Preview kvalifikace o postup na ME 2020 - pondělí 25.3.

25.03.2019, 08:35, aktualizováno 25.03.2019, 08:35
Previews
Portugalsko minulý týden jen remizovalo s Ukrajinou a nyní potřebuje porazit Srbsko. Francie by si měla poradit s Islandem, Anglie si zase jede pro body do Černé Hory. V české kvalifikační skupině je na programu ještě souboj Kosovo - Bulharsko...
Skupina A
Kosovo - Bulharsko  (pondělí 20:45)
Do "české" kvalifikační skupiny poprvé vstoupí i Kosovo a všichni jsou zvědaví, co fotbalový trpaslík předvede. Kosovo v minulém roce sbíralo jednu výhru za druhou, aby nakonec ovládlo svojí skupinu Ligy národů a suverénně postoupilo o stupínek výše. V Prištině si jeho sílu otestuje Bulharsko.

Když se losovaly kvalifikační skupiny o EURO 2020, z posledního výkonnostního koše si nikdo nepřál Kosovo. Jeho reprezentace vznikla teprve před pár lety, ale díky svým výsledkům se proměnila ve velice nepříjemného a nebezpečného soupeře. Kosovo je ve skupině A pořád hlavním outsiderem, nicméně zápasy s ním rozhodně nebudou procházkou růžovým sadem.

Svěřenci švýcarského trenéra Bernarda Challandese si v generálce na utkání s Bulharskem připsali remízu s Dánskem 2:2 a už od poloviny října 2017 neprohráli žádný reprezentační zápas, což činí jedenáct zápasů bez porážky.

Bulharsko cestuje do Prištiny jako favorit, ale síly soupeře si je dobře vědomo. Bulhaři v pátek remizovali s Černou Horou 1:1 a z Kosova by potřebovali odvézt tři body. Tým trenéra Petara Hubčeva čeká na reprezentační výhru už čtyři utkání a je tedy v poněkud opačné pozici, než Kosovo.

Domácí výběr se s Bulharskem střetne vůbec poprvé v historii a na stadionu v Prištině se dá očekávat bouřlivá atmosféra.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.34 - 3.20 - 3.29
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Černá Hora - Anglie  (pondělí 20:45)
Po deklasování českého národního týmu míří výběr Anglie k dalšímu potvrzení role favorita do Černé Hory. Lídr skupiny A bude do pondělního střetnutí v Podgorici vstupovat s notnou dávkou sebevědomí, neboť pod vedením Garetha Southgatea sbírá jedno vítězství za druhým, a jak se zdá, stále velmi mladý kádr Albionu roste s každým dalším zápasem.

Hrdinou pátečního zápasu s Čechy ve Wembley byl neoddiskutovatelně Raheem Sterling, jenž si při výhře 5:0 připsal hattrick a skóroval tak za jediné odpoledne víckrát než ve svých prvních pětačtyřiceti startech v reprezentačním dresu. Vedle hvězdy Manchesteru City ovšem zaujali i debutanti Jadon Sancho, Callum Hudson-Odoi či Declan Rice. Všichni tři nyní mohou doufat, že se dočkají další šance, neboť Southgate je znám svou důvěrou v mladé hráče a neštítí se ani rotace kádru. "Nemusím u nich váhat, jedná se o součást jejich vzdělání, a abychom byli špičkový tým, musíme se umět přizpůsobit jakémukoli prostředí, na které narazíme," prohlásil Southgate na možné nasazení svých nezkušených hvězdiček.

"Páteční duel ve Wembley je vždy odlišnou zkušeností od venkovního zápasu, který bývá vždy náročný," pokračoval anglický kouč i s ohledem na předešlé vzájemné duely obou národních týmů, které na černohorské půdě skončily v obou dvou případech nerozhodně. "Ale jediný způsob, jak se tým může něco naučit a zlepšit, je tyto zkušenosti prožít. Pokaždé se soustředíme na nalezení vhodné týmové rovnováhy, té nejlepší k dosažení výsledku. Naše složení bude takové, aby z nominovaných hráčů dostalo maximum, a věřím, že nasadíme velmi silnou sestavu."

Domácí si nedělají iluze, že v tomto střetnutí budou jasnými outsidery. Trnér Ljubisa Tumbaković na předzápasové tiskové konferenci čelil dotazu, zda našel ve hře Angličanů nějaké slabiny, načež odvětil: "Vážně jsem se snažil, ale nenašel." Černohorci do kvalifikace vstoupili remízou s Bulharskem 1:1, když dlouho vedli, o dva body je až v 82. minutě z penalty připravil Todor Nedelev.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.77 - 4.78 - 1.42
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Anglie11005:03
2.Bulharsko10101:11
 Černá Hora10101:11
4.Kosovo00000:00
5.Česko10010:50
Skupina B
Lucembursko - Ukrajina  (pondělí 20:45)
Oba mančafty nevstoupily do normálního kvalifikačního cyklu na EURO 2020 vůbec špatně. Zatímco Lucembursko si připsalo vítězství nad Litvou, a dokonce se dostalo do čela tabulky, Ukrajina získala velmi cennou remízu na půdě Portugalska. Aby hosté mohli v pohodě usilovat o zisk druhé postupové příčky, neměli by v tomhle duelu zaváhat.

Svěřenci trenéra Andrije Ševčenka už na podzim, kdy se konalo měření sil v Lize národů, odváděli velmi dobré výkony. A i kdyby se jim vyloženě nevydařilo dění v této skupině, mohli by se na závěrečný evropský turnaj dostat dodatečně. Není ovšem jediný důvod, proč by po úvodním zápase neměli usilovat o zisk alespoň druhého místa.

Vždyť uhrát bod v Lisabonu na úvod proti mistrům Evropy z roku 2016 je pro Ukrajince rozhodně dobrý příslib do budoucnosti. "V dnešním fotbale nejsou snadní soupeři," nechtěl nic podceňovat záložník Ruslan Malinovskij. "Lucembursko hraje navíc doma. Musíme se na něj dobře připravit a být stejně odhodlaní a soustředění jako proti Portugalsku."

Oba týmy se v minulosti utkaly třikrát a ve všech případech zvítězil celek z východu Evropy. Ve všech třech kláních tomu navíc bylo vždy o tři branky, žádnou přitom neinkasoval. I proto bude v nynějším klání favoritem. "Trenér nám říkal, jak bychom mohli uspět. Pouze v případě dobré připravenosti můžeme počítat s pozitivním výsledkem," dodával Malinovskij.

Mužstvo kouče Luca Holtze nepatří na starém kontinentu k těm reprezentacím, které by měly zasahovat do bojů o nejvyšší pozice. A už vůbec ne o postup na závěrečný šampionát. "Musíme ukázat svou rychlost, individuální schopnosti a nedat soupeři prostor pro tvorbu šancí. Je potřeba ukázat smysluplný fotbal," uvědomoval si Malinovskij.

Cíle domácích nejsou ve finále nikterak bujaré. Každopádně by chtěli každého protivníka ve skupině potrápit. "Samozřejmě jsme rádi za umístění, které teď obsazujeme," uvedl lucemburský stratég po skalpu Litvy. "Asi ve vedení nezůstaneme, ale je to velmi příjemný pocit. Každý si umí představit, že jsem byl spokojený s výkonem mého týmu."
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.76 - 4.55 - 1.44
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Portugalsko - Srbsko  (pondělí 20:45)
Obhájci evropského primátu Portugalci nevstoupili do kvalifikačního cyklu optimálně a v dalším domácím utkání budou mít možnost nápravy. Portugalsko přivítá nebezpečného soupeře ze Srbska, který si rovněž nárokuje právo na jedno z postupových míst. Případná další bodová ztráta by pro svěřence trenéra Fernanda Santose mohla znamenat problémy.

Srbové rozhodně nebudou snadným soupeřem a Portugalci to moc dobře vědí. Oba celky se spolu střetly vlastně nedávno v kvalifikaci na předchozí šampionát ve Francii a i když Portugalsko oba zápasy zvládlo vítězně, pokaždé to bylo velmi těsné.

Portugalsko začalo cestu za obhajobou domácí remízou 0:0 s Ukrajinou, což není úplně optimální výsledek. Důvod k panice však Santusovi svěřenci zatím nemají. Po nepovedeném mistrovství světa totiž dokázali postoupit do finálové čtveřice Ligy národů a navíc se do sestavy vrátil i hvězdný útočník Juventusu Cristiano Ronaldo. A Seleção každopádně potřebují proti Srbsku naplno bodovat, další případná domácí ztráta by mohla v postupových plánech nadělat slušnou paseku.

Srbsko zatím do kvalifikačních bojů nezasáhlo, takže svojí premiéru si rovnou odbudou na půdě největšího favorita. Jak už ale bylo řečeno, Portugalsko pod vedením Fernanda Santose Srbové dobře znají z předchozí kvalifikace. Tým Mladena Krstajiće má za sebou rovněž velice úspěšnou skupinu Ligy národů, ve které vybojovalo postup do vyšší soutěže. V generálce na kvalifikaci o EURO 2020 pak Srbsko remizovalo na horké německé půdě 1:1 a právě tento výsledek Portugalce varuje.

Utkání se odehraje na Estádio da Luz v Lisabonu, tedy stánku, kde hraje svá domácí utkání Benfica, jako hlavní arbitr byl zvolen Polák Szymon Marciniak.
Portugalsko - pravděpodobná sestava:
Rui Patricio - Cancelo, Pepe, Rubén Dias, Mario Rui - Joao Mario, W.Carvalho - Rafa Silva, André Silva, Cristiano Ronaldo
Srbsko - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Bogosavać, Milenković, Spajić, Rukavina - Milinković-Savić, Maksimović - Lazović, Jović, Ljajić
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.52 - 4.44 - 6.88
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Lucembursko11002:13
2.Portugalsko10100:01
 Ukrajina10100:01
4.Srbsko00000:00
5.Litva10011:20
Skupina H
Turecko - Moldavsko  (pondělí 18:00)
Reprezentanti Turecka vstoupili velmi dobře do kvalifikačního cyklu o ME 2020 a na půdě konkurenční Albánie zvítězili po výsledku 2:0, nyní budou plnit úlohu favorita proti podceňovanému Moldavsku. Pokud chtějí pomýšlet na první dvě pozice, tak je opět nutné vybojovat tři body, jakákoliv ztráta by je v konečném účtování mohla mrzet. Hosté v pátek přivítali úřadující světové šampióny z Francie a se zlou se potázali.

S galskými kohouty poprvé inkasovali v polovině úvodní části a pak během dalších dvanácti minut kapitulovali ještě dvakrát, do kabin proto odcházeli s tříbrankovým mankem. V samém závěru se alespoň dočkali čestného úspěchu a korigovali na konečných 1:4, k bodovému zisku však měli vskutku velmi daleko. Se svým nadcházejícím rivalem se naposledy utkali v přátelském měření sil před dvěma lety.

Tehdy v Eskişehiru taktéž nezvládli první poločas a i přes gól v poslední minutě prohráli 1:3. "Francie byla od samého začátku nad naše síly, bohužel na takto kvalitní ofenzivu jsme krátcí. Pevně věřím, že v Turecku budeme důraznější v osobních soubojích a také důslednější při bránění standardních situací, jinak totiž znovu budeme odjíždět s prázdnou," uvedl pro svazové stránky moldavský trenér Alexandru Spiridon.

Svěřenci kouče Şenola Güneşe se na uplynulé EURO probojovali a ve velmi těžké skupině s Chorvatskem a Španělskem nedokázali postoupit do další fáze. Před několika dny v Tiraně se dostali do vedení krátce po dvaceti odehraných minutách a svůj náskok pojistili deset minut po přestávce, ve zbývajícím průběhu už protivníka k ničemu nepustili. Oba dva konkurenti se spolu v kvalifikaci o evropský šampionát střetli v letech 2006 a 2007.

Turecko nejprve dominovalo před vlastními fanoušky po výsledku 5:0, z následné odvety si odvezlo bod po remíze 1:1. "Vstup se nám povedl a všichni si velmi ceníme, že jsme zvítězili. Moldavsko nesmíme v žádném případě podcenit, vyznačuje se organizovanou hrou a dokáže překvapit. Ke splnění našeho cíle tyto tři body nutně potřebujeme, v opačném případě si situaci jednoznačně zkomplikujeme," vyjádřil se Güneş.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.19 - 6.91 - 14.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Andorra - Albánie  (pondělí 20:45)
Andorra je považována za jednoho z největších trpaslíků evropské kvalifikace, v posledních letech se však dokázala k některým konkurentům výrazně přiblížit a dosáhla na několik překvapivých výsledků. Teď přivítá Albánii, které se příliš nepovedlo působení v Lize národů a dobře nevstoupila ani do nadcházejícího cyklu o EURO 2020. Pokud si chce udržet alespoň reálnou naději na postup, tak musí v pondělí zvítězit.

Domácí se v nově vzniklé LN celkem drželi. Ve čtvrté výkonnostní kategorii prohráli v šesti utkáních jen dvakrát, naopak doma ve všech třech případech remizovali a za zmínku stojí především nerozhodný výsledek s Kazachstánem i s Gruzií (v obou případech 1:1). V pátek se pokusili zaskočit sebevědomý Island, jenomže ve všech statistických ohledech zaostávali a nakonec museli skousnout porážku 0:2.

Hosté se poprvé ve své historii dokázali prokousat na vrcholný evropský svátek a to v roce 2016. Při své premiérové účasti se rozhodně neztratili a skončili na třetím místě se třemi body. Po těsných porážkách se Švýcarskem (0:1) a s Francií (0:2) přehráli Rumunsko (1:0). Na úvod tohoto cyklu přivítali Turecko a důležitý zápas se jim příliš nepovedl. V každém z poločasů jednou inkasovali a byla z toho porážka 0:2.

"Bohužel jsme úplně nedodrželi předem připravenou taktiku. Velmi brzy jsme inkasovali a i přes veškerou snahu bylo hodně náročné najít recept na pečlivě zorganizovaný obranný val Turecka. Po druhém gólu soupeře bylo prakticky rozhodnuto, na vyrovnání jsme jednoduše neměli dostatek sil. Teď je pro nás o to klíčovější duel v Andorře, další ztráta by mohla být dokonce rozhodující," uvědomuje si důležitost okamžiku kapitán Albánie Elseid Hysaj.

Výběr z Balkánského poloostrova odvolal po neúspěchu s Tureckem dosavadního italského lodivoda Christiana Panucciho, jeho místo by měl zaujmout Edy Reja. V tomto střetnutí usednou na trenérskou lavičku Ervin Bulku se Sulejmanem Memou. Oba dva protivníci na sebe naposledy narazili v roce 2010 a v přátelském klání se radovala Albánie díky hubené výhře v poměru 1:0.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.23 - 3.71 - 1.54
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Francie - Island  (pondělí 20:45)
Úřadující světoví šampioni z Francie jsou ve skupině H jednoznačnými favority, což potvrdili pohodlnou výhrou 4:1 nad outsidery z Moldavska. Nyní je však čeká o poznání silnější soupeř. Island v posledních letech zažívá fotbalový boom a na evropském šampionátu by rozhodně nechtěl chybět.

Francouzi si s Moldavany poradili naprosto bez problémů. Za úvodních šestatřicet minut se postupně trefili Griezmann, Varane a Giroud a bylo hotovo. Zbytek zápasu se už v podstatě jen dohrával a favorité si tak mohli dovolit na zápas s Isladem pošetřit síly.

Správnou nohou do kvalifikace vstoupili také seveřané. Ani oni se na první tři body nijak zvlášť nenadřeli a v souboji s dalším fotbalovým trpaslíkem z Andorry zvítězili 2:0 po gólech Bjarnasona a Kjartanssona. Povinnost si tedy Islanďané splnili a nyní můžou do souboje s Francií s čistou hlavou. Proti mistrům světa se od nich totiž úspěch očekávat nemůže a oni tak mohou jen překvapit.

To se jim ostatně podařilo když proti Francouzům nastoupili na podzim v přátelském utkání, ve kterém díky skvělé taktice pevné obrany a smrtících protiútoků ještě pět minut před koncem vedli 2:0. Závěr zápasu však tehdy nezvládli a dovolili soupeři vyrovnat na konečných 2:2. I tak si ale Didier Deschamps jistě uvědomuje, že Islanďany není radno podcenit. Oba týmy se potkaly také na posledním Euru, kdy Francouzi na domácí půdě zastavili překvapivou Islandskou cestu šampionátem ve čtvrtfinále, ve kterém zvítězili jednoznačně 5:2.

Jaké to je porazit Francii Islandští reprezentantivza celou svou historii ještě nepoznali. Ze třinácti vzájemných zápasů jich devět prohráli a ve čtyřech vybojovali remízu. Pokud by se jim neúspěšnou sérii podařilo prolomit tentokrát, bylo by to jistě velkým překvapením, na druhou stranu výkony z posledních let ukazují, že se s nimi na evropské fotbalové mapě musí počítat.
Francie - pravděpodobná sestava:
Lloris - Pavard, Varane, Umtiti, Kurzawa - Pogba, Kanté, Matuidi - Mbappé, Giroud, Griezmann
Island - pravděpodobná sestava:
Halldórsson - Saevarsson, Árnason, R. Sigurdsson, Skúlason - Gudmundsson, Sigurjonsson, Bjarnason, A. Sigurdsson - G. Sigurdsson - Finnbogasson
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.18 - 7.75 - 16.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Francie11004:13
2.Island11002:03
 Turecko11002:03
4.Albánie10010:20
 Andorra10010:20
6.Moldavsko10011:40

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (98)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kosovo porazí Bulhary, v zápase ČH s Anglií cítím překvapení

Reagovat
smazaný uživatel

Anglie je silná, Černou Horu smete.

Reagovat
Pokahontas

Co je v podobném zápase překvapením?

Zatím spolu hrály tyto týmy v kvalifikaci v Podgorici dvakrát,a pokaždé to byla remíza-2:2 v kvaldě na ME 2012,1:1 v kvaldě na MS 2014.

Mimoto spolu plichtili i jednou ze dvou zápasů ve Wembley,čili překvapením bude cokoliv jiného než remíza.

Reagovat
Bandita_Harry

0-2 Srbija

Reagovat
Benfica

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
DrQQ

Andorra, najväčší trpaslík, či najmenší obor? :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Stream na Anglii?

Reagovat
smazaný uživatel

Dík

Reagovat
Stannis Baratheon

Anglie

po těch cca 20 letech, kdy měli sice velké hráče jako Scholes, Ferdinand, Lampard, Terry, Gerrard, ale nedokázali nic uhrát a zabředli spíš do týmu 2. sledu po bok Chorvatska, Portugalska, na začátku tisíciletí nám nebo třeba Kolumbii či Uruguayi. Teď vypadá že se jim přerod povedl, a mají tým plný mladých hráčů, běhavý, zároveň technicky vyspělý, a jsou už možná před Německem, Argentinou nebo Itálii. Southgate odvádí fantastickou práci, a já osobně je favorizuju na vítězství na EURO 2020.

Reagovat
KnoxXx

Cierna Hora

Reagovat
Greny

Jsme Anglii tak rozhodili, že tečou v Černé Hore

Reagovat
Kixi Syhimour

Angláni

Reagovat
RadekVonCZE

Černá hora jim dá góla a my ne

Reagovat
RadekVonCZE

Černá Hora*

Reagovat
smazaný uživatel

Srbija!

Reagovat
Kixi Syhimour

GGGGGGGGGGOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
Whitemedia

nový Lampard super centr

Reagovat
Raylan

Už proti nám hrál dost dobře. Prijde mi zvláštní, jak hraje v Chelsea, hlavně aby neudělal chybu. V evertonu se pořad tlačil dopředu, snažil se jeden na jednoho, a v Chelsea nic.

Reagovat
Mercury

Proc stridal CR?

Reagovat
Kixi Syhimour

Zranění

Reagovat
EXoRcIsT

hamstring

Reagovat
Whitemedia

a Odoiko konečně na levé straně, tam je to ještě o dvě třídy lepší hráč, než když hraje pravé křídlo..

Reagovat
Wat

Tu kliku do středu má snad ještě rychlejší než Sterling.

Reagovat
Kixi Syhimour

GGGGGGGGGGOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
Kixi Syhimour

Lucembursko

Reagovat
Stannis Baratheon

Já jsem fat kus kreténa ..... Po golu Černé Hory říkám že dám all-in na obrat Anglie, a tak dlouho jsem váhal a čekal až vystoupá kurz.... a ono už je to tady... no, mohl jsem mít hezký večer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Lamps je mele neskutečně

Reagovat
Mates_Matesović

Barkley

Reagovat
Kixi Syhimour

Carvalho

Reagovat
FCSL

Ronaldo zraněn?

Reagovat
Bandita_Harry

ano v sprinte zacal kryvat, bol osetreny a potom si vypytal striedanie

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe klasika

Reagovat
Bandita_Harry

skurvenec prasacky mal mu dat redku

Reagovat
Benfica

Reagovat
Bandita_Harry

isiel po nohe, poslal by som ho do pice, nebud zaujaty mohol mu zlomit nohu

Reagovat
Benfica

no ty si tiež dosť zaujatý.. takých zákrov je neúrekom..

Reagovat
Bandita_Harry

nech je, ale nech su potrestane patricne

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že za Andorru stále hraje Ildefons Lima To je podobný hráč těch trpaslíků jako je třeba Andy Selva či Mario Frick.

Reagovat
Bandita_Harry

Srbi chaos v sestnastke nedorazne branenie pred sestnastkou ale aby sa chalan rozbehol na polke a zajebal si takyto gol je trochu moc, hadam bude Tadic v poriadku inak sance na dobry vysledok dost klesnu...

Reagovat
DrQQ

Pepe úradoval. :-(

Reagovat
Bandita_Harry

douraduje davam mu 15 min

Reagovat
Benfica

Tadič je dobrý.. ak by nemali jeho tak sú úplne neškodný..

Reagovat
Bandita_Harry

je to najlepsi hrac tak hrame cez neho

Reagovat
Benfica

Srbi zatiaľ viac šťastia a vylehovania..

Reagovat
andycek1

Jak to vypadá s CR7??

Reagovat
Benfica

v šprinte začal krívať a niečo má so stehnom, podľa mňa o pár dní bude v pohode

Reagovat
ADM

2 tyzdne bez telesnej

Reagovat
Benfica

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley Hudson-Odoi

Reagovat
fabec1222

Lucembursko easy vítěz ME

Reagovat
Benfica

myslím, že to by niektorí neprekusli.. hlavne teda fans Nemecka, Francúzka a z tých veľkých krajín

Reagovat
off-olda

Odoi baví

Reagovat
Whitemedia

Willian to není, ale jo, docela ujde..

Reagovat
Bandita_Harry

Pepe spina spinava,

Reagovat
Benfica

ten ýpek čo šiel po nohách Bernarda taky tak

Reagovat
Bandita_Harry

Pepe ko si tam pytal tu penaltu strasny komediant najnesympaticejsi hrac vsetkych cias

Reagovat
Benfica

jasná penalta.. veď ho tam stiahol.. to aj slepí vidia..

Reagovat
Benfica

nemôžeš povedať, že nie.. aj keď ho nemáš rád..

Reagovat
ADM

Mbappe bezradny akonahle mu Islandania uzavru priestor na rozbeh

Reagovat
ADM

Za to Pogba brutalny

Reagovat
Kixi Syhimour

No nevím, má 1+1

Reagovat
ADM

No vsak ma potrolil ale nic to nemeni na tej pasazi, kde posral niekolko lopt

Reagovat
Kixi Syhimour

Naopak Sterling je naprostej masakr

Reagovat
Kixi Syhimour

Další asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Anglii dnes trvalo půl hodiny, než si uvědomili, že tentokrát tam není Kalas.

Reagovat
dave30

Pomohl Savič.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nehráli jsme doma, de-facto lepší jak Černá Hora

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten Sterling je brutální poslední zápasy, hajzl Guardiola.

Jinak mistři Evropy v problémech.

Reagovat
smazaný uživatel

Francie výborná

Reagovat
pingla

Nečekal jsem, že Savič takhle vyhoří v obraně

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
PP

Frantíci hrají jak roboti..

Reagovat
ADM

A pritom polovicu polcasu hrozna nuda bez poriadnej snahy zautocit

Reagovat
off-olda

"Jestli se Sarri kouká, tak mu Odoi zadělal na problémy." To určitě.

Reagovat
Whitemedia

I don’t like the national team because there isn’t anything to learn. It is a usual position, every coach thinks like me. It is unusual to say it.

Sarri vůbec nebude vědět, že Odoi hrál..

Reagovat
off-olda

Reagovat
Benfica

Srbi + rozhodca uhrali remízu

Reagovat
Bandita_Harry

penalta mala byt po ruke uznavam ale zase Pepe dnes dohrat nemal

Reagovat
Benfica

detto ten týpek čo šiel po nohách Bernarda.. Maksimovič alebo tak nejak.. ani Tadič v podstate za to že išiel po hráčovi keď sa ani nehralo..

Reagovat
Bandita_Harry

prosim ta

Reagovat
Benfica

tak isto mu mohol zlomiť nohu, ako to čo si písal hore na Pepeho.. rovnako nebezpečný zákrok rovnako zaslúžená žltá karta..

Reagovat
Benfica

ruka - neodpiskana penalta, faul na Pepeho tiež nič.. to potom ani tú prvú nemusel pískať.. Patrício už sa mu aj tak nemal ako vyhnúť.. zlodejina..

Reagovat
Bandita_Harry

faul na Pepeho ? myslis ako ho on sam chytil a hodil sa snim na zem prvy krat v historii piskol Srbom rohodca tak sa z toho neposerme

Reagovat
Benfica

pozri lepšie opakovaný záber.. v tom prípade nemala byť ani tá z ktorej dali Srbi gól..

Reagovat
Bandita_Harry

ta bola jasna jasna bola aj ta ruka ine nic

Reagovat
Benfica

stojím si za Pepem.. nehovorím, žeby ta prvá nebola, ale mal si držať rovnaký meter.. videl som už kopec takých brankárskych zákrokov po ktorých sa penalta nepískala a kopec penált po menších fauloch, ide iba o to, že si mal udržať rovnaký meter na obe strany.. tj Penalta na faul na Pepeho..

Reagovat
stas87

Vzdy si bol neobjektivny saso ale dneskom to posuvas na vyssi level. Samozrejme ze penalta pre srbov spravne odpiskana, brankar utocnika zjavne zasiahol a je uplne irelevantne ze zakoncil vedla. Pepe sa chytil srba, ten ho drzal tiez a zalezi na tom, ako to rozhodca posudi. Ruka Rukavinu bola jasna, tam nepochopitelne penaltu neodpiskal. Inak ma dost bavilo, ako sa portugalcania vzdy na srbov zavesili ako na vianocny stromcek a potom hned padali a pytali faulov.

Reagovat
Benfica

lebo ty si pán objektivita

Reagovat
stas87

Tak na teba nemam, pretoze ak hra Portugalsko, tak zijes v inom svete.

Reagovat
Stannis Baratheon

takhle někoho brečet jsem tu hodně dlouho neviděl

Reagovat
popltak

Portugalsko na ME nechceme Srbija

Reagovat
Stannis Baratheon

Portugalsko ani Srbsko na EURO nechceme.

Reagovat
Benfica

ani Slovensko

Reagovat
popltak

V té skupině není moc na výběr. Portugalsko hraje sracku, hnus, brečí. Ukrajina to je povl. Takže Srbsko a Lucembursko, ale ti na to nemají. Z téhle skupiny by měl postoupit jen jeden.

Reagovat
Stannis Baratheon

Ani jeden, Srbsko je též povl.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele