Pogba se nevzdává. Je tu šance bojovat proti této nespravedlnosti, snad se to zlepší

02.07., 21:49
Aktuality
Paul Pogba (© AFP)

Čtyřletý trest v podobě zákazu činnosti byl šok pro celou fotbalovou veřejnost. Jednatřicetiletý francouzský záložník Paul Pogba byl v únoru potrestán za pozitivní test na látku, která podporuje produkci hormonů v těle. Tvář italského Juventusu je však odhodlána bojovat a uspět v odvolání proti rozsudku.

Francouzský středopolař byl v září minulého roku podroben testu na DHEA, který dopadl pozitivně. Následovala celá řada spekulací o jeho budoucnosti, neboť čtyřletý zákaz pro něj může znamenat i konec hráčské kariéry.

"Stále je tu šance bojovat proti této nespravedlnosti. Věci se snad zlepší. Jsem vždy pozitivně naladěný, ale uvidíme. Nikdy jsem neřekl, že jsem skončil, že Paul Pogba už neexistuje. Pogba je stále tady. Dnes jsem tady já. Já jsem Pogba. Nikdy jste mě neviděli říkat, že jsem skončil," prohlásil hráč Juventusu v rozhovoru pro italský Sky Sports.

Dle jeho vyjádření je patrné, že se stále nesmířil s verdiktem a výší trestu a chce bojovat za to, aby se mohl na trávníky vrátit dříve. Radikální krok neučinil ani Juventus, jehož je stále hráčem a má s ním platnou smlouvu.

"Stále se cítím jako fotbalista, pořád trénuji a teď to jsou ty chvíle, kdy musím být pozitivní. Situace v Juventusu? Stále jsem jejich hráčem. Takže si s nimi musíte promluvit. Mám s nimi stále smlouvu. Neměl jsem možnost s nimi mluvit. Se sportovním ředitelem ani s trenérem. Moc toho nevím. Možná čekají na odvolání, aby viděli, jak to dopadne, ale na zbytek se musíte zeptat jich," dodal Pogba.

Autor: eFotbal.cz / Jakub Šafka

Komentáře (24)

Přidat komentář
Hachim Mastour

Reagovat
kylo ren

Nemáte sílu ani svaly???? Ked ste kreatin od survajvlu nevyzkusali...

Reagovat
r.mrazik

Kreatin tam problém asi nebyl

Reagovat
Novak.Usykovic

Tenhle týpek je vším, co je v dnešním fotbale špatně. Ferguson ho vykopl z MU a tenhle tragéd se vrátil oknem. Kean o něm správně řekl, že je líný.

I kdyby se ukázalo, že nedopoval, tak doufám, že bude mít doživotní zákaz. Neustálá zranění, výmluvy, neprofesionalismus.... Problémový exemplář.

Reagovat
insane

I kdyby nedopoval, tak ať mu trest zůstane? To je teda logika. “Jen ať ho za tu vraždu odsouděj, i když to neudělal, protože je mi nesympatickej.”

Reagovat
Ladas321

,,DeBruyne vypadá priposrane, tvářil se jako kdyby mu ulitly včely při hodu mincí.

Asi se cítil nervózně vedle SKUTEČNÉHO elitního fotbalisty kalibru Mbappe.

To víš Kevin, tady nejsi vanCity chráněny Bernardem, Fodenem a Rodrim.“

Tohle psal při zápase s Francie - Belgie, neber toho trolla vážně.

Reagovat
Neutron

Reagovat
Benfica

Reagovat
Lojd

Tou nespravedlnosti se mysli co?

Reagovat
Greaber

Asi to, že kdyby nebyl černej, tak se mu to nestane? Jinak fakt nevím

Reagovat
kilobyte

Že ho chytli.

Reagovat
Lojd

dycky mne prislo, ze tam to 'Labile' nema jen tak

Reagovat
krisa

Reagovat
Benfica

Reagovat
vceradnesazitra

Borec za celou kariéru odehrál tak 10 utkání, kde vypadal top, a bude se pořád stavět do role nějaké ikony jako byl Zlatan. Přitom neustálé plakání jak ho fanoušci nemilují, slabé výkony a doping. Chybí mu už jen napadená šlapka a daňové úniky, ale tipuju že to ještě přijde

Reagovat
ryzskej

Reagovat
Seydou Doumbia

těch 10 top utkání stihl v united ne? v juve a repre jich měl daleko více

Reagovat
EURO2024

Ve Srandě A exceluje i jednička na hrotu týmu italského národního týmu Scamacca

Reagovat
Raffaello

Bože. Scammacovu produktivitu dělá systém Atalanty. V tom, co hreje Spaletti aktuálně s reprezentací, by shořeli Kane, Lewa, Henry, Ronaldo i Zlatan. Když střed hřiště nefunguje a ani kraje, nefunguje celá hra a útočník je odříznutý. Reprezentace je v loji jako celek.

Reagovat
Me2win

Reagovat
Benfica

to si ho videl hrať iba 10 zápasov?

Reagovat
M.Vaza

A dort dostal?

Reagovat
Acquanni

Nespravedlnost.. Jasně.. Kdyby to nazval nepřízní osudu, tak ještě dobrý. Příklad Onana, řekněme, že opravdu omylem vzal léky manželky a kvůli tomu byl pozitivní, to pak kromě samozřejmé hlouposti u profíka můžeme klidně nazvat i smůlou/nepřízní osudu, oka, beru. Ale nespravedlnost Je to profík, který má víc než dostatečnou péči a možnosti aby si dal pozor, aby nebral něco co nemá.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele