Schmeichel znovu spojí síly s Rodgersem, sejdou se v Celticu

18.07., 22:41
Aktuality
Kasper Schmeichel (© AFP)

Dánský reprezentační brankář Kasper Schmeichel bude chytat za Celtic. Skotský mistr oznámil, že se sedmatřicetiletým fotbalistou, jenž naposledy působil v Anderlechtu, podepsal roční smlouvu.

Schmeichel přišel jako volný hráč a v Celticu se potká s trenérem Brendanem Rodgersem, který ho v letech 2019 až 2023 vedl v Leicesteru. V anglickém celku Schmeichel strávil jedenáct let, za sebou má mimo jiné i angažmá v Manchesteru City, Leedsu nebo Nice.

Syn bývalého brankáře Manchesteru United Petera Schmeichela má na kontě 105 reprezentačních zápasů. Na nedávném mistrovství Evropy vedl tým jako kapitán, Dánsko skončilo v osmifinále po porážce 0:2 s domácím Německem.

Schmeichelovi místo mezi tyčemi přepustil Joe Hart, zkušený anglický gólman po minulé sezoně ukončil aktivní kariéru. Seveřan bude mít i nového konkurenta, z Aston Villy předevčírem dorazil Viljami Sinisalo.

Autor: Tomáš Pavlík, ČTK

Komentáře (5)

Přidat komentář
Grupma

Takže Vindahl zůstává ve Spartě?

Reagovat
Kejza

Co ten Kelleher? Myslel jsem, že o něm Celtic uvažoval

Reagovat
O.Giroud

Tak tam to veľmi rýchlo padlo kvôli cene. Ale teraz Írsky tréner povedal Kelleherovi, že nech si nájde tim kde bude chytať ak chce byť jednotka v repre. Tak uvidíme či to s ním pohne

Reagovat
MoonKnight

Tak nedivím se. V loňské sezóně ukázal, že může být jednička úplně v pohodě. Pokud FSG nechce poskytnout na přestupy peníze, tak by se vyplatilo Liverpoolu prodat Allisona a Kelleher jednička a mají nějaké prostředky na přestupy.

Reagovat
O.Giroud

Ono Kelleher je dobrý, ale či by som sa momentálne kvôli nemu chcel zbaviť Alissona, to neviem radšej by som ho predal za menej s nejakým odkupom. Peniaze podľa mňa sú, veď sme chceli zaplatiť Caiceda a keď to nevyšlo tak zobrali za 20 mega Enda, tak nemyslím že zmizli. Skôr sa čaká na prípadne odchody alebo proste Slot dostane prvý rok taký oťukávaci s momentálnym kádrom a väčšie zmeny prídu v zime resp. budúce leto.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele