Real Sociedad prodloužil s úspěšným trenérem Alguacilem

24.12.2020, 10:55
Aktuality
Imanol Alguacil podle očekávání spojil i svoji další budoucnost s Realem Sociedad. Baskický celek si úspěšného kouče, jenž měl smlouvu do konce sezóny, zavázal do roku 2023...

Devětačtyřicetiletý lodivod poprvé vedl "La Real" ve druhé polovině sezóny 2017/18, následně se ale vrátil k rezervě, aby se na lavičku prvního týmu posunul v prosinci 2018.

Real Sociedad pod jeho vedením nejprve skončil devátý, což v minulé sezóně vylepšil, když si konečným šestým místem zajistil účast v Evropské lize. Ani zde se přitom španělský celek neztratil a postoupil do vyřazovací fáze, kde se na úvod střetne s Manchesterem United.

V letošním ročníku se navíc Real Sociedad vyhoupl do čela LaLigy, není proto překvapením, že se trenér Imanol Alguacil dohodl s vedením na dvouletém prodloužení kontraktu.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
REPLIKATOR

Zrovna když nevyhráli 9 zápasů v řadě Aby ho za pár měsíců nevyhazovali s tučným odstupným

Reagovat
Pharrell

Brzy ho vyhodí

Reagovat
guerro

Za chvíli půjde na lavičku Barci

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele