Sarri se chce vrátit do práce. Splněným snem by bylo trénovat Bocu Juniors, nechal se slyšet

11.09., 21:16
Aktuality
Maurizio Sarri je od března bez angažmá. (© AFP)

Na lavičku chce znovu usednout Maurizio Sarri, který je bez angažmá od březnového konce v Laziu. "Musím z telefonátu cítit adrenalin," prohlásil 65letý kormidelník.

Sarri působil v římském klubu od roku 2021, minulá sezona se však Biancocelesti nevydařila a ostřílený lodivod po sérii porážek nabídl rezignaci, kterou vedení klubu akceptovalo.

"Nevidím to na poslední angažmá. Stále chci trénovat a myslím si, že jsem v pozici, kdy mám klubům co nabídnout," řekl Sarri. "Je pravda, že teď je v módě sázet na mladé kouče, ale loni všechny tři evropské poháry vyhráli trenéři mého věku: Carlo Ancelotti v Lize mistrů, Gian Piero Gasperini v Evropské lize a José Luis Mendilibar v Konferenční lize. Luis de la Fuente navíc se španělskou reprezentací zvítězil na mistrovství Evropy," rozpovídal se zkušený trenér.

Sarri většinu trenérské kariéry spojil s Apeninským poloostrovem, kde vystřídal Pescaru, Arezzo, Hellas Verona, Perugii, Empoli, Neapol, Juventus nebo zmíněné Lazio.

Sezonu 2018/19 strávil v Chelsea a rád by si vyzkoušel ještě další zahraniční angažmá v Boce Juniors. "Byl by to poslední sen, ale nevím, jestli se může splnit. Odkoučovat několik zápasů na stadionu La Bombonera by byl jedinečný zážitek," vyjádřil se Sarri, který chce najít práci do ledna.

Autor: Jiří Vojík / x.com/FabrizioRomano, sport.sky.it, tuttomercatoweb.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
San Iker

"Musím z telefonátu cítit adrenalin,"

Dobrej, signore Sarri, tady Fousek, mám tu kopu netechnickejch dřeváků, půlka z nich ani nehraje, sem tam chlastačka, sem tam ňakej vejlet na tříkolce, doma na nás chodí víc než půlka stadionu cizinců, nemáme systém, tlaky agentů, ňáký kámoše si tu musíme nechat, u mládeže nýmandi, pseudoexperti v patách, prachy asi jako italskej důchod a národ čeká, že to bude jak za Nedvěda, kdy se můžete stavit to podepsat?

Reagovat
Kryptos_

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Kejza

Reagovat
ratusek

Reagovat
ratusek

Z tohohle by ten adrenalin cítil

Reagovat
jackinho10

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
Kucka

top, pokud chce výzvu, zařídíme!

Reagovat
Txapeldun

Reagovat
Taarabt_QPR

Reagovat
Igli

Reagovat
Keboto

Reagovat
el Principito

Reagovat
Amissa

Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.

Reagovat
sergi

Toto znie tiež adrenalínovo. Čo chcú tie ženy od Sarriho? Možno zato chce utiecť do Argentíny.

Reagovat
srandamač

Asi by chtěl ochutnat brazilský tabáček.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele