Sá Pinto skončil jako trenér Bragy

23.12.2019, 13:32
Aktuality
Ricardo Sá Pinto už není trenérem Bragy, portugalskému klubu se letos nedaří v nejvyšší soutěži a vedení se nyní rozhodlo pro změnu kouče.

"Braga oznamuje ukončení spolupráce s hlavním trenérem prvního týmu Ricardem Sá Pintem, z klubu odcházejí i jeho asistenti Rui Mota a Guilherme Gomes," oznámilo vedení portugalského celku.

Někdejší portugalský reprezentant se kormidla ujal před letošní sezonou a s týmem prošel do vyřazovací fáze Evropské ligy. V listopadu a prosinci se začaly lepšit i výsledky v domácí lize, následně ovšem přišly porážky od dvou nejhorších týmů CD Aves a Paçosu Ferreira a Braga klesla na osmou příčku.

Jméno nového trenéra a jeho asistentů vedení chce oznámit do 27. prosince, za čtyři dny se hráči vrátí do práce po vánoční dovolené.

Autor: Tomáš Pavlík / abola.pt

Komentáře (2)

Přidat komentář
Benfica

to už keď aj Brage je Európska liga málo..

Reagovat
Benfica

ale jasné, okrem Wolves ešte nehrali proti bohvie ako lepším tímom ako v lige..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele