Rui Vitória novým koučem Benficy

11.06.2015, 19:38
Aktuality
Benfica Lisabon má po odchodu Jorge Jesuse, jenž zamířil k městskému rivalovi Sportingu, nového kormidelníka. Tím se stal Rui Vitória, jenž by měl "Orly" vést minimálně tři roky...

Vitória prostředí lisabonského klubu dobře zná, dříve totiž vedl mládežnické týmy Benficy, následně přesídlil do Vitórie Guimarães, kde úspěšně působil poslední čtyři roky.

Během poslední sezóny navíc skromný celek dovedl na konečnou pátou příčku portugalské nejvyšší soutěže, čímž pro klub vybojoval možnost působení v Evropské lize.

Na lavičce Benficy ho však nečeká snadný úkol: Jorge Jesus s portugalským velkoklubem během svého šestiletého působení třikrát vyhrál titul a dvakrát dovedl Benficu do finále Evropyké ligy. "Benfica se dohodla s koučem Ruiem Vitóriem na tříleté smlouvě," prohlásil lisabonský celek na svém webu.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
Mr.Mike

neznám..

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně snad někdo normální bude trénovat tento tým a stane se z něj opět sympatický klub.

Reagovat
juveforever

len aby mal aj sympatické výsledky ako doteraz. som zvedavý na Sporting s Jesusom. už by sa patrila vyhrať liga po 14 rokoch

Reagovat
fantomas

Vynikající volba. S Guimarãesem dělá pravidelně slušný výsledky a poháry i přesto, že mu léto co léto odchází nejedna opora. V Benfice ho ted nejspíš čeká to samý, takže určitě rozumnej krok.

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslim, benfika bude ted nekolik let vladnout nad portem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Výbornej kouč.

Reagovat
Benfica

chcel som ho, máme ho..

Reagovat
FC Porto FC

dopadne jako Fonseca a Silva

Reagovat
fantomas

A jak jako dopadl Silva normálně v pořádku sezona.

Reagovat
FC Porto FC

ve smyslu že bude vyražen :D

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele