Sadílek před návratem do sestavy Twente, český reprezentant začal s tréninkem

Dnes, 18:06
Aktuality
Michal Sadílek v přátelském utkání s Maltou. (© Domenic Aquilina / NurPhoto / NurPhoto via AFP)

Twente se uzdravil Michal Sadílek (25), jenž po zranění nohy z nehody na tříkolce před mistrovstvím Evropy začal s tréninkem. Nizozemský klub neupřesnil, kdy se rodák z Uherského Hradiště objeví v nominaci, víkendový duel s Waalwijkem ale zřejmě ještě vynechá.

Sadílek si po kuriózní nehodě na tříkolce během rakouského soustředění před Eurem odnesl hlubokou tržnou ránu na noze, což ho připravilo o evropský šampionát i start probíhající sezony Twente. Český záložník, kromě jiného, svému týmu nepomohl v předkole Ligy mistrů se Salcburkem a v úvodních dvou kláních Evropské ligy s Manchesterem United (1:1) a Fenerbahçe (1:1).

Nizozemský klub však nyní oznámil, že se Sadílek od začátku tohoto týdne zapojil do přípravy, pro nejbližší ligové střetnutí s Waalwijkem ale pravděpodobně ještě nebude k dispozici.

Bývalý záložník, který dokáže nastoupit i na kraji obrany, bude v nadcházejících měsících hrát také o svoji další budoucnost, protože ve Twente má smlouvu pouze do konce letošní sezony.

Autor: Jiří Vojík / vi.nl

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele