Polští rozhodčí se měli opít a ukrást značku. UEFA je v předkole LM nahradila

06.08., 18:28
Aktuality
Červená karta (© AFP)

Evropská fotbalová unie (UEFA) vyškrtla dva polské rozhodčí z dnešního zápasu předkola Ligy mistrů mezi Dynamem Kyjev a Rangers FC, poté co je v noci na dnešek zadržela policie v Lublinu kvůli tomu, že v opilosti ukradli dopravní značku. Podle televize TVP Sport skončili na záchytce.

Na incidentu se podílel ještě třetí muž. "Okolo 1:40 jsme dostali hlášení, že tři muži nesou dopravní značku. Všichni měli více než 1,5 promile alkoholu v krvi. Skončili na záchytce," řekl mluvčí policie v Lublinu Kamil Golembiowski.

TVP Sport uvádí, že oba muži měli na dnešním utkání působit jako videorozhodčí. UEFA je nahradila dvojicí jiných sudích z Polska.

Polský svaz (PZPN) uvedl, že jeho komise rozhodčích situaci zanalyzuje. Podle TVP Sport jim vypoví smlouvu. Incident zřejmě pro oba Poláky znamená konec jejich rozhodcovské kariéry, poznamenávají tamní média.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
Mass

Všimněte si, že ten kdo v politice (a UEFA je hlavně politika) nejvíc brojí proti nějakému společenskému nešvaru, tak v tom nakonec nejvíc jede, příkladem budiž Blatter s Platinim.

Vsadím se, že Infantino v reálu bude hrozný šovinista a rasista.

Reagovat
pobody's nerfect

naprosto je chápu. V mládí jsem si chtěl ukrást značku V zimě se neudržuje a dát ji na dveře pokoje. Dvakrát jsem ji už měl, ale vždy jsem ji zapomněl v hospodě.

Reagovat
GabrielBatistuta

A v létě uklízet? Tak jsi kokot?

Reagovat
pobody's nerfect

Jo

Reagovat
vceradnesazitra

Tohle vysvětluje mnohé ohledně rozhodování lidí u VARu

Reagovat
Mass

Bohužel paní Adámková je úplně mimo i úplně střízlivá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Psonci vždy překvapí

Reagovat
John Obi Mikel

To je ten, co pískal Slavia-Plzeň?

Reagovat
Transfermarkt

Třeba u SKS je běžná praxe, že po domácím utkání jdou rozhodčí s vedoucím S. Vlčkem na večeři. Pokud už sudí nemají druhý den povinnosti (VAR, AVAR),tak se to občas zvrhne do ranních hodin i třeba s návštěvou bordelu. Samozřejmě na účet klubu.

Reagovat
Lemond Laws

Tak po zápase je to asi každýmu jedno ne

Reagovat
Transfermarkt

Jj,souhlas, osobně s tím taky nemám problém.

Reagovat
Lemond Laws

takže význam tvého příspěvku?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele