ROBSON BOJUJE S NÁDOREM NA MOZKU

20.08.2006, 23:44
Aktuality
Bývalý trenér Newcastlu a anglické reprezentace, Sir Bobby Robson, podstoupí ve středu chirurgický zákrok, při kterém by mu měl být odstraněn nádor na mozku. Robsonovi se udělalo zle při zápase Ipswiche, jehož čestným prezidentem se stal den předtím.

Ač si lékaři nejprve mysleli, že Robson prožil infarkt, nakonec se přišlo na nádor. Robson v minulosti třikrát přežil rakovinu a neměl by ho ohrozit ani tento problém, protože jak sám říká: "Mám nádor na mozku, to zní špatně, ale je na místě, odkud se dá relativně snadno vyjmout a je velice malý, což naznačuje, že byl zachycen včas."

Robson se tak samozřejmě nebude moci zúčastnit střetnutí irské reprezentace s Německem, které bude pro Iry prvním zápasem v kvalifikaci na EURO 2008. Fotbalová asociace ale doufá, že zkušený manažer, jenž u irské reprezentace působí jako konzultant, bude k dispozici pro říjnové zápasy s Kyprem a Českou republikou.

Autor: Tomáš Bělonožník

Komentáře (8)

Přidat komentář
Shevchenko

bojuj!

Reagovat
smazaný uživatel

Třikrát přežil rakovinu To je bojovník, fotbal stranou

Reagovat
smazaný uživatel

Je to borec.. Btw., nevíte někdo, kolik je mu přesně let..? Díky..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už jsem to zjistil, je mu 73 let..

Reagovat
smazaný uživatel

tak tu staci napisat : GL Bobbe

Reagovat
Radin

přeji brzké uzdravení,ale nemoci se dají ve staří čekat,horší je když umře v nehodě 13 letý kluk:-((smrt nikomu nepřeju

Reagovat
smazaný uživatel

Kuwa, to je borec. Klobouk dolůůůůůůů

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle chlap je prostě třída.

Věřím, že všechno proběhne bez komplikací a on se co nejdřív uzdraví.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele