Porto hledá nového trenéra, u týmu končí Lopetegui

08.01.2016, 12:43
Aktuality
Rok a půl vydržel ve funkci trenéra FC Porto Julen Lopetegui. Portugalskému klubu se v letošní sezoně nedaří podle představ a jeho vedení na celou situaci zareagovalo odvoláním španělského kouče...

Lopetegui loni dovedl Porto v ligové soutěži ke druhému místu a letos s ním byl na třetí pozici, když na vedoucí lisabonský Sporting ztrácí čtyři body. Židle se pod ním začala povážlivě kývat již v prosinci, to Porto nedotáhlo do úspěšného konce dobře rozehranou základní skupinu Ligy mistrů a obsadilo až třetí místo za Chelsea a Dynamem Kyjev.

"Vedení FC Porto se rozhodlo nahradit technický tým vedený Julenem Lopeteguim. Na základě toho povede tým od pátečního tréninku dosavadní asistent Rui Barros. FC Porto a Julen Lopetegui aktuálně jednají o ukončení kontraktu," stojí v prohlášení klubu.

Porto už začalo s hledáním nového stálého kormidelníka a tím by se mohl stát například Nuno Espirito Santo, který před několika týdny odešel z Valencie.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
Tchn69

Myslite si ze je realny navrat Mourinha?

Reagovat
juveforever

ne

Reagovat
FC Porto FC

:DDD rozhodně ne

Reagovat
HullCity

Já jsem rád,že je letos tenhle šašek vedl.Nebýt jeho,tak Porto hraje osmifinále LM...řekl bych,že to co hráči předvedli doma proti Dynamu jde na něj.

Reagovat
Han střelil první

To bylo hodně očekávané. Zatímco se všichni zlepšují, tak Porto pod ním jenom stagnovalo. Doufám, že přijde ten Nuno, to už by se nezvedli.

Reagovat
Robbie

blbec který si tam chtěl tahat španěláky, pamatuju si jak se spekulovalo že by mohl jít do Realu

Reagovat
Ferguson6

Už sú ako Real, strácajú 4 body a vyhadzujú trénera

Reagovat
Han střelil první

Jinak budou ještě nějaké souhrny portugalské ligy nebo je s tím konec? Když tak bych i rád pomohl. Byla by škoda, aby to skončilo.

Reagovat
FC Porto FC

Konečně !!!!! Tohle se prostě nepovedlo. Herní bída to bylo už dlouho ale poslední zápasy s Rio Ave, Sportingem a Marítimem tomu dali korunu. A to nemluvim o zápase s Kyjevem.... Lopeteguiho španělská legie jako Bueno, Tello, Adrián, José Angel, Marcano podpořený Osvaldem bylo prostě katastrofa. Absence rozdílového hráče a že jsme kupovali španěláky místo talentu z Jižní Ameriky nás dostalo až sem. Hodně reálné je že po sezoně se vrátí André Villas-Boas což by byla pecka !!! A do konce sezony to povede trenér Béčka. Pak je tu možnost že tým povede hend novej trenér jako Paulo Bento nebo Marco Silva. Nebo se stane katastrofa že tým veme Nuno a já se půjdu odstřelit

Reagovat
M.Vaza

Poslední možnost je fajn..

Reagovat
noustres

Prohra se Sportingem byla poslední kapka?

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Mourek?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele