Rosický stále bojuje se zraněními

10.10.2007, 15:09
Aktuality
Tomáš Rosický se stále marně snaží zbavit se přetrvávajících svalových problémů. Záložníka Arsenalu neustále trápí zranění třísel a stehenního svalu a k jejichž odstranění by mělo přispět vyšetření, jehož výsledkem bude speciální vložka do obuvi...

"Po tréninku budu muset na kliniku, kde mi vyrobí speciální vložku do mé obuvi," sdělil novinářům kapitán českého národního týmu.

Rosický je v současné době mimo hru tři týdny poté, co si v utkání Ligy mistrů se Sevillou poranil stehenní sval. Trenér Karel Brückner s ním počítá pro kvalifikační duel o postup na ME 2008 proti Německu. "Rosa" sice o víkendu proti Sunderlandu ještě nenastoupil, v Mnichově by ale na trávníku chybět neměl.

"Mohl jsem hrát již v neděli proti Sunderlandu, ale nevyšlo to. Teď je na programu Německo, tak uvidíme," řekl Rosický.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To je komedie. Zuby vytrhaly, to nepomohlo, tak teď zkouší vložky do bot.

Reagovat
HOST*coudi

von je prostě papírovej a s tím nikdo nic neudělá.bohužel právě kvůli tomu asi nikdy nebude úplně top fotbalista.

Reagovat
HOST*

já bych řek, že Tomáš už top fotbalista je...

Reagovat
HOST*coudi

asi sem se blbě vyjádřil,top samozřejmě je,ale byl Top s velký T, tak v tom mu právě brání ta častá zranění, která asi nikdy úplně neeliminuje. prostě když hraje max šest týdnů v kuse, nemůže nikdy předvést co v něm opravdu je

Reagovat
HOST*Klokan

Přesně tak... a je to velká škoda, vždycky pár týdnů hraje a zase se zraní.Někdy se to přece musí zastavit!

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho absence není vůbec citelný, takže ne kličový hráč to je, ale s klidem můžu říct, že je tam jeden z mnoha. To však hlavně TV nova nikdy nepochopí.

Ještě nechápu, na co je každému týmu hráč, který vydrží dva týdny a další tři se zraní a tak je to donekonečna.

Reagovat
HOST*Bender

To neni pravda, že je tam jeden z mnoha. Neříkám, že na něm Arsenal stojí, ale rozhodně je v záloze hodně platnej...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz hraje urcije je prinos,ale je tam plno skvelejch hracu kteryho dokazou nahradit.A ti hraci maj vyhodu stalych vykonu a zdravi coz rosovi chybi jinak je to skvelej stredopolar.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky jsem se jenom usmíval, když jsem viděl nějakou nováckou reportáž o stěžejním hráči Arsenalu - Rosickém. Čeští novináři jsou populisti. Píší a točí jen to, co chce fanda číst, slyšet nebo vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostý souhlas. Dokonce bych řekl, že jim to jde lépe.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele