Ribéry by mohl pokračovat ve Fiorentině, jednání začnou ve správný čas

30.01.2021, 13:46
Aktuality
Franck Ribéry za dva měsíce oslaví už osmatřicáté narozeniny a hlavou se mu tou dobou budou honit myšlenky na další budoucnost. Zkušený francouzský záložník si na chleba vydělává ve Florencii a není vyloučeno jeho pokračování v italském klubu, tuto variantu nezavrhuje hráč ani vedení...

Ribéry přišel na Apeninský poloostrov v létě 2019 a smlouvu má do konce letošního června. Za klub zatím odehrál 39 zápasů.

"Jestli zůstanu? Na to se musíte zeptat klubu. Já sám jsem připraven a k dispozici, tohle je ale otázka pro vedení," řekla na téma své další budoucnosti někdejší opora Bayernu Mnichov.

Ribéryho ve Fiorentině opakovaně přibrzdily zdravotní problémy a zatím dal jen čtyři branky. Tu poslední si na své konto připsal včera v souboji s Turínem (1:1).

"Je to náš vůdce. Sám nám sdělí, co chce dělat v budoucnosti, ale teď na to není ten správný čas. O tomhle si promluvíme ve vhodnější dobu," prohlásil sportovní ředitel Violy Daniele Prade.

"Jedná se o lídra, má několik dalších důležitých vlastností a z tohoto pohledu nám musí dát více. Vedle něho rostou mladí hráči, tady ty vlastnosti zhodnocuje," dodal Prade.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
Agent z Melmacu

legenda zlatého steaku

Reagovat
Recoba Inter

jednu sezónu ještě dá

Reagovat
Jajinek

Čím více takovejch výher tím větší to bude sranda na konci

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele