Puel: Viděli jsme dva kandidáty na titul

29.11.2010, 14:01
Aktuality
Olympique Lyon včera večer dokázal prodloužit svou ligovou sérii neporazitelnosti, ačkoliv měl k prohře hodně blízko. Trenér Claude Puel byl po remíze 2:2 s PSG spokojen s tím, jak jeho hráči přistoupili k závěru zápasu a poznamenal, že na Stade Gerland se proti sobě postavili dva kandidáti na titul...

"Podali jsme dobrý výkon. Oba týmy hrály dobře, my jsme navíc měli v nohách devadesát minut z utkání v Lize mistrů. Je pěkné vyrovnat zápas v početní nevýhodě, to jenom ukázalo charakter mých hráčů. Prohra by byla nespravedlivá. Viděli jsme dva kandidáty na titul, my teď musíme i nadále sbírat body a zlepšovat se, abychom se udrželi na špici," řekl po utkání Puel.

Lyon poslal v 54. minutě do vedení Aly Cissokho, PSG ovšem dokázalo vyrovnat zásluhou Neneho a v 83. minutě po proměněné penaltě Hoaraua také skóre otočit. Domácí Cissokho navíc putoval po vyloučení předčasně do kabin a Olympique tak dohrával v početní nevýhodě, přesto ještě dokázal vyrovnat - tři minuty před koncem stanovil konečný výsledek Gomis, který potrestal hrubou chybu brankáře Edela.

PSG tak nevyužilo možnosti posunout se do čela tabulky, na kterém po sobotě zůstává Olympique Marseille. "Jsem trochu frustrovaný, přece jenom jsme měli tři body na dosah. Ale jsem pyšný na své hráče za to, co předvedli, prokázali jsme psychickou odolnost a charakter. Všechno tohle je velmi pozitivní a vyžaduje to hodně umění, když máte otočit takový zápas. Ukázali jsme, že jsme silným a jednotným týmem, to je dobré pro budoucnost," pochvaloval si hostující trenér Antoine Kombouare.

Autor: Tomáš Pavlík / fifa.com

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Claude - tvoje sebevědomí je obdivuhodné, ale pokud budeš pokračovat v současné práci, titul z toho nebude...

Reagovat
raduinho

nechapu jak se tam zrovna Puel dokazal udrzet tak dlouho...nevyhral zadny titul nic..ma jen velke kecy..

Reagovat
FC Porto FC

LoL málo je ta Francouzská liga vyrovnaná

Reagovat
Biozdenda

ale zapas to byl fakt pekny,. Nez mi vypadl sopcast teda :-/

Reagovat
smazaný uživatel

Claude by si měl vidět aspoň trochu do úst, protože letos prozatím rozhodně jako aspirant na titul nehrajeme.. Viz včerejší výsledek, sice jsme PSG přehrávali, ale 2 hloupé chyby v obraně nás opět stály důležité tři body.

Reagovat
onze

Sorry Frankie 8, ale jsme PSG přehrávali ? Nemyslím si, ja si myslím, že zaslužená remíza. A nebyť hlúpej chyby EDELA, tak 3 - body su naše. Samozrejme vec názoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak předpokládám, že první poločas jsi viděl.. Ten tlak na vaší bránu byl místy vážně obrovský. Druhý poločas už byl vyrovnanější, o tom žádná, přesto rozhodně nemůžu říct, že jsme neměli na výhru, akorát jsme opět zahodili šance, které měly skončit brankou.. O kiksech v obraně nemluvim, to už je zažitý kolorit.

Reagovat
sajty

zaslouzena remiza?kdybychom po prvnim polocase vedli 3:0,to by bylo zaslouzene.psg vubec netusilo,ktera bije,byli uplne mimo.zapas jsme ztratili pouze svoji spatnou koncovkou a opet slabou obraniu.

Reagovat
onze

Nech žije objektívnosť

Reagovat
Carlos Juan Pablo

pěkné to video

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš to co nejde?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

přesně to

Reagovat
smazaný uživatel

Lička

Reagovat
Liquid

Nebyl si ty ještě minulý měsíc Týpkem, později Wilfriedem? Pokud ano, tak po tom co se v dalším měsíci budeš jmenovat Adiaba, tak pak už afroameričani dojdou a skončí tvoje existence, seš si toho vědom?

Reagovat
smazaný uživatel

Lička je jedním z nejlepších českých hráčů ty trdlo!

Reagovat
Godwinson

Claude si teda věří, až urážlivej výrok.

Reagovat
Liquid

no já neviděl ani jednoho kandidáta na titul, v Ligue1 totiž letos není žádný, všichni hrajou o záchranu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je pravda, že to je hodně vyrovnané, ale favoritem by mohlo být zřejmě zase Marseille. Ale to se uvidí na jaře, kjak kdo na tom bude s formou

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak že bych si vsadil na mistra z Arles, když je to tak vyrovnané? Celkem pěkný kurz tam je

Reagovat
smazaný uživatel

Záložník Juninho nevyloučil, že se v budoucnosti vrátí do Lyonu, kde působil v letech 2001-2009. Bývalý reprezentant Brazílie by ale ve francouzském klubu usedl jen na trenérskou lavičku, hráčskou kariéru zřejmě ukončí v katarském celku Al Gharafa.

Reagovat
Langi

může se vrátit jako trenér klidně hned

Reagovat
juninho8

mohol by....ja by som ho bral este aj ako hraca aj ked neviem ako je na tom ale v najlepsich casoch to bol pan hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přímáky kopat určitě nezaponěl

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele