Rossi po odchodu poděkoval fanouškům i hráčům

01.03.2011, 17:57
Aktuality
Po víkendovém výprasku od Udinese již Palermo nevede Delio Rossi, který nyní poprvé promluvil k novinářům. Padesátiletý kouč skončil u kormidla Rosanero po drtivé porážce 0:7, po kterém s ním udělal krátký proces prezident Maurizio Zamparini. Rossi chtěl především poděkovat fanouškům a hráčům...

Časté změny na trenérské pozici jsou v Palermu prakticky na denním pořádku, a tak se Delio Rossi jen připojil k již tak dlouhé listině kolegů, kteří pod náročným prezidentem Zamparinim neuspěli. Kontroverzní majitel Palerma si nikdy s nikým nebral servítky a když se mu něco nezdálo, trenéra bez zdráhání vyrazil. A to se nyní stalo i Rossimu.

"Chtěl bych poděkovat všem palermským fanouškům i hráčům. Myslím si, že tento scénář byl tak trochu předvídatelný," přiznal na tiskové konferenci Rossi, jehož mužstvu se v posledních zápasech nedařilo a navíc sílila kritika ze strany Zampariniho.

"Omlouvám se za to, jak všechno dopadlo, ale nebudu teď mluvit o tom, co se stalo. Možná o tom promluvím až s chladnou hlavou po sezóně, nyní ne. Nemyslím si, že tohle rozhodnutí bylo uděláno na základě nějakého mého výroku. Nechám za sebe mluvit fakta a výsledky," pokračoval Rossiho, kterého Zamparini po ostudné domácí porážce 0:7 s Udinese obvinil z toho, že mu zničil jeho Palermo.

Rossi přiznal, že Zampariniho osobní útoky se mu nelíbily. "Osobní kritika mě trápila. Nemám problém, když mě někdo kritizuje na profesionální úrovni, ale osobní kritiku nemám rád. Někdo o mě může říct, že nejsem dobrý trenér, ale ne, že nejsem dobrý člověk," dodal Rossi.

Autor: Ondřej Holzman / sports.yahoo.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
Filip12

Palermo

Reagovat
smazaný uživatel

Rossi poděkoval i mafiánům, že ho za 0:7 nezabili

Reagovat
Filip12

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Arbiter Fotbaliarum

Rossi po odchodu poděkoval a ráno našel v posteli koňskou hlavu.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSMan

To mi něco připomíná

Reagovat
Filipow

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo Kmotr zlatej film

Reagovat
Filip12

NEVÍTE JESTLI EXISTUJE NĚJAKÝ ČESKÝ WEB O CELTICU GLAsgow

Reagovat
smazaný uživatel

Vraj zničil Palermo,pché...a čo tá rekordná minulá sezóna?!Ako prišiel a bral 3 body zo San Sira,nezapomenuteľný zážitok. Keď sa pozriem na našu zostavu a na zostavu napr. Neapola tak áno vyrovnané mužstva.Kde je ale sakra rozdiel je lavička.Neapol tam má Grava,Zuniga,Pazienza,...a koho my?Darmian,Andelkovic,Kasami,Acquah,...hráči z 0 skúsenostami,ktorý(v súčastnosti) majú tak na Serie B(možno až na Kasamiho).A potom nech kritizuje Rossiho že hrá celú sezónu tá istá zostava.Celú sezónu hrá ta istá zostava a taký Iličič či Bačinovič,ktorý hrali predtým akurát tak niekde v Slovinsku musia bez mála hrať všetky zápasy príde únava a zlé výkony.Iličič v poslednej dobe zápas čo zápas odchodí,Bačinovič je ešte hroznejší čo vôbec nepomohlo už tak zdecimovanej obrane.Posily do obrany,to bol samý omyl.Pridaly sa zranenia a už to šlo...

Ak chceme dosiahnuť vysnívanú LM tak nemôžme každú sezónu meniť trenérov.Chce to čas a trpezlivosť,to ale Zamparini (bohužiaľ)nemá,a úspech by prišiel.(napr. Fiorentina a Prandelli). Myslím si(a nie len ja) že Delio bol ten pravý "Prandelli" pre Palermo.

Stáli za nim hráči,tifosi,...Zamparini šiel proti všetkým."Zlyhal"(po minuloročnej sezóne asi očákavali všetci ešte viac,a ja tiež,ale žiaden veľký prepadák to nie je) celok,ale on to všetko hádzal na Rossiho.A to si on nezaslúžil!!

ADDIO E GRAZIE DI TUTTO,MISTER!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele