Real Madrid přišel o Mbappého, útočník si nezahraje tři týdny

Dnes, 14:17
Aktuality
Kylian Mbappé (© ALBERTO GARDIN / NurPhoto / NurPhoto via AFP)

Kylian Mbappé vstřelil včera sedmý a na nějakou dobu poslední soutěžní gól za Real Madrid. Francouzský útočník nedohrál utkání proti Deportivu Alavés, v závěru si poranil stehenní sval.

Bývalá hvězda PSG střídala deset minut před koncem a dnes absolvovala první testy. Svalové zranění odpoledne potvrdilo i vedení Bílého baletu.

"Kylian Mbappé za sebou má vyšetření v našem zdravotním centru, které potvrdilo zranění stehenního svalu. Stav hráče budeme nadále monitorovat," stojí v prohlášení španělského mistra.

Mbappé by měl chybět zhruba tři týdny a v neděli tak nenastoupí k derby proti Atléticu, týkat se ho nebudou ani souboje s Lille a Villarrealem a během příštího měsíce nebude k dispozici ani francouzské reprezentaci. Pokud vše půjde podle plánu, měl by 19. října nastoupit na půdě Celty Vigo.

Mbappé v tuto chvíli rozšířil už tak početnou marodku Realu Madrid, na níž se nacházejí rovněž Brahim Díaz, Dani Ceballos a David Alaba, po problémech s kolenem by se naopak už tento týden mohl do tréninku zapojit Eduardo Camavinga.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
wyqinac

Reagovat
misinho7

ach

Reagovat
kaja900

Reagovat
MystycMac

Obrovská strata pre Futbal ako taký...

Reagovat
Lukáš Krejzar

Reagovat
masly008

Reagovat
Tuxedo

Karma no .. ešte pls Vinicius a Endrik aspoň na pol roka out ..

Reagovat
misinho7

Za čo akoze karma unho?

Reagovat
Thelvin

Že má na výplatní pásce víc nul než Tuxedo...

Reagovat
Lukáš Krejzar

Už se blíží zápas Realu s Barcelonou, takže určitě budou letos hrát hovno, když už maj jenom Modriće

Reagovat
Breze

Noup.

Reagovat
Lukáš Krejzar

說捷克語的傢伙

Reagovat
Salfovic

Takže Realu bude chybět cca týden, když zas bude vyprcaná repre pauza.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele