Se záchranou budeme mít hodně práce, říká brankář Herthy Drobný

11.11.2009, 17:20
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (32)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Herta nesmíí ...doufam ze se zachrani...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to zvláštní.... loni bojovali o ligu mistrů a letos jsou na sestupující pozici, čím to je? hráči se snad tolik nezměnili ne?

Reagovat
domingo

Šimunić, Pantelić, Voronin...

Reagovat
smazaný uživatel

No to jo ale pořád to neznamená boj o LM mínus tři opory = boj o záchranu

Reagovat
smazaný uživatel

Na prameni sedí žába, ale už jsem rději zticha nebo mě zde zas jeden odborník sepsuje do všeho možnýho. Ale růžový brýle může mít nasazený jaký chce, ta žába tam stejně bude.

Reagovat
smazaný uživatel

toz to je dlouhodobej fakt ze hertha nema penize esik narazis na tohle

Reagovat
smazaný uživatel

nebo nema, spis ma omezene financni zdroje nebo jak to lip formluvoat

Reagovat
smazaný uživatel

herr Geschäftsführer to bude vědět nejlíp. on si sám rád přiřazuje ke své funkci další povinnosti, které jsou jaksi v kompetenci někoho jiného. Uvnitř to vře jak v hrnci, ale navenek se všichni tváří jako by nic.

Reagovat
Arne

Proč bys měl být zticha? Když o tom něco víš a ne jen nějaký útržky pravd, polopravd a tvé výmysly, tak se klidně vyjádři... O tom, kdo koho sepsul, bych být tebou raději pomlčel, byl jsi to ty, kdo na mě v chatu aplikoval asi polovinu všech sprostých slov, co znáš.

Jinak já růžové brýle nemám, situace je velmi vážná (i když musím říct, že po tom včerejšku je mi to dost u paty a minimálně pár dní ještě bude)... Jenže Preetz nemá pozici dobrou a v mých očích dělá, co může, a rozhodně bych mu nepředhazoval, že chtěl ušetřit nemalou sumu tím, že vyřeší tu věc s Favrem a jeho kecama.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak předně, abych ti to už konečně vysvětlil v klidu a mohli jsme to nechat bejt.

Já tam pouze řekl, že je Hertha u dna tys do mě začal nadávat do idi*tů a kdesi cosi, že si vymejšlím. Samozřejmě, že jsem radši měl počítat do deseti předtím než jsem tě taky pěkně sprzn*l, ale to už bohužel bylo tak. Tak tu laskavě ze sebe nedělej obět nějakého ataku.

Výmysl to žádný není, Preetz v tvých očích může vypadat, že se snaží klubu pomoci za každou cenu, ale ta jeho snaha je více kontraproduktivní než, že by něčemu pomáhala. Nehledě na to, že si prostě ukrojil trošku moc velký krajíc. Když dvá dělají totéž neni to totéž. Já mu v žádným případě neupírám to, co v Hertě a pro Hertu udělal jako hráč. Ovšem opravdu mu nevěřím to, co předvádí jako "manažer".

Reagovat
Arne

Ne, tys nepsal, že je Hertha u dna, ale házel jsi špínu na Preetze kvůli tomu problému s "pompézním" odchodem Favreho z Berlína. Když už do něj šiješ, tak to objasni, v čem konkrétně dělá chyby. O tom, zda se snaží nebo ne a o jeho zásluhách hráče, tady řeč skutečně není.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mě chceš opravdu naštvat zas, že? na tom chatu jsem napsal...Hertha je u dna, je vidět, že u kormidla jsou ti praví. Na to tys mi zacal nadávat a az poté já napsal o Preetzovi. Takže laskavě nepřekrucuj fakta.děkuju

Reagovat
Arne

Nn, tím idiotem jsem reagoval na nepodloženou kritiku Preetze. Pravda, mohl jsem toho idiota vynechat, ale tady překrucuješ fakta ty. Tím bych naši diskusi asi ukončil, protože to nemá cenu. Já si z toho beru ponaučení, že do chatu kromě příspěvků typu "gooool" a třeba o aktuálním stavu zápasů asi nemá zas tak cenu psát.

Reagovat
smazaný uživatel

no ty si prostě borec každým coulem...nepiš...idi*otům tam psát, že jsou id*oti tam fakt smysl nemá..ale hlavně, že jsi z obliga oooo velký Arne.

Reagovat
Arne

Poklona.

Reagovat
smazaný uživatel

prostě lžeš...id*te byla uplne první reakce na moje hertha u dna...pak jsme se začali čertit a až pak jsi po mě chtěl náký podložený fakta...místo těch keců...a na to já napsal o Preetzovi vs Favre...ale jinak tleskám

Reagovat
Arne

Ale prosimtě... Hertha u dna - a co jako, konstatování faktu, u dna prostě jsme. Jenže jsi za to připojil ty tvé blbosti proti vedení a tak, na to jsem já reagoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dyt se do toho zacni zamatovat ještě víc..mně to neva...sám vlastně nevíš, ale hlavně, že mě tu přesvědčuješ...konec

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba to, že jako manažer v klubu, který má už tak sám problémů dost se ještě nestraní vyvolávat kolem klubu ještě větší humbuk naprosto nesmyslnýma reakcema na Favreho ukřivděný řečičky. Místo toho, aby nad takovýma kecama mávnul rukou a soustředil se na to, aby se situace v klubu více uklidnila než medializovala, tak v tom eště víc šťourat naprosto bez východiska. Kapitán se většinou potápějící loď snaží zachránit tím, že jí doveze do přístavu nebo se jí bude snažit opravit. A nebude se hádat s posádkou o to kdo za to může a ten aby to šel spravit.

Reagovat
Arne

Tak zmýlená neplatí, ten výraz byl tehdy použit naprosto po právu.

Preetz na Favreho řeči reagoval prohlášením o dvou nebo třech větách a pověřil právníka, aby to prošel po finanční stránce. To je teda šťourání jak stehno, jen co je pravda. A humbuk? Ten jsi zaznamenal asi jen ty.

Jen dodám, že s posádkou se nehádá, ale spolupracuje, stejně jako dříve je to i teď týmový hráč. Pokud bereš Favreho, tak ten už do posádky naší lodi nepatří.

Reagovat
smazaný uživatel

co na to napsat? EGO září tmou..je to jediné co mám

Reagovat
smazaný uživatel

"Jen dodám, že s posádkou se nehádá, ale spolupracuje"..řekni jaký význam má tato věta v kontextu, toho, že jsem napsal...že místo aby se s nimi hádal, tak radši jedná....prostě tů mermomocí chceš dělat chytrýho rádoby chytrejma řečma. A tohle je zrovna mimo mísu celkem festně.

Reagovat
Arne

Co je mimo mísu? Napsal jsem jen jeho přednost, která je navíc v rozporu s tím tvým počátečním výblitkem "on si sám rád přiřazuje ke své funkci další povinnosti, které jsou jaksi v kompetenci někoho jiného."

Tys zatím předložil jen jednu konkrétní věc, kterou má Preetz dělat špatně, a to je ta záležitost s odchodem Favreho. Já to vyvrátil, ty nyní nemáš momentálně nic po ruce, tak aspoň útočíš proti mě (ego, "ooo velký Arne").

Jinak já se na pár minut vzdálil a čekal jsem, že když už nebudu reagovat, tak ty toho taky necháš. To jsem tě asi předcenil, proto s tebou končím definitivně, postrádá to smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak nevite nekdo jak je na tom ted zlamal v cadizu? kdyz byl este v lize tak treba grigar mi neprisel jako kvalitnejsi golman

Reagovat
smazaný uživatel

ani si neškrtne...0 startů

Reagovat
domingo

Zlámal je strašně nervózní a labilní, talentu má dost, jenže třeba v Liberci měl docela hodně zápasů, kdy bez přehánění každá malá domů smrděla průserem... s takovouhle nemá šanci

Reagovat
Arne

K Patemu - jeho návrat by byla fantazie a i podle Drobného slov je to docela dost možný.

Ještě bych upřesnil či poopravil, že v Berlíně se žádné plány na evropské poháry nespřádali. Nakonec se za cíl prohlásilo deváté místo.

Reagovat
Arne

* Pantemu, sorry

Reagovat
peky

Hertha se zachrání asi jenom když Drobnej bude ve skvělí formě,ale hertě přeju aby se zachránily

Reagovat
smazaný uživatel

musí začít dávat góly

Reagovat
smazaný uživatel

To bude těžký z brány

Reagovat
smazaný uživatel

jasný no naběhl jsem si , samozřejme myslím celej tým Herthy a ne jen Drobnýho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele