Serie A - souhrn 3. kola: Inter rozdrtil Atalantu

30.08., 21:18, aktualizováno 01.09., 22:53
Komentáře a souhrny
Marcus Thuram (© AFP)

Bez porážky zůstává i po třetím kole Turín, ten zásluhou branky v závěru zvítězil v Benátkách a vyhoupl se tak dočasně do čela tabulky. Tam dlouho nevydržel, po jasném triumfu nad Atalantou se před něj posunul Inter. Sedm bodů má rovněž Juventus, který remizoval bez gólu s AS Řím. Bez výhry zůstává AC Milán.

Udinese Calcio - Como 1907 1:0

01.09.2024 20:45

Góly: 43. Brenner

Como se v rámci třetího kola Serie A stále nedočkalo výhry, na hřišti Udinese padlo 0:1. Svěřenci Cesca Fábregase se prezentovali nebojácným stylem hry, dominance se však nesešla s efektivitou. Le Zebrette tak šli proti chodu hry do vedení v závěru první půle, na což hosté sídlící poblíž malebného jezera nedokázali odpovědět. Nepomohla jim ani výhoda pokutového kopu v samotném závěru, kdy zklamal Patrick Crutone, jenž za klub nastupoval i v druhé lize.

Oba týmy měly v úvodu utkání šance na brzké vedení. Nejprve Andrea Belotti z Coma v příležitosti netrefil branku a na druhé straně domácí Kingsley Ehizibue přestřelil. Byli to však hráči Cesca Fabregase, kteří brzy začali přebírat iniciativu, jelikož jejich svižný fotbal dokázal využívat díry v obraně domácích.

Problémem Coma však bylo nepřesné zakončení, které znamenalo, že se jim nepodařilo svůj tlak zúročit. Lucas Da Cunha byl blízko svým dalekonosným pokusem, nedlouho poté Belotti hlavičkoval vedle tyče. Naopak domácí se své šance chopili, když Ehizibueho centr z pravého křídla přesně našel Brennera, který dokázal překonat Pepeho Reinu a poslal Friulani do vedení.

Como následně málem udeřilo v závěru poločasu, když Gabriel Strefezza z dálky těsně přestřelil. Hned na úvodu poločasu druhého měl po rohovém kopu Marc-Oliver Kempf šanci vyrovnat, ale Maduka Okoye byl připraven.

Pro Fabregase to byl známý příběh. Como po návratu do Serie A předvádí dobré výkony, ale zatím se mu je nedaří promítnout do výsledků. Ve snaze zvrátit zápas ve svůj prospěch vystřídal Fabregas několik hráčů, včetně Maxima Perroneho, který zahrozil, když zůstal nepokrytý v pokutovém území. Šanci však neproměnil a už se zdálo, že Como znovu přijde o všechny tři body.

To platilo až do chvíle, kdy byla po kontrole videorozhodčího nařízena penalta za ruku Martína Payera. Patrick Cutrone však klíčovou penaltu promarnil a Udinese nakonec zápas dotáhlo do vítězného konce. Výhrou tak vyrovnalo svůj nejlepší start do sezony Serie A v tomto století.

Více informací k zápasu

Juventus FC - AS Řím 0:0

01.09.2024 20:45

Góly: -

Šlágr třetího kola Serie A mezi Juventusem a AS Řím na Allianz Stadium skončil nezáživnou remízou 0:0. Giallorossi tak v prvních třech zápasech nové sezony stále nevyhráli a prodloužili špatnou bilanci ve vzájemných zápasech s Juventusem. Z posledních devíti utkání proti Staré dámě totiž zvítězili pouze jednou, Arťom Dovbyk nadále čeká na premiérový zásah ve dresu Vlků.

Juventus jako jediný dokázal vyhrát první dva zápasy italské nejvyšší soutěže. Byli to však hosté, kteří se těšili z lepšího startu. Lorenzo Pellegrini mohl Římany poslat do vedení poté, co ho vybídl Bryan Cristante, ale kapitán Vlků zamířil o kousek vedle tyče. Stará dáma se postupně začala dostávat do hry, avšak první střelu na branku zaznamenala až v závěru poločasu. Nepřesnou střelu Dušana Vlahoviče Mile Svilar snadno zpacifikoval.

Thiago Motta se na začátku druhého poločasu pokusil zápas rozhýbat a poslal do hry debutanty Teuna Koopmeinerse a Francisca Conceicãa. Na druhé straně dal De Rossi šanci žolíkovi Paulu Dybalovi. Náhradníci však nepřinesli kýžený dopad a ani jeden celek si stále nedokázal vybudovat pořádnou příležitost.

Oba italští giganti nakonec za celý zápas zaznamenali pouze po jedné střele mezi tři tyče a utkání tak skončilo bez branek. Remíza zajistila Juventusu udržení neporazitelnosti na začátku nové sezony, naopak Řím bude chtít využít reprezentační pauzu jako restart. Po tomto utkání má na kontě pouze dva body a jeden vstřelený gól.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Hellas Verona 0:2

01.09.2024 18:30

Góly: 55. Jackson Tchatchoua, 64. Casper Tengstedt (pen.)

Janov ve třetím kole Serie A poprvé prohrál, na vlastní půdě podlehl Veroně 0:2. V 55. minutě rozhodl utkání Jackson Tchatchoua, následná snaha o vyrovnání pominula v důsledku nešťastné ruky jednoho z obránců Il Grifone. Důsledkem totiž byl proměněný pokutový kop, hosté tak díky druhé výhře ze tří zápasů nakoukli do elitní pětky italské nejvyšší soutěže.

Po třígólovém přídělu od Juventusu Veronští tušili, že vyřešit mezery v defenzivě je určitě na místě. Nedostatky v obraně se projevily poměrně rychle. Po dalekonosné střele Johana Vasqueze zvonilo za brankářem Lorenzem Montipem břevno. Zadní řady hostů provětral o pár momentů později Júnior Messias, který ukázal své fotbalové umění. Ve středu hřiště přehodil Diega Coppolu, pohrál si s míčem, a poté vypustil jedovatou střelu, která jen těsně minula Montipovu bránu.

Po změně stran však na straně domácích už tak veselo nebylo. Hra se více otevřela a zjevně seděla spíše hostující Veroně. V 55. minutě vytáhl balon po levé straně Darko Lazovič a vyslal prudkou přihrávku napříč pokutovým územím. Tu nezachytil ani brankář Pierluigi Gollini, Tchatchoua tak poslal hosty do vedení.

Veškeré snahy Janovských o vyrovnání překazila smolná penalta v 64. minutě. Nešťastníka Mortena Thorsbyho trefil nakopnutý balon do ruky a VAR musel pořádně prozkoumat, zda zmíněná teč nebyla už v zámezí. Bohužel pro domácí nebyla a Casper Tengstedt s ledovým klidem namířil penaltu pod břevno, kde gólman Gollini neměl sebemenší šanci zasáhnout.

Tento moment jakoby srazil sebevědomí domácích, kteří se v závěru na žádný větší tlak nezmohli. Verona si po vydařeném druhém poločase odvezla z Janova všechny tři body.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - AC Monza Brianza 2:2

01.09.2024 18:30

Góly: 45. Moise Kean, 90+6. Robin Gosens - 18. Milan Đurić, 32. Daniel Maldini

Fiorentina remizovala ve třetím kole Serie A s Monzou 2:2. Hosté sice šli krátce po půlhodině hry do dvoubrankového vedení, gólem do kabiny však stihl snížit deficit Moise Kean. Čerstvá posila z Juventusu se prosadila ve dvou po sobě jdoucích utkáních v řadě. Fanoušky ve Florencii poté poslal do euforie až v 96. minutě Robin Gosens, útočník hostující z Unionu Berlín tak osladil svůj debut cenným zásahem.

Po klidné úvodní čtvrthodině Monza konečně ukončila střelecký půst zásluhou Milana Djuriče, který z první proměnil přihrávku Pedra Pereiry a vstřelil svůj první ligový gól od května, kdy se trefil právě proti Fiorentině. Hosté poté zdvojnásobili své vedení, když se Daniel Maldini, syn bývalého spoluhráče trenéra Monzy Alessandra Nesty, trefil do dolního rohu.

Djurič se málem zapsal do střelecké listiny podruhé, když jeho další prudkou ránu vyrazil Pietro Terracciano na tyč. Poté se ale už poprvé gólově prosadila Fiorentina. Moise Kean dobře sledoval hlavičku Luky Ranieriho po rohovém kopu a dorazil míč do branky.

Na začátku druhého poločasu měl Kean šanci vyrovnat, ale jeho pokus hlavou šel jen těsně vedle. Fiorentina dominovala v držení míče, ale s přibývajícím časem se příliš neprosazovala, čímž vážně ohrožovala třízápasovou neporazitelnost ve vzájemných zápasech. Střídající Jonathan Ikoné dělal, co mohl, aby se pokusil zažehnout ve svém týmu nějakou jiskru, ale jeho tečovaný pokus chytil Stefano Turati. Keanova hlavička byla poté zablokována na brankové čáře.

Nesta už se chystal slavit své první vítězství v roli kouče Monzy, ale Fiorentina bíločerveným v samém závěru zlomila srdce, když nová posila Gosens zachránila situaci gólovou hlavičkou do horního rohu. La Viola je přesto stále jedním ze sedmi celků v Serii A, které jsou po třech kolech bez výhry, sezona pod Raffaelem Palladinem nezačala zdaleka ideálně, ale nový muž na lavičce alespoň zachránil proti svému bývalému týmu bod.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Parma Calcio 2:1

31.08.2024 20:45

Góly: 90+2. Romelu Lukaku, 90+7. André Zambo Anguissa - 19. Ange-Yoan Bonny (pen.)

Dva góly v nastaveném čase proti provizornímu brankáři Enricu Del Pratovi zajistily Neapoli vítězství 2:1 nad Parmou, a Gialloblu tak zůstávají bez výhry v posledních 15 venkovních zápasech Serie A.

Parma čelila brzké nepříjemnosti, když se v osmé minutě zranil Emanuele Valeri. I tak se ale Valentin Mihaila dostal za obranu Neapole, ale vystřelil pouze vedle. Hosté však pokračovali v tlaku, při kterém je dvakrát zastavila branková konstrukce. Poprvé když Mateusz Kowalski zamířil do břevna a poté Ange-Yoann Bonny trefil tyč. O chvíli později ale Bonny vybojoval penaltu po faulu Alexe Mereta a přece jen otevřel skóre.

Neapol se snažila o rychlou odpověď, ale Zion Suzuki si poradil s hlavičkou Pasqualeho Mazzocchiho a Del Prato zase odhodlaně zblokoval Kvaracchelijův volej. Hosté pokračovali v překonávání tlaku, pod který se dostávali a hrozili dále. Adrián Bernabé se dostal k nepříjemné střele z dálky, zatímco na druhé straně Kvaracchelija pokračoval ve snaze dotáhnout Neapol k vyrovnání, ale jeho přízemní rána byla zlikvidována.

Domácí se po přestávce neúnavně snažili o vyrovnání, ale Parma i nadále odolávala a Suzuki zachraňoval další pokusy Neapole o vyrovnání. V zoufalé potřebě vstřelit gól se Antonio Conte v 62. minutě obrátil na debutanta Romela Lukaka. Hned po střídání byl blízko Buongiorno, ale trefil pouze břevno. Domácí pak dostali šanci v podobě početní výhody, když Suzuki dostal druhou žlutou za faul na Davida Nerese. Ještě větší možnost to byla, protože Parma už neměla k dispozici střídání, a do brány tak šel obránce Del Prato.

Po 15 minutách, které Parma ustála, ale přece jen přišlo zklamání, protože Lukakova střela byla nad možnosti Del Prata v brance. Ten byl poté znovu překonán hlavičkou od Andrého-Franka Zamba Anguissy. Neapol tak získala cenné vítězství a naopak Parma poprvé v sezoně prohrála.

Více informací k zápasu

SS Lazio - AC Milán 2:2

31.08.2024 20:45

Góly: 62. Valentín Castellanos, 66. Boulaye Dia - 8. Strahinja Pavlović, 72. Rafael Leão

Lazio Řím ve třetím kole Serie A remizovalo s AC Milán 2:2. Celek z města módy tak v této sezoně stále čeká na ligovou výhru.

Neuběhlo ani pět minut, když přišel první zajímavý moment zápasu. Strahinja Pavlovič musel předvést obětavý blok, který zabránil Boulaye Diovi v otevření skóre. O několik minut později se stal Pavlovič hrdinou znovu, tentokrát na druhé straně. Centr z rohového kopu Christiana Pulišiče si srbský stoper perfektně našel a přesně zamířil do sítě.

Milán měl po celý poločas převahu a snažil se ji zúročit, ale pokus Youssoufa Fofany mířil vedle. Do další velké příležitosti se dostal Filippo Terracciano. Už to vypadalo že zamete míč do sítě poté, co ho Samuel Chukwueze našel nekrytého na hranici pokutového území, ale jeho pokus zamířil několik centimetrů nad břevno.

Nejhorší obavy AC se naplnily po hodině hry. Nuno Tavares se vydal do průniku po levé straně, zachoval klid a předložil míč Tatymu Castellanosovi, kterému stačilo pouze doklepnout balon do prázdné brány. V tu chvíli se hra hostů rozpadala a Aquilotti brzy dokončili comeback. Znovu to byl Tavares, kdo se vydal po levé straně směrem vpřed. Ten téměř tím samým způsobem předložil míč pro Boulaye Diu, který ho zametl do branky.

Krátce poté však došlo k dalšímu zvratu, když Rossoneri udeřili zásluhou Rafaela Leaa, který završil parádní týmovou akci. Oba celky se snažily strhnout zápas na svoji stranu, ale ani jeden z nich se nedočkal, a tak se oba týmy musely spokojit s bodem. Pro AC Milán to je ztráta velmi nepříjemná, jelikož má po třech kolech pouze dva body.

Více informací k zápasu

US Lecce - Cagliari Calcio 1:0

31.08.2024 18:30

Góly: 26. Nikola Krstović

US Lecce si i přes početní nevýhodu připsalo první vítězství v letošní Serii A. Zároveň porazilo Cagliari na domácím stadionu poprvé od roku 2008.

Lecce šlo nepochybně do zápasu s cílem vyhnout se třem porážkám v řadě na začátku ligové sezony Serie A. A do utkání vstoupilo kladně. Skoro jistý gól mu byl odepřen již po šesti minutách, kdy chybná zpětná přihrávka pustila do gólové šance Nikolu Krstoviče, nicméně vystupující Sebastiano Luperto instinktivně vystrčil nohu a pokus dokázal zablokoval. Odpovědí ze strany Sardiňanů byla střela Zita Luvumba, který v 15. minutě nastřelil břevno.

Krstovič svou neproměněnou šanci odčinil ve 26. minutě, když se probil až před branku hostů a hlavou propálil Simoneho Scuffeta. Když už byli domácí na nejlepší cestě k úspěšnému závěru prvního poločasu, přišla v nastaveném čase pohroma. Původní žlutá karta Patricka Dorga byla totiž změněna na červenou za zákrok na Mattea Pratiho.

Cagliari bylo v 54. minutě blízko vyrovnání, ale hlavičkující Paulo Azzi se jen mohl divit tomu, jak úžasný zákrok Wladimiro Falcone předvedl. Ve zbytku zápasu již moc šancí k vidění nebylo, a tak Lecce udrželo nejtěsnější možný náskok.

Lecce je nyní 13 let ve vzájemném souboji neporaženo. Naposledy se totiž Cagliari podařilo porazit Giallorossi v říjnu 2011.

Více informací k zápasu

Bologna FC - Empoli FC 1:1

31.08.2024 18:30

Góly: 2. Giovanni Fabbian - 4. Emmanuel Gyasi

Bologna stále čeká na první vítězství v Serii A pod novým koučem Vincenzem Italianem poté, co na Stadio Renato Dall'Ara remizovala s Empoli 1:1. Naopak Azzurri zůstávají v této sezoně zatím neporaženi.

Bologna, která chtěla reagovat na porážku 3:0 s Neapolí, začala velmi aktivně a hned po dvou minutách vedla. Sam Beukema se po rohovém kopu vyšvihl nejvýše a poslal balon na zadní tyč, kde se ideálně ocitl Giovanni Fabbian a otevřel skóre. Domácí fanoušci se však sotva vzpamatovali, když bylo jejich vedení smazáno. Giuseppe Pezzella se prohnal po levé straně a poslal přesnou přihrávku na zadní tyč, kde čekal Emmanuel Gyasi, jenž hrudí usměrnil míč do sítě.

Po dechberoucím začátku, kdy během úvodních čtyř minut padly dva góly, možná nebylo překvapením, že tempo od této chvíle poněkud opadlo. Jakmile se v závěrečných 10 minutách poločasu hra opět zvedla, obě strany promarnily velké příležitosti jít do šaten ve vedení. Nejprve se Lukasz Skorupski blýskl parádním zákrokem proti střele Oly Solbakkena z bezprostřední blízkosti a následně na druhé straně Riccardo Orsolini nevyužil příhodný odraz míče, který mu vyplaval pod nohama.

Na rozdíl od hektického začátku prvního poločasu byl ten druhý mnohem opatrnější. Během 25 minut po změně stran byla zaznamenána pouze jedna střela, když Orsolini neškodně zamířil vedle.

Skóre se nezměnilo až do konce zápasu a obě strany se musely spokojit s dělbou bodů. Hosté budou nepochybně šťastnější, jelikož stále pokračuje jejich zdařilý nástup do sezony Serie A. Naopak pro Bolognu je to další nepovedený zápas na startu ročníku.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Atalanta Bergamo 4:0

30.08.2024 20:45

Góly: 3. Berat Djimsiti (vl.), 10. Nicoló Barella, 47. Marcus Thuram, 56. Marcus Thuram

Inter Milán v souboji dvou účastníků hlavní fáze Ligy mistrů porazil ve 3. kole Serie A na svém hřišti Atalantu Bergamo 4:0 a minimálně do soboty se usadil v čele tabulky. Dvěma góly a přihrávkou k výhře Nerazzurri přispěl francouzský útočník Marcus Thuram. Obhájce titulu tak neprohrál na San Siru už v 17. ligovém zápase v řadě. Naopak úřadující vítěz Evropské ligy ztratil všechny body už podruhé za sebou.

Inter začal velkým tlakem, a zatímco Matteo Darmian nedokázal na zadní tyči poslat míč do sítě, ve 3. minutě už se fanoušci radovali. Thuram po průniku do pokutového území vystřelil a albánský obránce Atalanty Berat Djimsiti si srazil míč do sítě. V 10. minutě už Nerazzurri vedli o dva góly. Nicoló Barella napálil z voleje zpoza pokutového území odražený míč a parádní střelou do horního rohu zvýšil vedení Interu. Snížit mohl Davide Zappacosta, švýcarský gólman Yann Sommer ale akrobaticky jeho pokus vyrazil, Mateo Retegui poté bránu z úhlu přestřelil a poté jeho pokus zlikvidoval Sommer. V závěru poločasu se neprosadil ani srbský křídelník Atalanty Lazar Samardžič.

Také druhý poločas začal lépe Inter, arménský záložník Henrich Mchitarjan jen těsně minul bránu. Ve 47. minutě však Thuram šajtlí uklidil míč do sítě poté, co jej hráči Atalanty nedokázala odkopnout z pokutového území. O osm minut znovu Francouz po přihrávce Mchitarjana šajtlí obstřelil brankáře Marka Carnesecchiho. V závěru utkání mohli Nerazzurri svého souseda deklasovat pátým gólem, Federico Dimarco však byl v době přihrávky v ofsajdovém postavení, takže sudí branku neuznali.

Inter tak neprohrál s Atalantou od konce roku 2018 a v lize proti ní neztratil všechny body už potřinácté v řadě. Se sedmi body se pak dostal do čela tabulky o skóre před FC Turín, Atalanta je se třemi body jedenáctá.

Více informací k zápasu

Venezia FC - Turín FC 0:1

30.08.2024 18:30

Góly: 86. Saúl Coco

Po skalpu Atalanty Bergamo a bodu z horké půdy na AC Milán vyhráli fotbalisté FC Turín ve 3. kole Serie A díky gólu stopera Saula Coca z 86. minuty na hřišti nováčka z Benátek 1:0 a ujali se průběžného vedení v tabulce. V součtu s minulou sezonou tak Turín neprohrál už sedmý zápas v řadě.

Fotbalisté Benátek byli při úvodním výkopu na Stadiu Pier Luigi Penza přivítáni ohlušujícím potleskem, protože se sem poprvé od května 2022 vrátil prvoligový fotbal. Mohli jít do vedení, srbský brankář Turína Vanja Milinkovič-Savič se však blýskl po střele Hanse Nicolussiho Caviglii z hranice pokutového území parádním zákrokem.

Poté se poprvé ukázali i hosté. Letní skotská útočná posila ze Southamptonu Ché Adams mířil k tyči, finský gólman Benátek Jesse Joronen však jeho pokus vyrazil. Na konci poločasu mohl otevřít skóre kolumbijský kapitán Turína Duván Zapata, v dobré pozici však hlavičkoval vedle.

Po přestávce Joronen nejprve zlikvidoval hlavičku Ivana Iliče, poradil si i s dorážkou Samuele Ricciho. Na druhé straně mohl z brejku skórovat opět Caviglia, odchovanec Juventusu však ve velké šanci z deseti metrů bránu přestřelil.

A tak v 86. minutě přišlo po rohu Adama Masiny rozhodnutí. Nejvýše se do vzduchu dostal stoper z Rovníkové Guiney Coco a hlavičkoval přesně. Hostující býci dovedli zápas do vítězného konce a potěšili tak kouče Paola Vanoliho, který před působením v Turíně trénoval právě Benátky. Turínští se tak minimálně do konce pátečního večerního duelu Inter Milán - Atalanta Bergamo dostali do čela tabulky.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Inter Milán
3
2
1
0
8 : 2
7
2
Juventus FC
3
2
1
0
6 : 0
7
3
Turín FC
3
2
1
0
5 : 3
7
4
Udinese Calcio
3
2
1
0
4 : 2
7
5
Hellas Verona
3
2
0
1
5 : 3
6
6
SSC Neapol
3
2
0
1
5 : 4
6
7
Empoli FC
3
1
2
0
3 : 2
5
8
SS Lazio
3
1
1
1
6 : 5
4
9
Parma Calcio
3
1
1
1
4 : 4
4
10
Janov CFC
3
1
1
1
3 : 4
4
11
ACF Fiorentina
3
0
3
0
3 : 3
3
12
Atalanta Bergamo
3
1
0
2
5 : 6
3
13
US Lecce
3
1
0
2
1 : 6
3
14
AC Milán
3
0
2
1
5 : 6
2
15
AC Monza Brianza
3
0
2
1
2 : 3
2
16
Cagliari Calcio
3
0
2
1
1 : 2
2
AS Řím
3
0
2
1
1 : 2
2
18
Bologna FC
3
0
2
1
2 : 5
2
19
Venezia FC
3
0
1
2
1 : 4
1
20
Como 1907
3
0
1
2
1 : 5
1

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (56)

Přidat komentář
Tomanatura

6 vyher po sobe s Atalantou, v nich vstrelenych 17 golu. Ja mam Gaspa rad, ale palicaty je az to boli, ty zapasy se daji odehrat uplne jinak.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
10

Reagovat
Raffaello

Reagovat
Largo

Reagovat
Pipo123

Osimhen zostáva v Neapole. To som zvedavý ako to Conte zloží, tie posily mi neprídu nič extra, až na McTominaya, ten bude super

Reagovat
10

Osimhen ještě může do Arábie, údajně je hotovo - https://x.com/FabrizioRomano/status/1829419337062441058

Reagovat
Pharrell

Už šel do Turecka na hostování do Galatasaray .

Reagovat
AngryPrd

Lazio - AC - E.Royal pomaly jak dôchodca, Tavares si ho mazal ako chcel. Za tohto hraca Milano zaplatilo tolko penazi to fakt?! Pavlovic zas dobry vykon plus gol ako odmena, skoda toho neustrazeneho golu ale z obrany urcite najlepsi hrac. Loftus mi pride slaby, tam by ho Bennacer lepsie zastupil. Vyrovnavajuci gol AC pekny ale potom zase tma. Jedine pozitivum je bod.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Však oba góly šly za ním a ještě tam mělo Lazio další šanci kdy se točil jak panenka

Reagovat
AngryPrd

Netvrdim, ze nechyboval, ale bol z obrany najlepsi, makal, snazil sa. Aj pocas zapasu bol medzi naj hracmi podla hodnotenia.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Ale rozhodují góly a on jeden dal a dva šly přes něj.

Ten přechod z Rakouské ligy musít být znát. Ale on je přerostl už dávno, bude dobrý.

Reagovat
Tomanatura

Ten druhy byl jeho, prvni byl toho beka, za toto stoper nikdy nemuze. Predtim jeden zachranil, proti Parme sejvnul 2.

Reagovat
AngryPrd

Parma klobuk dole, Neapol aj v prevahe len len to nakoniec vyhral. Parma

Reagovat
El Matador

Druhej poločas nakonec dobrej zápas pravidla o ruce se mi proste nikdy líbit nebudou. Kór když je hráč podle pravidel zodpovědný za svoje tělo dneska AC dvě ruky ve vápně. A ani jednu podle výkladu rozhodčí nepískne . Neříkám to jenom kvůli dnešku, ale za mě by se měla pískat jakákoliv hra rukou, která zvětší objem těla. Což by dneska splnily třeba obě ale dost toho, stejně můj názor nic nezmění Bod dobrej, čekal sem buď 0-0 po hrozné holomajzně a nebo 0-4 pro AC

Reagovat
Pipo123

Nj verím že byť tie dve situácie na druhej strane tak aspoň raz to pískne

Reagovat
LesyJePan

omg Pipo, samozrejme že tie ruky by sa nepískali ani na druhej strane pretože to penalty neboli

Reagovat
Pipo123

Proti vam sa tie ruky vyhodnocuju inak, juj taky Cutroneho gol. To ani VAR nepomohol

Reagovat
Pipo123

Na Baronim je fajn že sa nebojí čokoľvek zmeniť, dáva šancu viacerím hráčom + sa snaží aspoň trošku meniť taktiku keď sa nedarí, to je oproti Sarrimu zmena k lepšiemu, ale ta obrana Provedel zabudol chytať, včera zbytočné góly. Romagnoli vyzerá strašne, nech sa čím skôr vráti Gila, sním to bude lepšie.

Reagovat
El Matador

Jojo,s tím 4-4-2 mě překvapil. Ale to je právě ten rozdíl oproti Sarrimu ten by to poskládal jako 4-3-3 a Dia by hrál ofenzivního záložníka. Gila chybí, ale co mě překvapuje je Patric. 6 let sem trpěl, když sem viděl, že má nastoupit, ale v poslední sezóně Sarri/Tudor se z ničeho nic naučil bránit

Reagovat
1899-1995

Jestli je Fonsecův rukopis nefungující obrana, tak se mu to daří. Záloha taky nefunguje, Reijnders hroznej, mimo hru. Trojúhelníčky s brankařem jsou k ničemu a zbytečně riskantní, kór když Maignan kazí i jednoduché přihrávky. Těžko se hledá nějaká pozitiva na té hře, nedá se na to dívat je to hnus . .

Reagovat
LesyJePan

Ja som zvedavý dokedy vydrží ale vidím to tak, že aj keď uhráme s Veneziou 3b tak po prehrách s Liverpoolom a Interom mu zamávame. Z toho som mal hneď od začiatku zlý pocit.

Reagovat
1899-1995

Pokud budou hrát stejně jako do teď, tak dostanou od Liverpoolu a Interu po 5 kouskách a Fonseca se může pakovat.

Reagovat
Kaka14

Foncesca to dáva na Giampaola

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Salfovic

To byl zase jednou totálně ofensivní fotbálek

Souhrn letního přestupáku, je to sice hlavně o PL, ale něco o Serii A je tam taky.

https://x.com/brfootball/status/1829835627711644107?s=46

Reagovat
Alberto Aquilani

Tak to bol parádny spektábl!

Za 270 minút v lige sme dali jediný gól!

Ako sa má Poketíno, vie niekto?

Manu Koné parádne minúty, IMO sme po jeho príchode boli ku gólu celkom blízko

MOTM od nás Angelino. Mal niekoľko kľúčových defenzívnych zákrokov, v druhom to dobre hral aj smerom dopredu. Všetko hráme cez neho, čo sa mi síce nepáči a pripomína mi to Kolarova pod Di From, ale je to aspoň futbalista a vie čo robí.

Reagovat
Raffaello

Poketíno podepsal repre USA, dneska už vystřelil první nominaci

Reagovat
Alberto Aquilani

kokos, doprdele :D No nič, príde Allegri!

Reagovat
Pozor skluz!!!

Kolarov Di Fra

Spina Fonseca/Mou

Reagovat
DelPiero137

Najvacie problem bude neschopny Vlaho na ihrisku a otraveny Vlaho na lavicke. Dufam ze pokusy s MC burgerm sa uz nebudu opakovat.

Reagovat
Truffaldino

Angeliňo končil jako regista, ale ze Zalewskim na hřišti to překvapivě nebyla blbost. Koné bude dělo, Baldanzi to oživil, ještě by to chtělo začít zapojovat i Shaarawyho. Po letech úzkostí a strachu, že není koho střídat, to letos vypadá na konečně slušnou lavišku. A od příště snad soupeře začne větrat i Saud.

Reagovat
Emmett Brown

S lavičkou súhlas. Prišla tam kvalita. A Zalewski. Kone super, Baldanzi musí dostávať viac priestoru. Dovbyk totálne v lese, paradoxne keď ho dal dole, tak sme hrali konečne presne to, čo by mu mohlo vyhovovať.

Reagovat
danko10

Lenže na tom malo podiel to, že Šomu začal chodiť proti lopte a do šírky, čo on vôbec nerobí. Nechcem ho zatiaľ hodnotiť, lebo ten systém mu nenahráva, ale zatiaľ tomu on sám moc nepomáha.

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Emmett Brown

Áno to je pravda, uznávam

Reagovat
Pozor skluz!!!

Reagovat
Pozor skluz!!!

Nejsměšnější bylo, že jsme od příchodu Baldanziho a Koného hráli v deseti, protože Cristante byl úplně mimo hru, většinou odcouval někam hodně doprava schovaný mezi hráči Juve, a Angelino zvládal i registu jak píšeš, i své úkoly na beku.

Doufám, že Paredes běhá dvoufázově na dietě.

Reagovat
Truffaldino

Po třech kolech všichni alespoň s bodem a zároveň nemá nikdo bodů plný počet.

Reagovat
danko10

Di Fran… De Rossi vôbec nevie, čo robí. Za dva mesiace tam nie je ani náznak mechanizmov, vedúcich k zapojeniu Ševčenka. Vlastne žiadnych systémových vecí, okrem “daj to Angelovi”. Ok.

Zalewski. Huh, ok…

Ale to, jak si tam Kone, Paulo a Baldo hľadali 15 minút pozície sami, lebo nemali poňatia s čím ich tam tá Daniho partička telocvikárov posiela, to bolo čarovné. Koné si dokonca zo zúfalstvq nad zošitom zavolal priateľa na telefóne.

Ten materiál je slušný. Dalo by sa s tým hrať. Snáď Daniho cez repre pauzu osvieti. Alebo…

Reagovat
Emmett Brown

Káder mi príde o dosť lepší ako 2-3 sezóny dozadu. Žiaľ nemáme trénera.

Reagovat
danko10

To každopádne.

Reagovat
Alberto Aquilani

Ten materiál je úplne vpohode na TOP 4, každý post zdvojený, v Dybalovi máš stále veľkú možnosť dať ho na false 9 a hrať to trochu inak. Manu je teda ten typ čo nám chýbal, ale napríklad aj ten Baldanzi je úplne atypický týpek, ktorého v Ríme ani nepamätám. Keby sa dal ešte Paredes dokopy a hral aspoň z 80% to, čo hral pod De Rossim v minulej sezóne, tak tých možností máme plnú riť. Bohužiaľ to všetko padá na obmedzených možnostiach na trénerskom poste

Reagovat
pastal

Pokud bude hrát Cristante a Pellegrini základ nečekejte zázraky, útočná fáze není a nebude

Reagovat
Emmett Brown

Baldanzi zatiaľ super, šikovný krpec

Reagovat
Katepal

Juve a AS, to bylo opatrné z obou stran. Jako by se oba týmy dohodly na remíze. Asi se báli vyhrát. Na konci, při střele Angelina mi zatrnulo a to malé juvebejby na pravo - František se mi extra líbilo.

Atmosféra super.

Reagovat
Largo

Osobne si ale myslim, ze Bremer se pri ty situaci jasne dotkl mice rukou a mela se piskat penalta.

Reagovat
10

Osobně si ale myslím, že si děláš prdel.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Já už jsem ztratil přehled v tom, kdy ruka je a kdy není, dopředu nepočítám s tím, že by penalta byla.

Reagovat
Nuno čomes

Video?

Reagovat
Nuno čomes

Ty jo nechce se mi hledat video. To zas byl beztak nějaký odraz od sebe nebo něco takového, i když to nevypadá ne?

Reagovat
10

Jistě, Bremer odkopnul míč do Souleho, od něj se to odrazilo z bezprostřední blízkosti...to, že sem dá obrázek, má svůj důvod

Reagovat
Nuno čomes

Tak ať si udělá obrázek každý sám. Xkrát se pískaly nesmyslné penalty, když útočící hráč z beprostřední blízkosti půl metru nastřelil obránce a byla penalta

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele