Sázky na Euro se v ČR blíží 150 milionům

09.06.2016, 18:22
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (4)

Přidat komentář
SpecialOne

Asi je to přehnané vlastenectví, ale vsázet na českého soupeře, ještě když je tam kurz snad 1,3 a ještě když to překvapení klidně může přijít? Nechápu ty sázkaře, já bych se teda zasekl hned u prvního důvodu, proti Čechům nesázím, stejně bych z toho neměl radost.

Reagovat
vanGomm

Na druhou stranu 1,3-1,4 za 90 minut to žádná banka u nás nedá .Co se sázení jako takového týká,tak drtivá většina co sází chce bud zbohatnout,nebo si alespoň přilepšit.Říká se,že čím výše tzv.do žlabu o to víc se sází loterie všeho druhu.V České rep.se tedy hazardu musí asi dobře dařit.

Reagovat
SpecialOne

Ta výhra není zas tak jistá, Vrba umí divy. A sázet pro zbohatnutí? To jde?

Reagovat
smazaný uživatel

Sázkař by na to neměl koukat, ale třeba já proti ČR nesázím, nebo výjimečně a ještě mám u toho divnou pachuť, protože jak se dívám na utkání,tak ho vnímám úplně jinak a to nejsem vlastenec.

Jinak ten zápas se Španěly není tak jednoznačný, jak na ně sází. A je fakt že 1,3 kurz nikdo nedá, mimochodem na Špa je přes 1,5, ale prakticky žádný kurz není jistý, ani 1,03, mám s tím vlastní zkušenost z 15 letého sázení.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele