Puel chce po Lyonu pět milionů eur

06.07.2011, 15:55
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (27)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
juninho8

on by lyonu mal zaplatit 5 milionov za tu ,,pracu,, co tam vykonal

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu sebereflexe by neuškodilo pane Puel

Reagovat
Godwinson

Vedení ho muselo nejspíš slušně naštvat, vzhledem k těm velmi smířlivým a střízlivým komentářům z doby nedávno minulé.

Reagovat
domingo

Reagovat
domingo

Toto rozhodne neni tak jednostranna zalezitost jako treba v kauze Domenech, Puel v obdobi tech nejvetsi krizi projevil velkou davku sebereflexe a vedeni ho VZDYCKY podrzelo, a to i ve chvilich, kdy on sam naznacoval, ze by bylo nejlepsi, kdyby odesel. Lyon donekonecna opakoval, ze s Puelem pocita, nebude delat ukvapeny zavery atd. A pak ho po skonceni sezony prakticky bez pardonu vyrazili na dlazbu..

Zkuste se nad tou situaci zamyslet, nez tu zacnete blit (tri experti uz se vyjadrili nahore a dalsi hromada pribyde dole..)

Reagovat
smazaný uživatel

Omlouvám se, že mám sto jiných věcí, kterým se věnuji více než fotbalu. To musím znát dění ve všech klubech na světě, abych mohl přispívat do diskuze? TAk to by si v každé diskuzi psalo deset lidí nejvíce. Vidím na Lyon mizerné výsledky a to mi stačí k tomu, abych napsal to co jsem napsal.

Reagovat
domingo

Vzdyt si pis co chces, to je tvoje vec.

Reagovat
juninho8

je to tak mas pravdu ze lyon ho podrzal viackrat ked uz on chcel skoncit a prave preto by mohol prehryzt to vykopnutie a nepytat tych 5 milionov zo dna na den...mohli by si dohodnut nejaky ten splatkovy kalendar

Reagovat
domingo

No ja myslim, ze jemu nevadi, ze ho vykopli, ale to pretvarovani. Vypada to, ze primo uvnitr Lyonu je vsechno, jenom ne dobra atmosfera.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady stojim za Puelem...

Reagovat
Robbie

Puel za takovou hanbu chce tolik peněz spíš on by je měl vrátit zato jak to tam dosral

Reagovat
domingo

Semifinale LM

Reagovat
Robbie

a liga z takovým kádrem co měl

Reagovat
domingo

Jednou druhe, dvakrat treti misto, tri kvalifikace do LM.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak by se líbilo tobě, že až te propustí a nebudou ti chtít vyplatit peníze na který máš podle smlouvy nárok? Byl to zaměstnanec jako každej jinej a platí tak pro něj a pro klub stejný povinnosti podle zákoníku práce, jestli mu má bývalý zaměstnavatel vyplatit podle smouvy danou částku, tak prostě musí

Reagovat
FC Porto FC

5 mega? nas*at

Reagovat
Robbie

Bologna má nabídky za Britose

Miguel Angel Britos hraje za Bolognu a je otázkou, zda bude dres italského klubu oblékat i v následující sezoně. O uruguayského obránce stojí Neapol a Lyon a Bologna už potvrdila, že dostala od těchto klubů nabídky. Zároveň jim ale vzkázala, že hráče uvolní za deset milionů eur

10 M

Reagovat
juninho8

konecne aj nieco konkretne od Aulasa...uz len si ho nenechat vyfuknut...teda taliansku ligu moc nesledujem takze neviem podrobne co je toto za stopera ale slaby asi nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Puel není špatný trenér. Jen mu nesedí velký klub typu Lyon. Tam je třeba hodně velká autorita a rázný přístup a to se mi zdá, že Puel nemá. Na druhou stranu se o jeho odchodu spekulovalo hodně dlouho, už asi od ledna, tak nevím, co čekal. Každopádně mu přeju pěkné angažmá v menším klubu, který dotáhne aspoň do Evropské Ligy. ...A pokud měl smlouvu a tu klub nedodržel, tak na ty peníze má zřejmě nárok.

Reagovat
Mr.Jindros

On to má jako ve smlouvě a oni mu to nechtějí dát nebo jak je to?

Reagovat
Langi

Na ty peníze nárok má, taky se o nich už hovořilo ve chvíli kdy skončil...Lyonu se nelze divit že ho vyhodili bez pardónu, nechtěli aby skončil uprostřed sezony, to by mělo špatný vliv na tým, který byl už tak v dost velké krizi, ale jeho další setrvání by udělalo víc škody než užitku (o tom už víc napsal kristofyk)...vtipné je že skoro polovinu peněz z prodeje našeho nejlepšího hráče za uplynulé 2 sezony schrábne Claude ...doufám že Rémi nás vrátí tam kam patříme Allez OL

Reagovat
smazaný uživatel

Ochoa nakonec do Ajaccia

Reagovat
domingo

To uz se vi dyl, v Ajacciu jsou z toho na vetvi uz tak tyden to je snad nejvetsi posila v historii klubu..

Reagovat
smazaný uživatel

jo, následně jsem to taky už četl pod článkem s Govouem...

..ale překvpailo mne, že tu o tom nebyl článek (resp. ani expreska? nebo už se to ví tak dlouho?)

Reagovat
FC Porto FC

největší posila v historii klubu z Mexika

Reagovat
Godwinson

Tímhle u mě stoupl, řekl bych, že je to ideální pro obě dvě strany :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele