Real Madrid registruje další ztrátu, dlouhá pauza prý nemine Brahima Díaze

16.09., 08:51, aktualizováno 16.09., 10:47
Aktuality
Brahim Díaz (© AFP)

Real Madrid se v sobotu večer dočkal první letošní venkovní výhry, vedle toho ovšem přišel o dalšího hráče. Mimo hru je Brahim Díaz, ofenzivně laděný záložník si přivodil svalové zranění a podle tisku se jedná o vážnější problém.

Bílý balet hostoval na půdě Realu Sociedad, vyhrál 2:0 a marocký reprezentant trávník opustil ve 25. minutě. O víkendu absolvoval první vyšetření a španělský klub dobu absence nekonkretizoval, podle tisku ale může někdejší hráč AC Milán chybět až tři měsíce.

Real Madrid zranění trápila už v úvodu minulé sezony a letošní ligový ročník začal v podobném duchu. Na návrat stále čeká David Alaba, první start nadále vyhlíží Eduardo Camavinga a delší pauze nemine Daniho Ceballose. Marodku naopak opouštějí záložníci Jude Bellingham a Aurélien Tchouaméni.

Autor: Tomáš Pavlík / sport.es

Komentáře (11)

Přidat komentář
Raul=Real

Škoda , s malou nádejou som dúfal, že by sa časom predsa len mohol presadiť do základu, na úkor niektorého z Perezových čierných koní

Reagovat
zasranej malíř

To je prostě pech snad se vrátí dřív

Reagovat
kaja900

Reagovat
Laliga

Myslím že stávkové kancelárie by už mohli pridať aj tipy nato kto bude zranený po ďalšom zápase. Veď tých zranení je pomaly viac než gólov.

Reagovat
20fredy20

Barcelona ma viac zranenych.

Reagovat
Laliga

Ja nehovorím len o Reale. A takisto nie o aktuálnom stave, ale o počte od začiatku sezóny. Či má Barca viac zranených to neviem, možné to je, ale nato že je za nami pár zápasov je ich aj v Madride veľa. Jude, Tchou, Militao už 2x, Brahim, Cama, Alaba, Mendy, Ceballos, Vallejo, plus Martinez ktorý mal byť súčasťou tímu.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
los_blancos

Je to škoda a veľká chyba štábu, že ho nestiahli z ihriska skôr, aj jeho samotného, musí byť inteligentný a nie hrať niekoľko minút nasilu, keď cíti, že nie je v poriadku. Hráč z ofenzívy s najlepšou formou bude moc chýbať.

Teraz je čas, aby sa zobudili tí úplne vpredu a aby boli konečne produktívnejší. No a jak to už býva, zranenie jedného môže pomôcť tomu druhému a ja teda dúfam, že to bude aj Endrick, začne dostávať viac minút a dobre ich využije. Svadba mu snáď dodala dostatok energie.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele