Robinho si odchod z Realu nepřipouští

13.07.2008, 16:08
Aktuality
Hodně rozladěný byl Robinho poté, co média informovala o jeho možném odchodu z Realu Madrid. Brazilský reprezentant by se podle španělského tisku mohl stát součástí přestupu záložníka Manchesteru United Cristiana Ronalda, sám hráč si ale nic podobného nepřipouští...

"Nechci být součástí přestupu Cristiana Ronalda. V hlavě mám jenom Real. Očekávám, že zůstanu," prohlásil Robinho.

Robinhovo jméno figuruje v nominaci brazilského národního týmu, který za několik týdnů odcestuje na olympijský turnaj do Pekingu. Fotbalista Realu Madrid ale nakonec nikam jet nemusí, ve svých 24 letech je jedním z povolených hráčů nad 23 let a bude záležet na jeho zaměstnavateli, zda ho pustí.

"Národní tým pro mě byl vždy prioritou. Pokud mě klub nechá jet, tak pojedu, když ne, zůstanu v Madridu," řekl dále Robinho.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (44)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Robinho je skvely fotbalista ... a 60 mega + Robinho ...by mneli dost ulehcit Manchesteru rozhodovani, ovsem jeste co je na tom pravdy.Kazdopadne podle meho nazoru by to byl pro Real absolutne nevyhodny obchod, opekem pro Manchester.

Reagovat
smazaný uživatel

Média jsou schopná udělat všechno pro to, aby byla sledována. Ať už je to "jasný přestup Lamparda" a jasnej odchod "Robinha" ... a kdovíjakých ještě borců... Těmito články (nemyslím tím tento, samozřejmě) o již jistých přestupech snižují úroveň všech médií a je to hroznej bordel. Na druhou stranu taky byznys...

Reagovat
blaugrana

od toho su media....taketo informacie su pre nich ako zachranne koleso, ked klesne predaj vytlackov.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, ale je to naprosté svinstvo...

Reagovat
smazaný uživatel

toho vidět v United, tak to je na mašli.... to už si radši ponechat Ronalda než dovést "tohle"

Reagovat
blaugrana

rasista?

Reagovat
smazaný uživatel

a můžeš vysvětlit důvod, proč bych měl být?

Reagovat
fantomas

Proč teda "tohle", je to docela neobratné vyjádření, nemyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím.... dejme tomu, že by Robinho byl bílý jako stěna a já napsal totéž, v čem by byl problém.?...

Reagovat
fantomas

Nevim...toto pojmenování je zkrátka nevhodné a basta.

Reagovat
blaugrana

"tohle"----ako keby bol nieco menej.....presne tak mi to pripada...

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostý souhlas!

Reagovat
fantomas

Však jo.

Reagovat
smazaný uživatel

tobě už fantomasi z té politické korektnosti regulérně přeskočilo....

Reagovat
fantomas

Nepřeskočilo, nenarážim na nějakej rasismus, ale nelíbí se mi takové znevažování Robinha. Dobrá, je to cizinec, taky by se mi to nelíbilo, ale nazvat ho "tohle", to se mi zdá příliš.

Reagovat
PJ

No ja bych to teda nehrotil, jestli napise tohle nebo tenhle, to vyjde na stejno a zadnej problem v tom teda nevidim. A rasismus uz vubec ne.

Reagovat
fantomas

Já to taky nechci řešit. Ale v pravidlech máš, že bychom si měli fotbalistů vážit a chovat k nim uctu. Ale bodejt, je mi to fuk. Pryč od toho, jinak aby nedošlo k nedorozumění, tak rasismus v tom taky nehledám!

Reagovat
herbage

Jděte už s tím pseudorasismem někam, kdybyste trochu u toho čtení mysleli, tak pochopíte, že Noble je fanda anglické kopané a vadí mu, že se z ManU stává taková portugalská kolonie, je to očividné i z té narážky na Ronalda, kterého taky nebude mít v lásce. Ale vám je to těžký vysvětlovat, hledat v tomhle rasismus může jen s prominutím ňouma.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ano ano..... no jo ponauceni, priste si ke komentarum treba radeji vybirat clanky o takovych fotbalistech, u kterych by se nedalo pouzit oznaceni rasisty

Reagovat
herbage

No jo, kdybys to napsal s nickem Messi v článku o tom, že Barcelona chce koupit Robbieho Savage, tak bys stejným komentářem, jen záměnou jmen vyvolal kladné reakce a o rasismu by nepadla ani zmínka. Z toho jasně vyplívá, že rasisty jsou ti co ti nadávají, protože na základě barvy pleti hráče se rozhodují, co je rasismus a co není, pro ně existuje jen rasimus bílý muž vůči ostatním rasám.

Reagovat
blaugrana

pouzit na hraca vyhra "tohle"...je kapanek vedla.....ale ako myslis...

Reagovat
herbage

Právě že napsal "tohle". Kdyby napsal tohle, tak to může bejt nějaká narážka, možná i rasové, i když to by mě z toho vážně nenapadlo. Ale ty uvozovky značí, že hráče respektuje, ale tím tohle myslí jen jeho herní styl a že by to byl další jižanskej hračička, kterých už maj v týmu fůru a zase žádnej novej Giggs, kterej by brousil lajnu. Jestli v tom hledáš rasismus, je to tvoje věc, máš na to právo si to myslet, ale sám autor to popřel, tak nevím o čem diskutuješ.

Reagovat
Kapřík

Ty si trapnej...hledání a nacházení rasismu a xenofobie v každý kravině(jednou nám zakážou i "Černej humor") je jeden z nejhorších nešvarů moderní společnosti(american import). Docela by mě zajímalo, kde teď máme tu svobodu slova...vždycky když nějakej pseudohumanista spustí o zlých rasistech kdykoli se řeč stočí na něco alespoň vzdáleně se dotýkajícího barvy pleti, tak mám problém udržet v sobě oběd... .

Reagovat
herbage

Nj, mě hodně naštvalo, jak komentátor na Primě řekl: Tak samozřejmě že to nebyl Essien, ale Mikel, zmátla mě jejich podbná barva opálení a nějaký pseudohumanista si stěžoval Primě, co si to dovoluje a prej když to slyšel, že doma málem odmlel. Nebohýho komentátora vyhodili, Prima se "očistila" a s prominutím "debil" u televize měl pocit vykonání dobré věci. Kdyby to slyšel Essien či Mikel, tak by se tomu zasmáli, ale u nás ne, u nás to stojí komentátora místo. Je mi taky blbě z této korektonosti za každou cenu na blití. Nejlepší bylo pod článkem o tom komentátorovi v diskusi, citace komentáře: "To nic není, moje sestra se provdala za Africkýho studenta, žijícímu v ČR a my mu doma řikáme bubáku, on se tomu jen směje." Takže záleží opravdu na diskriminovaném, jak to cítí.

Reagovat
fantomas

Co to bylo za komentátora?

Reagovat
herbage

http://zpravy.idnes.cz/prima-odstavila-komentatora-za-slova-o-opalenych-fotbalistech-p7e-/media.asp?c=A080305_163745_media_pei

V článku píšou, že jméno komentátora Prima odmítá označit, ale nebude těžké ho najít. Já si bohužel nepamatuji, kdo hledá, najde, tak hledej.

Reagovat
Kapřík

je to špatný. Já mám kamaráda černocha a nemám s tím absolutně žádný problém a ani nevím proč bych měl takovýhle kraviny řešit...proto mě absolutně vytáčí, když člověk kritizuje třeba "Romy" a hned mu říkají že je rasista...to už je ad absurdum, že už se nemůžeš ani vyjádřit k jejich šílenýmu způsobu života, když barva pleti je na našich spoluobčanech jedna z posledních věcí která by mi vadila(to už víc ty jejich častý kníry... ). Třeba v Zimbabwe se dělají vyhlazovací akce na bílé farmáře a nikdo to neřeší, nikoho to nezajímá....místo toho se řešej takovýhle kraviny

Reagovat
fantomas

Máš neuvěřitelnej přehled.

Reagovat
Logan

Ja ti dam "tohle" ... srtcte si Cristianka treba do kalhot.....o nej v Madridu taky nikdo nestoji(tedy krome Schustera )

Reagovat
smazaný uživatel

joo nestoji jo?? sami hraci vyzivaly Ronalda aby prisel jedinej kdo nestoji jsi asi ty

Reagovat
smazaný uživatel

Další důkaz toho , co je Real Madrid , nikdo nechce z tohoto klubu odejít !

Reagovat
smazaný uživatel

hle za ty prachy se jim nedivim

Reagovat
Staenly10

Tak ty by dostali vsude

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se dá vedení Realu M dohromady a nepřipustí odchod Robinha a příchod CRonalda

Reagovat
smazaný uživatel

Odchod Robinha by byl od vedení Realu opravdu špatným řešením situace. Důvod pro mě neexistuje. Když Ronalda chtějí, tak ať si ho pořídí za cenu, kterou ManUtd požaduje a neodsouvají na druhou kolej hráče, kteří si to nezaslouží (vzhledem ke své hře, výkonnosti...)... to je neférová hra...

Reagovat
smazaný uživatel

ja byt realem, tak koupim ronalda ,ale ne vymenou za robinha ,ale za tu premrstenou cenu

Reagovat
fantomas

Já bejt Realem, tak nedejchám a to by mě pěkně štvalo.

Reagovat
smazaný uživatel

robinho je hrac ako stvoreny pre real. ani si ho neviem predstavit v inom klube... navyse podaval vzdy dobre vykony a na jeho hru sa urcite fanusikovia realu nevedia vynadivat. do ManU sa vobec nehodi. v anglicku by tak technickeho hraca akurat dokopali... navyse ManU potrebuje do utoku dobreho hlavickara ako sol, nie dalsieho trpaslika... (som fanusik manchestru a robinha mam rad ako hraca takze nic v zlom...)

Reagovat
One-Real

Granero přestoupil do Getafe

Esteban Granero změnil hostování z Realu Madrid v Getafe v trvalý přestup, 21letý fotbalista se malému madridskému klubu upsal na pět let.

Tak to je na prd...

Reagovat
SimiHC

To je politika Realu,koupit toho nejslavnejšího (nejdřív Bekhama a teď Ronalda) a vydělat na prodeji replik dresů a dalších serepetin! Na Bekhamovi byli určitě v plusu,tak se nebojí zaplatit i takový nehorázný prachy za Crise! Myslim že jsou to dobří obchodníci....a teď se to navíc snaží i skloubit s fotbalem a hrajou docela dobře....když to byl jen Galaktikos,tak ten fotbal už šel úplně stranou a byl to jen a jen obchod. No sem na ně tuhle sezónu zvědavej....kam dojdou (ať už s Crisem nebo bez něj) v LM????

Reagovat
smazaný uživatel

do chlsea jedine vymenou za SWP nebo maloudu jinak by ta zaloha mohla vypadat takhle j.cole------lampard--------ballack--------essien---------malouda--------- --------------------deco-------------------robinho

Reagovat
smazaný uživatel

A kde je útočník ?

Reagovat
smazaný uživatel

Robinho at zůstane v Realu a Ronalda stejně Man.Utd. nepustí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele