SÁZKAŘI ČECHŮM NEVĚŘÍ?

21.06.2006, 12:12
Aktuality
Přesně tak to vypadá, pokud se u sázkových kanceláří podíváme na pohyb kurzu na výhru našich reprezentantů v zápase s Itálií. Například u sázkové kanceláře Expekt.com vyskočil původní kurz 3.6 už na 4.1, což znamená, že si v případě vítězství našich odnesete za vsazených tisíc korun přesně 4.100 Kč. Naproti tomu kurz na výhru Italů se snížil na současných 2.05.

Věříte českému týmu? Pak si vsaďte na Expekt.com - právě tam najdete nejvýhodnější kurz, jak vyplývá z této tabulky kurzů u nejznámějších sázkových kanceláří.

Itálie - ČR1X2
Fortuna2.33.12.83
Tipsport2.33.12.8
Chance2.3532.9
Expekt2.053.154.1
Sportingbet234
Betandwin23.153.75

Autor: Expekt.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

A on se tomu někdo diví?

Reagovat
smazaný uživatel

Mně docela zaráží, že i Nedvěd mluví tak, jak kdybychom už neměli skoro šanci. Právě ten Nedvěd, který se tak na MS těšil a vždycky patřil k hlavním tahounům

Reagovat
HOST*mairon

ono uz si asi neni co nalhavat a Nedved si jen mysli to co vsichni-je to snad spatne podivat se pravde do oci???...i pravda nekdy boli

Reagovat
smazaný uživatel

spíš mě připadá, že se chtějí vcítit do role outsajdrů.. i když tady se asi moc přetvařovat nemusí..

Reagovat
HOST*Sportingbet

Zajímavé že tady nějak propagujou ten strašný Expekt a není se potom čemu divit když autor je Expekt.com

Reagovat
PJ

Hmm a ten "strašný Expekt" má na tenhle zápas nejvyšší kurzy ze všech...

Reagovat
HOST*Sportingbet

momentálně sportingbet na čechy 4,333 a expekt stále 4,1

chápu že to expekt tady sponzoruje ale taková okatá reklama to zase nemusí být

Reagovat
smazaný uživatel

No když se tady tak rozhlídneš, tak asi logicky, za předpokladu alespoň drobné inteligence, poznáš, že to tu Expekt nejspíš sponzoruje, takže za svý peníze bude chtít nějakou tu propagaci. Možná by jsi se měl probudit ze sna, ale hosting neni zadarmo, dlouhodobě a pravidelně ti taky nikdo nebude psát alespoň bez nějaký symbolický odměny... Ber to jako nutný zlo, nakonec reklama se dá odfiltrovat ( obzvláště v nový Opeře ) a reklamní články číst nemusíš.

Reagovat
smazaný uživatel

to asi proto, že nejsem sázkař..

Reagovat
HOST*jampadampa

Brückner nevyloučil, že budou hrát Baroš a Koller

21.6.2006 15:05 ČTK | MS ve fotbale 2006 | diskuse (0)

Hamburk (Německo) 21. června (zvláštní zpravodaj ČTK) - K závěrečnému duelu základní skupiny mistrovství světa nastoupí možná i oba rekonvalescenti Jan Koller a Milan Baroš. Na tiskové konferenci před čtvrtečním zápasem to uvedl trenér Karel Brückner, který vyloučil pouze start potrestaných hráčů - Vratislava Lokvence a Tomáše Ujfalušiho.

O startu Baroše se spekuluje už od pondělí, kdy útočník absolvoval první přípravu po osmidenní pauze, informace o možném startu Kollera je překvapením. Až do dnešního dne totiž od výpravy nepřicházely informace, že by fotbalista trénoval. Společné přípravy se nezúčastnil.

"Mimo dvou potrestaných budou všichni hráči k dispozici, i když ti dva marodi samozřejmě mají jisté indispozice,"

Ví o tom někdo něco více?

Reagovat
HOST*jampadampa

Jo jinak jsem na sebe hrdý páč jsem to tu přitáhl 15 min. po zveřejnění. Všimněte si.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele