Rosický hrál LM po dvou letech, ale stoprocentně se pořád necítí

17.09.2009, 09:17
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (26)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zahrál moc pěkně, má být na co hrdý je obdivuhodné, že to Arsenal včera otočil, i když s velkou dávkou štěstí. ale 5 gólů, co víc by si oko diváka mohlo přát mnohem lepší než internacionale - barcelona ztracený čas

Reagovat
PJ

Vikendovej zapas plzensky mestsky souteze Sparta Plzen B - Chotikov B skoncil 6:8, to byl teprve mazec pro oko divaka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je sila to jsem snad ještě neviděl (u dospělích). Tak to je fakt moc....

Reagovat
PJ

Vyvoj skore byl taky zajimavej - 1:0, 1:5, 5:5, 5:7, 6:7, 6:8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Já si pamatuju, když jsem hrál ještě v mladším dorostu, tak ti starší vyhrávali 1:4 (hrálo se v Neratovicích), pak nám vyloučili golmana, nastoupil novej, dostal 2 goly z půlky a prohráli 7:5.

Reagovat
PJ

Tak toho pak museli v kabine chvalit

Reagovat
j_mrazik

Byl pak hodně oblíbenej, to je fakt! Ale to byly goly: Trochu vyšší nákop dopředu, on si zařve, že proto jde a na velkým vápně ho to přeskočí a on už to nestihne do brány. To je na kriminál.

Reagovat
smazaný uživatel

To je normální.. My jsme měli gólmana, kterej chytil penaltu, nebo nájezd 1 na 1, ale když šel dlouhej nákop, nebo nějaká provizorní střela ze 40 m, tak už jsme se otáčeli na půli ještě když míč letěl..

Reagovat
j_mrazik

Ale zase jsme měli jinýho golmana, kterej perfektně tipoval věk holek... a k tomu dodával "to víš, odhad dělá golmana".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já to věděl prož koukat na arsenal a inter vynechat

Reagovat
Nikikrew

povedz mi ake mal stastie...henti skorovali za 5 minut hned dva razy a potom uz len branili mi tym chces povedat ze si to nezasluzili??viem ze ten 2 gol nemal platit ale aj tak arsenal si zasluzil vyhrat co tam predviedli....rosa hral velmi dobre som rad ze je tam hrac kt. vie ozivit hru arssenalu este arsavin a nasri a uvidime ako im to pojde..

Reagovat
smazaný uživatel

zasluzil vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

prepač nechcem ti do toho kecať ...ale remiza by bola spravodliva....ale všetci vieme futbal to slovo nepozna...vo futbale je dôležite štastie

Reagovat
smazaný uživatel

remiza spravedliva???? a ty si na cem ulitavas :D druhej polocas se Mannone drbal v nose a cucel po zenskych na tribune :D vzdyt Lutych hral od 5.minuty Presovskej beton!!!!!! a remiza ti prijde spravedliv :D

Reagovat
smazaný uživatel

a co hral Arsenal? cely zapas tragedia, bez myslienky, bez pohybu, bez colilen nicoho zaujimaveho pre divacke oko. Nekonecna hadzana okolo superovej sestnastky, namiesto pokusov o nejake ohrozenie brany trebars strelou z dialky iba alibisticke prihravky (co sa vlastne zmenilo az po prichode Aarona) alebo k nicomu nesmerujuce centre s ktorimi mala obrana Standardu pramale starosti. Naopak Standart nas zaskoci zdrvujucim uvodom a potom pozornim branenim a rychlim napadanim s cim si Arsenal nevedel dat vobec rady.v Tomto zapase by bola spravodliva vyhra Lutychu nanajvys remiza ale v ziadnom pripade vyhra AFC.Ale holt niekedy ti stastie praje inokedy nie.

Reagovat
vanGomm

Arsenal samozřejmě lepší byl o tom není pochyb.Ale ten gól asi 10 min.před koncem na 2:2?Teď jsem znovu koukal na sestřih a přišlo mi,že neměl platit.Nejsem fanouškem Lutychu ani Arsenalu,též jsem neměl ani vsazeno.Je to teda jen můj názor.No jen aby mě tady někdo neřekl,že je to podobné brečení jako z naší ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ona byla dost sporná i ta penalta..

Reagovat
smazaný uživatel

jestli byl prohnutý jak luk tak to penalta nebyla !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře ty !! :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Nečetl jsem to tady s těma rukama? když hráč simuluje tak vyhodí obě ruce nad hlavu a myslim že to je pravda :D včera tam s nima pěkně mával :D jinak mu o nohu trošku škubnul :D

Reagovat
afc

druhy gol nemal jednoznacne platit

Reagovat
smazaný uživatel

Roso, pozor, ať neuklouzneš doma ve vaně!!! A na potešení s přítelkyní teď taky raději zapomeň, tam by ses mohl zranit dvojnásob...

Reagovat
Bakary3

Trapný jako vždy.. No co, jsme zvyklí

Reagovat
mickey mouse

nejsi ty náhodou uživatel Scolari?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele