jednoducho nedaju sancu Sigme. A zapas Trencin-Feyenoord ci Dinamo Minsk-Zenit si Sevilla pamäta.

Reagovat
smazaný uživatel

Precti si clanek nez napises takovou picovinu. Hlavne ctvrty odstavec. Diky.

Reagovat
stas87

Dost pochybujem ze Jilek vobec pozna Machina a ako sa pod nim prezentovala Girona. Ist na TM a pozerat koho kupili a koho predali dokaze kazdy blbec. Machin je trener, s ktorym mozu atakovat stvrte miesto, pretoze Girona pod nim hrala nadherny futbal a mal blizsie do europy ako k tomu, aby spadli spät od Segundy. Teraz dostal este lepsi tim a to, akym sposobom vyskolili Rayo.. Oni sa mozu porazit len sami v hlave.

Reagovat
Cottage

hlavně, že ty to víš, ze všech nejlépe

Reagovat
stas87

Ja viem vsetko. Sak som si len chcel zarypat. Jilek je veljy placko a ja ho nemam vobec rad.

Reagovat
FCSL

Tento stryko vobec netusi, kto za Sevillu hra a ako su ti hraci kvalitni. Tak aspon že vševěd stas87 to ví

Reagovat
stas87

Diky ze si ocenil moje schopnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Plšek je možná fajn, ale opravdu není kvalitní jako Ben Yedder nebo Silva, na souboje veprek vs technický Navas nebo Nolito bude paráda koukat, nejlepší má Olomouc střed hřiště, ale Houska s Faltou Teda opravdu nejsou jako Banega, Banega ukázal na MS, když konečně dostal šanci, že v Interu nefungovalo více věcí, ale v Seville je zase skvělý a v repre.

Reagovat
OranžováKarkulka

proc porovnavas Plska s Ben Yedderem/Silvou a Faltu s Banegou?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože když na každém postu mají větší kvalitu, tak aby se tu brzdili ty naděje, že Olomouc klidně postoupí. Tohle neubrani jako Liberec a Udine.

Reagovat
OranžováKarkulka

ja v zadnym pripade nepopiram ze Sevilla ma lepsi hrace na vsech postech slo mi akorat o to, ze Plsek je stredni zaloznik a Falta hraje kraj

Reagovat
smazaný uživatel

Jo určitě neví kdo za Sevillu hraje a jak jsou ti hráči kvalitní.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono úplně stačí, když předvede skvělý zápas Banega a Olomouc nebude vědět která bije. Ty jeho přípravky, to jsou věci, který Olomouc z český ligy nezná.

Reagovat
smazaný uživatel

No a co. Je dobře, že si trochu věří. Jinak by to nemuseli vůbec hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

trapas

Reagovat
stas87

Jj, nedat Seville gol. Suhlasim.

Reagovat
smazaný uživatel

tak se hlavne zase nekdy rozbrec, az ti nekdo rekne, ze mas komplex, ty nulova sance

Reagovat
stas87

Tak k placu mas evidentne blizsie ty, kedze si sa prisiel vysmiat a Olomouc prehrala a dost mozno uz aj vypadla. U teba ale nic nove, hlavne spomenut komplex a tvarit sa ako si nad vecou.

Reagovat
smazaný uživatel

ten vysmech porad trva. jilek evidentne vi, co a jak sevilla hraje a vyborne svuj tym na ne pripravil. takze tvuj zblept o strykovi je porad smesny. nebo treba to o veprekovi. ten sveho soupere na strane prehraval (nez prisel cerstvy navas)

v podstate nic z toho, co jsi tady napsal se nepotvrdilo, ty nas vseznaly experte

Reagovat
stas87

A vysledok je 0-1, sance na postup su este mensie ako pred vykopom prveho zapasu..stacilo, ak nastupil Silva a Navas a ti zmenili hru Sevilly a nakoniec dali aj gol. Asi tolko k tej kvalite hracov Sevilly.

Nehral skuseny Kjaer a ta nezohrata obrana mala problemy. Preto pustili Olomouc do tolkych naznakov a polosanci. Inkasovat mohli, ale Vaclik ma nulu vdaka kopytam co by nedali gol dalsich 90. minut.

Takze jedine co mi nevyslo vyrazne, je vykon Vepreka. Ten prekvapil, ale ako Jilek sam povedal- zamerne hrali tak, aby sa sustredili na kraje Sevilly a nepustili ich do hry. Este by som si s Veprekom pockal do odvety, tam totiz budu musiet kraje Olomouca byt aktivne a uz

sa nebudu moc sustredit vyhradne na to, aby ubranili kraje Sevilly. Branit je lahsie ako utocit.

Ak sa v odvete potvrdi, ze Jilek netusi a dostanu trebars 5-0, ospravedlnis sa? Asi tazko, ani by som to od teba necakal. Ty sa len smejes druhym, asi ani nic ine nevies. Ale tak kazdy sme iny..

Reagovat
smazaný uživatel

co ti vyslo? ze hraci sevilly maji kvalitu vi uplne kazdy, ale o tom jsi nepsal. ty jsi napsal, ze jilek ty hrace a sevillu nezna

vsak ty jsi ten zapas ani nevidel, tak co tu mluvis zmene hry? dali gol po brejku. a asi dvakrat tam prosel navas, jinak utocila porad spise olomouc..

a najednou si prejes debakl? chapu karma za neapol

Reagovat
stas87

Jo a preto siel Muriel sam na branku...a Vaclik v podstate za cely zapas zasiahol myslil len trikrat. Inak vsetko vedla...z toho chces dat gol ako, ked ti drevaci netrafi branku?

Ked nastupil Navas a Silva, tak dokazali z tych malo sanci ćo mali byt aspon poriadne nebezpecni. Takze ak tam ty nevidis zmenu k lepsiemu v ofenzive...tak radsej sleduj len Arsenal.

Predkola sa hraju na dva zapasy. V tom prvom Sevilla rozhodne neukazala vsetky svoje kvality a Olomoucu vysla taktika. Tym Sevilllu prekvapili. Ale vo finale je ti k hovnu, ked nedokazes ani remizovat a ides do odvety s tym, ze ani jeden gol ti nemusi stacit na predlzenie vzhladom ku kvalite supera.

Reagovat
smazaný uživatel

nevim o co ti jde. olomouc byla vyrovnanym souperem, ne-li lepsi v zapase se sevillou... tohle samo o sobe rozmetava ty tvoje kecy o jilkovi. jaktoze svuj tym tak dobre na ne pripravil, kdyz nezna hrace sevilly??

a jeste jednou proc se vysmivas necemu, co jsi ani nevidel? ty strely mimo byly asi 2x do prazdne z metru, kdy chybel pul kroku na jasny gol, to neni drevactvi ale smula.

ty pises jako kdyby prichod navase se silvou uplne zmenil obraz hry a sevilla je najednou prehravala a vytvarela si sanci za sanci. tak to ale nebylo ani nahodou.

Reagovat
stas87

Co si Sevilla vypracovala do prichodu Navasa a Silvu? Snad len strelu z vapna, ktoru ale Buchta vyrazil..od ich prichodu tam bol najazd Muriela, hlavicka taktiez od Muriela z dost dobrej pozicie a gol. Cize s nimi na ihrisku bola Sevila podstatne nebezpecnejsia ako bez nich. V tom sa to u nich zmenilo k lepsiemu.

Ako som vyssie spominal, Jilka nemam rad lebo dokaze vyplakavat ked prehra. Tak som si do neho rypol a hned si sa nachytal. Ja som sa pobavil ale teba to evidentne zasiahlo a donutilo reagovat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak samozrejme, ze si vypracovali nejake sance, kdyz prijdou rychli ofenzivni hraci do oteverene obrany simgy. ale ty sance vyplynuly prave z toho, ze se hra nezmenila a sigma utocila.

jinak s reakci jsi prvni pribehl ty ja jsem prave myslel,ze ten vykon olomouce te musel umlcet, takze me to prekvapilo...

Reagovat
stas87

Vidis a to je prave to. Na ihrisko prisli hraci co urobi rozdiel vo vyrovnanom zapase. Pre Olomouc skoda, ze stale chceli dat gol. Mohli to zavriet poslednych dvadsat minut a uhrat si 0-0. Takto nemaju nic, mizerne vyhliadky do odvety a len pocit toho, ze hrali vyrovnany zapas s favoritom. Lenze to ti je absolutne k hovnu, kedze vypadnes v predkole. Pred prichodom Silvu a Navasa bola Sevilla dost marna smerom dopredu a oni narozdiel od hracov Olomouca dokazu akciu dohrat do golu. Vaclik v zapase zasiahol len trikrat a z toho tazky zakrok mal myslim len pri jednej strele co vyrazil na roh. Inak nemal pracu prave vdaka neschopnosti a drevactvu domacich hracov.

Prekvapili ma, to je fakt. Odveta uz bude o inom za predpokladu, ze v obrane bude hrat Kjaer. Machin nebude vela hracov setrit kvoli prvemu zapasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Demence

Reagovat
smazaný uživatel

I první odstavec, kde říká, že Sevilla patří mezi 10 nejlepších týmů na světě, což je sice blbost, ale kvalitu má obrovskou.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ježišmarja, tak proč jim to prostě hned nepustit, že jo

Reagovat
smazaný uživatel

Ten si nevidí do huby tenhle plačko,v olomouci už se tresou na to az vypadnou pak tak 2-3 kola a jde

Reagovat
Andis

Tak jistě pro týmy jako Barcelona, Real, City, Bayern atd. ....nepřemožitelná není, ale pro Olomouc? Já bych si přál jediné: Aby Jílek potvrdil svou nabubřilost tím, že nepostaví všechno na na vápně, ale zkusí si zahrát se Sevillou fotbal. Jako tenkrát Jablonec na Betisu

Reagovat
smazaný uživatel

Když trenér řekne, že je soupeř favorit a tým si to jde užít, tak ho tu sežerete, že je připosranej. Když řekne, že malinkatou šanci mají, tak je to namyšlenej dement.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně že to.není dementní slovák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rišan

Samozřejmě že to jsou typičtí křiví čecháčkové. Mne jen zajímá jak se to stalo, že Sevilla jež v posledních letech předvedla zcela bezprecedentní pohárovou suverenitu, skončila v lize až sedmá?!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mal by rýchlo vytriezvieť po tom výkone s Baníkom...

Reagovat
Tywin Lannister

1. Real Barca

2. Bayern MC Juventus, PSG

3. Athletico Liverpool

4. Chelsea Sevilla MU Arsenal Dotrmund Tottenham AS Roma

5. Inter Valencie Monaco Neapol Benfica Sachtar Porto

takhle bych rozdelil týpy dle kvality..težko říct jestli sevilla top 10 ...tech 7 tymu je tam dost vyrovnanech

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla byla loni v lize až 7., vejde se tak do první dvacítky.

Reagovat
smazaný uživatel

Držím palce. Sevilla Olomouc určitě podcení, takže je důležitý se hlavně nepředposrat ještě před zápasem. Viktorka ukázala, že se dá hrát s kýmkoliv (vyjma těch úplných top klubů).

Vhodný by bylo nepostavit Štěrbu, ten byl proti Ostravě katastrofální.

Jo a ještě jedna poznámka, Olomouc si bude v lize muset zvyknout, že přehrávání často k bodům vést nemusí.

Reagovat
Andis

Jj to fakt ukázala no že jde hrát s kýmkoliv, třeba s Ploještí nebo Razgradem

Reagovat
smazaný uživatel

Ale FC je top tym jako Atletico, Real, Barca, atd...

Reagovat
smazaný uživatel

Prekvapuje me, ze hodne lidi tady na EF nema Jilka rado. Podle me je to ferovej, uprimnej a dobrej trener. Kdyz ho porovnam s takovym Vrbou, kterej umi jen arogantne odpovidat. Jako zajimal by me duvod, proc nekomu vadi?

Reagovat
smazaný uživatel

Me too

Reagovat
Rišan

Reagovat
sosna

Vesměs to jsou fans Baníku, protože se po jednom ze vzájemných zápasů Jílek nějak navezl do Baníku, navím už přesně o co šlo. (to stejné platí pro Buchtu) A pak pár jedinců s komplexem jako Liquid a spol., netřeba komentář.

Reagovat
smazaný uživatel

plus trouba replikator

Reagovat
Fodbalysta

podle mě spíš nemají rádi Sigmu

Reagovat
verv

pro mě nejoblíbenější trenér v lize

Reagovat
Losinho

Protože se každej druhej tejden chová jako ubrečený děcko.

Reagovat
smazaný uživatel

Já s ním osobně problém nemám. Skvělý trenér, jeho upřímnost a přesto schopnost udržet si stále optimismus mě baví.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele