Primusovi hrozí konec kariéry

16.11.2007, 12:08
Aktuality
Linvoy Primus možná již odehrál svůj poslední zápas kariéry. 34letý obránce Portsmouthu má problémy s kolenem a čeká ho klíčová operace - pokud by dopadla špatně, musel by Primus pověsit kopačky na hřebík...

Primus se jednomu chirurgickému zákroku podrobil již v létě, operace ovšem neměla očekávaný efekt a tak je nutný další zákrok. Tomu se hráč podrobí u vyhlášeného specialisty Richarda Steadmana.

"Mluvil jsem s Linvoyovou manželkou Trishou a čekáme na další novinky. Nevíme, co se stane do chvíle, dokud se mu do kolena nepodívají. Právě takovým způsobem Richard Steadman pracuje. Mohou to být tři nebo čtyři rozdílné věci. Může to být pouze jednodušší věc a brzy začne rehabilitovat. Držíme mu palce," prohlásil hráčův agent John Mac.

I bez Primuse se Portsmouthu letos zatím daří. V tabulce Premier League zatím Pompey patří šestá příčka a na třetí Manchester City ztrácí tým manažera Harryho Redknappa pouze tři body.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

doufam ze mu to dopadne dobre minulou sezonu hral dobre.!

http://pompeycf.webgarden.cz/ dalsi novej web o pompey:)

Reagovat
Zajda

Ale jo nehraje špatně. Doufám že se vám brzo uzdraví a vy budete ještě lepší. Pompejáci semi líbí. Přeju Good Luck..................................Liverpool FOREVER

.

.

.

Čáo Zajda

Reagovat
Devil

At mu operace vyjde , byla by ho skoda. Preju rychle uzdraveni ! Glory glory Man. United ......

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele