PREZIDENT PALERMA: HRÁČI STYĎTE SE

19.02.2007, 10:21
Aktuality
Palermo marně hledá podzimní formu a přestože stále se slušným odstupem drží třetí místo, prezident Maurizio Zamparini už se začíná bát o Ligu mistrů. Hráči by se podle jeho slov měli nad svými výkony vážně zamyslet...

"U vstupu na tréninkové hřiště by měla být cedule s počtem bodů, které jsme získali v posledních 14 zápasech. Možnost dosažení Ligy mistrů nám uniká," varuje prezident. Z prvních jedenácti Palermo vyhrálo devět zápasů a pralo se s Interem a AS Řím o čelo tabulky, pak ale začalo ztrácet. Během 13 kol nasbíralo jen 16 bodů, má více porážek, než vítězství. Navíc se už ve skupině rozloučilo s Pohárem UEFA.

"Momentálně padáme volným pádem. Stejně jako proti Empoli, i tentokrát náš soupeř (Chievo) běhal dvakrát více, než my," vzpomněl na domácí remízu s Chievem. "Být pár bodů od sestupové zóny, byli bychom už odsouzeni. Nechci být pesimistický, ale nemyslím si, že se vrátíme na úroveň, kterou jsme měli na začátku sezóny."

"Přesto, jsem si jist, že se nám zase bude dařit. Ale právě teď, kdybych byl na místě hráčů, styděl bych se," zlobí se Zamparini.

Autor: Petr Starý / goal.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
HOST*Tavo

Zamparini sice není věčný "optimistický motivátor", ale líbí se mi, jak to řekl na plnou hubu. Když někdo ve fotbalový branži řekne, co si skutečně myslí a nehledá diplomatický okecávání je to skoro zázrak.

Kéžby Frank a Laporta konečně řekli, že jsme ve sračkách a začali to pořádně řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

To se nikdy nestane, u vás to funguje jak v Beverly Hills 902 10.

Jinak Palermu samozřejmě hrozně moc chybí Amauri.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi určitě, díky těm sicilským č.rákům jsem pro.ral tiket...

Reagovat
HOST*R9

Mně taky...a k tomu nevyhráli i tupci z Amsterdamu...

Reagovat
smazaný uživatel

z toho si nic nedelejte, temhle prekvapkum jsem se vyhnul, ale oba tikety mi podelala Marseille

Reagovat
HOST*R9

No a nejvíc mě nasralo tohle: byl jsem teď s týmem na soustředění a šli jsme na takovou dlouhou tůru...na konci jsme se stavili na pivko do hospody se sázkovou kanceláří tak jsme chtěli s kámošem vsadit...říkám mu že vsadíme každej za 50Kč na přesnej výsledek 0:0 na zápas Real - Betis a oni už měli zavřeno...

Reagovat
HOST*R9

Ale zas tolik by to nebylo...

Reagovat
smazaný uživatel

ale beztak je to smula, me jeste aby toho nebylo malo alespon vracecku penez zkazilo Schalke 04 (dostali gola v 89 minute )

Reagovat
HOST*Tavo

Nojo, kdyby se Brandon se Stevem probrali, tak by se to mohlo začít řešit. Kluci s tim měli začít už po MS klubů...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele