Serie A - preview 3. kola: Juventus - AS Řím

30.08., 08:45, aktualizováno 01.09., 09:13
Previews
Dušan Vlahovič (© AFP)

Juventus byl po dvou kolech jediným stoprocentním týmem a bilanci bude hájit proti AS Řím, k návratu do čela před Inter a Turín mu bude stačit i bod. Neděle nabízí celkem pět utkání.

Janov CFC - Hellas Verona

neděle 18:30

Dosud neporažený FC Janov může po třech kolech zaujmout pozici v popředí ligové tabulky. Grifoni po zisku čtyř bodů ze dvou zápasů přivítají Hellas, který už také dokázal jednou vyhrát. Hosté měli v prvních dvou kolech obtížný los, přesto se jim podařilo bodovat a na Luigi Ferraris nejsou bez šance.

Oba celky mají společný jeden překvapivý výsledek proti velkému favoritovi. Zatímco Janov doma remizoval s obhájcem titulu Interem Milán 2:2, Hellas si vyskočil na Neapol a vyhrál nečekaně vysoko 3:0. Minulé kolo ale dopadlo lépe pro Grifony, kteří udolali Monzu, kdežto Hellas už skvělý výsledek nezopakoval a s Juventusem tentokrát o tři branky prohrál.

Trenér domácích Alberto Gilardino byl minulý týden s výkonem svých svěřenců spokojen. Jeho tým získal na hřišti těžkého soupeře důležité tři body a pokud se mu povede vyhrát i s Hellasem, potvrdí dobrý start do sezony. V minulé sezoně se mu nad tímto soupeřem podařilo dvakrát vyhrát, byť pokaždé to bylo o jediný gól.

Hellas bude chtít na zápas s Juventusem co nejrychleji zapomenout. Po senzační výhře nad Neapolí to bylo velké vystřízlivění, nicméně veronský celek má po těžkém losu tři body a musí být spokojen. Jeho cíle pro tuto sezonu jsou jasné - bezpečná záchrana a pokud možno umístění ve středu ligové tabulky.

Janov sice začal dobře, ale v úvodu sezony ho trápí poměrně rozsáhlá marodka. Alberto Gilardino bude i tentokrát bez Ankeyeho, Matturra, Nortona-Cuffyho, Mirettiho, Zanoliho i Baniho. Jeho trenérský protějšek takové starosti nemá, i když ani on nemuže počítat s kompletním kádrem. Chybějí Serdar a Cruz.

Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Gollini - Vogliacco, De Winter, Vasquez - Sabelli, Frendrup, Badelj, Messias, Martin - Pinamonti, Vitinha

Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Montipó - Dawidowicz, Coppola, Magnani - Tchatchoua, Belahyane, Duda, Lazović, Livramento - Kastanos, Tengstedt

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.04 - 3.22 - 4.12

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - AC Monza Brianza

neděle 18:30

Bez vítězství je po dvou odehraných kolech Fiorentina, která to bude chtít na domácím stadionu Artemio Franchi změnit. Viola se střetne s Monzou, která rovněž na první vítězství stále čeká. Domácí v týdnu oslavili postup do Konferenční ligy, i když to s maďarským Puskásem neměli vůbec jednoduché.

Fiorentina s odřenýma ušima proklouzla do hlavní fáze Konferenční ligy a těšit se může na tyto soupeře. Doma LASK Linz, The New Saints a kyperský Pafos a venku rovněž kyperský APOEL, Vitorii SC a St. Gallen. Cesta do základní fáze ale nebyla vůbec jednoduchá. Maďarský Puskás uhrál v Itálii remízu a doma byl výsledek po sto dvaceti minutách rovněž nerozhodný! Na řadu přišel penaltový rozstřel a tady už byla úspěšnější Viola.

Finalista posledních dvou ročníků tak bude znovu usilovat o nejvyšší mety a zároveň ho opět čeká boj na více frontách. Do ligové sezony přitom nevstoupil optimálně a zatím na výhru čeká. S dvěma nováčky, Parmou a Venezií, pouze remizoval a na kontě má dva body.

O polovinu méně získala do ligové tabulky Monza a to za nerozhodný výsledek s Empoli. Netrvá tak jen čekání na první vítězství, ale také na vstřelenou branku. Monza loni obsadila dvanácté místo a letos by chtěla ještě výše.

Viola bude v tomto zápase favoritem, ať už díky domácímu prostředí tak i lepší vzájemné bilanci. Loni vyhrála Fiorentina oba zápasy, i když to pokaždé bylo o jediný gól. Žádné gólové hody se neočekávají a utkání by spíše mohla rozhodnout jediná branka. Monza ukázala poměrně solidní obranu, aby také ne, když jí vede někdejší vynikající stoper Alessandro Nesta.

Palladinovi bude chybět pouze Gudmundsson, zatímco Nestovi Ciurria a Cragno. Je potřeba také brát v potaz, že domácí ještě budou mít v nohách dlouhé a náročné utkání proti Puskásu a je dost pravděpodobné, že Palladino nechá některé hráče v rámci rotace odpočívat.

ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Terracciano - Quarta, Pongračić, Ranieri - Dodo, Mandragora, Richardson, Biraghi - Colpani, Sottil - Kean

AC Monza Brianza - pravděpodobná sestava:
Pizzignacco - Izzo, Pablo Mari, Carboni - Birindelli, Bondo, Pessina, Kyriakopoulos - Maldini, Dany Mota - Djurić

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.68 - 3.87 - 5.21

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Como 1907

neděle 20:45

Zebry proti nováčkovi. Program nedělní nabídky italské nejvyšší soutěže nabídne i zápas mezi zkušeným Udinese a absolutním nováčkem. Domácí začali dobře a budou chtít bodovou sbírku z úvodu sezony rozšířit, Como má prozatím jeden bod.

Como bylo v létě hodně sledovaným týmem a to nejen z hlediska trenérského postu, ale především zajímavých posil. Césc Fábregas do svých řad nalákal zajímavá jména, ale po dvou kolech mají v Comu jen jeden bod. Nejedná se však o neúspěch. Bod vybojoval hostující tým na Sardinii, kdežto na hřišti Juventusu dle očekávání prohrál. I do třetice se Como představí venku, tentokrát v Dacia Aréně proti Udinese.

To začalo sezonu dobře a obralo o body dva pohárové účastníky Boloňu a Lazio. Zatímco na Renato Dall'Ara vybojovalo remízu, doma s Laziem už to bylo za plný počet bodů.

Udinese vyzve Como po dlouhých dvaceti letech. Naposledy v roce 2003 porazily Zebry Como 3:2, tehdy se hrála nevyšší soutěž naposledy.

Co se týče absencí, jsou na tom oba soupeři podobně. Udinese postrádá zkušeného Alexise Sancheze, Ebosseho, Pizarra a vykartovaného Kamaru. Čtveřice hráčů chybí i hostům, jmenovitě se jedná o Varana, Baselliho, Abildgaarda a Verdiho.

Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Okoye - Kabasele, Bijol, Giannetti - Ehizibue, Karlstrom, Payero, Zemura - Thauvin, Brenner - Lucca

Como 1907 - pravděpodobná sestava:
Reina - Iovine, Goldaniga, Dossena, Moreno - Strefezza, Perrone, Mazzitelli, Paz - Cutrone, Belotti

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.17 - 3.24 - 3.64

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Juventus FC - AS Řím

neděle 20:45

Program třetího kola završí nedělní večer a s tím spojený šlágr celého kola. Domácí Juventus vyzve k tanci soupeře s mezinárodním renomé, kterému se však v těchto dnech vůbec nedaří nastartovat svůj motor. S tím naopak Stará dáma nemá žádný problém a postupně válcuje jednoho soka za druhým.

Jestli se někdo soudě dle přestupových tahů a prvotních výsledků dá pasovat do role přímé protiváhy Interu Milán a může uvažovat o mistrovském Scudettu, tak tomu nejblíž má právě Juventus. Turínský gigant si možná dával trochu načas s přestupovými bombami, ale v posledních dnech mercata se začal činit tak, že být juventinem teď musí být slast. Sportovní ředitel Guintoli se konečně rozjel a dává fanouškům pocit jistoty, jasné vize a kvalitně investovaných peněz. Zvlášť v minulém týdnu se hodně činil.

Do kádru postupně dovedl taková jména jako Nicolás González, Francisco Conceição a především Teun Koopmeiners. Což jsou všechno hráči schopní téměř ihned zvednout kvalitu Juventusu. Navíc se mu povedlo odeslat s díky hráče, které trenér Thiago Motta nepovažoval za příliš funkční. Především se Juventusu povedlo zbavit se enormního platu Federica Chiesy, který se dočkal vytouženého transferu do Liverpoolu. Prakticky každý krok, který vedení dělá, se zatím zdá jako správný.

A s tím souhlasí i zkušený žurnalista Massimo Giletti, který v rozhovoru pro Radio Bianconera uvedl: "Podle mého názoru je nejlepší akvizicí Juventusu jednoznačně Cristiano Giuntoli. Velmi schopný, pracovitý a kreativní ředitel, který dostal Carpi z amatérů až do první ligy. Hned za něj řadím Thiaga Mottu, který je skvělým trenérem s mnoha nápady a jasnou vizí. Jeho práce na trénincích a především péče o mládež jsou základními kameny úspěchu. To jsou věci, které Juventus nutně potřeboval."

A tímhle směrem se vydává i kádr, protože zatím předvádí skvělé výkony. Pravda, zatím nenarazil na výrazně složitějšího soupeře, ale přesto udává od začátku tempo vstříc Scudettu. O tři branky porazil Como, stejným rozdílem si pak poradil i s Hellasem Verona a je v celé soutěži už jediným týmem, který ještě ani jednou neinkasoval.

Mírné starosti mu musí dělat snad jen marodka, která rozhodně není prázdná. Nedávno se na ní ocitlo zejména trio Arek Milik, Timothy Weah a Khephrén Thuram, oba potomci slavných otců. Opírat se ale Bianconeri mohou o domácí formu a to zvlášť v případě, že přijedou Vlci z Říma. Ti zde moc často nebodují, Juventus doma prohrál jen jednou za posledních deset let. Především pak udržení čistého konta dělá Vlkům velký problém.

Na trávníku Allianz Stadium totiž nedokázali udržet čisté konto už dlouhých 23 let! Ano, každý z brankářů Pelizzoli, Julio Sergio, Doni, Stekelenburg, Curci, De Sanctis, Skorupski, Szczesny, Alisson, Olsen, Fuzato, Pau López a Rui Patrício v Turíně inkasoval. Naposledy se čistým kontem blýskl Francesco Antonioli na konci září 2001.

Římané se ale netrápí jen historicky v Turíně, nýbrž i v současnosti. Už konec minulé sezony ukázal, že trenéra De Rossiho a především vedení čeká plno práce, protože tempo zprvu zvýšené po jmenování římské legendy jasně opadlo. Ani start do nové sezony nevychází Vlkům podle očekávání. Giallorossi hned zkraje remizovali bez branek s Cagliari, které bylo lepším týmem. A v minulém kole navíc přenechali doma (což se opravdu nestává) všechny body Empoli. Jedna vstřelená branka, dvě inkasované a plno dramatických momentů v kabině. Hádka trenéra s CEO Linou Souloukou, se záložníkem Cristantem nebo dokonce s obráncem Mancinim, to je jen zkratkovitý obrázek atmosféry obklopující Trigorii.

Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Di Gregorio - Cambiaso, Bremer, Gatti, Cabal - Locatelli, Fagioli - Nico González, Yildiz, Mbangula - Vlahović

AS Řím - pravděpodobná sestava:
Svilar - Çelik, Mancini, Ndicka, Angeliño - Cristante, Paredes, Pellegrini - Dybala, Soulè - Dovbyk

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.79 - 3.60 - 4.83

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

US Lecce - Cagliari Calcio

sobota 18:30

Lecce obývající stadion Via del Mare čeká na první body v nové sezoně a zatím se mu nedaří herně ani výsledkově. Cagliari, které se minule zachránilo až na poslední chvíli, je na tom trošku lépe, a rádo by si připsalo první výhru.

I Salentini se zatím neprezentují moc povedenými výkony. Jednak prohráli oba úvodní duely, nestačili na Atalantu ani Inter. Ale především se jejich obrana předvedla ve špatném světle kvůli inkasování šesti branek. No a útok to nijak nezachraňuje, neboť Lecce nedalo ani jednu branku. Tenhle "úspěch" registruje kromě Lecce již jen Monza, jinak se všichni prosadili aspoň jednou. Odlepit se ode dna budou hráči Lecce chtít doma, jenže postrádají zraněné trio Gonzalez, Kaba a Corfitzen.

Tým vedeným Davidem Nicolou si vede přeci jen o trochu lépe. Hned na úvod si připsal bod s AS Řím a byl přitom lepším týmem. V minulém kole Sardiňané vedli nad Comem zásluhou Piccoliho, který se trefil ve svém premiérovém startu, jenže nakonec si opět vzali jen bod poté, co srovnal Patrick Cutrone.

US Lecce - pravděpodobná sestava:
Falcone - Pelmard, Gaspar, Baschirotto, Gallo - Ramadani, Pierret - Morente, Rafia, Dorgu - Krstović

Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Scuffet - Zappa, Mina, Luperto - Azzi, Deiola, Prati, Marin, Augello - Luvumbo, Piccoli

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.23 - 3.19 - 3.75

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Bologna FC - Empoli FC

sobota 18:30

Fotbalisté Boloni přivítají v sobotu na stadionu Renato Dall’Ara Empoli a po dvou zaváháních chtějí konečně získat tři body. Rossoblu potřebují zvítězit a patřičně se naladit na hlavní vrchol sezony, milionářskou Ligu mistrů. Empoli má na začátku nového ročníku více než slušnou formu a před týdnem zvítězilo na půdě AS Řím.

Boloňa má po dvou zápasech jeden bod, Empoli už ale ukořistilo čtyři. Překvapivé tři body získalo zcela nečekaně na Stadio Olimpico v Římě, tamní AS pokořilo 2:1 brankami Emmanuela Gyasiho a Lorenza Colomba. Za Vlky už pouze korigoval Eldor Šomurodov. V prvním zápase Empoli remizovalo s Monzou 0:0.

Horší vstup do sezony registrují domácí. Boloňa zatím nevyhrála, a navíc před týdnem utrpěla těžkou porážku 0:3 v Neapoli. Trenér Vincenzo Italiano nepanikaří a poukazuje na fakt, že ani v minulé sezoně neměla Boloňa na kontě více bodů. Rossoblu navzdory výsledkům nepředvedli špatný výkon, scházela ale větší efektivita v koncovce a dost možná i štěstí.

Každopádně ve čtvrtek nadešla pro Boloňu velká chvíle, klub byl zařazen do losování hlavní fáze Ligy mistrů a může se těšit na zajímavé soupeře. Rossoblu doma vyzvou Dortmund, Šachtar, Lillé a Monaco, načež venku jí čekají Liverpool, Benfica, Sporting a Aston Villa. "Boloňa je po šedesáti letech zpět v nejvyšší evropské soutěži a my chceme z této skutečnosti vytěžit maximum. Odehrajeme osm zápasů nejvyšší úrovně, ale jsme v Lize mistrů a čekali jsme, že to bude obtížné," prohlásil po losu Claudio Fenucci.

Než se zápasový cyklus Ligy mistrů uvede do pohybu, potřebuje Boloňa bodovat na ligové scéně. Empoli loni dokázala dvakrát porazit, aniž by inkasovala. Na druhou stranu Azzurri začali dobře a na Renato Dall’Ara to budou chtít potvrdit.

Boloňa se i v sobotu musí obejít bez Cambiaghiho, El Azzouziho, Fergusona, Ndoyeho a Erliće. Empoli zase bude postrádat suspendovaného trenéra D’Aversu, jehož místo vyplní asistent Sullo. Z hráčů pak chybějí Ebuehi, Belardinelli, Zurkowski a Perisan.

Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Posch, Beukema, Lucumi, Miranda - Aebischer, Freuler - Orsolini, Fabbian, Karlsson - Dallinga

Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Vasquez - Marianucci, Ismajli, Viti - Gyasi, Grassi, Maleh, Pezzella, Fazzini - Esposito, Colombo

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.73 - 3.65 - 5.55

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Parma Calcio

sobota 20:45

V sobotu večer dostanou hráči Neapole šanci ukázat, že jejich poslední výhra s Bolognou nebyla jen dílem náhody. Ale trenér Antonio Conte musí být hodně opatrný, protože jeho oponent už ukázal, že umí hrát i s velkými jmény calcia.

Do Neapole se vrací muž, který kdysi coby záložník odehrál v jejích barvách celkem 152 soutěžních zápasů. Fabio Pecchia, který pod Vesuvem nastupoval v sezonách 1993-1997 a pak ještě 2000/2001, vstřelil za Neapol 21 branek a patřil k významným postavám její historie. Teď se vrací jako trenér, který už tři týmy dovedl ze druhé do první italské ligy. Kromě Hellasu s Cremonese to dokázal i před pár měsíci, když se postaral o první místo s Parmou. Tu vede coby hlavní trenér od roku 2022 a doufá, že se na téhle sesli bude nacházet ještě hodně dlouho.

V začátcích sezony už stihl ukázat, že jeho tým určitě má solidní potenciál. Hned na úvod sice Parma padla s Palermem v Coppa Italia, ale reakce na to snad ani nemohla být lepší. Následoval bod s Fiorentinou za remízu 1:1 a v minulém kole se Parmě povedl skvělý kousek. Vyšlápla si totiž na AC Milán, které doma porazila 2:1. Tahle kombinace výsledků vynesla Ducali až na současnou čtvrtou příčku.

Trenéra Pecchiu nicméně musí trochu trápit marodka, která se mu hned zkraje dost zaplnila. Benedyczak, Di Chiara, Charpentier a Hernani jsou mimo hru. Neapol v kontrastu s tím netrpí žádnou velkou absencí.

Utrpěla ale hned na začátku sezony, protože v prvním kole inkasovala těžký úder od Hellasu Verona, od nějž dostala tři branky. Nicméně se Conteho týmu od té doby povedlo přivést křídelníka Davida Nerese se záložníkem Scottem McTominayem a především útočníkem Romeluem Lukakuem, čímž notně vzrostla kvalita kádru. Taky ale Neapol dokázala v dalším kole porazit rovnou o tři góly Bolognu, čímž si připsala první výhru v sezoně Serie A. S Parmou doma navíc prohrála jen jednou za posledních deset let.

SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Meret - Di Lorenzo, Rrahmani, Buongiorno - Mazzocchi, Anguissa, Lobotka, Olivera - Politano, Kvaracchelija - Raspadori

Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Suzuki - Coulibaly, Balogh, Circati, Valeri - Estévez, Bernabé - Man, Sohm, Mihăilă - Bonny

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.42 - 5.07 - 7.51

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

SS Lazio - AC Milán

sobota 20:45

Jeden z taháků třetího kola italské nejvyšší soutěže se odehraje na Stadio Olimpico v Římě. Lazio přivítá slavný AC Milán, kterému se ale start do soutěže hrubě nepovedl. Rossoneri mají po dvou zápasech jen jeden bod a ve věčném městě potřebují zabrat. Ani Lazio nemůže být příliš spokojeno, protože před týdnem vůbec nestačilo na Udinese.

Oba celky patří mezi pohárové účastníky a aspiranty na titul, především pak AC Milán, který by rád z trůnu sesadil konkurenční Inter. Jenomže začátek se Rossoneri nepovedl a z řad fanoušků už z ní kritika na vedení v čele s majitelem Garry Cardinalem.

Sezona je však na svém začátku a rozhodně se nedá říci, že by Milán nebyl třeba na přestupovém trhu aktivní, právě naopak. V sobotu už by měl nový trenér Paulo Fonseca zapracovat některé posily jako Emersona nebo Fofanu. "Uvědomujeme si, že jsme nezačali dobře a také si uvědomujeme, že můžeme a musíme být mnohem lepší. Tento týden byl z hlediska práce dobrý, jsme jednotní a pochopili jsme, co je třeba zlepšit. Očekávám, že v Římě uvidím jiný Milán," doufá portugalský kouč Fonseca.

AC Milán v prvním zápase jenom remizoval s Turínem, když dokázal ještě smazat dvoubrankový náskok soupeře. Ve druhém utkání proti Parmě už dohnat manko nedokázal a překvapivě prohrál 1:2. Špatný začátek samozřejmě není dobrou zprávou a již brzy budou milánští muset tříštit síly i na frontě s názvem Liga mistrů.

"Před Ligou mistrů máme o čem přemýšlet, ale nový formát se mi velmi líbí. Zvyšuje to možnost střetu s velkými týmy. Los byl velmi vyrovnaný, potkáme Liverpool, Real Madrid a Bayer Leverkusen, kteří jsou velmi silní," dodal Fonseca.

Své soupeře pro Evropskou ligu poznalo také Lazio. Biancocelesti se doma mohou těšit na Porto, Ludogorec, Real Sociedad, Nice a venku Ajax, Bragu, Dynamo Kyjev a Twente. Lazio sice zvládlo první kolo proti Venezii, nicméně před týdnem stejně jako AC Milán prohrálo. V Udine inkasovalo z kopaček Luccy a Thauvina a samo korigovalo až v nastaveném čase prostřednictvím Isaksena.

Lazio chce letos více konkurovat špičce a i když se o útoku na titul nemluví, Liga mistrů by měla být cílem. Milán je proto přímým konkurentem a obecně má o něco lepší vzájemnou bilanci. Vyhrál i oba zápasy z minulé sezony a naposledy se vracel ze Stadia Olimpica s nepořízenou v lednu 2023. Tehdy dokonce prohrál vysoko 0:4.

Pokud jde o absence, lépe jsou na tom domácí. Kouč Baroni nemůže počítat jen s Gilou a Pellegrinim. Milán je na tom podstatně hůře a na marodce má Florenziho, Sportiella, Moratu, Thiawa, Bennacera a Joviće. Fonseca tak na zápas nominoval i nadějné mládí: "Proti Laziu nebudeme mít Moratu ani Joviče, pojedou s námi Camarda, Bartesaghi, Cuenca a Zeroli."

SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Provedel - Lazzari, Patric, Romagnoli, Tavares - Guendouzi, Rovella, Castrovilli - Isaksen, Castellanos, Zaccagni

AC Milán - pravděpodobná sestava:
Maignan - Emerson Royal, Tomori, Pavlović, Theo Hernandéz - Fofana, Reijnders - Pulišić, Loftus-Cheek, Leao - Okafor

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.88 - 3.38 - 2.61

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Venezia FC - Turín FC

pátek 18:30

Ligové kolo s pořadovým číslem tři se rozehraje už v pátek a jako první se do sebe pustí mužstvo Benátek s Turínem. Hostující tým se zatím prezentuje ve velmi dobré formě a bude ji chtít potvrdit i na skromném stadionu Pier Luigi Penzo.

Něco málo přes 11 tisíc fanoušků se vejde do ochozů benátského stadionu, k němuž se kromě klasických dopravních prostředků dá mnoho fanoušků dopravit po lodích. Teď se nacházíme už ve třetím kole, Venezia má za sebou už tři soutěžní utkání, ale doma na svém stadionu v téhle sezoně ještě ani jednou nehrála. Takže ji čeká premiéra a její fanoušci doufají, že se konečně dočkají tří bodů.

Zatím se Venezia pod vedením trenéra Eusebia Di Francesca trápí, herně i výsledkově. Hned na úvod vypadla z poháru Coppa Italia s Brescií, následně dostala tři branky od Lazia a až v minulém kole urvala aspoň remízu s Fiorentinou. Čili její výkonnost má stoupající tendenci.

Teď ovšem na Venezii čeká starý známý - muž, který ji dovedl k postupu do první ligy. Trenér Paolo Vanoli v létě změnil působiště a zřejmě dobře udělal, neboť s Turínem zatím předvádí skvělé výkony. Nejprve postoupil přes Cosenzu, pak si rozdělil v ligové premiéře body s AC Milán a naposledy se mu vedlo ještě lépe. Turín totiž porazil jasného favorita z Bergama 2:1 a potvrdil dobrou domácí formu. Povede se mu stejně i v Benátkách?

Venezia FC - pravděpodobná sestava:
Joronen - Idzes, Altare, Šverko - Zampano, Nicolussi Caviglia, Duncan, Candela - Ellertsson, Oristanio - Gytkjaer

Turín FC - pravděpodobná sestava:
Milinković-Savić - Taméze, Coco, Masina - Lazaro, Ricci, Linetty, Ilić, Sosa - Adams, Zapata

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.43 - 3.28 - 2.32

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Inter Milán - Atalanta Bergamo

pátek 20:45

Páteční večer nabídne jednu velkou chuťovku. Obhajující mistr z Milána se pokusí vylepšit svou bilanci v této sezoně proti týmu vyznávajícímu stejné barvy. Na San Siro zamíří Atalanta, která si od této sezony slibuje opět velké věci. A nás určitě čeká hodně třaskavý souboj dvou souputníků z Ligy mistrů.

Mužstvo obývající San Siro, jeden z nejlegendárnějších stadionů v Evropě, zatím vstoupilo do sezony trochu rozpačitě. Fanoušci jednak trochu nepříjemně koušou fakt, že jejich tým posílil snad nejméně ze všech účastníků celé Serie A. Veterán Mehdi Taremí přišel zadarmo po vypršení kontraktu s Portem a kromě něj je novou tváří jen obránce Josep Martínez. Za něj sice Inter poslal Janovu rovnou třináct a půl milionu eur, nicméně se pořád bavíme jen o hráči, kterému je alespoň v tomto ročníku určena lavička. Inter sice ovládl minulý šampionát a to celkem bez diskuzí, ale přesto se od něj očekávala větší aktivita na přestupovém trhu.

A herně to také není zrovna hitparáda. Inter v prvním kole dokázal pouze remizovat s Janovem, což se dá jasně brát jako ztráta. Minule už to bylo trochu lepší a Nerazzurri dokonce triumfovali. Opět se však nemůžeme bavit o nějakém herním spektáklu, byť dvě branky na podprůměrné Lecce přeci jen stačily. Přesto se fanoušci musejí trochu obávat, neboť v tomhle utkání ztratili svou nejzářivější hvězdu - střelec Lautaro Martínez se zranil a je otázkou, zda bude moci do velmi očekávaného duelu nastoupit.

To by pochopitelně byla velká ztráta pro domácí barvy. Inter má jinak s Atalantou velmi dobrou bilanci, ostatně Atalantě naposledy doma dal čtyři branky. Z pohledu Atalanty je to už hodně dlouhá doba od chvíle, kdy se ze San Sira vracela coby vítěz. Psal se březen 2014 a hostujícímu celku z Bergama vystřelil výhru 2:1 dvougólový hrdina Giacomo Bonaventura.

Hosté jsou na tom s absencemi trochu hůř, protože jim chybějí zásadní hráči - mimo hru je trojice Scalvini, Zaniolo a především Scamacca. S týmem teprve nedávno začal trénovat Ademola Lookman. Nicméně na tyhle dlouhodobější absence vedení Orobici umělo velmi rychle reagovat a mohutně nakupovalo. Navíc muselo zalepit díru po klíčovém záložníkovi Koopmeinersovi, což se mu také povedlo. Koupilo hráče jako Brescianini, Samardzić, Retegui nebo Bellanova. K týmu se navíc zdarma připojili Juan Cuadrado s Ruiem Patríciem.

Orobici budou ještě muset zabrat, pokud nechtějí do reprezentační pauzy odcházet s přílišnou ztrátou na přední pozice. Po ztrátě v Superpoháru proti Realu Madrid sice Atalanta jasně přejela Lecce, jenže v minulém kole tenhle úspěch nezopakovala. Dokonce přenechala všechny tři body lepšímu a efektivnějšímu FC Turín. A to přesto, že ji Mateo Retegui poslal poměrně brzy do vedení.

Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Sommer - Pavard, Acerbi, Bastoni - Darmian, Barella, Calhanoglu, Mchitarjan, Dimarco - Taremí, Thuram

Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Carnesecchi - De Roon, Hien, Djimsiti - Zappacosta, Pašalić, Éderson, Ruggeri - Brescianini - De Ketelaere, Retegui

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.52 - 4.60 - 6.41

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Juventus FC
2
2
0
0
6 : 0
6
2
Inter Milán
2
1
1
0
4 : 2
4
3
Turín FC
2
1
1
0
4 : 3
4
4
Parma Calcio
2
1
1
0
3 : 2
4
Janov CFC
2
1
1
0
3 : 2
4
Udinese Calcio
2
1
1
0
3 : 2
4
7
Empoli FC
2
1
1
0
2 : 1
4
8
Atalanta Bergamo
2
1
0
1
5 : 2
3
9
SS Lazio
2
1
0
1
4 : 3
3
10
Hellas Verona
2
1
0
1
3 : 3
3
SSC Neapol
2
1
0
1
3 : 3
3
12
Cagliari Calcio
2
0
2
0
1 : 1
2
ACF Fiorentina
2
0
2
0
1 : 1
2
14
AC Milán
2
0
1
1
3 : 4
1
15
AS Řím
2
0
1
1
1 : 2
1
16
AC Monza Brianza
2
0
1
1
0 : 1
1
17
Venezia FC
2
0
1
1
1 : 3
1
18
Como 1907
2
0
1
1
1 : 4
1
Bologna FC
2
0
1
1
1 : 4
1
20
US Lecce
2
0
0
2
0 : 6
0

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (275)

Přidat komentář
Emmett Brown

Danso neprešiel lekárskou prehliadkou a namiesto neho príde aj Djalo. Navyše výmena Saelemaekers - Abraham bude iba vo forme hosťovania.

Mňa jebne

Reagovat
Largo

Ten Danso zvlášť mě hodně mrzí.

Reagovat
Emmett Brown

To bol pre mňa vysnívaný stopér, veľmi som sa tešil, že ide ku nám. Som zvedavý, ako to nakoniec bolo. Niekto na rímskej stránke poznamenal, že ak neprešiel prehliadkou, ako mohol prejsť Renato vlani? Rozumiem, že je koniec mercata, ale fakt sme nemali lepšiu alternatívu ako Djaloa?

Reagovat
Pozor skluz!!!

Na srdce je v Itálii specifický protokol a ty rozhodující testy šly mimo režii AS.

Renato měl/má pouze a jen svalová zranění.

Je to velký dojeb.

Reagovat
Truffaldino

Reagovat
Emmett Brown

No bude to asi niečo so srdcom. Strašne ma to sere

Reagovat
Largo

Já myslím, že zrovna pracujou na nějaký lepší alternativě, proto jednání s Djalem zatím pozastavili. Vědí, že toho dotáhnou kdykoli.

Reagovat
Emmett Brown

Ak má byť tá lepšia alternatíva Škriniar, tak radšej nech príde ten Djalo

Reagovat
Pozor skluz!!!

Reagovat
Pozor skluz!!!

Nikdo teď poslední den hráče ze základu nepustí, jedině by ten klub byl finančně úplně na hadry, takže čekám že Djalo dopadne a možná Hummels.

Nic víc.

Reagovat
Maritazzi

Jak na mě ráno naskočila tahle zpráva, tak mi rovnou do hlavy naskočila konspirace, že kvůli tomu dealu s AC by nezbylo na Koneho, kterej je teď absolutní nutnost, tak se zas změnil plán

Reagovat
Largo

Reagovat
danko10

Samozrejme. Písal som presne to isté v noci pod Koopmeinersa. Takejto nešťastnej zhode okolností sa dá veriť pomerne ťažko.

Reagovat
Maritazzi

Už to vidim. Ano, bohužel. Sledovat poslední dny je čistej očistec, kor když člověk vidí, jak čistě svoje kroky dělá Juventus. Tohle je čistej chaos, nikomu ani nemůže být jasný schéma, do kterýho se ty hráči snaží brát.

Na zápas s Udine budu kousek od Říma, ale jako jeli byste na to?

Reagovat
danko10

Neuveríš, ale presne na tom zápase budem, ak ho nepresunú na pondelok. Zastav sa na pivko.

Reagovat
Maritazzi

No tak to je znamení, za mě taky neděle, protože tam ještě dává smysl se přesouvat. Tak se mi klidně ozvi na maritazzi@gmail.com, můžem něco domluvit!

Reagovat
danko10

Ok

Reagovat
Truffaldino

Reagovat
Raffaello

BREAKING: Napoli reach total agreement with Al Ahli for Victor Osimhen!

Club to club deal done for €75/80m total package, Al Ahli have already booked a medical.

Four year contract worth €25/30m per season net to Osimhen + RELEASE clause.

Final green light up to Victor. (via Fabrizio Romano)

Reagovat
Largo

Reagovat
MarcoBanco

Tyjo.. Minulý rok ho chcela celá európa a on nakoniec skončí v púšti.. a ešte v najlepšom veku

Reagovat
Rudy

Neni jeho pozadavek 400k/w? Kde to dostane ho moc nezajima.

Reagovat
MarcoBanco

Aj tak je to zamňa zvlaštny krok.. Ale uvidíme, možno je za rok naspat v EU ako pár jeho predchodcov

Reagovat
Raffaello

#Chelsea are preparing a new bid to try to sign Victor #Osimhen, who has not given his final yes to #AlAhli, as of now. The Saudi Club are confident to sign the striker, but #CFC are still in the race. #transfers (via NicoSchira)

Reagovat
Largo

Prý jsme nabídli hostování Milanu Škriniarovi. S polovinou platu hrazenou PSG.

Reagovat
Raffaello

Hledám podmínky, ale zatím nic konkrétního. K hrazení platu by byl ještě nějaký poplatek za hostování? Já že má 16m v hrubém, což je dobrá raketa.

Reagovat
danko10

To je už iba mokrý prd niektorých rímskych novinárov, opierajúci sa možno tak o to, že hosťovačka nejakého parížskeho surplusu je už považovaná za nemennú tradíciu.

Samozrejme je to nezmysel. Plán B je Djaló. Len sa oznámi tesne pred deadlinom, aby to vyzeralo, že sa pracovalo na niečom inom, len to nevyšlo.

Reagovat
Raffaello

Podle DiMarzia je Djaló hotová věc.

Tiago #Djalò è già a #Roma: a breve le visite. Ma i giallorossi potrebbero prendere anche un altro difensore: sondaggio per #Hummels

Ale jinak chápu, že se PSG bude snažit Škriniara udat kamkoliv. PSG už jen čeká, jestli někdo z evropských klubů nevezme Pereiru, stejný případ. Pokud ne, pošlou ho k velbloudům. Problém je, že Škriniarova stará údajně k velbloudům nechce. Ve výsledku nechápu, proč to neudělá jako Verratti. Ten nechal rodinu v Paříži a létá sem a tam.

Reagovat
danko10

Ja tomu vôbec neverím. Nikto netuší, čo sa teraz v Ríme deje. Zasa začali lietať Škriniarovia, Hummelsovia a ja neviem čo. Prosto chaos.

Djaló ale už podstupuje mediche. Pozerám, že má robené kolená a u vás si dal štvrťhodinku. Tak ten je jasný. Benvenuto, fenomeno!

To je šialené.

Reagovat
Raffaello

On to psal 10, že Djaló byl patrně Giuntoliho lednová zástěrka, aby zavřel Allegrimu hubu, že někoho přivedl. Přišel zraněný a jak píšeš, čtvrthodinka. Pak hrál poločas v přípravě v Norimberku a tím to haslo.

Reagovat
Largo

Reagovat
Alberto Aquilani

Ja si dokonca toto myslím od včera večera, že dnes sa podpíšu 4 hráči! Saele, Djalo, Kone a ešte jeden stopérik navyše, nech sa nejak prekryje ten prúser s Dansom.

Reagovat
Emmett Brown

Ak je pravda, že Gladbach chce 30 a my ponúkame 15, tak dohoda je ešte dosť ďaleko

Reagovat
Alberto Aquilani

https://www.youtube.com/watch?v=tit89ofCOt4 presne takto si to predstavujem

Reagovat
Pozor skluz!!!

Chce 20 a bonusy

Reagovat
Laco VK

Mal ísť radšej do Premier ligy ako do PSG. Dnes by bol určite inde...

Reagovat
Maritazzi

Tak jako ta tradice a její tragická bilance tam vzbuzuje naději, že si u nás Milan dá na cestě ke konci kariéry mezizastávku.

Reagovat
Emmett Brown

Už pred mesiacom sme tu viacerí písali, že last minute príde niekto s PSG ja osobne som ale tipoval Solera.

Reagovat
Raffaello

Not only Tiago #Djalò: #ASRoma are also working to sign another centre-back. Ghisolfi are evaluating 2-3 candidates between opportunities last minute on loan and free agents. #transfers (via NicoSchira)

Visite mediche approfondite per #Djalò con la #Roma: il giocatore è reduce da un infortunio e i giallorossi vogliono rimanere cauti dopo quanto accaduto con #Danso (via DiMarzio)

Reagovat
danko10

Hummels, Zouma a Abel Xavier.

Reagovat
Alberto Aquilani

já to říkal

Reagovat
Pozor skluz!!!

Pořád je na trhu Hermoso.

A Ramos Ve dvojici s Mancinim sen.

Reagovat
Largo

Hermosa furt milionkrát radši než Hummelse.

Reagovat
Emmett Brown

Hermoso jedine že by nás vedenie prekvapilo. Ak sa hľadá dočasná záplata má to byť medzi Hummelsom na rok a Škriniarom na hosťovanie, tak bez váhania Hummels.

Reagovat
Raffaello

Manu #Konè is one step away to #ASRoma from #Gladbach for €20M. Contract until 2029 (€2,8M/year). #transfers (via NicoSchira)

Reagovat
Raffaello

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Pozor skluz!!!

To je postavička ty vole, ruce jak žena, pupi jak můj stryko

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
lnterista

se akorat hodne napil...to se mi taky stava

Reagovat
Salfovic

A to si vem, že černá zeštíhluje.

Reagovat
Largo

Reagovat
Godwinson

Supr hrac

Reagovat
Salfovic

Jak je rychlej ?

Reagovat
Largo

Bove do Fiorentiny.

Reagovat
Truffaldino

Strašný, hostování s opcí za 11m, za určitých podmínek se stane povinností

Reagovat
Raffaello

Rekapitulace skupin evropských pohárů:

Champions league

Inter Milan

Doma: Lipsko, Arsenal, Crvena Zvezda, Monaco

Venku: Manchester City, Bayer Leverkusen, Young Boys, Sparta Praha

AC Milan

Doma: Liverpool, Bruggy, Crvena Zvezda, Girona

Venku: Real Madrid, Bayer Leverkusen, Dinamo Zagreb, Slovan Bratislava

Atalanta

Doma: Real Madrid, Arsenal, Celtic, Sturm Graz

Venku: Barcelona, Shachtar, Young Boys, Stuttgart

Juventus

Doma: Manchester City, Benfica, PSV Eindhoven, Stuttgart

Venku: Lipsko, Bruggy, Lille, Aston Villa

European League

AS Roma

Doma: Frankfurt, Braga, Dynamo Kyjev, Athletic Bilbao

Venku: Tottenham, AZ Alkmaar, Union SG, Elfsborg

SS Lazio

Doma: Porto, Real Sociedad, Ludogorets, Nice

Venku: Ajax, Braga, Dynamo Kyjev, Twente

UEFA Conference League

Fiorentina

Doma: Lask, The New Saints, Pafos

Venku: Apoel, Vitoria SC, St. Gallen

Reagovat
Raffaello
Reagovat
Raffaello

OFFICIAL: Andrea Pirlo has been sacked by Sampdoria

His Sampdoria only picked up 1 point in their first 3 matches in Serie B:

Frosinone 2-2 Sampdoria

Sampdoria 0-1 Reggiana

Salernitana 3-2 Sampdoria

Andrea Sottil has replaced him at the job in hopes of bringing the club back to Serie A.

Reagovat
Raffaello
Reagovat
Emmett Brown

Nechcem sa tešiť predčasne, ešte nás čaká lekárska prehliadka, ale toto bude veľká posila. Ešte treba nájsť nejaký klub ochotný zbaviť na Cristanteho.

Reagovat
Raffaello

Danso byl z výsledků dost překvapený a zklamaný, absolutně nechápal, co jsem četl (viz jeho Instagram). V reprezentaci i v Lens poslední roky vše v naprostém pořádku.

Těžko říct, kudy běží zajíc... Cristanteho se nezbavíš, na to už není čas, proto mizí Bove.

Reagovat
Emmett Brown

Asi nebude náhoda, že o Boveho je záujem a Cristanteho nikto nechce. Už vidím, ako bude hrať Bove vo Viole výborne a o rok pôjde za 35 niekam do Juve

Reagovat
10

řekl bych naprosto zásadní posila pro AS, po tolika letech, kdy to po někom podobným přímo volalo...

jsem zvědav, kdo se bude prezentovat v lepším světle, jestli on, nebo Thuram

Reagovat
Truffaldino

Daniele ho hodně chce, poslední dva týdny bylo v Římě dost dusno, kolem Dybaly a pak i kolem dalších hráčů. Hádka se Souloukou, rozmíšky s hráči, z Daniele je docela cítit, že po těch dvou prohrách je dost navztekaný.

Kone je tak trochu odpustek za další slabý mercato, kooperace mezi DDR a Ghisolfim vázla, no ale jestli se zvedne Paredes a k tomu se Saud ukáže jako dělo, jakože by měl, když jsme na jednu z primárních posil čekali celé léto , tak se s tím týmem snad dá něco uhrát.

Každopádně to musí být poslední rok pro trojici Pelle, Bryan, Mancini.

Reagovat
10

od toho Sauda něco reálně čekáš?

Reagovat
danko10

Predľženie spolupráce s Riyadh Season.

Reagovat
10

tak to na mě právě taky působí hned jsem si na tebe vzpomněl s Bobo Bradleym

Reagovat
Truffaldino

Asi tak, v lednu dostane prostor v přáteláku.

Reagovat
Largo

Vetsi prodej dresu, asi tak no.

Reagovat
Truffaldino

Nečekám. Ale tak nějak naivně doufám, že Daniele nebyl líný vzít telefon a zavolat Mancinimu. Pokud ho Roberto jasně doporučil, tak mi přijde fajn ho zkusit.

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Nerekl bych uplne slaby mercato. Nevhodny hraci mozna, klicovy posty taky trochu lepeny, ale porad plati, ze jsme i s Konem zaplatili 120 mega, tam je proste nejaka snaha restrukturalizovat a obmenit. Bohuzel furt doplacime na predchozi rozhodnoti Pinta a Monchiho. Me se z tech posil v kontextu celyho mercata nelibi vlastne jen castka na Le Feeho.

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
Pozor skluz!!!

Reagovat
Truffaldino

Tak to slovo "slabý" jsem nemyslel ve smyslu vynaložených financí, zároveň je vázané na situaci před příchodem Koného, s ním je to zase o dost lepší. Jde o to, že nejpalčivější otázku v kádru řešíme poslední den po tom, co nám první ligové zápasy nastavili zrcadlo. A místo ucelené přestavby je to zase doplňování stávajících hráčů nad 28 let.

Za mě jsou Feé s Dovbykem trochu přeplacení, zároveň se ke konci vůbec nedaří odchody. A nechápu odchod Boveho, jestliže jde hostovat, proč jsme ho radši neposlali v rámci SA někam, kde by hrál a ukázal se? Místo toho jde do Fiore s trapnou opcí.

Reagovat
Truffaldino

nastavily

Reagovat
Raffaello

#Hasa voleva la #SerieA, aveva fatto saltare il #Frosinone, andrà a #Lecce: la #Juventus avrà il 40 per cento da eventuale futura rivendita

Tak to jsem na něj v Serii A zvědavý. Nevěřím mu. Fyzicky je slaboučkej.

Reagovat
10

toho se dost bojím i u Chica

Reagovat
Raffaello

Já vůbec, horší než Chiesa nebude.

Reagovat
Raffaello

Fiorentina do toho začala nějak šlapat, resp. těch příchodů je poměrně dost…

Bove, Cataldi a teď snad i Gosens?

Barák kam? Aktuálně se zmiňuje Neapol

Reagovat
10

ta Neapol dělá ze špičky s přehledem nejhorší mercato mi přijde

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Raffaello

Při nejmenším pozoruhodné

Done Deal and confirmed! Billy #Gilmour to #Napoli from #Brighton for €15M + 2M as bonuses. Contract until 2029 (€1,8M/year). #transfers

Reagovat
10

to bude s McTominayem calcio-champagne na skotský způsob

Reagovat
Salfovic

Jsem zvědavej, co si Neapol počne s těmito anglickými dřeváky a Lukakem za zenitem, až Conte zmizí.

Reagovat
Pipo123

Ale ten McTominay bude delo, minimálne pod Contem.

Reagovat
Largo

O Baraka stoji Cagliari

Reagovat
MarcoBanco

To je dobre že do toho šlape.. Barak s Amrabatom na odchode tak treba doplniť káder.. Plus tá hra zatial nič moc tak by to mohli nakopnúť

Reagovat
mayday

Barák je vyřízenej. Ten je zralej tak do mančaftu od 14. místa níž, tam by si zahrál.

Reagovat
Pipo123

Folorunsho a Gigot pravdepodobne k nám, obaja fajn posily, ale čakal som niečo lepšie. Navyše to vyzerá že Cataldi ide do Fiore a Casale do Bologne

Reagovat
Largo

Casale by mel bejt uz hotovej ne? Cataldi taky, navic jen hostovani

Reagovat
Pipo123

Neviem, moc to nesledujem, čítal som len že u oboch má byť povinná výkupka

Reagovat
10

Giuntoli ve stínu Koopmeinerse a spol. podepisuje taky dost zajímavých hráčů pro Next Gen.

Přišel Vasilije Adzic (vypadal dobře už v přípravě s áčkem, do něj se vkládají asi největší naděje), Christos Papadopoulos z Janova (11+6 za 25 zápasů v Primaveře minulou sezonu), Giacomo Faticanti (ex-kapitán primavery AS a mistrů Evropy u19), Arjan Durmiši (v 16 letech už hrál slovinskou ligu), dneska podepsali Luise Semeda ze Sunderlandu (ochovanec Benfiky, kde vyhrál YC a byl její nejlepší střelec).

Tohle až do posledních let nikdy nebyla cesta Juve, ale nejspíš si uvědomili, že to jinak nejde a vyplácí se to. Next Gen vlastně finančně zachránil celý letošní mercato, umožnil takovýhle příchody a obměnu kádru. Ve Veroně teď hráli 3 hráči NG v základu. Jen tak dál.

Reagovat
M11

Musim smeknout, behem par let rozjeli opravdu bravurni praci

Reagovat
Raffaello

Na Andreovi Agnellim nenechám nit suchou, ale za tohle mu patří velký dík, za něho se založilo Juve U23, které pak přešlo v Next Gen. Jediné, co mi tam vadí, je slabé prosazování se italských hráčů. Více se prosazují cizinci.

Reagovat
Largo

Plus jste koupili naseho byvalyho talenta Felixe Afenu Gyana.

Reagovat
10

Reagovat
Pozor skluz!!!

Vidím roční hostování.

Reagovat
10

s opcí na 4m...a přichází do NG

Reagovat
Pozor skluz!!!

NextGen vím, opce je pro mě nová.

Reagovat
Kixi Syhimour

Proč se tomu říká Next Gen? Mi přišlo, že si vcelku potrpíte na italštinu, nebo to je nějaký oficiální markentingový název?

Reagovat
10

je to oficiální název

Reagovat
Kixi Syhimour

dík

Reagovat
Raffaello

Excl. - Filip #Kostic has decided to stay at #Juventus. He is ready to work hard to try to convince Thiago #Motta to give him a chance in #Juve’s First Team. Kostic has turned down #Southampton and #AlAhli bids. Bianconeri were working to sell him in Turkey, but Kostic has just announced his decision to the club. #transfers

Ty voe další. O nabídky neměl nouzi. Přesto radši zvolí tribunu. Ve skoro 32 letech smutný, člověk by řekl, že bude chtít pravidelně hrát, protože mu už moc let nezbývá.

Reagovat
10

Reagovat
Salfovic

V těchto letech už to může mít spíš na párku.

Reagovat
Raffaello

Pokud to máš ve 32 letech na párku, tak jsi prostoduchej chudák. Nepřímo tímto krokem repre kariéru.

Reagovat
Raffaello

Spalova nominace na Francii a Izrael

Portieri: Gianluigi Donnarumma (Paris Saint-Germain), Alex Meret (Napoli), Guglielmo Vicario (Tottenham);

Difensori: Alessandro Bastoni (Inter), Raoul Bellanova (Atalanta), Alessandro Buongiorno (Napoli), Riccardo Calafiori (Arsenal), Andrea Cambiaso (Juventus), Giovanni Di Lorenzo (Napoli), Federico Dimarco (Inter), Federico Gatti (Juventus), Caleb Okoli (Leicester), Destiny Udogie (Tottenham);

Centrocampisti: Marco Brescianini (Atalanta), Nicolò Fagioli (Juventus), Davide Frattesi (Inter), Lorenzo Pellegrini (Roma), Samuele Ricci (Torino), Sandro Tonali (Newcastle);

Attaccanti: Moise Kean (Fiorentina), Giacomo Raspadori (Napoli), Mateo Retegui (Atalanta), Mattia Zaccagni (Lazio)

Někteří oblíbenci mají pořád neochvějné místo Locatelli nikde zatímco Pellegrini má předplaceno, dokud bude Spal u kormidla Vypadá to, že 352/3421 zůstane, dokud ho neodolají. Ligu národů vem čert, ale kvalifikace se bojím.

Reagovat
Pipo123

Ty pičo tam nie je žiadna osobnosť, alebo total hviezda, možno by za takého hráča dal pokladať Donnarumma...

Reagovat
Pozor skluz!!!

Nevím, proč nezkusí třeba Colpaniho místo Pellka.

Bresciannini sice forma, ale repre nebude hrát to, co Atalanta, ale tak beru, zkusí ho.

Ten útok je k pláči, to mohl vzít to dřevo Luccu, stejně to bude jeho dalších deset let.

Reagovat
Raffaello

Reagovat
Pipo123

Esclusiva, conferme dalla Lazio: “Fatta per Lovric”

Co to zase je za hráča? Pičo taháme pokemonov

Reagovat
danko10

Djaló údajne nedal mediche.

Dúfam, že to Depardieu vezme ako chlap a okamžite sa zastrelí.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Vyžaduji seppuku v Trigorii.

Je třeba zlomit prokletí novou obětí.

Reagovat
Truffaldino

Pak už zbýva jen ten Mats, který by byl při těch jménech z posledních šesti hodin nakonec docela fajn.

Reagovat
danko10

Až na to, že stopérska dvojica Hummels - Smalldini bude mať dokopy 72 rokov a pomalšia vec na tomto svete bude už len reforma verejných financií v Kambodži…

Reagovat
Emmett Brown

Na Slovensku...

Reagovat
Largo

Reagovat
Damis

Na rychlosti úplně tolik nezáleží, neni to hra.

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
Tomanatura

Sranda byla i ta Dansova odpoved na ten medical. Bud tam mate Dr. House , nebo to tam nekdo sabotuje.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Upřímně bych se nedivil, kdyby to ta lékařská sestava federace prostě špatně vyhodnotila.

Reagovat
Largo

Reagovat
Raffaello

Nicolussi hrál velmi dobrý zápas V první půli dvě moc povedené střely. V 60. minutě mu ale z ničeho nic "odešla noha". Na první pohled to vypadá na sval. Snad tom nebude vážné a po repre pauze bude fit.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Nehuen Perez nám nebyl dost dobrý, když jdeme po žebrácích?

4+13 za borca, který sice není Benatia, ale bránit umí.

Reagovat
Lubinterista

Nicoloooo

Reagovat
Interista_4ever

Zatím kočka myš

Reagovat
Interista_4ever

Bare luxusní volej

Reagovat
Raffaello

Barella famózní trefa

Reagovat
lnterista

Pořád jsme jinde...super zjištění.

neberu nic než titul.

Reagovat
Interista_4ever

Reagovat
RKBoy

a čo sa akože malo zmeniť za to leto?

neprišli ste o žiadneho klúčového hráča prvý krát za 3 roky, káder máte stále najsilnejší v lige, favoriti ste snád podla každého zvlášť ked konkurencia má bud prestavbu (Juve) alebo sa sama podkopáva (AC, Neapol).

Reagovat
lnterista

Tak nikdy nevíš a řešilo se tu, že nepřišla žádná čerstvá krev, ale pořád je 3. kolo.

Reagovat
RKBoy

to nijak nezhadzuje kvalitu ktorú stále máte, celkom nepoberám to pochybovanie.

Reagovat
Rudy

Hraci Interu umi hrat super fotbal. Dat tomu trosku tempo, zbytecne nepredrzovat balon a hned se na to i hezky diva. Mic musi kmitat. Pak je tu ale Inzaghi a jeho styl.

Reagovat
cresposuper

Jasne, lebo vobec ten tim nevybudoval do tejto podoby Inzaghi.

Reagovat
Tomanatura

Pod Contem to byl grc, pod Simonem se zacal aj hrat fotbal.

Reagovat
Interista_4ever

Reagovat
Rudy

Aha. Dneska se ale hral spis Conteho styl, ostatne jako vzdy, kdyz podavame ty nejlepsi vykony. Pokud vynecha ty jeho hokusy-pokusy jako napr hra mezi 3 stoperama nebo moje oblibene - vsichni nekde v prd... na offside hranici ale neni k nim jak dostat mic. Pak s nim nemam problem

Reagovat
cresposuper

Naopak, to bol jasny Inzaghiho rukopis

Reagovat
Tomanatura

? Prosim precti si diskuze z tech Conteho sezon, plno Interistu tu nadavalo na tu sracku, co nechal hrat.

Reagovat
sinter

Reagovat
Deki

Reagovat
Deki

Super výsledek i když Atalanta byla oslabená. Thuram Bare nasrany Gasp

Dívat se další rok na Arnautovice bude o vydloubnuti oči. Ten člověk neměl vůbec začínat s fotbalem...

Reagovat
Raffaello

Juventus spent almost €200 million, which will have an impact of €53.8 on this budget thanks to payments spread over 3/4 years. The installment payments will therefore require Juventus to remain in the Champions League's elite group for a long time in order to amortize expenses with European prizes.

Thanks to the departures of Soulé, Huijsen, Iling-Junior, Kean, Barrenechea, Chiesa, De Winter, Kaio Jorge, the loans of Facundo, Miretti, Rugani, Nicolussi Caviglia, De Sciglio and Gori, the terminated contract of Szczesny and the expired contracts of Rabiot and Alex Sandro, the club was finally able to collect more than €100 million from sales while saving another €60 million in salaries. Among those excluded, Arthur and Filip Kostic remain: for the Brazilian, no move to Napoli also due to his too high salary, while the Serbian refused the offer from Al-Ahli but could still go to Arabia in the coming hours. #Juventus

[CdS]

Reagovat
Pipo123

Zaujímavé ako sa to dokáže otočiť, pred dvomi rokmi sa to nazývalo budúcnosť Juve a docela panoval optimizmus čo som postrehol u fanúšikov Lazia, no a teraz ta budúcnosť bola ropzredaná, ale nahradila ju kvalita.

Každopádne je to zaujímavé, vyzeralo to ako keby Juve nemá prachy, budú dávať šancu mladším odchovancom a odrazu boom 200 mega v prdeli a skvelé posily, toto asi nečakal nikto.

Reagovat
Largo

Pekny. My jsme pry v plusu 38 mega.

Reagovat
Uživatel0

profilovka

Reagovat
Furia Ceca

Teda s tím Osimhenem v Neapoli pěkně zatočili... jako na to, že ho přivedli za 70 mega a teď tam s ním jednaj jak s vyžírkou.

Reagovat
Truffaldino

ADL poslední roky úplně zmagořel, nicméně má do pondělí stále čas prodat ho Saudům.

Reagovat
Rudy

Kez by z toho nejakym zazrakem vypadlo hostovani v Interu

Reagovat
mastakillah

Nejhorší je, že on tak trošku vyžírka je. Celou dobu chce odejít, ale má takový požadavky na klub a plat, který mu nikdo nechce splnit. Což je poměrně pochopitelné, protože ADL mu dal úplně nesmyslnej plat, pod kterej nechce jít … snad ještě chytne rozum do hrsti a na rok se uklidím do Arábie s tím, že jej pak za pár “drobných” vezme někdo z Anglie

Reagovat
El Matador

Provedel - Lazzari, Patric, Romagnoli, Tavares - Tchaouna, Guendouzi, Rovella, Zaccagni - Dia, Castellanos

To bude hroznej průchoďák

Reagovat
El Matador

Tak tohle Provedel pěkně posral

Reagovat
El Matador

Doufám, že o poločase půjdou dolů Lazzari, Guendouzi a Tchaouna. Jediná dobrá přihrávka, žádnej zpracovanej balón a bránění taky nulový

Reagovat
1899-1995

Chuk musí jít dolů, Okafor na křídlo a Tammy na hrot. Petrović je zatím skvělej.

Reagovat
KnoxXx

Nuno Tavares si tam vsetkych maze na chleba

Reagovat
Interista_4ever

hrál parádně

Reagovat
El Matador

Tak tohle sem nečekal tavares nedal dobrej balon za první poločas a teď dvě asistence

Reagovat
El Matador

Tam měl byt. Kdy se tady konečně budou dar upravovat komentáře

Reagovat
danko10

Emerson ma prekvapuje. V totáči vyzeral hrôzostrašne, ale toto jeho čierno-červené dobrodružstvo je zatiaľ regulárne na preukaz ZŤP.

Reagovat
Alberto Aquilani

Nedávno som si pozeral hajlajty z tej druhej Fonsekovej sezóny u nás. Už som aj zabudol, aké hrôzostrašné góly sme pod ním dostávali a ako obrana vyzerala, že sa vidia prvýkrát. Dnes je to to isté. Lazio zmení štýl, AC začne horieť a ten týpek s tým nič nespraví. To je neskutočné. Najviac ma ale udivuje, ako zabil Raindersa. Zrovna u toho som si hovoril, že by pod nim mohol znova pookriať, a jedina akcia, pri ktorej bol vidieť, bolo pri inkasovanom góle na 1:1.

Reagovat
10

Očividně tam kluci mají i fajn atmosféru, největší hvězdy má hned od začátku na své straně

Reagovat
Interista_4ever

Parma mě zatím baví, klobouk dolů před nimi jak hrají

Reagovat
cresposuper

Reagovat
10

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Eros Ramazzotti

Uz jen cekam kdo z AC/AS vyhodi trenera jako prvni a najmou si Allegriho

Reagovat
pastal

Nestraš!! Daniel až pochopí že Cristante, Paredes, Pellegrini nemůžou hrát spolu tak si svoji pozici udrží, ale pravda jak to skládá tak se k vyhazovu blíží čím dál rychleji

Reagovat
Pozor skluz!!!

Dobře to ví, proto trval celou dobu na CM typu Koného, místo Paredese nemá náhradu, nevím, proč se nikdo neřešil na hostování aspoň.

Pelle bude hrát víc než Bryan, to musíme ještě rok přežít, ale pokud bude Baldanzi ukazovat zápas co zápas o 100 % lepší vklad než Capitano, dlouho to nevydrží.

Reagovat
Largo

Reagovat
pastal

Nevěřím že se to změní

Reagovat
Raffaello

Chris Smalling leaves European football and he will play for Al-Fahya FC in Saudi Arabia, here we go!

Deal done with AS Roma and also with the player now as former #MUFC CB will sign contract until 2026.

Medical on Monday in Rome.

AS Roma will sign Hermoso as new CB. (via Fabrizio Romano)

Reagovat
Pozor skluz!!!

Jeho hodnocení nelze hodnotit negativně.

Reagovat
pastal

Reagovat
Raffaello

An important foreign club have asked info for Massimiliano #Allegri as possible new coach. Former Juventus and AC Milan coach is ready to return on the bench. In Allegri’s Plans there isn’t a gap year and he is looking forward to return to work. #transfers (via NicoSchira)

Jako po včerejšku se už "vyhazuje Fonseca a nahrazuje Allegrim", ale má jít o tým mimo Itálii. Někteří zmiňují Benficu, což úplně nechápu. Tak uvidíme, kde Max zakotví.

Reagovat
Alberto Aquilani

Hermoso o 14:00 na Fiumicine, čo by sa mohlo stať:

-Havária lietadla - 0,00000001%

- Podpíše ho Barcelona - 25%

- Padne s ním výťah na Fiumicine ako sa bude chcieť dostať na Leonardo express - 0,001%

- Neprejde zdravotnou prehliadkou - 80%

Reagovat
danko10

Ten výťah bol pokazený, keď som tam bol naposledy, takže pokoj.

Reagovat
Alberto Aquilani

Stále bol aj teraz, preto som ho tam dal

Reagovat
MichoC

Nam neprisel dneska golman, tak taky chytal obrance, co vcera nejvic kalil. Na 2:0 dostal kdyz mu pres plot zrovna podavali pivo a byl za branou, mame to jak v Italii…

Reagovat
MichoC

Nam neprisel dneska golman, tak taky chytal obrance, co vcera nejvic kalil. Na 2:0 dostal kdyz mu pres plot zrovna podavali pivo a byl za branou, mame to jak v Italii…

Reagovat
Truffaldino

Římské mercato z pohledu calcioefinanza a dopadu na roční rozpočet (zaokrouhleno na jedno desetinné místo):

• Náklady - s příchody Ryana, Angeliňa, Dahla, Abdulhamida, Le Féeho, Koného, Soulého, Dovbyka,

Saelemakerse a s návratem Shomurodova přichází navýšení roční amortizace o 22,5m, platy hráčů poté činí v hrubém 31,2m. (V v rámci celkové amortizace je již počítáno s celou přestupovou částkou za Koného). Celkem tedy 53,7m.

• Úspora - Patricio, Kristensen, Spinazzola, Llorente, Huijsen, Karsdorp, Aouar, Sanches, Lukaku, Belotti, Azmoun, Bove, Solbakken, Abraham - odchozí hráči přinesli do římské pokladny celkem příjmy ve výši 17,5m z prodejů a poplatků za hostování, u amortizace došlo k úbytku o 11,8m, loňské poplatky za hostování činily 6,8m a u platových výdajů došlo k odlehčení o 55,6m. Celkem tedy 91,7m.

• Celkově tedy došlo ke snížení rozpočtu o 38m. Samostatné platové výdaje klesly o 24,4m.

• Metodika calcioefinanza počítá v případě amortizace pouze se základními odhadovanými částkami z médií, tedy bez bonusů, dále nejsou započítány provize agentům či podpisové bonusy. Výčet dále nezapočítal odstupné pro RIcka Karsrodpa! - jeho plat činil 4,1m, nicméně totéž platí i pro příjmem za přestup Calafioriho do Arsenalu, cca 9,0m?. Rovněž není zahrnut plánovaný odchod Smallinga a potenciální příchod Hermosa? ... a nakonec zde není započten ani rozdíl ve výdajích na Mourinha a De Rossiho.

Z pohledu čísel tedy odvedl Ghisolfi dobrou práci, vyzdvihl bych prodej Aouara s Belottim a celkové snížení platů, zároveň se z mého pohledu s příchodem Koného stalo mercato úspěšným, Daniele má konečně záložníka, kterého si celé angažmá přál. Celkově tým posílil.

A na závěr Daniele na tiskovce: "I saw Saud in two training clips, in the middle there was the trip to Arabia for the visa. He did 10 minutes yesterday, we didn't want to overload him. He has the characteristics that I seek, I knew him little and I talked a lot with Roberto Mancini and the staff, they see a future champion in him."

Reagovat
Largo

Rikal jsem si, ze to s Mancinim urcite probiral. Tak snad….

Reagovat
Raffaello

Juve: Di Gregorio - Savona, Gatti, Bremer, Cabal - Locatelli, Fagioli - Cambiaso, Yildiz, Mbangula - Vlahovic

Roma: Svilar - Celik, Mancini, Ndicka, Angelino - Pisilli, Cristante, Pellegrini - Soulé, Dovbyk, Saelemaekers

Reagovat
Alberto Aquilani

Buhahahahaha...

Reagovat
Pozor skluz!!!

O Pisillim se psalo, ale čekal jsem ho nad Koném místo šulina.

Paredes je asi úplně v prdeli fyzicky.

Dybala měl hrát. Nic, koukneme na to 4-1-3.

No nic. Daje!

Reagovat
Pozor skluz!!!

Jinak on dá samozřejmě gól

Reagovat
Furia Ceca

Dneska nás konečně uvidím – po x měsících – vůbec poprvé Po prvních dvou kolech jsem na nás opravdu zvědavej

Reagovat
Airus

A ještě v těch nádherných dresech

Reagovat
Furia Ceca

Na Adidas jsou překrásný, no I když já bych stejně raději naše tradiční zebry

Reagovat
Airus

domácí jsou poměrně ucházející. Ale stejně to museli nějak posrat a vytvořili venkovní nechuťárnu

Reagovat
Airus

Jen tak pro zajímavost. Jsem přemýšlel jak se mohlo vyvíjet mercato kdyby se nám povedlo dohodnout nějakého pořádného sponzora. Mluvilo se o amerických a pouštních sponzorech kteří by přinesli větší balík.

A při pohledu na "SAVE THE CHILDREN" bylo jakési deja ví, tak jsem se na ně lehce podíval a krom mezinárodních napodobitelů jenž podvádí lidi (za to nemůžou) jsem narazil na tuhle dva roky starou perličku:

The charity upheld 42 cases of staff mistreating children in 2021, including two relating to sexual abuse and seven relating to physical abuse, the accounts show. As a result, nine members of staff were dismissed or did not have their employment contracts renewed, while another two were suspended.

Když si k tomu přičtu CyGames a PRIME tak tyhle podivné značky na sebe lepíme jak Pokémony

Reagovat
Pedro10

Ten Çelik je mizerný....

Reagovat
Pozor skluz!!!

Mottaball nic.

Daniball (nikdo neví, jak vypadá) taky nic, nějak se snažíme, ale nemá to koule, chybí finálka.

Stephan, Joya, Koné. Později Baldanzi.

Zcela vyhratelný zápas.

Reagovat
Truffaldino

Od této sestavy je pohodové 0:0 v poločase dobrý začátek, Baldanzi s Dybalou to rozhýbou.

Reagovat
Maritazzi

Kdyby Vlasta Vidlička dneska obul kopačky, tak stopro odehraje lepší zápas než Celik. Snad ten Saud aspoň zvládá nahrát na tři metry, pak by to byl značnej posun vpřed.

Má to dneska aspoň nějakou myšlenku a řád, ale když člověk vidí třeba tu Cristanteho nahrávku Angelinovi.. Jinak Pisilli tím svým nadšením bohatě stačí, aby záloze odlehčil, snad bude dostávat šance i dál, za mě může být úplně jinde než Bove.

Reagovat
Largo

Reagovat
Raffaello

Nejzajímavějšími okamžiky zápasu je komentátorovo pravidelné odpočítávání co pět minut, kolik je odehráno a hlášení, jak je hra opatrná. Je to vyloženě holomajzna od obou týmů. Ten počet nepřesných přihrávek snad nechci ani vidět.

Reagovat
Truffaldino

Juve je divně zalezlé, prakticky nenapadá, Angeliňo s Celik jsou špatně dostupovaní, na všechno mají strašně moc času. Saele s Pisillim jsou super.

Reagovat
Alberto Aquilani

Juventus to s tou zálohou Locatelli - Faggioli dnes postavil ideálne pre nás, pre to naše neschopné centrocampo. Tým pádom sme mali viac loptu a eliminovali ich nebezpečenstvá, ale zas sme nepredviedli vôbec nič. Oni aj keď sú stiahnutí a tiež veľmi pasívni, vidieť na nich, že systémovo sú úplne inde. Oni sa dopĺňajú, chodia do nábehov, robia druhú vlnu, vedia čo chcú s loptou spraviť. U nás ju dostaneme a čaká sa, že hráč s loptou dá gól. Nikto sa nedopĺňa, podľa má ani nikto nevie, čo má robiť.

Dnes pri sledovaní Menčáku a Mazraouiho som si vravel, že krajní beci sú najlepším odrazom systému a taktiky- Jak je Haag hrozný a za Mazraouiho by po dnešku nedal nikto ani korunu, tak to presne všetko padá na Zekim, ktorý je hrôzostrašný. Na druhej strane je Angelino zviazaný nejakými trapnými taktickými pokynmi a aj keď sa raz rozhodne ísť s loptou do polovice súpera, nikto ho nedopĺňa.

Pisilli behá, spravil pár dobrých vecí. Sale je upgrade, ale ono to bez toho, že to bude fungovať ako celok, nepôjde. Toto je len mazanie absolútnej trénerskej tragédie.

Reagovat
10

Dobrá taktika Motty nechat AS uchlácholit, teď tam dát do poločasu ty hráče za 200 a v poklidu vyhrát 3:0

Zatím bohužel z obou stran nuda a nekvalita, Juve to snad otočí střídáníma.

Jinak Fagio dost riskoval, mohl jít ven v 3. minutě...

Reagovat
M11

Hrozna nekvalita.. to dlouho nepamatuju.. naposledy na jaro

Reagovat
10

Reagovat
Pipo123

NEKVALITA, moje oblúbené slovo

Reagovat
10

to se dá použít 1000x denně v různých situacích, nejčastěji v rodině

Reagovat
Pipo123

Reagovat
stuff

Reagovat
zurix_new

Reagovat
Furia Ceca

Di Gregorio vypadá jak Aurelio Adami

Reagovat
10

taky jsem si to říkal už

Reagovat
10

Soule je Spadino

Reagovat
Furia Ceca

To spíš když měl delší/vyšší vlasy... teď mi ani nepřijde.

Kdo je Lele?

Reagovat
danko10

Zaniolo

Reagovat
10

Obávám se, že se nám Messi rozbije tak za 15 minut

Reagovat
Airus

On je Dušan slepej nebo proč se snaží driblovat skrz hráče jak kdyby byli nehmotní

Reagovat
10

Calma calma...Motta už se nakazil

Reagovat
Truffaldino

Dneska to je k nerozeznání od jeho předchůdce.

Reagovat
Furia Ceca

Celkem zklamání, no... ale těch nových hráčů je prostě moc.

Reagovat
10

Bologna takhle hrála velice často... nevím, kde u něj vznikl dojem, že hraje nějakej champagne fotbal

Mě tohle nevidí, když tam je systémová kvalita

Reagovat
10

Jinak že to je k nerozeznání, to z tebe mluví velká neznalost, nebo špatná paměť

Reagovat
Alberto Aquilani

Zalewski... neskutočné

Reagovat
Largo

Reagovat
Pozor skluz!!!

Teď musí do hry Koné!!!

Jinak si ještě dvakrát zkusíme přihrát po všech čárách a pak nás přejedou až do konce

Reagovat
Pipo123

Dovbyka to musí strašne baviť

Reagovat
Largo

Je mi ho fakt lito.

Reagovat
Harto22

Dušan Drevenič

Reagovat
Airus

Jasný,.pro hrát jednoduše hlavou a pokusit se přihrát spoluhráčům, když se tam může roztočit jak beyblade na prázdno a dělat že je to rozumné rozhodnutí

Reagovat
Airus

A pojď Yldiz na hrotu to jsem chtěl vidět

Reagovat
10

Nico tam půjde

Reagovat
Airus

Nechápu, ale rozhodně bude pohyblivější než Dušan. Takže malý win. Ale v hlavě vidím jak si Kenan a Koop vyměňují pozice a hrají 1-2 fotbal. A do prázdných míst vybíhají křídla nebo Dougee.

Reagovat
10

Já už psal při příchodu, že Nica čekám na hrotu, resp. že to Motta zkusí, určitě má blíž Zirkzeemu než Dušan, u něj bylo vidět, že jakmile se zrychlila kombinace, vůbec se nechytal...

Reagovat
10

Příští léto snad zbydou peníze i na toho útočníka...

Reagovat
Truffaldino

Dneska dobrý střídání, jen bych tam nedal Zaleho.

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Reagovat
stuff

Som na zapase Udine, nejaky kratky suhrn juve-roma?

Reagovat
Airus

Starý dřevěný Dušan u kterého všechno zase končilo nebo svou aktivní neaktivitou brzdil hru, hodně nepřesností a hrozný vedro, Jao super představení fanouškům. 0-0

Reagovat
M11

Reagovat
10

Reagovat
Raffaello

Doufám, že jsi kouknul na game score z Florencie... protože... Forza Moise pyčo!

Reagovat
stuff

Videl som a hned som si na vas, chalani, spomenul

Skoda, ze to tam padlo, posledny gol na prvy april bol prihodny

Reagovat
Pipo123

Di Gregorio vytvoril najkreatívnejšiu akciu zápasu

Reagovat
Emmett Brown

Ten záver sme odohrali prekvapivo dobre. Hlavne záloha v poslednej desaťminútovke dobrá.

Reagovat
Largo

Protoze Kone a Baldanzi

Reagovat
Emmett Brown

Veď práve. Kone spočiatku trochu stratený, ale v závere ukázal super veci

Reagovat
Largo

Reagovat
Truffaldino

Škoda, že nebyla větší snaha z naší strany plus několik situací jsme na konci špatně vyřešilli, ať v podání Baldanziho nebo naposled Celika. Sestavu se dvěma štíty a prakticky čtyřmi ůtočníky chci vidět častěji.

Reagovat
Largo

Reagovat
Maritazzi

Bod pro nás v naší situaci dobrej. Pisilli, Baldanzi i Kone přinášej do zálohy úplně něco jinýho, na čem by šlo stavět a hrát díky tomu aktivně - dovolit si na hřišti i Dybalu se Soulem, ale bude to výzva. Angelino výbornej, překvapivě i Cristante za mě na tý staženější pozici o hodně lepší výkon / jeho slabiny tam tolik nevyniknou.

Dneska to podle mě Dani zvládnul dobře, čistý konto je na Juventusu super. Nevím jen moc, kam se ta hra má posouvat dál, ale pokud budeme hrát tohle, tak Eldor dává víc možností než Dovbyk..

Reagovat
Pozor skluz!!!

Eldor je SS, má ten pohyb jiný, zas neumí moc hrát sám na hrotu, a zatím jsme ho pokaždé viděli v koncovce zápasu, za dost specifických podmínek.

Ale klidně ať hraje víc, on má super instinkt, umí se "vyskytnout" tam, kde je ho třeba.

Za mě tvrzení, že Dovbyk dostával celý rok v Gironě centry zprava zleva a z toho dával góly a nic jiného tam nebylo, je nesmysl. Samozřejmě tam tu podporu měl jinou, ale zvládl by toho více, nevím, proč nezkoušíme ty balony za obranu, umí naběhnout, není pomalý jak Edinko. Kor když jsme to hráli dva roky teď, škoda to zahodit.

Lukaku uměl lépe podržet ty balony do souboje než Dovbyk, ale stejně jsme nestíhali od něj ten balon vzít, jinak jsme mu nepomohli v ničem.

Pořád odehrál lepší zápas než Vlahovič

Reagovat
Pipo123

Dovbyk cely rocnik v La Lige nezazil to co proti Juve, mal tam proti sebe Gattiho a Bremera, silovo su to bestie. V La Lige su stoperi strasne soft.

Na toto si musi zvyknut, tam vyuzil svoju vysku a prevahu v subojoch, v SA to bude mat zlozitejsie, musi sa tomu prisposobit.

Budimir, ci Muriqi nevedeli v SA vystrelit na branu a spanielsku davaju 15 golov. Ten rozdiel je obrovsky

Reagovat
Pozor skluz!!!

Dostával hroznou bídu včera. Ale on tu sílu má.

Dva zmínění jsou extrém, ale v těch malých klubech je to tak ve Španělsku, oni umí hrát na ty hroty, aby čísla měli, i když celý tým dá dohromady 36 gólů za ročník.

Reagovat
Raffaello

Bremer s Gattim je hrozná dvojice tupounů

Reagovat
stuff

Reagovat
Pozor skluz!!!

Být juventinem, asi bych nebyl spokojen s mercatem když by mi na hřišti běhal Gatti s kapitánskou páskou.

To mohl mít Di Gregorio, s jeho hlasem jak hromovládce a vzhledem jak posednutý DDR na steroidech

Reagovat
Furia Ceca

Taky mě překvapilo, jak tam na někoho řval, že má tak brutální hlas

Reagovat
Pozor skluz!!!

Mě ani ne, k němu to hrozně sedí.

Reagovat
Largo

Conceicao bude skvelej hrac

Reagovat
Largo

Premyslim, jak by vypadal Rim, kdyby Daniele dostal posily, ktery chtel. Kdyz vidim Koneho a jeho potencial…

Chtel Dansa nebo Badeho, Bellanovu, Pratiho, Koneho, Zhegrovu a Chiesu…

Reagovat
Truffaldino

Soulého chtěl taky, zase nemůže mít všechny. Saele bude dobrý, se Shaaeawym je to pokrytý. I Zalewski si svoje první tři zápasy odehrál, je to pořád mladej kluk co bere 300k, někdy na něj nadáváme až neúměrně jeho pozici v týmu, jako odchovanec ani nikomu nezabírá místo v kádru.

Levá křídla dokáží i bránit, pak se otevírá možnost pro lepší prolínání s Angeliněm. Minule jsme hořeli zleva, ale na jaře to byla defenzivněji lepší strana. Danso je smůla, kecům o sabotáži nevěřím.

Reagovat
Largo

Já četl, že Řím požadoval kontrolní zdravotku, ale Lens to odmítlo a povolalo hráče zpátky.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Z tohou budou ještě tahanice.

Reagovat
Largo

Reagovat
Pozor skluz!!!

Sabotáž je nesmysl.

Chiesa mě vůbec netrápí, Zhegrova redundantní.

Bade nic extra, Dansa je velká škoda, ale s Hermosem a dědkem Hummelsem to bude relativně v pohodě.

Prati měl dojít, aspoň na hostování.

Reagovat
Largo

Plus Bellanova, ten mě bude mrzet podobně jako Danso.

Reagovat
cresposuper

Bellanova za 20-25 mega v 4-clennej obrane by bol fail, na ktory by ste nakoniec nadavali.

Reagovat
danko10

Talianský Bruno Peres.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Tak se na to dívám i já.

Může hrát jedině v Atalantě nebo Interu.

Reagovat
Gimme

Reagovat
Largo

Je to možný, to už se nedozvíme.

Reagovat
Maritazzi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele