Schweinsteiger opět v nominaci

05.10.2012, 15:23
Aktuality
Bastian Schweinsteiger se vrací do německé reprezentace pro kvalifikační zápasy MS proti Irsku a Švédsku. Naopak se zatím nedostalo na brankáře Reneho Adlera.

Nominace Německa:

Brankáři:
Manuel Neuer (Bayern), Ron-Robert Zieler (Hannover 96), Marc-André ter Stegen (Mönchengladbach).

Obránci: Holger Badstuber, Jerome Boateng, Philipp Lahm (všichni Bayern), Mats Hummels, Marcel Schmelzer (oba Dortmund), Benedikt Höwedes (Schalke 04), Per Mertesacker (FC Arsenal).

Záložníci: Lars Bender (Bayer Leverkusen), Mario Götze, Ilkay Gündogan, Marco Reus (všichni Borussia Dortmund), Mesut Özil, Sami Khedira (oba Real Madrid), Toni Kroos, Thomas Müller, Bastian Schweinsteiger (všichni Bayern), Lukas Podolski (FC Arsenal), André Schürrle (Bayer Leverkusen).

Útok: Miroslav Klose (Lazio).

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Útok: Miroslav Klose (Lazio).

Reagovat
zelda

Reagovat
smazaný uživatel

Schweini

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak v tom utoku muže byt i Podolski a částečně i Reus nebo Schurrle

Reagovat
smazaný uživatel

Nemci budú musieť nomináciu asi pozmeniť - Lars Bender je zranený a otázny je aj zdravotný stav Müllera, ktorý sa v ligovom zápase zrazil so spoluhráčom Mandžukićom a musel byť predčasne vystriedaný...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele