Předběžná německá nominace na Euro

16.05.2008, 15:17
Aktuality
Německý kouč Joachim Löw oznámil předběžnou nominaci na Euro 2008. Nečekaně v níc chybí brankář Valencie Timo Hildebrand, místo nějž se do výběru dostal René Adler z Leverkusenu.

Brankáři: Jens Lehmann (Arsenal Londýn/Angl.), Robert Enke (Hannover 96), Rene Adler (Bayer Leverkusen).

Obránci: Christoph Metzelder (Real Madrid/Šp.), Per Mertesacker, Clemens Fritz (oba Werder Brémy), Philipp Lahm, Marcell Jansen (oba Bayern Mníchov), Arne Friedrich (Hertha Berlín), Heiko Westermann (Schalke 04 Gelsenkirchen).

Záložníci: Michael Ballack (FC Chelsea/Angl.), Thomas Hitzlsperger (VfB Stuttgart), Simon Rolfes (Bayer Leverkusen), Torsten Frings, Tim Borowski (oba Werder Brémy), Bastian Schweinsteiger (Bayern Mníchov), Piotr Trochowski (Hamburger SV), Jermaine Jones (Schalke 04 Gelsenkirchen), David Odonkor (Betis Sevilla/Šp.), Marko Marin (Borussia Mönchengladbach)

Útočníci: Miroslav Klose, Lukas Podolski (oba Bayern Mníchov), Mario Gomez (VfB Stuttgart), Kevin Kuranyi (Schalke 04 Gelsenkirchen), Oliver Neuville (Borussia Mönchengladbach), Patrick Helmes (1. FC Kolín).

Autor: Jiří Fišara

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jsu zvedavy jak se jim povede celkem dobrej kadr

Reagovat
smazaný uživatel

sila a kvalita tymu tam je o tom není pochyb

Reagovat
smazaný uživatel

Němci celý EURO vyhrajou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A Češi skončí na druhým místě

Reagovat
smazaný uživatel

Westermann , Jones , Marin, Neuville , Helmes , nic moc teda ,to by se dala urcite nahradit lepe ...

Reagovat
herbage

viděl si je někdy hrát vůbec nebo je jen neznáš?

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

Westermann je letos podle mě nejlepší německej obránce, navíc velký univerzál, Jones si nominaci určutě zaslouží, Marin je označován za německýho Cristiana Ronalda, Neuville osvědčená kvalita, Helmes taky není nejhorší. Co mě zaráží je spíš nominace Davida Odonkora, hráč je to rychlej, ale jinak? Chybí mi jednoznačně Fabian Ernst a Albert Streit, který by pozici pravého záložníka dobře plnil.

Reagovat
Ingimir

Streit neni nahodou Svajciar?

Reagovat
herbage

nn, němco-rumun , ale reprezentoval už Německo myslím

Reagovat
Ingimir

no tak som si ho potom asi pomylil s hokejistom :D

Reagovat
smazaný uživatel

Docela zajimavy, kdyz si to vemem tak v "celem" tymu maji nejaky 3-4 z ciziny, jinak vse Bundesliga, z toho v zakladu s jistotou 2 Ballack a Metzelder, Lehmanna uz ani nepocitam, kdyz pravdepodobne zakotvi ve Wolfsburgu. Tady se ukazuje sila Bundesligi.

Bylo by zajimavy kdyby my sme meli na Euru dejme tomu jenom Jarolima,Cecha,Ujfalusiho a zbytek doplnenej z Gam. ligi. To by to dopadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

No se koukni na nominaci Anglie . Vsichni hraji v tymech PL krome Davida Beckhama (LA Galaxy) a presto chteji zavest to pravidlo o omezeni poctu cizincu (pravidlo 6+5) ... ?

Reagovat
havrys99

Adler - Lahm,Mertesacker,Metzelder,Jansen (Friedrich) - Frings - Schweinsteiger,Ballack,Borowski (Trochowski) - Klose,Gomez...fakt vynikající obrana tam můžou nastoupit všichni...škoda že nejede Berndie Schneider...a útok taky dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ze tam neni Schneider sem se dost divil a taky Hildebrand by si to podle me urcite zaslouzil narozdil od Odonkora .

V brane bude pry na 100% Lehmann

Reagovat
Ingimir

Schneider ide tusim na operaciu takze preto nejde...noo tak Hildebranda by som moc neporovnaval :D

Reagovat
Ingimir

*s Odonkorom

Reagovat
smazaný uživatel

trochu me prekvapuje Marin s Odonkorem

Reagovat
smazaný uživatel

Mně Neuville...

Reagovat
smazaný uživatel

Timo Hildebrand?

Manuel Neuer?

Manuel Friedrich?

Stefan Kiessling?

Andreas Hinkel?

Robert Huth?

Patrick Owomoyela?

Sebastien Kehl?

Mike Hanke?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele