Porto boj o titul ještě nevzdává. Budeme bojovat, slíbil Conceição

15.03.2021, 14:05
Aktuality
FC Porto minulý týden postoupilo do čtvrtfinále Ligy mistrů, včera si pak v domácí nejvyšší soutěži poradilo s Paçosem Ferreira a zůstalo ve hře o portugalský titul. Za tím stále směřuje lisabonský Sporting, Draci mu ale nedají nic zadarmo, fanouškům to slibuje trenér Sérgio Conceição...

Porto mělo zápas pod kontrolou a dva zásahy si schovalo na závěrečnou čtvrthodinu. Skóre otevřel v 77. minutě Pepe, o chvíli později dal výsledku konečnou podobu Sérgio Oliveira.

"V první půli jsme mohli být nebezpečnější a dát i nějaký gól, protože jsme drželi míč a měli šance. Paços se k naší brance naopak nedostával, vybavuji si jenom jeden zákrok Marchesína ze druhého poločasu po standardní situaci. Hráli jsme soustředěně a koncentrovaně, hráčům mohu jen pogratulovat," radoval se po závěrečném hvizdu kouč Sérgio Conceição.

FC Porto je v tuto chvíli na druhém místě tabulky a jedenáct kol před koncem ztrácí na vedoucí Sporting deset bodů. O dva body méně posbírala Braga, která disponuje jedním utkáním k dobru.

"Kluci ukázali, že stále chtějí bojovat o titul. Splnili jsme svůj úkol, těší nás výkon a máme tři body. Do konce sezony je ve hře ještě 33 bodů, hrajeme za skvělý klub a dokud budeme mít matematickou naději, budeme věřit a bojovat," slíbil někdejší portugalský reprezentant.

Autor: Tomáš Pavlík / abola.pt

Komentáře (5)

Přidat komentář
FC Porto FC

Klíčový teď je být druhý a nejebat se do LM přes předkola. Titul už je pasé

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Hiko

Já bych byl asi radši, aby druhá byla Braga a v LM mělo Portugalsko větší šanci mít trojici týmů - Porto by se z kvalifikace dostalo do základní skupiny určitě jednodušeji než Braga

Benfika bude tedy čtvrtá, to by šlo, ne?

Reagovat
FC Porto FC

Benfica bude čtvrtá a bude to prdel

Reagovat
FC Porto

Vypadá to že Otavio podepíše novou smlouvu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele