Rozhodčí chtěl být muž zápasu, řekl Souček

27.06., 08:49
Aktuality
Tomáš Souček (© AFP)

Kapitána české reprezentace Tomáše Součka mrzel kontroverzní výkon hlavního rozhodčího Istvána Kovácse při prohře 1:2 s Tureckem, po němž národní tým vypadl na mistrovství Evropy v Německu už ve skupině. Myslí si, že rumunský sudí se chtěl stát mužem zápasu. Devětadvacetiletý záložník cítil křivdu, konec na šampionátu ale nechtěl svádět pouze na rozhodčího. Řekl to v rozhovoru s novináři, před nímž ještě v mixzóně stihl telefonát s manželkou.

"Všechny zápasy s ní vždycky probírám doma. Občas to řešíme i cestou ze zápasu. Na jednu stranu je ráda, že jedu domů za dětmi, ale všechny nás to mrzí, jak to bylo nešťastné. Nevím, kolik takových turnajů můžu v kariéře zažít. Teď je konec dalšího. Hrozně mě to mrzí," prohlásil Souček.

UEFA před šampionátem stanovila, že s rozhodčími budou diskutovat pouze kapitáni. "Tak to bylo fajn. S tureckým kapitánem jsme se bavili asi pět minut do konce, že dnešní rozhodčí říkal, že se chce bavit s kapitány, ale když to tak řeknu, on sám byl namyšlený tak, že se nechtěl bavit. Správní rozhodčí mají být ti, kteří nejsou vidět. Tady ten rozhodčí chtěl být muž zápasu, to nás mrzí. Křivda samozřejmě je, ale není to jen o tom. Bylo plno situací, které jsme nevyřešili dobře jak v našem vápně, tak soupeřově. To jsou klíčové momenty," uvedl hráč West Hamu.

Překvapilo ho, jak se Kovácsova jednotlivá rozhodnutí lišila. "Z Anglie jsem zvyklý, že se základní fauly pouští, pak to má spád. Rozhodčí ale nechá to, že turecký hráč může jít k zemi a všechno je faul. Pak jsou k tomu hráči i nucení. Když vědí, že se to píská, půjdou samozřejmě k zemi," mínil Souček.

Češi od 20. minuty dohrávali bez vyloučeného záložníka Antonína Baráka. "Když my jsme dostali červenou, možná po právu, tak si myslím, že Turci ji měli dostat taky a ne jednou. Pak byl Kuchtův gól, nevím, co tam bylo. Slyšel jsem, že měl být regulérní. Někdo může říct, že se na to vymlouváme, ale jiný vidí, že takové momenty ovlivní celý zápas," podotkl rodák z Havlíčkova Brodu.

Výkony rozhodčích se mu nezamlouvaly ani v předchozích utkáních na turnaji s Portugalskem (1:2) a Gruzií (1:1). "Už s Portugalskem jsme měli mít faul v poslední minutě, s Gruzií to také nebylo úplně ono. Mrzí mě to. Je to největší turnaj v Evropě a není jen jeden moment, který je proti nám. To nás všechny mrzí. To je jedna věc. Druhá je, že jsme s Gruzií měli několik šancí a měli jsme je proměnit a vyhrát. Pak bychom byli v osmifinále," řekl Souček.

Národní tým navzdory oslabení a inkasovanému gólu na 0:1 srovnal právě po jeho trefě v 66. minutě. V nastavení však Turci udeřili znovu a Češi tak ve skupině F skončili poslední. "Nakonec jsem si zápas hrozně užil. Byli jsme o hráče míň a hráli jsme s Tureckem vyrovnaný zápas až do poslední minuty. Naši fanoušci nás skvěle hnali, musím jim hrozně poděkovat. Bylo to už v Lipsku a teď dvakrát v Hamburku. Oni byli motorem, který nás hnal," uvedl Souček.

"Byli jsme o hráče míň, ale chvilkami to nebylo znát. Turci zakopávali, zdržovali, gólman měl dostat tři žluté za zdržování. To bylo skvělé, jaký z nás nakonec měli strach. Za to jsem rád a pyšný na celou kabinu," mínil bývalý hráč Žižkova, Liberce a Slavie.

Po duelu měl ke spoluhráčům v kabině proslov. "Říkal jsem jim, že jsem na ně hrozně pyšný. Jenom musíme být koncentrovanější v obou vápnech, proměňovat šance a nedostávat hloupé góly. O tom to je. Jinak má tým obrovskou sílu a jsem na něj fakt pyšný, zvlášť za dnešek, jak to odehrál. Myslím si, že budoucnost tu určitě je. Těším se na ni, ale teď je zklamání, protože jsme všichni chtěli postoupit," konstatoval Souček.

Autor: ČTK

Komentáře (144)

Přidat komentář
nani92

ale nakoniec to bol Barák

Reagovat
Txapeldun

Jsem rád, že aspoň někdo z Čechů má koule se k tomu rozhodčímu vyjádřit. Kapitán

Reagovat
Vrubozubec

Ale, že ty koule neukázal na hřišti, když na něj musel Krejčí řvát, aby orodoval u rozhodčího za červenou kartu pro Yildize

Reagovat
Txapeldun

Tak on to možná pořádně neviděl. Ale je pravda, že mohl na sudího tlačit víc, i když ten zápas byla one-man show, ten by za to ještě dal Sukovi obratem žlutou, což by znamenalo stop na osmifinále.

Reagovat
kilobyte
Reagovat
Me2win

Reagovat
lampas

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Bakary3

Tvl, a dost...

Ano, měl vysypat yildize.

Na toho provoda za mě spíš ok, protože si to dál na šílené dlouhou nohu, bek tam byl první, noha dole, udělal spíš takovou závoru, zůstalo mu to někde mezi stehnama.

Kuchta tam pak podle mě hned v začátku fauloval rukou - opět naše liga zejména, kde bez takových zákroku hrát neumíme.

A pak výroky jakoze je to disrespekt k naší zemi, ze ve všech 3 zápasech (kde třeba s Gruzii byla penalta taky po hloupým strceni rukou od Krejčího a taky po jeho faulu nám jednu odpustili).

Hašek plácá, jak neviděl, aby se rozhodčí poplácaval v tunelu s hráči soupeře...

Jděte s tímhle někam.

Máme jeden bod, proberte se.

Reagovat
Txapeldun

Obojí může být/je pravda. Ano, výsledek je totální fail. Ano, rozhodčí zápas vůbec nezvládnul.

Reagovat
vitasrp

Provod si sice dal míč na dlouhou nohu, ale tohle je stoprocentní faul a stoprocentní žlutá. Protože když do toho v týhle situaci takhle vletíš skluzem a tou druhou nohou sestřelíš stojnou nohu soupeře, tak mu můžeš vážně ublížit.

Tvářit se, že to faul vlastně nebyl, protože si to dal hráč na dlouhou nohu. No nevím.

Reagovat
Bakary3

Nevím, já zrovna zásadně odsuzuju zákeřný a nebezpečný zákroky, ale tady ke kontaktu dojít muselo, šli přímo proti sobě.

On přitom podle mě zahrál skluzem tak, jak by to mělo být, noha dole, relativně "čistě" podle mě.

Provod to viděl, věděl že tam bude druhý a v tomhle případě - neuznávam tenhle argument u nebezpečných skluzu - už prostě do toho neměl jít a i se vyhnout.

Ale budiž, kdyby ZK, asi s tím nikdo nemá problém. Jen že jsem četl spoustu ukřivděných reakci, že měl být vyloučen. ... Že pak dostal ŽK, zase, neberu moc jako argument, taky by hrál jinak.

A navíc myslím, že ten dostal ŽK za faul na mladyho Juraska, což faul ani nebyl, protože ten mu už padal pod nohy a ten Turek mu nic neudělal.

Reagovat
vitasrp

Tohle je úplně ujetý tyjo, on běží ve sprintu, do balónu kopnou s Turkem v úplně stejný moment, ale on se měl vyhnout a nejít tam? Jak jako? Však tam absolutně nemáš čas to rozhodnutí udělat.

Turek jednou nohou trefí balón, to by bylo v pohodě. Bohužel pro něj druhou trefuje stojnou nohu Provoda, to je pak faul a žlutá karta.

Zbytek souhlas, když by měl kartu, bude ten hráč hrát úplně jinak, to pak neberu jako relevantní. I kdyby udělal tři další fauly na hraně, tak by to neznamenalo, že měl být vyloučen, protože se žlutou by do toho nechodil.

Reagovat
Seydou Doumbia

Češi mají 1 bod, jsou poslední ve skupině za posranou Gruzii, zbytek jsou sračky na kterých už nezáleží.

S Portugalskem smůla v závěru a neodpiskany faul na Juraska, s Gruzii smůla neproměnování šancí, s Tureckem zaprodaný rozhodčí co měl vylit to děcko z Juventusu. Na tom nezáleží přece. Pořád 1 bod a poslední místo.

Reagovat
Txapeldun

Je dobře, že se o tom mluví, protože ten výkon Kovacse byl opravdu nadstandardně špatnej, Anthony Taylor hadr. Je potřeba vyvinout tlak na to, aby tenhle mimoň zmizel z turnajů jako EURO.

Reagovat
Seydou Doumbia

A z ohledem na historii fakt pomohlo plakani na sockách k tomu aby nějaký rozhodčí přestal pískat vrcholový fotbal? Ten Taylor, Marcinak a další rozhodčí kurvili daleko důležitější zápasy a nevšiml jsem si že by to nějak poznamenalo jejich kariéru.

Reagovat
Txapeldun

Tak já nevim, pořád je to jenom Rumun, tak by tam snad nějaká šance mohla bejt Asi to nepomůže, ale pořád je větší šance (asi tak 0,0001%), že se něco stane, když o tom mluví otevřeně Souček a ideálně další, než když jako klasický Češi budem držet hubu a krok (Hašek).

Reagovat
Txapeldun

Mimochodem, co jsem četl, tak i mezi Rumuny je tenhle sudí dost "oblíbený" a mají ho za zkorumpovanou kur.u

Reagovat
kilobyte

Minimálně by bylo dobré, aby už nepískal naše zápasy.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Cotton

Gruzie není poslední jen díky tomu, že Portugalci neměli v posledním kole o co hrát. Zbytek nejsou sračky, musíš se dívat na celý obrázek, nejen na výsledky. Nezasloužili jsme si být poslední, ale bohužel rozhodují maličkosti viz Kuchtův (negól). Na smůle rozhodně záleží, není poslední místo jako poslední místo. Máme stejně bodů i stejný umístění jako Skotsko, ale předvedli jsme mnohem víc.

Reagovat
Seydou Doumbia

Jde jen o výsledky a úspěch, na zbytku nezáleží. Snažím se k tomu jako jeden z mála přistupovat takhle at už jde o kurvy nebo o mé oblíbence, nebaví mě ta dvojí hra. Když jde o můj tým tak řeším souvislosti a co vše rozhodlo, když jde o někoho koho nesnáším tak píšu že to jsou haluzácké kurvy jako tu dělají ostatní. Pokud Anglie vyhraje Euro 4x 0:0 na pentalty tak budou v Anglii oslavovani a budou za bohy a u nás 80% lidi bude pičovat že jsou to haluzacké kurvy. Kdyby to udělali Češi, tak je 80% ticho a 20% lidi píše že to byla jen haluz. Ten zbytek by psal že na předvedené hře nezáleží, že se počítají výsledky a historie se na další sračky už ptát nebude. To mě fakt nebaví tuhle hru hrát.

Reagovat
Pablos

Reagovat
Benfica

Reagovat
PaYaB

V tomhle nám ten los taky nepřál, kdyby jsme hráli o všechno proti béčku Portugalska, který o nic nehraje, tak by to taky možná vypadalo úplně jinak.

Reagovat
Cotton

pravda no

Reagovat
PaYaB

Je třeba vyvolat všechny božstva aby nám dali dobrý los pro kvaldu o další MS + vyjednat ten rozvrh zápasů konečně tak, aby jsme s favoritem skupiny hráli poslední zápas doma.

Reagovat
hornito

Reagovat
kattos

Když máš 3 zápasy ve skupině, z toho 2 můžeš reálně vyhrát a rozhodčí ti jeden těžce ovlivní, to není jak v lize tohle

Chyba je hlavně souboj s Gruzií, ale kdyby s Turkama pískal rozhodčí fér, tak je udoláme

Reagovat
Vrubozubec

To je možný, ale stejně mi u našich chybí sebereflexe. To je samá smůla rozhodčí, ale že jsme hráli fakt špatně to kildo z nich neřekne

Reagovat
Zephyr

Reagovat
Cotton

3 zápasy jsou hodně malý vzorek, zvlášť když ti jeden z nich výrazně ovlivní rozhodčí

Reagovat
Pablos

Proč dost ? Chápu dost to neustálé řešení tady na netu či na sítích... ale od kapitána repre, který komunikuje s těma rozhodčíma, to vnímá určitě více, aby o tom mohl klidně i říct něco svého k tomu.

Reagovat
Greny

dobre na rozhodciho ti odpovim takhle :

1) červena pro Baraka - rozhodnuti ve prospech Turecka

2) neudelena cervena pro toho Turka - rozhodnuti ve prospech Turecka

3) spekulace zda mel dostat dve zluty i ten dalsi Turek - rozhodnuti ve prospech Turecka

4) neuznany gol Kuchty, kde je lehky kontakt, ne faul a tri ruky Turku - rozhodnuti ve prospech Turecka

5) gol Choryho - jedine rozhodnuti ve prospech nas a to nevime zda tam byla ruka na stopro

6) strkani po zapase kdy nas hrac dostane cervenou, aby ji schoval a Turkovi ukazal zlutou - rozhodnuti ve prospech Turecka

tak kurva pokud toto neni tendencne vedene utkani na jednu stranu tak nevim co jinyho sorry

Reagovat
kilobyte

7) Nechával bez povšimnutí neustále odnášení a zakopávání míče od Turků.

Reagovat
PaYaB

Ani jedna žlutá za tohle, fakt humus.

Reagovat
Bakary3

Neřeš v či prospěch ale zdá to bylo správné či ne.

Výrazně pochybil u 2 ... A pak u 6, což už ale nic neřešilo.

Reagovat
verv

Brát správně udělenou červenou pro Baráka jako rozhodnutí ve prospěch Turecka

Reagovat
Greny

a co to je, kdyz se na druhe strane pak poseres a neudelas to o 15 minut pozdeji, ty zluty pro Turka byli taky uplne jasny

Reagovat
verv

Je to normálně správný rozhodnutí. To, že pak chybně nevyloučil Turka na tom nic nemění.

Reagovat
Zephyr

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
PaYaB

Víme jak to má správně vypadat. Sudí si musí během úvodních minut nastavit nějaký metr a pokud se tomu hráči přizpůsobí, tak jsou ty zápasy většinou v pohodě. Tu druhou žlutou Baráka (první je jasná) bych normálně bral, ale v kontextu toho co po tom pískal je teda docela přísná.

Byla z toho od něj neuvěřitelná bramboračka, protože ke konci pustil Krejčímu snad dva fauly, ale chvilku předtím ihned odpískal údajný faul Kuchty, kterému ještě předcházela naprosto jasná ruka někde na dvaceti metrech(tu má vidět pomezní)..

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
andrew96

Reagovat
Cotton

Reagovat
oli9

Tvl... A doat

Prostě můžeš mít štěstí nebo smůlu.. Ovšem to když rozhodčí ovlivní utkání vyloučením nastaví nějaký metr a potom za 5 minut to nechá bez povšimnutí a druhé žluté tak to prostě to utkání ovlivní..

Buď neměl vyhazovat Baraka a nejprve mu domluvit nebo sundat i Turka... Pak sami hráči neví co píská, utkání působí podrážděně a jedna strana cítí krivdu..

To dáme jak nechá bez povšimnutí faul na Provoda ale důležite jde dát Schickovi kartu na střídačku...

Reagovat
Bakary3

Baráka vysypal i bez domlouvání zaslouženě.

Chyba je, že nevyndal turka.

Ale zas dokážu pochopit, že to neviděl úplně dobře, jak ho trefil a jestli to třeba bylo dost na ZK. A VAR má protokol na pic...

Kdyby nás chtěl zarezat, piskne Chorymu faul.

Takže já v tom spiknutí nevidím.

Reagovat
Greny

nevidel dobre? vzdyt to bylo po odkopu od branky kdy u toho stali 3!!! rozhodci a kazdej to mel treba 10 metru od sebe, hlavni, pomezni, ctvrty rozhodci(ktery jinak bonzoval jak se dalo) tak pokud toto jako tym rozhodcich nevidi tak at jdou do prdele a uz piskaji jen rumunskou ligu

Reagovat
verv

Bonzoval jak se dalo Vy jste z toho Zelíčka úplně zmagoření.

Je úkolem čtvrtýho rozhodčího řešit chování laviček. Naopak jeho kompetencí není hlásit rozhodčímu fauly na hřišti.

Reagovat
Greny

schvalne jsem si to pustil jeste jednou a proste sorry, ale me to prijde jako umyslny nevylouceni, ten rozhodci to regulerne videl, vzal pistalku dal si ji do huby ze bude piskat faul pak si to rozmysli a ukazuje najednou nic vstavej

Reagovat
PaYaB

A plno Čechů to rádo nazývá brečením. Protipól "brečení" je být ticho a dělat jakoby se nic nestalo, to je jednoznačně horší.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Zephyr

Reagovat
verv

My si v téhle ublíženecké póze, jak jsou všichni proti nám, prostě libujem. Takovej Collina se tady připomíná do dneška.

Turek měl sice jít ven, ale jinak tam žádný výrazný ovlivnění zápasu nebylo. Rozhodčí prostě taky někdy dělaj chyby, tady to moc nezvládal celkově. Lepší by bylo se zamyslet nad tím, že hrajem fotbal z minulýho století.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Txapeldun

Výrazný ovlivnění zápasu tam bylo x-krát. Celej ten zápas byla jeho one-man show.

Reagovat
Greny

tak zde se neshodneme... ja tam naopak vidim velky ovlivneni zapasu

Reagovat
kattos

"Turek měl sice jít ven, ale jinak tam žádný výrazný ovlivnění zápasu nebylo"

Ta věta zní asi jako "Zastřelil jsem ho, ale o vraždě se nedá mluvit"

Reagovat
doshcz

Reagovat
verv

Nezní no. Červená samozřejmě ovlivnění je, ale JINAK tam žádný další výrazný ovlivnění nebylo.

Reagovat
Txapeldun

Chybně neuznaný gól po nefaulu a dvou rukách Turků, dvě možný červený Yildize, rozdávání karet každýmu na stadionu, ale jinak nic

Reagovat
verv

Padnout takovej gól proti nám, tak se bude brečet, jaktože ho uznal, když tam byla předtím ruka a faul. Nehledě na to, že už bylo po odpískání, takže gólman už nechytal.

Reagovat
JacoBee

Reagovat
kattos

Od toho je VAR, rozhodčí to měl nechat dohrát a pak se na to podívat

Reagovat
Zephyr

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
$dolar$

Ano, ale piskat vubec nemel, mel to nechat dohrat a pak pisknout.

Reagovat
raduinho

Reagovat
$dolar$

Ale jinak uz nic dalsiho nepotrebujes. Staci naprosto jedna neudelena cervena, kdyz navic hrajes v 10 a je to naprosto zasadni ovlivneni zapasu.

Reagovat
kattos

Reagovat
zrzek999

Reagovat
Cotton

Reagovat
Freedo

Reagovat
PaYaB

Reagovat
oli9

To nejsme ale jen mi. To se píše i v zahraničí. Psalo se to i po Portugalcich..

Nikdo není ublíženy, jen to chce prostě podle pravidel..

Už s tím Portugalskem ty kecy, že jsme si to nezasloužili atd... Je úplně jedno i když se tým nedostane za půlku celý zápas, tak je to chyba která rozhodla a tým nemá být poškozen.. To jak kdo hrál nebo kdo hrál je úplně u prdele

Reagovat
verv

V zahraničí se taky psalo, že nás rozhodčí řezal protože chtěl pomoct Maďarsku a Rumunsku k lehčím soupeřům (což se nakonec stejně nestalo)?

Jo, rozhodčí nepískal dobře, zápas nezvládl na obě strany, i když nás poškodil víc. Ale nebyl ani zdaleka hlavním důvodem našeho vypadnutí.

Reagovat
oli9

To já nikde nepíšu kvůli čemu nebo proč.. Jestli nlchtel někomu pomoct..

Já píšu ze nás zarezal, ovlivnil zápas hned od 30 minuty... A je mi jedno na kterou stranu... Prostě šílenost co se poslední zápasy děje.....

Já už se pro golech ani neraduju, nebo když hraje někdo druhý jelikož vždy čekám že se něco najde......

Reagovat
Zephyr

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
raduinho

Reagovat
Txapeldun

Přijde mi skandální, že UEFA nechá pískat zápas Rumuna maďarskýho původu, kterej má dvojí motivaci. V případě, že by Gruzie bývala neporazila Portugalsko, tak česká nevýhra znamenala:

1. Postup Maďarska

2. Rumunsko bude hrát proti Slovinsku místo Nizozemska

Jak můžou dopustit, aby tam byl někdo s tak vysokou možností ovlivnit zápas

Reagovat
kattos

Reagovat
verv

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Txapeldun

Co je na tom k smíchu? Když pískal jak totál kkt

Reagovat
fenixLFC

to nikto nespochybnuje. ale len debil za tym bude vidiet konspiraciu v prospech madarov a rumunov

Reagovat
icka

Reagovat
Bakary3

Protože ten systém postupu že třetích míst je tak vyjebanej, že by tam museli asi mít na poslední zápasy jen rozhodčí z jiných kontinentů

Reagovat
Greny

tak asi by to nebyl problem kdyz na euru piska treba Argentinec ze jo a na Copa Americe piska treba Ital

Reagovat
Bakary3

To je mi fuk, jen odpovídám na to, že tohle asi z organizačních důvodu nebylo tak jednoduché.

Reagovat
lampas

Reagovat
O.Giroud

Potom nechápem prečo uznal gól Součka a nenašiel si tam faul Chorého. To by som ho nazval až vlastizradcom

Reagovat
Bastaron

Reagovat
Maník Otrava

Moje sestava nejlepších po všech odehraných zápasech základních skupin ME 24:

G. Donnarumma - Ž. Karničnik, M. Akanji, A. Bastoni, M. Cucurella - S. Lobotka, N. Kanté, F. Ruiz - L. Jamal, G. Mikautadze, C. Gakpo

Náhradníci: G. Mamardašvili, J. Bijol, F. Kadioglu, N. Stanciu, N. Williams, K. Mbappé, (N. Füllkrug)

Reagovat
Txapeldun

Williams > Yamall

Reagovat
Coutinho10

prostě nemáme takovej zvuk jako země v evropským reprezentačním fotbale a pokud si rozhodčí v těch zásadních momentech musí vybrat jako že musí udělat rozhodnutí, co zapíská a jak to ohodnotí a co ne, tak spíš má respekt z Turecka než z České Republiky a i to taky trochu hraje roli

nicméně podělalo se to i v těch předešlých zápasech, s Portugalskem jsme za stavu 1:0 měli bodovat a Gruzie taky byla k poražení, kdyby se dali šance, napadá mě třeba Hložek v úvodu, jak střílel křížem, líp to umístit a netrefit brankáře, dostat se do vedení, tak by se vyhrálo...pak jsme byli rádi za bod, když oni v poslední minutě nedali tutovku

a včera, tak špatně zvolená sestava, kritika na Baráka opodstatněná...míč musí jít od nohy a ne to takhle předržovat

Reagovat
kilobyte

Přitom historicky jsme určitě výraznější než Turecko. I jako po rozdělení máme více úspěchů než Turci. Máme držitele Zlatého míče.

Tady bude hrát roli, že Turků je hromada a v Německu jich je taky plno.

Reagovat
Coutinho10

j, bohužel od tý generace, která měla na to EURO vyhrát, která byla 2. ve světovým žebříčku, tak se propadla mezi průměr, možná spíš i podprůměr a ten zvuk prostě nemá no

Turecko, tak i ono mělo nějaký úspěchy v minulosti, kdy se dostali daleko, napadá mě třeba MS 2002, ale v tom aktuálnějším období, tak má prostě navrch nad námi a jak píšeš, určo to je ovlivněný i tím, že se to hraje v Německu a asi i jako třeba obava z toho, co by se ve městě či na stadiónu mohlo stát, kdyby Turecku dal třeba taky redku nebo nakonec skončili 4., jsou to horký hlavy

+ jsem četl, že ten rozhodčí byl i na půl Maďar, takže taky tam mohla bejt trochu zaujatost, ale pitvat se nějak v tom víc nechci, ale je potřeba zmínit, že za to, co třeba Turecko nedostalo redku, tak třeba naši hráči dostávají a můžu to vztáhnout i na klubový fotbal

Reagovat
kilobyte

Tak od toho MS02 se na žádné další MS nedostali. A na ME udělali jen to 3. místo z ME08. Jinak jsou rádi, že se tam dostanou. Takže my jsme sice spadli do průměru, ale Turci jsou tam taky a výsledky mají horší. Co se týká jen fotbalu, tak těží spíše z klubového fotbalu, kde mají větší jméno.

Reagovat
Coutinho10

j, takže jako plus mínus podobná úroveň, když to tak vezmeme, ale mají zvuk zkrátka větší a taky musíme brát v potaz, že i ta kulisa, co byla na stadiónu, kde jich bylo mraky, tak i ta atmosféra může rozhodčího strhnout a dostat pod tlak z jedný strany, takže bohužel v tomto souboji mělo Turecko trochu navrch

Reagovat
kilobyte

Co si budeme povídat. Být na místě rozhodčího, tak proti Turkům v Německu písknu jen ve 100% případech. Jakmile bych měl pochybnost, tak bych radši dělal, že to nevidím.

Reagovat
Coutinho10

j, jako mě to taky nepřekvapuje, o to je to smutnější no

Reagovat
DelPiero137

To je dost nafigu ked sa rozhodca musi bat piskat

Reagovat
Seydou Doumbia

s tím respektem jsem si toho taky všiml, ale ono to dělá většina rozhodčích...taky radši budeš připiskavat spartě než nějakým blbým pardubicim, které nikoho nezajímají...nebo realu místo getafe...čím menší máš zvuk tim vic se to dá skrýt...zase v duelu anglie turecko by si připiskaval anglii, než blbým turkům...je to taková soft varianta

Reagovat
Coutinho10

j, bohužel tak to je a včera to bylo vidět

Reagovat
naheCZ

Však to je známá věc, silnější pes víš co

Reagovat
mupi23

Aspoň jsem přišel na to, proč vlastně nemám chuť na nároďák koukat. Není to, kvůli fotbalistům, ale kvůli ubrečeným fanouškům, kteří si myslí, že je proti nám celej svět. Nesnáším tuhle ublíženou povahu. Rozhodčí nepískal včera dobře, ale chyby měl na obě strany. 1 bod je 1 bod, za to opravdu nemůže nikdo jinej...

Reagovat
oli9

Tak se dívej na hokej a neotravuj. Nas zase nezajímá že se nemáš chuť koukat...

Reagovat
kilobyte

Těch chyb proti Turecku udělal tolik, že už si na ně nemůžu vzpomenout. Mohl bys mi nějaké připomenout?

Reagovat
naheCZ

2x neodpískal faul Krejčího.

Reagovat
kilobyte

A na druhé straně 2x neodpískal fauly, které byly na žlutou.

Reagovat
naheCZ

Však ano, moje reakce byla spíš ironická, že tohle je jediné, na co jsem si vzpomněl

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Me2win

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zephyr

Reagovat
Cotton

Slávisti taky byli (a právem) ubrečení po zářezu proti AC Milán, to není žádná specialita fanoušků repre

Reagovat
mupi23

já jsem taky Slávista a tam mě taky sere ..Stačí jedno špatný rozhodnutí sudích a najednou je špatně každé. Mně to bere chuť se na to dívat, když pak posloucháš 100x za zápas uefa mafia, ubrečenýho Zelenku nebo i komentáře na EF, jak je sudí proti nám.

Reagovat
Grupma

Tak se prostě koukej a užívej si to. Já už to tak dělám dlouho. Pak přijdu sem a žasnu,

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Badbravo

Reagovat
naheCZ

Zasa ta specialita o tom, jak máme ubrečené fanoušky. Jakoby si tohle nečetl od fanoušků po celém světě, jak na klubové, tak národní úrovni.

Reagovat
PaYaB

Takže po takovém výkonu sudího je to nejlepší vůbec nekomentovat a čumět do zdi. Super přístup!

Reagovat
oli9

Reagovat
GjøvikFF

K rozhodčím. Ano, gólu Portugalců předcházel faul, ale hra byla přerušena - Portugalci netěžili z výhody neodpískaného faulu v rámci probíhající akce. Tohle bych vůbec neřešil - prostě nepískl jeden faul, tečka.

Včera byl rozhodčí tragickej a ultrašpatnej, ale taky to nebylo černobílý, zejména v momentě kdy přestal pískat naprosto jasné fauly našim stoperům na půlce hřiště. Naprosto se mu to vymklo z ruky, ale nemyslím si, že by nás chtěl cíleně poškodit.

Na turnaji bylo dost smůly, ale to je úplně jedno - prostě končím s jedním bodem. Není o čem debatovat.

Reagovat
PL28

S tím Portugalskem nepískl jeden faul. Ale bylo tam přerušení a nehrálo se. To že jsme si pak nepohlidali rozehru a Cuf se nechal vyškolit jak žáček, je naše chyba.

Smůla ano ale i štěstí, že jsme s Gruzií nakonec nešli taky bez bodu. O tom se tu nikdo nebaví, ale neschopnost dát v tom zápase o jeden gól navíc, je naše chyba a nekvalita. A velký štěstí nás potkalo v tom posledním brejku Gruzie.

Reagovat
chrojo

za mě teda před tím Kuchtovým neuznaným golem byl faul od Kuchty - škobrtnul hodně o nohy Turka, takže si to rozhodčí v klidu obhájí. Udivuje mě, že to nikdo neviděl..

Reagovat
PL28

Reagovat
Noke

Tak před tím byla ale jasná ruka Turka na hranici vápna, že jo...

Reagovat
kattos

I kdyby tak přehlédl ruku na hranici vapna - jasný primak

Já tam ale nechápu proč to nenechal a pak použil VAR

Reagovat
oli9

Tak si přehlédl ruku Turka

Reagovat
ratusek

Ty vole to né už

Reagovat
Zephyr

Tenhle rozhodčí bylo to nejhorší, co nás mohlo potkat. Ne proto, že by mu zápas nevyšel (to je asi bez debat); nýbrž proto, že se teď bohužel nebude řešit nic jiného, výsledky se hodí na rozhodčího, a odvede to pozornost od našich vlastních výkonů. Celé Euro jsme byli hrozně jaloví, bez nápadu, bez kreativity a lehkosti. Strašně nudný pracantský fotbal, kdy se na každý gol hrozně nadřeme.

A přitom máme i pozitivní věci - obrana ok, standartky můžou být silná zbraň, máme bojovnost, soudržnost, cítím i jakéhosi ducha v týmu... Třeba takoví Skoti nebo Srbové byli marní úplně ve všech ohledech, takže tak hluboko snad nejsme. Věřím, že tam nějaké základy jsou, a když se týmu dá čas, tak se sehrají, najdou si tvář a třeba z nás bude příjemné překvapení ve stylu Rakouska, takže postup na MS bude víc než reálný.

Od diskuzí na netu už tak nějak očekávám brekot a tupé iluminátské teorie o zaříznutí, ale jestli se teď i hráči, vedení a novináři změní taky jen v plačky, tak si jen zbytečně zasereme hlavy. Jestli se upneme k téhle ubrečenosti a ublíženosti, tak se maximálně tak odsoudíme k tomu, že si tenhle Euro-průser zopakujeme brzy znovu na příští velké akci

Reagovat
ratusek

měla Gruzie dát v posledním brejku ten gol, ČR ve skupině bez bodu a opět bychom to vše sváděli na smůlu, rozhodčí atd. Prostě komedie. a jestli bude tahle mentalita nastavena i dále, tak se nikdy ten fotbal nikam neposune. O tom, že vychováváme jen atlety, kterým překáží balon, už bylo řečeno výše a v jiných článcích hodně.

Reagovat
GEGE

Bravo Timmy, příkladný kapitán, který hrál hovno celý turnaj a strčil ho do kapsy i takový prumerak jako je Provod. Ale tak aspoň pošetřil síly na letošní paralympiadu,kde bude mezi mentálně postiženýma patřit k favoritům.

Reagovat
Bakary3

Koukám, že mu na ty paralympiádě asi budeš konkurovat.

Reagovat
PaYaB

Reagovat
Azza

Reagovat
Me2win

Uklidni se.

Reagovat
Bastaron

Reagovat
Blasphemer

Ještě že pískal rozhodčí na hovno. Teď si můžeme říkat, jaká je to zase nespravedlnost a zapomenout na to, že proti Gruzii jsme udělali bod, a proti Portugalsku předvedli naprosto nedůstojný výkon.

Reagovat
Me2win

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele