Rossi by se měl Fiorentině vrátit na začátku března

31.12.2014, 09:58
Aktuality
Věčný smolař Giusepe Rossi má za sebou další vážné zranění kolena, nyní už se však útočník Fiorentiny znovu upíná k návratu na zelené pažity. Pokud vše půjde podle plánu, měl by se italský reprezentant vrátit "Fialkám" na začátku března...

Rossi se nejprve snažil prosadit za ManUtd, to se mu však opakovaně nepodařilo, proto následně zamířil do Villarrealu. Zde se postupem času vypracoval do role opory španělského mužstva, během necelého šestiletého působení ale hned dvakrát laboroval s kolenem.

Fiorentina následně kupovala Rossiho jako zraněného hráče, přesto se italský reprezentant po svém uzdravení toskánskému celku odvděčil skvělými výkony. Po skvělém podzimu však Rossi takřka celou druhou polovinu minulé sezóny opět promarodil a letos do bojů nezasáhl vůbec.

Nyní už pro nevysokého kanonýra začíná opět svítat na lepší časy a Rossi pomalu vyhlíží svůj další comeback. "Rossiho koleno je ve velmi dobrém stavu," potvrdil toskánský klub. "Od začátku ledna se začne Rossi postupně připravovat k návratu na trávník, ke kterému by mělo dojít, pokud vše půjde dobře, na začátku března," stojí na stránkách Fiorentiny.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (19)

Přidat komentář
Vtáky cez tepláky

Veeľmi dlhá pauza, a už niekoľká v kariére, zatiaľ sa mu návraty podarili. Som zvedavý, trošku ma zaráža že až na v marci by mohol hrať, čakal som začiatkom roka..

Reagovat
didosh

Violu nemám rád ale přeji mu ať koleno dží.

Reagovat
Beči

Doufám, že mu tentokrát koleno vydrží. Je to sympaťák a bojovník. Pokud by mu znovu prasklo, asi by se dalo uvažovat o konci kariéry, ale přeji mu, aby to tak nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Má neuvěřitelnou smůlu, podle mně to je nejlepší italský útočník

Reagovat
kardous

Kolikrát už to měl přetrhaný? To koleno už snad nemůže být na 100% v pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Peppe, je to veľký sympaťák, prajem mu čo najskorší návrat, pevné zdravie a ešte veľa gólov. Strašne ma sklamal Cesare, keď pred ním uprednostil Cira, už vtedy som tvrdil, že toto nemôže dopadnúť dobre..... zaslúžil si MS, dúfam, že sa dá dokopy a bude podávať výkony hodné Conteho nominácie.

Reagovat
El-Pistolero-68

Skvělý bomber, jen kdyby ho tolik nedecimovala ta zranění... Viola má na ty útočníky smůlu - Rossi a Gomez mohli být jednou z nejobávanějších dvojic v Serii A...

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

To neni smula. O tech hracich se vedelo, ze neustale marodi, stejne jako i o jinych a stejne prisli. Navic Gomez je bohuzel nejhorsi nakup poslednich let, on se tam proste nehodi...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně at mu to drží,jinak o něj strach nemam

Reagovat
smazaný uživatel

Velka skoda, veril, ze potiahne aj talianov v repre ale zjavne mu to neni sudene..

Reagovat
smazaný uživatel

Můj oblíbenec, snad nikomu nepřeju úspěchy více než jemu Radši si počkaj ještě déle, Pipito

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby zůstal ve villarealu tak je někde jinde

Reagovat
didosh

To by byl... ve Španělsku...

Reagovat
Frantszek

Setřen by didosh

Reagovat
houdic

Upřímně pochybuju. Poprvý si to koleno zranil právě ve Villarrealu, odcházel od nás ještě zraněnej... Nicméně bych ho rozhodně rád viděl znova ve žlutý barvě :)

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Giulio Donati by se mohl vrátit do vlasti, podle italských médií má o čtyřiadvacetiletého obránce Leverkusenu zájem Neapol.

Ješte kdyby vyšel Darmian a byly by to posily bravurro!!!

Reagovat
olis

no ja som niekde zachytil zevraj hra dost onicom a podla toho kolko toho odohral asi to bude pravda, jedine ze by bol zraneny? ja tam nechcem dalsieho trageda po Maggiovy

Darmian by bol super ale toho s Bigonom neziskame ani nahodou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele