Priskeho odchod začíná být reálný, Feyenoord má Spartě vysázet přes 100 milionů korun

06.06., 10:46
Aktuality

Odchod Briana Priskeho ze Sparty do Feyenoordu je zase o krok blíž. Nizozemská média oznámila, že klub je dohodnutý s dánským trenérem na podmínkách a chystá nabídku pro český klub. Navíc už padají i částky, za něž by se měl dvojnásobný vítěz FORTUNA:LIGY přesunout do Rotterdamu.

Priske se podle všeho stane nejdražším trenérem v historii českého fotbalu. Za jednu z dosud nejvyšších částek odcházel Pavel Vrba, kterého tehdejší svazový předseda Miroslav Pelta vykupoval z Plzně k národnímu týmu. Před 11 lety se mluvilo o osmi milionech korun, zatímco dvojnásobný český mistr se Spartou má stát násobně víc.

Podle novináře Jana Vacka, který letenský klub několik let mapoval, se má odstupné vyšplhat přes 100 milionů korun. "Sparta si vyjednala, že Brian Priske odejde za odstupné ve výši pět až šest milionů eur. A Lars Friis zůstane na Letné jako hlavní trenér," uvedl Vacek v podcastu Kudy běží zajíc.

Bilance trenéra Briana Priskeho ve Spartě (©Livesport / AC Sparta Praha)

Pokud by se tak stalo, odcházel by Priske za polovinu částky, kterou zaplatil Liverpool za dosavadního kouče rotterdamského celku Arneho Slota. Zahraničního trenéra přitom neměl Feyenoord, který v minulosti vedli i čeští trenéři Jiří Sobotka a Václav Ježek, od roku 1991. Společně s Priskem se mají přesunout do Nizozemska i asistent Lukas Babalola a šéf kondiční přípravy Christian Clarup.

Dánský zdroj redakce Livesport Zpráv, který má o Priskeho situaci dobrý přehled, ale nepřeje si být jmenován, uznale přikyvuje hlavou: "To je slušné. Dosud jsem slyšel o třech až čtyřech milionech eur." O Priskeho přesunu do Feyenoordu však nepochybuje: "Je to na 99 procent. Brian Priske bude od léta trénovat Feyenoord Rotterdam."

V Nizozemsku konkrétní částku za nového trenéra zatím nezmiňují, ale web 1908.nl informoval o tom, že Feyenoord chystá oficiální nabídku pro Spartu. S Priskem už má být dohodnutý na podmínkách. Pokud by jednání měla náhle ztroskotat, chce se rotterdamský celek obrátit na záložní variantu, kterou má být bývalý trenér Brightonu a Chelsea Graham Potter.

Priske by v případě odchodu strávil na Letné dva roky, během kterých dovedl Spartu ke dvěma mistrovským titulům, triumfu v MOL Cupu a do osmifinále Evropské ligy, kde podlehl Liverpoolu.

Na jeho práci se podle všeho pokusí navázat současný asistent Lars Friis. "Dávalo by mi to smysl, byla by tam pověstná kontinuita. Na hru Sparty má Friis velký vliv. Poté, co loni v zimě přišel, udělala Sparta výkonnostní postup. Odvedl kus práce," chválil jej expert Roman Polom v rozhovoru pro Livesport Zprávy.

Autor: Livesport.cz

Komentáře (182)

Přidat komentář
delfin

Reagovat
delfin

Frisk místo Priskeho, good

Reagovat
delfin

Friis*

Reagovat
zasranej malíř

Fritzl

Reagovat
Pablos

dokonce tvůj krajan Adolfe

Reagovat
Lovecour42

Fisk

Reagovat
Mönchengladbach

Fízl & Diesel

Reagovat
Mass

Fico

Reagovat
janinho

Reagovat
Mass

Kdybych věřil českým libtardským médiím, tak bych na něj taky blil. A možná bych i volil někoho tak hloupýho jak Nerudová nebo svině typu Vondry.

Reagovat
10adam

Stačí se podívat co ten zmrd na Slovensku provádí a bliju na něho taky. A na každého, kdo ho brání, bliju rovněž

Reagovat
Mass

Bydlíš na Slovensku?

Reagovat
10adam

Ne

Reagovat
Mass

Tak kym máš tu situaci na Slovensku zprostředkovanou?

Reagovat
10adam

Si děláš srandu, ne?

Reagovat
Mass

Ne nedělám, normálně se ptám. Není to někdo, komu patří média a kdo se bojí zdanění mimořádných příjmů, nebo někdo, kdo se bojí zrušení koncesionářských poplatků , jako na Slovensku? Logicky ty mluví o Ficovi špatně. Na Slovensku asi bude situace jiná, když ho tam podstatná část lidí volí.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Vinci

A jaký teprve bude frajer Vláďa Putin, když dostane ve volbách 99 % procent co?

Reagovat
kilobyte

To už by bylo moc nápadné. Těch 90% bude asi strop.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kiwi-21

U nás taky téměř 1/3 volí Babiše a taky to není dobré

O čem to tedy vypovídá

Reagovat
Vinci

Ze jsme taky národ dementu, ale Slováci jsou ještě horší

Reagovat
Mass

A chytří jsou jen lidé, kteří volí stejně jako ty a ostatní sou dementi?

Reagovat
10adam

Ukázkový příklad dementa jsi třeba ty

Reagovat
Vinci

Víceméně ano každopádně Babis je ještě slabý odvar, opravdu dementi jsou lidé kteří volí SPD, Rajchla apod.

Reagovat
Mass

Pro hlupáka každý hloupý.

Reagovat
Salfovic

Řekneme si po sněmovních volbách, je dost velká šance, že v dementnosti Slováky ještě trumfneme.

Reagovat
10adam

Pořád věřím tomu, že tak dementní národ přece jen nejsme

Reagovat
kilobyte
Reagovat
10adam

To musí být fejk… jinak nechápu, že jsme s nimi byli republika

Reagovat
10adam

No ty vole, to je moc Mass, je země kulatá?

Reagovat
O.Giroud

Tak to je určite východ Slovenska, ti normalnejší zdrhaju aspoň do Bratislavy.

Reagovat
fenixLFC

to sotva. aj ked je bures zlo tak na fica proste nema. ale najvacsi rozdiel je ze aj keby zostavil vladu s pitomiom tak cesky demokraticky system ma brzdy a poistky, ktore nedovolia scenar ako na slovensku. ved preco myslis ze bures a dezole tak broja proti senatu? lebo brani komukolvek prevziat uplnu moc a spravit si z ustavy trhaci kalendar ako na slovensku. nehovoriac o tom, ze v cesku je obcianska spolocnost neporovnatelne rozovnutejsia ako na slovensko...

Reagovat
Salfovic

To máš pravdu, to už jsem psal několikrát, díky bohu za senát.

Reagovat
kilobyte

Jo, senát je sere hodně. Protože tam prostě nějakého podržtašku nenacpeš.

Reagovat
Mass

Asi proto ve druhym kole byla volební účast do senátu 19%, protože si lidi myslí, že je tak důležitý. Když bude volební účast vyšší, tak tam narveš kohokoliv, třeba Zwyrtek Hamplovou. Počkat, ta už tam vlastně je.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kilobyte

Volební účast je malá, protože si právě ti jednodušší lidi nechali namluvit, že senát je k ničemu. Ono je pak těžké svoje ovečky přesvědčovat, že mají jít volit do senátu, když jim roky tvrdíš, že senát ke k ničemu.

Zwyrtek Hamplová se tam dostala, protože ve druhém kole byla její soupeřka snad ještě horší a nebylo na výběr.

Reagovat
Mass

Až 81% lidí je jednodušších? Tak ještě že ten zbytek "složitějších" lidí chodit volí a většinu tam má vládní koalice, jinak byste tu řikali, že je senát taky zbytečnej, dělá obstrukce a pod.

Jinak za mě ten senát na to, že má skoro stejnej rozpočet jako českej příspěvek do ESA, dělá hodně málo a taky slouží jako odkladiště neúspěšných prezidetských kandidátů. Já sem teda do něj volit šel, i když sem věděl, že proti Drahošovi, kterej v obvodu nikdy nebydlel, protikandidátka nebude mít moc šanci.

Reagovat
kilobyte

Ne. Těch 81% není jen množina těch jednodušších. Někdo nechodí volit vůbec, někdo nemohl apod. Ta množina bude +- stejně velká jako rozdíl mezi průměrnou účastí v parlamentních/prezidentských volbách a těch do senátu.

Tak to říkáš ty, protože tam nejsou ti tvoji. Já takový nejsem, tak mě nesuď podle sebe.

Jak víš, že tam Drahoš nikdy nebydlel?

Reagovat
Mass

"Zajímavá" matematika z tvojí strany a naprostý nesmysl s odhadem inteligence voličů zavánějící arogancí. Já si naopak myslím, že senát nemá dobrý volební model, protože když tam zástupci vládní strany ze všech okresů vyhrajou například 52-48 (což je dost možné, že v ČR je podobné rozložení sil mezi liberály a konzervativci) , tak budeš mít v senátu 81 senátorů za vladní stranu a nikoho z opozice. V parlamentních a prezidetských volbách je ta účast zhruba 3x vyšší, to je úplně jinde, tyhle instituce mají na rozdíl od senátu mandát. Referendum s 19% účastí by bylo také neplatné, pro platné potřebuješ aspoň 35%.

Ty takový sice nejseš, jak tvrdíš, ale klidně nazýváš většinu lidí jako jednodušší, kteří si nechali něco namluvit a ne jako ty, že mají vlastní názor na senát a vidí jeho zbytečnost.

Reagovat
kilobyte

Senát už několikrát ukázal, že je potřeba. Třeba když jedna neschopná strana nechala schválit něco, co nechtěla a pak v senátu prosili, aby jim to vrátili. Když ty lidi nevědí, co vlastně senát dělá, tak jak můžou vědět, že je zbytečný? Většinou to není z jejich hlavy.

Sám se tady oháníš, jak my jsme ovce, které se nechají manipulovat médii.

Reagovat
Mass

Tak to sem rád, že senát jako instutituce s miliardových rozpočtem už několikrát ukázala, že je potřeba.

Ten zákon by jim klidně mohl vrátit i prezident nebo by ho později sami poslanci mohli zrušit, pokud to byl zmetek.

Pokud ti lidi nevidí, co senát dělá, logicky si myslí, že je zbytečný. Možná kdyby něco dělal, tak by si to nemysleli. Není to chyba lidí, ale senátu.

Reagovat
kilobyte

Jasně. Proč hledat chybu v sobě, když jí můžeš hledat jinde?

Lidi by to vidět mohli, ale museli by chtít. Jenže ono je lepší jen si stěžovat.

Reagovat
Mass

Asi čtou místo Bakalových Hospodářek Babišův idnes. To sou ty média, o kterých píšu výše.

Reagovat
Tomanatura

Tak RTVS uz je formalne zrusena a vladni televize za chvilu slavi nastup, reditel markizy cenzuruje zoravodajstvi, tlak na ostatni deniky, ze se s nema vlada nebavi. Oficialne mu ty media nepatri, fakticky ale musi delat vetsina to, co chce vlada.

Reagovat
Mass

Díky za názor strany Progresivne Slovensko.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Y.Cabaye

Reagovat
Manik...

Reagovat
fenixLFC

nedela, on je debil

Reagovat
10adam

Souhlasím, na něho nemá cenu reagovat. Tipoval bych, že má rodiče sourozence

Reagovat
Mass

Urážky jak od malých dětiček na pískovišti od libtardů, to mi nevadí.

Reagovat
DieryVonry

Tak už se vrať do matičky Rusi a vůbec tu neoxiduj, není tu na tebe nikdo zvědavej. Tohle je na tebe až moc svobodné médium.

Reagovat
Mass

Proč bych se měl vracet někam, kde sem nikdy nebyl? Jestli toužíš po mém zabanování, zkus napsat moderátorovi. Jinak sem budu psát, ať se ti to líbí nebo ne.

Reagovat
Grupma

Si tu necháváš slušně nakládat A to si vem, že ti co tu na tebe plivou si o sobě myslí, že jsou demokrati

Reagovat
-R2D2-

Reagovat
Mass

Jo když vidim tady ty loly od tzv. jediných správných demokratů, tak si představuju ten arogantní úsměšek Nerudové v debatě s Turkem, kde se návážela do jeho zesnulé matky.

Reagovat
Grupma

Vlastně ani nevím, jestli se mám ještě smát, a nebo už se začít bát. Ta nesnášenlivost je nepříjemná. Normální diskuze už vlastně ani není možná.Dřív jsme se o politiku taky hádali, ale nikdy to nešlo do nenávisti. Utěšuji se tím, že na internetu je každý hrdina. Možná, kdybychom se tu všichni potkali naživo, bylo by to v pohodě... Kdo ví?

Reagovat
kilobyte

Jeho máma radila lidem pít savo. To že je mrtvá z ní nedělá dobrého člověka, který by si zasloužil úctu. Od Turka je ubohé hrát takovou kartu. Stejně jako je ubohé od Nerudové hrát kartu "všichni po mě jdou, protože jsem krásná a úspěšná žena".

Reagovat
Mass

A to je právě to, co se ti stane, když budeš věřit libtardským médiím. Turkova matka neradila pít savo, to je dezinformace. Navíc nevím, proč by se taková věc měla vytahovat v debatě o politice, proč píšeš, že je to od Turka ubohé, když to vytáhla Nerudová?

Reagovat
kilobyte

Ubohý je, že to "podnikání" svádí na mrtvou matku.

Reagovat
Mass

Asi takhle, kdyby třeba Turek vytáhl, že Nerudová psala do plagiátorských časopisů, tak bych pochopil, že by Nerudová vrátila s tim, že on má zase autorský práva na knihu jeho zesnulý matky, ve který se probírá nějaký ezobláboly. Jenže tak to nebylo, začla tím Nerudová, nejspíš na radu Rakušana (tipuju, že to měla být záměrná provokace, aby rozhodila Turka a ten jí nějak urazil, což by pak bez kontextu používali v kampani), nejdřív s nějakym svícnem s hákáčem, pak s tou knížkou. Ale tobě přijde Turek ubohý, že se brání tím, že tu knihu ani nečetl a že to napsala jeho zesnulá matka, když tu knihu napsala jeho zesnulá matka? On sám žádnou alternativní medicínu nikomu neradí, jestli se jim povedla ta snaha z něj udělat nácka a dezoláta, to se ukáže. Patří tohle ještě do politický debaty nebo se tu už probírají nesmysly, neměli by tam spíš probírat , jak budou hlasovat v klíčových hlasováních a podobně?

Reagovat
kilobyte

Ta úroveň debat se rovná úrovni debatujících.

Reagovat
romeo351

Reagovat
Losinho

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
iamek

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
zeroberto

Co tam provádí?

Reagovat
kilobyte

Hraje si na Ježíše, že střelci odpustil, ale přitom to všechno svádí na opozici a média.

Reagovat
janinho

ani som to video nemal pozerat. velka skoda ze ten strelec nestravil viac casu na strelnici pri treningu

Reagovat
Vinci

Nechápu jak je možné že po něm střílel z pár metrů takovou dobu a on z toho ještě takto v pohodě vyvázne

Reagovat
kilobyte
Reagovat
delfin

Tohle se stává asi jen ve filmu.

Reagovat
janinho

trenoval strelbu s Darwinom

Reagovat
Mass

Bohužel máte smůlu všichni ti, kteří ten atentát schvalují. Pevné zdraví Ficovi přeju a properitu Slovenska.

Reagovat
81Tomas

Muzes mit jedno nebo druhe chlapce, oboje ne

Reagovat
delfin

Jakto?

Reagovat
janinho

hlavne ze ked prezidentka dostala v poste nabojnice tak sa ta svina rehotala ze co cakala ked mu blokuje zakony ktore podla neho zachranuju celu krajinu

Reagovat
zeroberto

trochu za hranou, ne?

Reagovat
janinho

kludne si to mozes mysliet. ale bud si isty, ze vsetko co tu ten clovek napachal a napacha nepriamo za sebou necha stovky, mozno tisice ludi na marach. hentoho mi teda luto nebude

Reagovat
delfin

To se říká přece jinak. Nepřát mu smrt, ale život -> kterej nemá.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
janinho

meciara si pamatas? garantujem ti ze tento tu je este horsi. keby fico vladol na slovensku v casoch meciara, tak by sa tu ludia stracali nie po jednom ale po stovkach. vacsia spina ako je fico na cele krajiny stat ani nemoze. populista na Ntu, demagog, pomstychtiva spina. kuciaka a jeho snubenicu zabili v prvom rade kvoli tomu co za chobotnicu tu vybudoval. totalne obrovskemu kvantu ludi vymyl mozgy. ludia, ktori by si povedal ze maju normalne IQ ti tu budu splietat o obrovskych svetovych spiknutiach kde nas chcu vsetkych zacipovat a urobit z nas robotov. sak mame vdaka nemu vo vlade, resp. vysokych statnych funkciach ludi ktori nie su presvedceni o tom, ze Zem je kristaboha gulata. furt si povies, ze toto je uz uplne dno a oni ho s kludom anglicana prerazia. pozri si kludne dokument Vrazda novinara na netflixe. ako mal kocner (ktory patril pod bodora, ktory patril priamo pod fica) pod palcom sudcov. picus zoberie na stretnutie s merkelovou statnu radkynu, ktora predtym par rokov partnersky fajcila mafianov z 'Ndranghety. zabiju novinara co odhaloval korupciu z verejne dostupnych informacii a svina polozi na stol milion eur cash za informacie. hodiny by som ti tu mohol pisat. ked jeho minister financii na stretnuti u generalneho prokuratora (je na YT video) hovori ako skurvysyn slota ojebal narod na emisiach a (citujem) "oholil fica lebo mu z toho nedal polovicu..."

nekonecny pribeh toto. a len vdaka tomu, ze tu posledne 4 roky vladol blazon matovic sa clovek ako fico miesto aby usiel na belize vratil silnejsi jak predtym.

Reagovat
Vinci

Je to bohužel ostuda celého Slovenska, že toto si zvolí

Reagovat
10adam

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Losinho

Reagovat
zrzek999

Reagovat
Manik...

Reagovat
janinho

ja ked sa ma posledne roky niekto zahranicny opyta odkial som, tak sa snazim zahovorit. jebnutejsi narod jak su slovaci bohuzial nenajde nikto siroko daleko.

Reagovat
delfin

Nechápeš jeho motivaci, on si může vybrat: Buď dostat nějaký ty kulky, a nebo bejt jako Orbán. A volí bejt jako Orbán, a později ještě horší. Tak mu jeho volbu přej. Tak jako tak je už vyřízenej.

Reagovat
Mass

Orbán odmítá Greendeal , tak z něj dělají druhýho Horthyho? Jinak Maďarsko je v pohodě, jen bez těch 72 pohlaví a podobných hovadin. Taky mě baví, jak z něj dělaj proruskýho švába, přitom Orbán celou prosazoval plynovod Nabucco, kterej mu evropská komise zamítla, a kterej by Putinovi způsobil větší škodu, než všechny zbraně poslaný Ukrajině dohromady. No holt všem libtarským médiím, dokáží ovlivňovat názory některých duševně slabších lidí pěkně, jen ne asi tak moc, jak by si přály, když i u nás mohl 2x vyhrát Zeman.

Reagovat
kilobyte

Protože plynovod z Gruzie přes Turecko a Maďarsko by určitě fungoval zcela bez problému a vůbec by nehrozilo, že jednu zemi napadne rusko a další 2 by využívaly své postavení k "vydírání" ostatních.

Reagovat
Mass

Určitě by fungoval líp než Nordstream.

Reagovat
kilobyte

Dokud by se v Gruzii nezjevili náckové.

Reagovat
delfin

Maďarsko je v pohodě, až na celý to Fides v tom jejich parlamentu. Ale nezapomeň, co si lidi mysleli o Rusku, ještě před rokem 2022, přitom tam se to solidně rozvracelo už asi 15 let předtím. A ani bych se nedivil, kdyby Fico byl někoho takovýho placená figurka.

Reagovat
Vinci

Nevím no jestli je Maďarsko v pohodě. Za Orbána zažívají ekonomicky pád a k tomu jsou civilizovanému světu pro smích

Reagovat
Mass

Eh? https://www.ceicdata.com/datapage/charts/ipc_hungary_gdp-per-capita/?type=area&from=2010-12-01&to=2021-12-01&lang=en

A pro smích těm co věří na 72 pohlaví, větrníky místo jaderek, čínský elektroběžky a zaplavení Evropy muslimama? Tam ten smích asi bude vzájemnej.

Reagovat
meno

Tpč, vypni ten Aeronet a 4chan a pusť si třeba Voxpot nebo aspoň ty Hospodářky...

Reagovat
Mass

Aeronet a 4chan sem nikdy neměl ani puštenej, takže je nemůžu vypnout.

Reagovat
Mass

Hospodářky patří Bakalovi, ne díky. To je ta kategorie, o kterých sem psal nahoře, tzn. média vlastněných miliardáři, kteří se bojí zdanění nadměrných příjmů.

Reagovat
Vinci

Jsou mnohem komplexnejsi grafy než HDP p.c., které ukazuji ze poslední roky se Maďarsko od ostatních zemi V4 vzdaluje. A navíc tento graf růstu HDP p.c. u Maďarska teda absolutně neodpovídá grafum csu, Eurostat apod.

Reagovat
Mass

Co údaj světový banky? Možná tomu nerozumim jako ty, ale já tam úpadek ekonomiky nevidím.

https://data.worldbank.org/indicator/NY.GDP.PCAP.PP.CD?locations=HU

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Mi povídej...ty jejich silnice první třídy je pěkný očistec....jak u nás okresky

Reagovat
r.mrazik

tyvoe

Reagovat
Kucka

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
Vinci

totální odpad

Reagovat
Freedo

Frisco

Reagovat
Jolly Roger

Fricek

Reagovat
Pablos

F-risk

Reagovat
Puskas

Fiškus.

Reagovat
kilobyte

Škoda, že to netvrdí jen Vacek. To by byla jistota, že zůstane.

Reagovat
zorz767

Nakoenc z toho bude důstojnej deal pro Spartu. Je dobře, že si Sparta nesedla hned na prdel, když všichni volali, že Priskeho musí okamžitě pustit. A ta cena nakoenc bude skoro stejná jako za toho Slota, takže ono to jde, když se chce.

Reagovat
Remt

Skoro stejná?

Reagovat
zorz767

7,5 mil. vs. 5-6 mil. Předtím se mluvilo o 1-2 mil. pro Spartu.

Reagovat
RickNash

100M Kč není 5-7M euro

Reagovat
janinho

Podle novináře Jana Vacka, který letenský klub několik let mapoval, se má odstupné vyšplhat přes 100 milionů korun. "Sparta si vyjednala, že Brian Priske odejde za odstupné ve výši pět až šest milionů eur."

Reagovat
kilobyte

Vacek by mohl dělat novináře maximálně v divizi.

Reagovat
Mata

to jsou ty levely

Reagovat
janinho

to neriesim, len RickNash pise ze 100M... ale v clanku sa pise "pres 100 mil. korun"

Reagovat
Lemond Laws

Podle mě by se to mohlo vyšplhat na 200M a hlavního trenéra bude dělat Baranek...

Asi podobně relevantní informace jako od Vacka

Reagovat
meno

Reagovat
Kang & Kodos

5-7

Reagovat
fenixLFC

"Dosud jsem slyšel o třech až čtyřech milionech eur." a u slota sa reportuje medzi 9 az 11 milionmi eur

Reagovat
$dolar$

Jo no, 3-4 je skoro stejny jako 9.

Reagovat
Mass

Pak se s těma sparťanama bav, když tvrdí takový věci.

Reagovat
zorz767

V článku se píše 5-6 a u Slota se donedávna psalo 7,5. Fakt nemůžu za to, že se ty čísla pořád mění.

Reagovat
Mass

Ten komik Vacek ti přijde jako seriozní zdroj?

Reagovat
Me2win

Slot šel za víc.

Reagovat
Bakary3

Tyvole co to meleš, kdo volal, že ho má Sparta okamžitě pustit?

Předtím pod článkem, že se feyenoord dohodl s Priskem, jsi psal, že to je sice hezké, ale musí předložit adekvátní nabídku Spartě, že ho nepustí, jak si myslí, pro jeho modré oči. Jaký objev.

A jo, skoro stejná.

Zkus napsat nějaký aspoň ne úplně blábol.

Reagovat
Lemond Laws

No, jestli se na nějakém drbu z KBZ dělají články, tak to potom jo

Reagovat
Lojd

Dansky zdroj si nepreje byt jmenovan, holandskej zdroj, ze se chysta nabidka a jedina konkretnejsi informace je tady od Vacka, co placnul v Zajicovi. Brilantni novinarina

Reagovat
Luka3enko

hlavně od Vacka, který je úplné dno sportovní novinařiny. Ještě když byl ve Sportu, tak měl menší přehled o dění ve Spartě než průměrný fanoušek a pokaždé přicházel pouze s nesmyslama a spekulacema.

Reagovat
Lemond Laws

Reagovat
Me2win

Reagovat
krisa

Pokud by se tak stalo, odcházel by Priske za polovinu částky, kterou zaplatil Liverpool za dosavadního kouče rotterdamského celku Arneho Slota

to jsou zajímavé počty, však se všude psalo, že Liverpool zaplatil 9 mega

Reagovat
fenixLFC

u slota sa tie zdroje hrozne lisia nielen podla ceny ale najma meny. niektori do toho zahrnuju aj jeho trenersky stab, prva ponuka bola 9 mega eur a ta mala byt odmietnuta takze by to malo byt nejakych 11-13 mega (podla tvrdeni oboch stran s tym ze bohvie ci to zahrna aj tych dalsich ludi)

Reagovat
Losinho

Pro Spartu asi dobrý, stejně to tam šlo nahoru až když přišel Friis

Reagovat
$dolar$

Sparta pujde dolu, protoze jak rika Vacino, totalne vysledkove overperformovala. A svede se to na Friise a na konci sezony uz bude trenovat nekdo jinej.

Reagovat
Mass

Doufám že to tak bude

Reagovat
Jesfey

Tak tam bude mít silné slovo Rosický a pokud uvidí, že to bude smiřovat dobrým směrem, tak ho určitě podrží.

Reagovat
Losinho

Možná přijdou na to,že ten schopnej je v reálu právě Friis. Blbý pro Feyenoord

Reagovat
zorz767

No, jelikož teď se píše i o Potterovi, tak to dělá dojem, že Nizozemci se rozhlíží, jestli není k mání i někdo dobrej bez smlouvy. Proto se dohoda se Spartou zatím nehýbe. Je klidně možné, že pokud jim Potter kývne, tak Nizozemci otočí a dají Priskemu košem.

Reagovat
Me2win

Potter má astronomickej plat zase.

Reagovat
Losinho

Harry byl vždycky svině

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Grupma

Reagovat
srandamač

Potter slouží pouze jako záminka ke snížení ceny, kterou chce Sparta za Priskeho.

Reagovat
Bakary3

Dělá to možná dojem, že nejsou amatéři a prověřují více variant.

Opět, jaké překvapení.

A dohoda se Spartou se nehýbe, proto se píše, že je to na spadnutí.

Dobrý

Reagovat
kilobyte

OT: Tak z toho děsivého finále zadrželi 8 osob a to jen ze sparťanského sektoru.

https://x.com/TMartinec/status/1798304475167498400

Takže ti, co to vyprovokovali, si v klidu odešli.

Reagovat
guzman

Co jiného čekat, když to bylo naplánované.

Reagovat
Mass

Šádek to má pod palcem. Stejně jako když nedávno v Plzni šikanovali slávisty.

Reagovat
Mass

Koukám aspoň Sparta prohrála na pyro 70-26

Reagovat
Me2win

Vážně si někdo dovolí uvádět Vacka jako věrohodnej zdroj? Nebo těch 5-6 mega je nějaká PR kachna pro fanoušky, aby vedení Sparty neměli za retardy? To měli svěřit někomu jinýmu než Vackovi tomu stejně nikdo nevěří. A nebo je tak hloupej a ublíženej, že si tu částku sám vymyslel.

Reagovat
kilobyte

Ne každý klub má zapotřebí si honit PR pomocí vymyšlených nabídek.

Reagovat
Me2win

5-6 mega za manažera by byl jeden z nejdražších trenérských přestupů v historii, tomu může věřit jenom pomatenej sparťan.

Reagovat
kilobyte

Vackovi by nevěřil snad ani pomatený sparťan. On se Spartou nemá nic společného a ve většině informací "ze zákulisí" se plete.

https://www.ruik.cz/tvrdik-na-trpisovskeho-prisla-nabidka-na-10-milionu-eur-sima-odejde-za-20-25-milionu-eur/

Reagovat
Mass

Ta tohle Tvrdík snad řekl v tiki-taka, kde taky "plánoval" postavit akademii Abdalaha Simy a byla to reakce na vtipnej článek anglickýho bulváru.

Reagovat
kilobyte

LuftJarda, no. Z fleku by mohl dělat novináře a to se vždycky tak čílí, že oni si vymýšlí.

Reagovat
lampas

Pochybuji, že s tím jeho podržtaškou to udrží na stejné úrovni jako teď, k tomu Sparta bude muset řešit dost obsáhlé změny v kádru. Trpišovský je ve Slavii už tři roky za zenitem, ten tým je absolutně v rozkladu a jen rozhazují nesmyslné peníze za nesmyslné pokémony, tudíž by nebylo vůbec překvapení, kdyby v sezoně co půjde mistr přímo do LM získala titul zase Plzeň Což by byla pro český fotbal malá tragédie, protože nemá prostředky a zázemí na to, aby tam uhrála jakýkoliv důstojný výsledek.

Reagovat
Me2win

Uvědomuješ si, že byla Slavie za Spartou nejvíc o 2 body? Tak v jakým rozkladu? V Evropě zase udělala fantastickej výsledek. Když se kádr doplní, tak bude titul zase v Edenu, o tom nepochybuju.

Reagovat
kilobyte

Plzeň to podruhé nedá. Navíc teď už jeden a půl sezóny jedou stylem, že můžou "vypouštět" většinu zápasů. Takže je otázka, co by s nimi udělal tlak, když by si nemohli dovolit ztráty. Ustál by to třeba Šulc, který dřív v těchto situacích pálil šance?

Reagovat
Mass

Tým v absolutním rozkladu nevyhraje skupinu evropský ligy a nezíská v lize o 7 bodů víc než loni. Rovněz nerozhazuje peníze za přestupy, když je v transferech 8-20M € každý rok v plusu. Když prodám Zimu za 6, tak si ho můžu koupit zpátky za 4. Když prodám Juráska za 14, tak si můžu koupit Dioufa za 2.

Máš tam ještě nějakej nesmyslnej komentář o Slavii , ty pokémone?

Reagovat
Losinho

Slavie v rozkladu s 85 bodama za sezonu

Reagovat
Salfovic

Plzeň naposled uhrála v LM 7 bodů, což je víc než za poslední tři vystoupení SS dohromady.

Reagovat
kilobyte

Plzeň naposled uhrála v LM 0 bodů se skóre 5:24 a hrou tak hnusnou, že jsi na to radši zapomněl.

Reagovat
Salfovic

Přesně tak, zapomněl

Reagovat
ratusek

Reagovat
-R2D2-

Reagovat
oli9

Čekám že Svědík po tom skočí

Reagovat
Salfovic

Ten teď právě skákat nemůže.

Reagovat
dave30

Informace o Potterovi naznačuje, že ti Nizozemci asi nebudou úplní amatéři, kteří si nechají diktovat podmínky. Takže uvidíme, jak vše dopadne.

Reagovat
Me2win

No jestli tam Potter vůbec bude chtít. Z Chelsea by to byl až moc velkej propad, do toho odmítl i Ajax .

Reagovat
kilobyte

Ajax má dobré jméno, ale jsou tak trochu v rozkladu a zabodovat tam by mohlo být až nemožné. Feyenoord nemá tak zvučné jméno, ale mají to tam dobře nastavené a pro trenéra by to byla jednodušší cesta. Navíc nevíš, co Ajax nabízel. A tím nemyslím jen peníze.

Nedivil bych se, kdyby po Chelsea šel radši do Feyenoordu než do dalšího chaosu (Ajaxu).

Reagovat
Me2win

Radši by tam možná šel, i když Ajax by mu určitě nabídl lepší finanční podmínky. Podle mě si počká na větší klub.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele