Serie A - preview 2. kola: Hellas a Juventus o první místo

24.08., 09:06, aktualizováno 26.08., 08:24
Previews
Manuel Locatelli (© AFP)

Atalanta dnes dostane šanci stát se prvním týmem, který bude mít po dvou kolech plný počet šesti bodů. Šampion evropské ligy se představí v Turíně, těšit se mohou i fanoušci Neapole, Fiorentiny nebo AS Řím.

Cagliari Calcio - Como 1907

pondělí 18:30

Na stadionu Unipol Domus v Cagliari se odehraje zápas mezi domácími Sardiňany a Comem. Oba týmy budou chtít poprvé v sezoně vyhrát a větší šance má i z historického pohledu právě domácí mužstvo.

Como se totiž v Cagliari v rámci první ligy představilo třikrát (mezi léty 1976-1982), ale všechny body si neodvezlo ani jednou. Dvakrát prohrálo, jednou si odneslo bod. V první lize se oba týmy potkají po odmlce dlouhé 42 let a 151 dní. Lepší start do sezony zatím rozhodně zažil domácí celek, který se v prvním kole popral s AS Řím. Gól (alespoň tedy regulérní) nepadl ani jeden a to je pro tým trenéra Nicoly docel slibný start. A to i s přihlédnutím k tomu, že v předchozím pohárovém utkání s Carrarese Cagliari díky Piccoliho dvěma gólům uspělo.

Como mělo začátek mezi italskou elitou mnohem náročnější. Potkalo totiž Juventus a není divu, že byl rozdíl mezi oběma týmy propastný. Trenér Cesc Fábregas si sice z porážky nehodlá rvát vlasy na hlavě, ale faktem je, že jeho tým má po ostudném výsledku 0:3 ještě dost práce. Como je na startu historicky dost bídné, nevyhrálo totiž první dvě kola ani jednou za deset předchozích sezon v Serii A! Naposledy se mu to povedlo v roce 1951.

Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Scuffet - Zappa, Luperto, Obert - Azzi, Deiola, Prati, Marin, Augello - Luvumbo, Piccoli

Como 1907 - pravděpodobná sestava:
Reina - Iovine, Goldaniga, Barba, Moreno - Strefezza, Mazzitelli, Braunoder, Da Cunha - Cutrone, Belotti

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.16 - 3.38 - 3.51

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Hellas Verona - Juventus FC

pondělí 20:45

Poté, co Juventus hned na úvod nadělil tři branky Comu, hodlá Stará dáma pokračovat ve stejném tempu i na půdě stadionu Bentegodi. Nicméně je pravda, že právě domácí prostředí pomáhá Hellasu v duelech s Juventusem jako málokomu jinému.

Na stadionu Bentegodi se Hellasu daří využívat domácí podporu a prostředí proti Juventusu až nečekaně dobře. Z deseti posledních duelů hraných v prostorách 39 tisícového stadionu se domácím povedlo hned osmkrát nějakým způsobem bodovat. Za tuhle éru obě mužstva vstřelila stejný počet branek, po šestnácti. Tentokrát půjde Hellas do boje s pocitem, že velkých jmen italského calcia se nemusí tak úplně bát.

Hned na úvod si totiž muži trenéra Paola Zanettiho dokázali poradit s Conteho Neapolí! Ještě o poločase s ní remizovali bez branek, ale po změně stran se strhla jednostranná bouře, která nečekaně pochovala naděje Partenopei na body. Dailon Livramento se stejně jako Daniel Mosquera trefil při svém ligovém debutu, posledně jmenovaný se navíc prosadil hned dvakrát. A start v podobě jasné výhry nad Neapolí je pro Zanettiho hochy naprosto senzačním zážitkem.

Trenér Zanetti, který převzal Hellas po odcházejícím a úspěšném Marcu Baronim, se pokusí uskutečnit smělý plán - s pozměněným mužstvem zajistit záchranu a s tím spojený šestý rok v řadě mezi italskou elitou. Počítat při tom proti Juventusu nemůže jen se dvěma hráči, s Cruzem a Serdarem.

Stará dáma počítá absence a má jich trochu víc. Trenér Thiago Motta do svých plánů pro základní jedenáctku nemůže zahrnout hráče jako Adžić, Milik, Thuram nebo Weah. Navíc kádr už opustil mladík Miretti, který si na chleba bude vydělávat v Janově.

Jeho místo zaujímají nové tváře, zejména Samuel Mbangula. Ten se dočkal premiérového startu v Serii A hned na úvod. A dopadl nad očekávání dobře, protože kromě několika solidních akcí se Mbangula předvedl ukázkovým prvním gólem! Ten nasměroval Starou dámu k nakonec jasné výhře 3:0 nad Comem. V tomhle utkání navíc Juventus zaznamenal obdivuhodnou přesnost přihrávek (92%), největší z celého prvního kola. A jako jediný tým nepovolil soupeři jedinou přesnou střelu na bránu.

Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Montipò - Tchatchoua, Coppola, Dawidowicz, Frese - Belahyane, Duda - Livramento, Harroui, Lazović - Tengstedt

Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Di Gregorio - Danilo, Gatti, Bremer, Cabal - Locatelli, Douglas Luiz - Cambiaso, Yildiz, Mbangula - Vlahović

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.94 - 3.59 - 1.78

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Turín FC - Atalanta Bergamo

neděle 18:30

Turín FC před týdnem obral o body AC Milán a stejný cíl má i před zápasem s Atalantou. Granata sice bude mít výhodu domácího prostředí, ovšem Atalanta si s tím dokáže poradit, což předvedla i minulý týden na jihu Itálie.

Atalanta je zkrátka velkým favoritem, byť Turín představuje hodně nevyzpytatelného a nebezpečného soupeře. Přesvědčil se o tom AC Milán, který doma horko těžko zachraňoval remízu 2:2. Turínští byli z konečné remízy trochu rozmrzelí a není se čemu divit, když nad Milánem vedli už o dva góly. Každopádně bod ze San Sira má vždycky velkou váhu a Granata bude chtít cenný zisk podpořit dalšími body proti Atalantě.

Hosté si před týdnem nedělali žádné problémy a Lecce vyprovodili debaklem. Gasperiniho tým nakonec vyšponoval skóre do konečné podoby 4:0 a velkou zásluhu na tom měl italský reprezentační útočník Mateo Retegui, toho večera autor poloviny branek. Retegui je přitom útočníkem, který má nahradit střelce Duvána Zapatu, jenž odešel do Turína.

Příznivci obou celků očekávají zajímavý zápas, který může skončit jakkoliv. Koneckonců evokuje k tomu i bilance zápasů v uplynulé sezoně, kdy pokaždé zvítězil domácí tým rozdílem třídy 3:0. Celkově padá v těchto zápasech hodně branek. Za zmínku stojí zápas z dubna 2022, který skončil divokou plichtou 4:4 nebo lednové utkání z roku 2020, ve kterém Atalanta rozdrtila Granata výsledkem 7:0.

Ani jedna strana není v současné chvíli kompletní a jak trenér Vanoli, tak jeho protějšek Gasperini postrádají celou řadu důležitých hráčů. V táboře Turína to jsou Schuurs, Vlašić, Ginetis a Pellegri. Atalanta pak musí oželet starty Scalviniho, Scamaccy, Kolašinace, Toloie, Zaniola a Bakkera.

Turín FC - pravděpodobná sestava:
Milinković - Vojvoda, Coco, Masina - Lazaro, Ricci, Linetty, Ilić, Borna Sosa - Sanabria, Zapata

Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Carnesecchi - De Roon, Djimsiti, Hien - Zappacosta, Ederson, Pašalić, Ruggeri, Brescianini - De Ketelaere - Retegui

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.57 - 3.23 - 2.28

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Venezia FC

neděle 18:30

Benátky nebo Florencie? Světoznámé turistické destinace mají svá zastoupení i na fotbalové mapě a jejich střetnutí nadejde již v neděli. Fiorentina přivítá na Stadio Artemio Franchi Venezii, která je v nejvyšší italské soutěži nováčkem. Viola je jasným favoritem, ovšem před týdnem se jí vyhrát nepodařilo.

Fiorentina má za sebou dvě soutěžní utkání a ani jedno z nich nedokázala vyhrát. Nejprve remizovala v rámci Serie A na půdě Parmy 1:1 a remízou (3:3) skončilo i utkání play-off Konferenční ligy s maďarským Puskásem. Pro svěřence trenéra Palladina je to komplikace. Očekává se, že Fiorentina bude hrát základní skupinu evropského poháru a obzvláště Konferenční ligu, ve které loni dokráčela až do finále. Po prvním zápase tedy žádným náskokem neoplývá a v odvetě na maďarské půdě ji čeká hodně práce. Viola se zároveň potřebuje soustředit i na začátek Serie A, do kterého chce pochopitelně vstoupit co nejlépe.

Venezia coby nováček Serie A evropské poháry nehraje a jejím hlavním cílem bude záchrana. V prvním kole se svěřenci trenéra Di Francesca představili na půdě Lazia a i přes rychle vedení nakonec prohráli 1:3. Hosté nezvládli ani první kolo Coppa Italia, kde pro změnu nestačili na Brescii.

Benátky hrály nejvyšší soutěž před dvěma lety a souboje s Fiorentinou skončily "křížem" - jedno utkání vyhrála o gól Fiorentina, druhé stejným výsledkem Venezia. Další vzájemná konfrontace už je desítky let stará.

Fiorentina se musí v domácím prostředí obejít bez Gudmundssona i suspendovaného Pongračiće. Podle nejnovějších zpráv už do zápasu nezasáhne ani Nico González, který má namířeno do Juventusu. Venezia je na tom podobně a v neděli ji budou chybět Jajalo, Busio a Bjarkason.

ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Terracciano - Quarta, Ranieri, Comuzzo - Dodo, Amrabat, Richardson, Biraghi - Sottil, Colpani - Kean

Venezia FC - pravděpodobná sestava:
Joronen - Idzes, Svoboda, Sverko - Candela, Andersen, Duncan, Zmpano, Oristiano - Ellertsson - Gytkjaer

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.47 - 4.70 - 7.15

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

AS Řím - Empoli FC

neděle 20:45

Římané v prvním kole neuspěli ani zdaleka podle představ a doufají, že domácí prostředí nabuzeného Olimpica jim dodá potřebné štěstí i energii. Do Věčného města zamíří skromné Empoli, které mívá s transferem do Říma velké obtíže.

A to tak velké, že ze všech týmů, jež aktuálně působí v Serii A, má s AS Řím zdaleka nejhorší zkušenosti. Doposud se s ním na Olimpicu utkalo šestnáctkrát, ale vyhrát nad ním ještě nedokázalo ani jednou. Dokonce 14krát s ním už v této sérii prohrálo a s nikým jiným nemá venku tak bídnou bilanci. Minule tu dostali dokonce potupných sedm branek! I teď budou Římané jasnými favority, navíc povzbuzení docela nečekanou zprávou v posledních dnech.

Největší hvězda týmu, argentinský tahoun Paulo Dybala, se totiž rozhodl navzdory prognózám setrvat ve Věčném městě! Tahle zpráva určitě neudělala radost účetnímu oddělení "Vlků", ale všichni ostatní z ní mají zákonitě radost. Paulo Dybala se po poradě se svou novopečenou manželkou Orianou rozhodl vzdát se lukrativní smlouvy v Saúdské Arábii, která mu měla zaručit minimálně 75 milionů v souhrnu tříleté smlouvy. A místo toho dal na své srdce, takže setrvává v AS Řím. Což je docela důležité u hráče, který za 74 zápasů v barvách Giallorossi nasázel 34 branek a přidal k tomu ještě 18 asistencí!

V minulém kole se AS představilo na půdě Cagliari a Dybala seděl na lavičce. Jakmile ale nastoupil, herní projev "Vlků" se rapidně zlepšil. Přesto to ale nestačilo na víc než jeden bod. A zejména první půle byla herně opět trápení. Trenér Daniele De Rossi doufá, že se mu před vyprodaným Olimpicem povede zanechat lepší dojem.

Empoli má s AS obecně dobré zkušenosti, neboť při posledním dostaveníčku s AS dokázalo vyhrát a zajistit si díky výhře v poslední minutě posledního kola záchranu. Tou dobou byl na lavičce ještě Davide Nicola, teď už udílí taktické pokyny Roberto D’Aversa. Úkolem zkušeného kouče je prodloužit zatím tříletou sérii, po kterou se Empoli drží v první lize. Minule se střelecky neprosadilo a s Monzou si jen rozdělilo body.

AS Řím - pravděpodobná sestava:
Svilar - Çelik, Mancini, Ndicka, Angeliño - Cristante, Paredes, Pellegrini - Soulé, Dybala - Dovbyk

Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Vasquez - Walukiewicz, Ismajli, Viti - Gyasi, Maleh, Henderson, Pezzella - Fazzini, Esposito - Colombo

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.46 - 4.51 - 7.88

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Bologna FC

neděle 20:45

Špatný vstup do sezony zaregistrovali fotbalisté Neapole na čele s trenérem Antoniem Contem. Úvodní zápas Partenopei prohráli vysoko 0:3 a nezbývá jim nic jiného, než to napravit. Na stadion Diega Armanda Maradony ale nepřijede snadný soupeř. Boloňa loni zažila sezonu snů a letos si zahraje i hlavní soutěž Ligy mistrů, nicméně do aktuálního ročníku také nevstoupila ideálně.

Byla to doslova hororová premiéra trenéra Conteho, od kterého si pod Vesuvem slibují, že vrátí Neapol zpět do hry o italský titul. Verona vyškolila Partenopei z produktivity a zaslouženě zvítězila 3:0. I když šlo o první kolo, byla to rána, kterou příznivci Neapole vůbec nečekali. O to víc se upínají k přestupu Romela Lukakua. Podle některých zdrojů je již dohoda na světě a belgickému kanonýrovi nic nebrání v přestupu. Sám trenér Conte však na dotazy ohledně přestupového okna nechtěl moc odpovídat. "Chci mluvit o Boloni. Jak víte, je to velký zápas a víte, co dokázali minulý rok. Soustřeďme se na zápas, ten je pro mě důležitější," prohlásil charismatický trenér.

Pro Neapol je to skutečně důležité utkání, které potřebuje nutně zvládnout. Další porážka by Conteho pozici určitě nahnula, alespoň u náročného prezidenta De Laurentise.

Boloňa má za sebou vynikající loňskou sezonu a do té aktuální vstoupila remízou 1:1 s Udinese. To není optimální výsledek, který by v prvním kole chtěla, na druhou stranu doma neprohrála a určitě se může odrazit k lepším výsledkům. Už brzy budou Rossoblu nuceni bojovat na dvou frontách - v Serii A a v Lize mistrů, což bude pro celý klub velkou zkušeností.

Rossoblu v minulé sezoně s Neapolí neinkasovali a získali s ní čtyři body. Conteho tým má jinak lepší vzájemnou bilanci a pořád je považován za mírného favorita. Jednou z nesporných výhod domácího mužstva nebude jen stadion a fanoušci, ale také kompletní kádr. Antonio Conte má všechny opory pohromadě, což se nedá říci o Boloni. Vincenzo Italiano určitě nemůže počítat s Cambiaghim, El Azzouzim a Fergusonem.

SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Meret - Di Lorenzo, Rrahmani, Buongiorno - Mazzocchi, Anguissa, Lobotka, Olivera - Politano, Kvaracchelija - Raspadori

Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Posch, Beukema, Erlić, Miranda - Moro, Freuler - Orsolini, Fabbian, Ndoye - Castro

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.00 - 3.36 - 4.33

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Parma Calcio - AC Milán

sobota 18:30

Fotbalisté milánského AC nezačali nový ročník Serie A optimálně a před týdnem zapsali jen remízu proti Turínu. Na hřišti nováčka Parmy tak budou chtít bezpodmínečně zvítězit, což nebude zdaleka tak jednoduché, jak se zdá. Parma na začátek remizovala s Fiorentinou a na slavný klub si po návratu mezi italskou elitu věří.

Milán jen remizoval a vlastně za to mohl být i rád. Rossoneri totiž prohrávali s Turínem už o dva góly, nicméně v samotném závěru dokázali vydřít bod. Nepovedenou premiéru tak prožil kouč Paulo Fonseca, od kterého se jinak v Miláně čekají velké věci. Samozřejmě šlo o první zápas a jedna bodová ztráta ještě nemusí vůbec nic znamenat. Na druhou stranu ve druhém utkání bude AC pod ještě větším tlakem.

A na Parmě nečeká Rossoneri snadná práce. Nováček se nabudil remízou proti Fiorentině a cenný bod chce potvrdit i proti favoritovi. Rossoneri tak musí podat o dost lepší výkon, než před týdnem proti Granatě. "Je mi jasné, že ve srovnání s prvním poločasem proti Turínu, musíme být jiní. Proti všem týmům na San Siru nesmíme opustit náš přístup a zaměření, myslím, že jsme se ve druhém poločase zlepšili, ale musíme být důslednější," nabádal své svěřence portugalský kouč.

"Mají silnou identitu, vytvořenou časem. Do obrany jsou agresivním týmem, se schopností přecházet do protiútoků. Jejich krajní záložníci jsou nebezpeční, bude nutné si dávat pozor, abychom neztráceli balóny a nevystavovali je protiútokům," upozorňoval Fonseca.

Parma se letos vrátila na scénu Serie A a chce hrát mnohem důležitější roli, než tomu bylo v sezonách, kdy sestoupila. Oprášit zašlou slávu pochopitelně nebude jednoduché a vyžaduje to roky práce, n nicméně v prvním zápase klub z města šunk ukázal, že má kvalitu se umístit ve vyšších patrech.

Domácí narazili na AC Milán naposledy v roce 2021 a byla z toho porážka 1:3. Celková bilance vzájemných zápasů je jinak bohatá a Parma se může pochlubit některými skvělými výsledky, na druhou stranu už je to ale hodně dlouhá doba, protože poslední výhra se datuje k roku 2014.

Parma se bude muset obejít bez čtveřice zraněných hráčů, jmenovitě se jedná o Benedyczaka, Charpentiera, Hernaniho a Osoria. Kompletní nebudou ani hosté a Fonseca nemůže počítat s Florenzim, Sportiellem i střelcem z prvního utkání Moratou.

Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Suzuki - Coulibaly, Delprato, Circati, Valeri - Estevez, Bernabé - Man, Sohm, Mihaila - Bonny

AC Milán - pravděpodobná sestava:
Maignan - Calabria, Tomori, Pavlović, Theo Hernandéz - Reijnders, Musah - Pulišić, Loftus-Cheek - Leao - Okafor

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.46 - 4.37 - 1.61

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - SS Lazio

sobota 18:30

Udinese i Lazio v prvním kole bodovali a na této cestě budou chtít pokračovat i během vzájemného střetnutí v Dacia Aréně. Očekává se vyrovnaná partie, vždyť i vzájemná bilance z posledních let je mezi těmito soupeři vyrovnaná. Bude se radovat domácí celek nebo si hosté odvezou nějaké body?

Spokojenost panuje po prvním kole jak v Udine, tak i v Římě. Zebry sice nevyhrály, ale remíza ze hřiště Boloni se obecně považuje za dobrý výsledek. Zvláště, když Udine prohrávalo po brance Riccarda Orsoliniho, avšak bod zachránil o deset minut později Lautaro Giannetti. Připomeňme také, že Udinese už má za sebou první kolo Coppa Italia a v něm hladké vítězství 4:0 nad Avellinem. Trenér Runjaic tak může být prozatím spokojen, i když se stále jedná o začátek sezony a pouhé dva odehrané zápasy.

Povinnost splinlo před týdnem i Lazio, které si doma poradilo s Venezií 3:1. Nováček sice v Římě šokoval, když už ve třetí minutě otevřel skóre, ale Biancocelesti okamžitě odpověděli a strhli vedení i výhru na svojí stranu. Lazio chce letos napravit nepovedený minulý ročník a bojovat o pozice zaručující Ligu mistrů.

Zápasy mezi Udinese a Laziem bývají poměrně vyrovnané a podobný scénář se očekává i v sobotní podvečer. V minulé sezoně vyhrál vždy hostující celek shodně 2:1. Překvapivé je, že domácí tým většinou nevyhrává, naposledy se to povedlo Laziu před pěti lety!

Co se týče absencí, Zebrám nepomohou Kristensen, Pizarro, Ebosse a Sanchez. Všichni čtyři laborují se zraněním. V kompletním počtu nebudou ani hosté, kteř postrádají Gilu a Pellegriniho.

Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Okoye - Nahuen Pérez, Bjol, Giannetti - Ehizibue, Karlstrom, Payero - Kamara, Thauvin, Brenner - Lucca

SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Provedel - Lazzari, Casale, Romagnoli,Marušić - Guendouzi, Vecino, Dele-Bashiru - Noslin, Castellanos - Zaccagni

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.39 - 3.19 - 2.39

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

AC Monza Brianza - Janov CFC

sobota 20:45

Fotbalisty Janova čeká ve druhém kole cesta do neoblíbené Monzy. V minulé sezoně s ní Grifoni dvakrát prohráli, což letos nechtějí opakovat. Oba celky vstoupily do ročníku 2024/2025 remízou. Monza plichtila v Empoli, Janov obral o body věhlasný Inter.

Monza začala bezbrankovou remízou na stadionu Carla Castellaniho a zdali šlo o zisk nebo ztrátu ukáže až čas. Pravda je taková, že Monza má pod Alessandrem Nestou první bod a může se odrazit k lepším výsledkům.

I letos chtějí Biancorossi bojovat minimálně o střed tabulky, což se jim sice loni podařilo (12. místo), ale závěr sezony byl poznamenán sérií nelichotivých výsledků. Monza totiž vyhrála ligový duel naposledy v březnu a čekání na vítězství se přehouplo i do nového ročníku.

Tři body nezapsal na úvod ani FC Janov, ovšem remíza s Interem je i tak velký úspěch, který si Alberto Gilardino pochvaloval. Plichtu přitom zařídil až v nastaveném čase Junior Messias. Vedle remízy s Interem si Janov poradil v prvním kole Coppa Italia s Reggianou 1:0. Suma sumárum Grifoni zatím hrají pod jeho vedením solidní fotbal a také na Marassi si dávají minimální cíle hrát střed tabulky.

Sobotní zápas bude zajímavý i z trenérského hlediska - Alessandro Nesta a Alberto Gilardino jsou dva mistři světa z roku 2006 a zároveň jde o spoluhráče z AC Milán, kteří spolu o rok později vyhráli Ligu mistrů. Jak dopadne jejich vzájemná trenérská konfrontace?

Monza půjde do zápasu bez čtveřice Ciurria, Cragno, Machin, Sensi - všichni laborují se zraněním. Stejný počet hráčů schází i Janov, jmenovitě se jedná o Ankeyeho, Matturra a Nortona-Cuffyho.

AC Monza Brianza - pravděpodobná sestava:
Pizzignacco - Izzo, Pablo Marí, Carboni, Birindelli - Bondo, Pessina, Kyriakopoulos, Maldini - Dany Mota, Djurić

Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Gollini - De Winter, Bani, Vasquez - Zanoli, Frendrup, Badelj, Messias Martin - Pinamonti, Vitinha

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.73 - 3.10 - 2.96

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Inter Milán - US Lecce

sobota 20:45

Obhájce prvenství se poprvé v nové sezoně představí doma na stadionu Giuseppe Meazzy. Nerazzurri v prvním zápase jenom remizovali a je jasné, že doma budou cílit na tři body. Lecce by pro milánské nemělo představovat výraznější překážku, na druhou stranu hosté se budou chtít ravenšovat za kolaps z prvního zápasu a v jejich prospěch hraje fakt, že ve městě "módy" nemají vůbec co ztratit.

Měly by to být tři body, ale v italské nejvyšší soutěži nikdy nevíte. Inter ztratil na cestě za obhajobou hned v prvním kole, když se nedokázal vypořádat s Janovem (2:2), i když ho od výhry dělilo pět minut a nastavení. Právě v něm zařídil dělbu bodů Junior Messias, paradoxně bývalý hráč konkurenčního Milána.

Inter potřebuje bodovou ztrátu rychle hodit za hlavu a soustředit se na Lecce. V minulosti s ním nemívalo výraznější potíže, i když sem tam se překvapivý výsledek najde. Neplatilo to ovšem v minulé sezoně, kdy Inter vyhrál 4:0 a 2:0.Lecce porazilo Inter v roce 2012 a v Miláně to bylo naposledy před 24 lety v roce 2000!

Rychle zapomenout na prvním zápas budou chtít i v Lecce. Porážka 0:4 před vlastními diváky už se dá považovat za ostudu. Atalanta sestřelila jihoitalský celek v rozmezí od 35. do 66. minuty. Lecce se musí ze zápasu poučit a neopakovat chyby, které by byly v Miláně smrtíci. Pro svěřence trenéra Gottiho by byl jakýkoliv bodový zisk z Milána velkým úspěchem. V příštích kolech mají hosté už schůdnější soupeře - Cagliari, Turín i Parmu a mít bod z těžkého zápasu proti Interu by mohlo tým správně "nakopnout".

Nerazzurri se musí obejít bez svého elitního střelce Lautara Martíneze a chybět bude i opora zadních řad De Vrij. K dispozici není ani Buchanan. Ofenzíva tak bude opět spoléhat na Marcuse Thurama, který se dvakrát prosadil ve zmiňovaném zápase s Janovem. Pokud jde o hosty, ti nastoupí bez dvojice Kaba - González.

Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Sommer - Pavard, Acerbi, Bastoni - Dumfries, Barella, Calhanoglu, Mchitarjan, Dimarco - Thuram, Taremi

US Lecce - pravděpodobná sestava:
Falcone - Gendrey, Gaspar, Baschirotto, Gallo - Ramadani, Pierret - Banda, Rafia, Dorgu - Krstović

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.20 - 7.06 - 18.20

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Atalanta Bergamo
1
1
0
0
4 : 0
3
2
Juventus FC
1
1
0
0
3 : 0
3
Hellas Verona
1
1
0
0
3 : 0
3
4
SS Lazio
1
1
0
0
3 : 1
3
5
Inter Milán
1
0
1
0
2 : 2
1
Janov CFC
1
0
1
0
2 : 2
1
Turín FC
1
0
1
0
2 : 2
1
AC Milán
1
0
1
0
2 : 2
1
9
Bologna FC
1
0
1
0
1 : 1
1
ACF Fiorentina
1
0
1
0
1 : 1
1
Parma Calcio
1
0
1
0
1 : 1
1
Udinese Calcio
1
0
1
0
1 : 1
1
13
AS Řím
1
0
1
0
0 : 0
1
AC Monza Brianza
1
0
1
0
0 : 0
1
Cagliari Calcio
1
0
1
0
0 : 0
1
Empoli FC
1
0
1
0
0 : 0
1
17
Venezia FC
1
0
0
1
1 : 3
0
18
Como 1907
1
0
0
1
0 : 3
0
SSC Neapol
1
0
0
1
0 : 3
0
20
US Lecce
1
0
0
1
0 : 4
0

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (145)

Přidat komentář
cresposuper

Za mna je to z nasej strany velmi nepodarene mercato. Ten kader je sice kvalitny a siroky, ale po scudette by som cakal nieco ine.

Do prestarnuteho timu sme zobrali dalsich dvoch tridsiatnikov. Tym nechcem zhadzovat ich kvality, Zielinski a Taremi su slusni hraci, na druhej strane ale maju za sebou najslabsiu sezonu za dlhe roky. V zaklade mame teraz styroch tridsiatnikov, u Acerbiho a Mkhitariana asi cakame, ze budu hrat do 50.

V time mame maximalne troch hracov, u ktorych mozno este ocakavat nejaky vyraznejsi progres - Asllani, Bisseck a Frattesi. To je hrozne malo. Osobne by som tipoval, ze max. Bisseck to raz dotiahne do zakladu.

Zaroven sa nam nepodarilo nikoho poriadne predat - Agoume odisiel so stratou, Satriano, Oristanio a Zanotti sli za relativne smiesne sumy, odpad (Arnautovic, Correa, Salcedo, Radu) sme zatial nestrelili nikomu.

Uplne odveci je za mna nakup nahradneho golmana za 13.5 mega (!) - typka, co ma v 26 rokoch odchytanu jednu (aj to nie nejaku uzasnu) sezonu v prvej lige. V situacii, ked nam je kazde euro dobre, to posobi ako totalny ulet.

Reagovat
Nuno čomes

Mercato je naprosto strašidelné a nezvládnuté. Utracené peníze za náhradního gólmana co bude třeba 2 roky sedět je úplně mimo. A o jeho kvalitách můžeme jen spekulovat.

Nepřišlo žádné okysličení týmu, žádná mladší krev a všichni jsou o rok starší. Už minulé kolo naznačilo, že když to někdo kolem vápna zavře, tak si to budeme šolichat jen kolem a nic z toho. O nějaké dynamice ani nemluvím. Takový chodící fotbal jako minulý týden opravdu vídat nechci. Kdo si aktuálně myslí v titul je velký optimista.

Reagovat
cresposuper

Ja si stale myslim, ze sme mierny favorit na titul, ale to nic nemeni na slabom mercate.

Reagovat
Nuno čomes

Loni jsem to viděl víc jasněji. Ono těžko hledat favorita, tak to asi padne mírně na nás. Ale vidím tam velký zdvižený prst už jen kvůli přípravy. Snad se mašina rozjede

Reagovat
Nuno čomes

A se vším respektem bych už Henrika stavěl mimo základ.

Reagovat
sinter

jj, aj pre mňa je to také smutné mercato. v podstate okrem toho GK a teraz ten obránca, tak už v january bolo hotové. ale je dobré, že nám v tíme ostal Corea

Reagovat
Pozor skluz!!!

Klub z města šunk.

Co to do p* je. EF by měl platit lidem, aby to četli. Si to prožeňte nějakou umělkou, když nemáte elementární znalost češtiny. Stejně jde většina článků přes překladače. Těch chyb tam je více.

Všechno upadá.

Reagovat
Raffaello

x

Píšu to dlouhodobě, že tady aktuálně píše banda pologramotnejch retardů.

Reagovat
sinter

Reagovat
Raffaello

Juventus are closing in on deal to sign Nico González from Fiorentina! Fee will be €38m package add-ons included, long term deal. Juventus and Fiorentina are fixing final details. Juventus will sign at least one more winger with Sancho and Chico Conceição on list. (via Fabrizio Romano)

Nico #Gonzalez to #Juventus from #Fiorentina for €37M (bonuses included). Contract until 2029 (3,6M/year). #transfers (via NicoSchira)

Ta částka je naprosto přestřelená. Další vyjebání Fiorentiny s Juventusem - Bernardeschi, Chiesa, Vlahovovič a teď González. Typologicky bude přínosem, ale za ty peníze fakt nestojí.

Takže teď Sancho/Conceicao. Pokud nedopadne ani jeden, je v záloze low cost Berardi. Koop dorazí až na konci mercata, Atalanta to bude tahat do poslední možné chvíle.

Reagovat
Raffaello

Kostic to Fiorentina: agreement for a three-year contract, waiting for the clubs to find an agreement on the fee. #Juventus [Tuttosport]

Aspoň že Viola bere odpadky, když už si dávají florentskou přirážku. Teď by to chtělo do fialového sběrného dvora dotlačit ještě Arthura. Škoda že nedopadl Američan.

Reagovat
Raffaello

Francisco Conceição to Juventus, here we go! Deal done with FC Porto on loan.

NO buy option included as Porto will receive €7m for loan plus €3m add-ons.

Conceição will be in Italy on Sunday for medical tests. (víš Fabrizio Romano)

Reagovat
10

Co to je za p***vinu?

Reagovat
Raffaello

#Conceicao è un nuovo giocatore della #Juventus: spunta la clausola

Permetterà di prendere l’attaccante a 30 milioni fino al 15 luglio del 2025, successivamente poi costerà 45 milioni di euro

Reagovat
10

to by byla pěkná šílenost jinak...resp. ono i těch potenciálnách 40m je výrazně víc, než se na začátku psalo

u Nica to samé, tam se začalo na 25m a nakonec to bude taky k 40m...ale tam to snad zkreslují ty dealy Arthura a Kostiće, možná i Keana

Reagovat
Raffaello

Souhlas, výše odstupného je to dobrých 10m nahoře, než bych si představoval. Ale protože nová sezóna bude příjmově výrazně lepší než ta poslední, tak to nebude takový poděl. Ale tím se samozřejmě jen chlácholím.

Reagovat
To som ja

Behind the scenes of Conceicao: Jorge Mendes' role is decisive, there is a €30M clause in effect from next summer, which explains the payment of a high onerous loan. Juventus is banking on him for the future. [Alfredo Pedullà]

Reagovat
Uživatel0

SuperMan

Reagovat
AngryPrd

Taktika AC dnes je uspat pomalym tempom Parmu a potom mozno daju hraci gol. Zatial hanba. Prvy gol - kde bol Theo ? este si tam pomalym tempom dobehaval akoby nemal zaujem golu vobec zabranit. Dnes to vyzera este horsie ako s Turinom. Pfu zatial velka facka s takym vykonom.

Reagovat
GEGE

To propadání druhý zápas v řadě to je šílenost...proti někomu lepšímu už by byl dávno konec...Loftus-Kopyto opravdu geniální trequartista a capitano grandiózní formicka ten si opravdu říká o prodloužení smlouvy...

Reagovat
danko10

To vyzerá, že Fonseca sa dlho nezdrží.

Reagovat
AngryPrd

Ja viem, ze priprava je priprava ale AC nemalo dlhe roky tak dobru pripravu v Usa ako teraz. Nechapem, co tam vymysla so zostavou. Chukwu je lepsi ako Pulisic uz od pripravy a neda ho hrat?

Reagovat
danko10

Dnes teda vyzeráte hlavne pri prechode dozadu úboho.

Reagovat
AngryPrd

Pravda

Reagovat
10

Dennis Man se měl v létě koupit, po té minulé sezoně v Serii B, kde si to vodil neskutečně. Teď bude stát 45m

Reagovat
El Matador

Jako kdyby se na lavičku vrátil Sarri

Reagovat
Pipo123

Strašné, bez nápadu

Reagovat
danko10

Ten výklus dozadu pri brejkoch Parmy je v podaní AC fenomenálny. Toto je neskorý rímsky Fonseca so všetkou hrôzou, ktorá k nemu patrila.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Fonseca taky hrál se zálohou Diawara - Villar, na hrotu Mayoral nebo otřesný Edinko.

Výklus dozadu není z pera kouče. To je prostě banda lemplů.

Reagovat
danko10

Jasné.

Reagovat
10

hlavně Theo před tím druhým gólem, to bylo kouzelný...

Reagovat
AngryPrd

Jediny svetly moment v zapase AC je Pavlovic

Reagovat
Pipo123

Thauvin sa nevedel presadiť v Mexicu a teraz na ihrisku bol jednoznačne najlepším futbalistom, toľko ku kvalite Serie A

Reagovat
El Matador

Běží sám rovno od půlky hřiště guendouzi ho stinuje, romangoli s patricem ho odcouvaji až do vápna lehčí gól v lize už nedá

Reagovat
cresposuper

Barella dnes najhorsi na ihrisku, okrem prihravky na Thurama prakticky vsetko posral.

Reagovat
Interista_4ever

3 body sice máme a Lecce jsme prakticky k ničemu nepustili, ale stejně mi přijde, že výkon byl takový ospalý... obzvlášť proti takovým soupeřům je potřeba dávat více gólů.

Snad se brzy pořádně rozjedeme, proti Atalantě musíme výrazně přidat na aktivitě.

Reagovat
Rudy

Tady se porad naivne ceka fotbal jak od Kloppa? Na to zapomente. Tohle je presne Inzaghiho styl. Top trener, dle nekterych. Uspavani od stoperu. Italsky Guardiola Posilat to rychle do behu, okamzite jdes dolu, takhle to mi nehrajeme.

Reagovat
10
Reagovat
10

Fabio Miretti na hostování v Janově, bez opce.

Pro něj super, čekám, že udělá ten poslední krok. Gila a jeho fotbal mu pomůže.

Reagovat
M11

No hlavne ze bez opce

Reagovat
Nuno čomes

Ta akce Torina + zakončení wow

Reagovat
Alberto Aquilani

Dybala v základe so Soulem a Dovbykom, čo je fajn, ale stred poľa zostáva ten istý čo vlani. De Rossi nemá gule posadiť aspoň jedného talianskeho "senátora". Miesto toho Le Fee, ktorý hral veľmi slušne na Sardínii a odohral celú prípravu, sedí...

Reagovat
Pozor skluz!!!

Za mě Le Fée má hrát místo Pelleho.

Koné je místo Bryana.

Reagovat
Largo

To by byla

jina kava

Reagovat
Gimme

Chudáci by seděli na lavici, tam by jich byl škoda

Reagovat
Largo

Reagovat
Nuno čomes

Ano naprosto přirozený pád po mikrodoteku aspoň že nedal

Reagovat
Alberto Aquilani

Torino - Atalanta super futbal. Videl som bohužiaľ veľa z anglickej ligy po tieto dva týždne a väčšina zápasov totálna nuda, trošku to dnes napravila čelzí, ale to skôr bol bizár ako kvalita.

Reagovat
Malresi

Reagovat
Pipo123

Tipovať Seriu A je kurva lotto. Fiore absolútne tragická, Lazio, AC rovnako, už tomu chýba len remíza AS

Reagovat
Pozor skluz!!!

Takže 5:0.

Hellas zítra do čela

Reagovat
MarcoBanco

Reagovat
Nuno čomes

Co jako chce ten Colombo víc

Reagovat
10

Empoli dvě megatutovky za 20 minut, to je šílenost co nedají...AS trošku připomíná včerejší AC, tohle nemůže fungovat v žádným vesmíru

Reagovat
Nuno čomes

AS úplně mimo. Aby De Rossi nedopadl jako Gattuso.

Reagovat
10

Všechno přes levou obranu AS... překvapivě

Reagovat
$dolar$

To co je do pici tohle za vykon?

A prisaham bohu, ze neexistuje zbytecnejsi hrac na svete, nez je Paredes. Co ten picus jako umi, ze musi pokazdy hrat?

Reagovat
danko10

Jujenky. Som v šoku.

Reagovat
Gimme

Cristante čůrák

Reagovat
Alberto Aquilani

De Rossimu doživotnú zmluvu! Zaslúži si ju jak nikto! Jak ten posledný trojročný vertrag.

DDR mal byť polročná záplata, v máji sa mu malo poďakovať a skúsiť skúseného trénera, čo vie trénovať. Miesto toho to tu ťaháme s týmto amatérom, veloooče veloooče.

Až sa mi slzy tisnú do očí za Di Francescom, lebo keď som jeho častoval poznámkami, že je to najhorší tréner, akého v Ríme pamätám, tak DDR ho poráža už o parník.

Nemá to hlavu ani pätu, nemá to pohyb, nemá to systém, nemá to nič. Ono to znova vyzerá, že sa tí hráči vidia prvýkrát. Minule sme teda mali hrozný začiatok, ale toto je to najhoršie čo pamätám.

Zo Souleho spravil ľavého beka. Ešte dva zápasy a chalan si nebude schopný ani zaviazať kopačky. Okrem toho je na druhej starne pribitý k čiare Dybala. No a Dovbyk, hrajúci 30 metrov mimo všetkých, je už len taký zúfalý výkrik. Stredová trojka famóza. Pellegrini neustále mimo pozície, on sa správa ako krídielko alebo falošná 9, ale má hrať mezzalu. Cristante hrá obrovskú mimozu ešte aj na svoje pomery. Mancini ktorý sa neustále vysúva ku stredu a potom sa nestíha vracať iba podčiarkuje celý ten bizár čo je vidieť,

Vzal by som hocikoho. Pochettina, Beniteza, Serse Cosmiho

Reagovat
Pozor skluz!!!

Nejpomalejší záloha na světě nepřekvapila.

Ndicka je u každého centru nalepený na Mancinim. Jakoby tam vůbec nebyl.

Neexistuje komunikace vzadu. Paredese NENÍ a nikdy nebyl dobrý DM. S lenochodama neexistuje soustavný pohyb v prostoru, Joya je mimo, Soule jako by si nevěřil, nevím, jestli ho tíží ten stadion plný. Dovbyk samozřejmě odříznutý.

Bohužel za tohoto stavu nehrozí, že by šel dolů Pellko.

Empoli zaslouženě, dozadu makají, brejky pěkné, dostávají prostor.

Stále tam není nic z těch pozitivních náznaků po loňském převzetí.

Reagovat
10

Allegri vás ještě od prosince vytáhne do LM...pokud teda už tou dobu nebude v AC

Reagovat
10

Bylo na Alberta nahoru, ale to je vlastně jedno

Reagovat
Pozor skluz!!!

Reagovat
danko10

Ten bude o mesiac v Neapole. Dan to dá Bobovi Bradleymu. Pretože buduje globálny brand.

Reagovat
Alberto Aquilani

úplne ho vidím, akoby sa kukol na ten team a zajebal tam formáciu, ktorá by zapasovala a vyhrávala, s prstom v zadku a s calmou

Reagovat
Largo

Na co kupovali Dovbyka, kdyz ho vubec nevyuzivaji? Hnus, absolutni zmar. Opet. My se proste bez radikalni zmeny v zaloze a na becich nikam nehnem. Ale vsak v pohode, jeste mame pet dni do konce mercata, tak calma.

Reagovat
Largo

Oproti nam vypadaji vsichni souperi jak tymy, ltery spolu hrajou roky, zatimco my vypadame jako prave vylosovana jedenactka lidi, ktery se nikdy predtim nevideli.

Reagovat
Lech

Reagovat
Truffaldino

Trapný, vyjma posledních asi deseti minut je naše specialita při rozehře stát v šesti v řade, ideálně v chůzi, a sledovat ztráty a útoky soupeře z povzdálí. Soulé nechal na volno Gyasiho hned dvakrát, Angeliňo se tváří, že beka nehraje a neobtěžuje se sledovat hru, Cristante měl několik pěkných momentů a z našich asi nejlepší, ale často brání prostor,ve kterém kolem něj deset metrů nikdo není a hráče před stopery nechá úplně volného. Obrana je k smíchu, ale nejhorší je ta naše rozehra, kdy při každé ztrátě ve velkém počtu propadneme a soupeř má cestu k bráně volnou.

Reagovat
Lech

Chudak Dybala

Reagovat
Alberto Aquilani

On tam dal Zalewskiho... Zalewskiho.... chod dopiče

Reagovat
Maritazzi

Tohle je zatim ukázkovej bizár, Zalewskim korunovanej.

Reagovat
Alberto Aquilani

Teraz hráme 3-5-2 s Angelinom na stopérovi a Soulem na RWB... pískaj koniec

Reagovat
danko10

Wingbackovia Zale - Soulé. Obidvaja proti nohe. Guardiolovi sa práve postavil.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Hahahaha, Cristante na Pelleho, břevno a Mancini tyčka.

Celá naše mizérie v jedné akci. Když už capitano leží tak ho nechte za čarou.

Reagovat
$dolar$

Proc tam ma do pici ty tri stredaky, kdyz si tam evidentne prekazi.

Reagovat
10

Protože si tam překáží dalších 7 hráčů

Reagovat
10

Solbakken si vylepšuje pozici na příští léto, až se do Říma vrátí

Reagovat
10

Paredes pěkně zachránil ztrátu

Reagovat
Truffaldino

Zkušeně přerušil hru

Reagovat
10

Bez karty

Reagovat
lajka30

Ne nadarmo hrál v RuSSácku.

Reagovat
$dolar$

ten zasranej zkurvysyn proste bude na hristi naprosto k hovnu, neudela jedinou vec dobre za celej zapas a jeste zavini penaltu

Reagovat
danko10

Toto je neskutočné.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Enzo Zidane pojď synu.

To může skončit jedině 3:2 nebo 0:4.

Reagovat
10

Enzo Zidane je real a moc se tátovi nepovedl

Reagovat
Pozor skluz!!!

Zbytecny komentar

Reagovat
Kixi Syhimour

Paredes

Reagovat
10

Dovbyk je zatím divák s nejlepším výhledem...ten snad atakuje rekord Icardiho a těch jeho 7 dotyků za 70 minut, ne?

Reagovat
Alberto Aquilani

UZBEKISTAAAAAN

Reagovat
Pozor skluz!!!

Eldor pico!!

Reagovat
Kixi Syhimour

Skvělá práce té 35

Reagovat
Truffaldino

Baldanzi je super.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Reagovat
Pozor skluz!!!

Eldor je jak prime Cavani kurva on chce do Anglie!!

Reagovat
Emmett Brown

Eldor♥️ mám ho rád, po poctivý futbalista. Opak Paredesa.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Pellegrini dolu Pisilli do hry, vstreli gol.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Poprve za dvacet let mam dneska polsky stream a ta hra me diky komentatorum bavi bez ohledu na prubeh.

Reagovat
Uživatel0

Ok

Reagovat
Truffaldino

Svilar ukázal pěkný výskok, ti naši hroťáci za 90m by se mohli přiučit

Reagovat
Alberto Aquilani

Tento zápas by sa mal púšťať pri trénerských kurzoch ako názorný príklad toho, ako to nerobiť. To bolo panoptikum absolútneho trénerského bizáru. Baviť sa o nejakom mercate s týmto tragédom na lavici nemá vôbec nijaký zmysel. Za 180 minút hry, proti tímom zo spodku tabuľky, dal jediný gól Šomurodov ( snáď zostane a Tammy pôjde dopiče).

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
M11

Dnes jsem fakt zvedav.. ve Verone to je tradicne porod, ale dnes tam po letech jedeme s uplne novou tvari a koncepci.. skoda zranění Thurama.. dnes by se mohl ukazat..

Reagovat
Airus

Forza Juve.

Hlavně pozitivně

Reagovat
Airus

Co si budeme... Ty pochcaně žluté dresy jsou hnus Radši tahat jen tu třetí modrou nádheru

Reagovat
Salfovic

Žlutá je nejmenší problé, ale splácat jí s bílou, růžovou a modrou, to je výkon

Reagovat
Airus

nejhorší je že za to někdo dostal zaplaceno

Reagovat
Pipo123

Nechápem ako je možné že Verona hraje stále SA, každý rok nakúpia borcov čo hrajú druhú holandskú ligu a nejakým zázrakom im to funguje.

Reagovat
Airus

Vědí přesně co chtějí a maj scouty co to najdou levně a perfektně. Prostě dobrá práce

Reagovat
Pipo123

Alebo to ukazuje úroveň ligy? Neviem neviem

Reagovat
Airus

Kvalitní hráče najdeš po celém světě. Když máš prachy tak ti je najdou jiní a jen skupuješ (PSG, BPL atd.)

Ostatní musí hledat na Slovensku

Reagovat
Alberto Aquilani

Bože, už prestaň, pre kristove rany. Z Teba sa stal najotravnejší užívateľ talianskej sekcie (a to je čo povedať). Furt dokola píšeš to isté, ako ohraná platňa - o kvalite ligy, obrán. Áno, liga šla dole, najmä pričineným Lazia, ktoré sa postupne zbavilo všetkých svojich futbalistov a priviedli do tímu výber Salernitany a Tebou spomínanej Verony.

Reagovat
Pipo123

Od niekoho kto tu dva roky place nad AS to beriem.

Ale jo suhlas, zabavne bude ak nam to bude ako tak fungovat. To ze ta liga je otrasna, neviem si pomoct, uz len tie stadiony kde sa to hraje. Plackat budem aj nadalej, lebo mi nostalgicky chyba stare Calcio.

Reagovat
10

prostě stárneš, no

Reagovat
Pipo123

Kamo, ale strašne, v každom športe mi chýbajú tie staršie ročníky, hrozná nostalgia,

Reagovat
10

já to na tobě pozoruju...to je bohužel normální, mám to stejně

Reagovat
Uživatel0

mají jednoho z nejlepších sportovních ředitelů v lize, min v top3

Reagovat
Airus

To je vono Dušane, trestej

Reagovat
M11

DUSAN !!!

Reagovat
stuff

Duso

Reagovat
Airus

Savona, nextgen to tam sází

Reagovat
M11

SAVONAAAA !!!

Reagovat
Raffaello

Nicoooo Savonaaaaa

Reagovat
Seydou Doumbia

Odkud Juve bere furt ty nou nejmy? Mbangua, Cabal, Savona ale asi lepší než přeplacení sandři a danilovci

Reagovat
Airus

Máme na ně celý druhý tým

Reagovat
pajka-juve

Cabal přišel z Hellasu Verona, zbytek Next Gen a určitě nebyli poslední co letos dostanou šanci

Reagovat
Seydou Doumbia

nejsem zvyklý, mám za to že většina týmu má věkový průměr 35 let a ne že tam dostávají prostor děti

Reagovat
10

tohle neplatí už docela hodně let...v SA je snad nejnižší věkový průměr z top lig, spolu s BL

Reagovat
Seydou Doumbia

vím no, rád žiju v minulosti co se týče fotbalu realita stojí za piču

Reagovat
10

Reagovat
M11

DUSAN !!!

Reagovat
10

Jde to až podezřele hladce všechno

Reagovat
Airus

Pro celou sérii A je tenhle fotbal od Juve totální whiplash

Reagovat
10

je pravda, že tolik hráčů podporujících útok jsme většinou měli až tak v 94. minutě za stavu 0:1

Reagovat
Airus

Dokonce jsem viděl 3x Dušana pomáhat v záloze sice to na něm instatně shořelo, ale snaha se cení od hráče za 70M€

Reagovat
DelPiero137

A to hraje "becko" az sa clovek pyta ci potrebujeme tie drahe posily.

Zartu bokom, verim ze to posunu este o uroven vyssie, len skoda ze to bude znamenat stopku pre mladych.

Dufam ze Fagiovi sa bude darit a dostane sa do zakladnej 11, potom by sme ani Koopa by sme nepotrebovali. Nicola som si ho dost oblubil, mohol by sa stat buducou tvarou Juve.

Reagovat
Airus

Dobrá práce Mbangula, kvalitně Dušan

Reagovat
DelPiero137

Dal by som opakovat penaltu, co tam Dusan stvaral

Reagovat
Airus

Střídal bych Locu, už je vyčerpaný. Ale lavička je prázdná

Reagovat
M11

Mbangula za dva zapasy

1+1+penalta

Reagovat
Il Architetto

2x áčko

Reagovat
M11

Ano 1+2

Reagovat
10

tj. víc než za celou minulou sezonu v Serii C

Reagovat
Airus

Tak v neděli už snad v plné polní Forza Juve

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele