Podle Šulce by i na Ludogorec mohla platit organizovaná a tvrdá hra

Včera, 22:39
Aktuality
Pavel Šulc (© Viktoria Plzeň)

Plzeňský fotbalista Pavel Šulc očekává od čtvrtečního druhého utkání v hlavní fázi Evropské ligy proti Ludogorci Razgrad otevřený souboj nahoru dolů. Třiadvacetiletý ofenzivní univerzál věří, že by na soupeře mohla stejně jako před týdnem při nečekané remíze 3:3 ve Frankfurtu platit organizovaná a tvrdá hra. Na tiskové konferenci připustil, že v zápase s bulharským šampionem byl Západočeši měli mít z osmi utkání v ligové fázi papírově největší šanci na vítězství.

Ludogorec před týdnem na úvod hlavní části prohrál doma s pražskou Slavií 0:2. "Na ten zápas jsme nekoukali, ani já ho v televizi neviděl. Každopádně Ludogorec má kvalitu vepředu. Mají Brazilce, útočníka Švýcara. Bude to technické a dobré mužstvo na balonu. My se jim musíme naší hrou vyrovnat. I trochu tvrdou, kterou jsem hráli i na Frankfurtu, kde jsme eliminovali ještě lepší hráče, než budou tady," řekl Šulc.

Jeho tým je před duelem s Ludogorcem poměrně velkým favoritem. "Když se podíváme na ty soupeře, tak určitě šance na vítězství je asi (tentokrát) největší. Uvidíme, jak to bude vypadat. Všechny zápasy v Evropské lize budou těžké, kvalita soupeřů je veliká. Musíme do toho jít s tím, s čím v Evropě vždy hrajeme. S nějakou organizací a pokusit se to zvládnout tím," podotkl Šulc.

Jeho tým po nečekané remíze ve Frankfurtu o víkendu v domácí lize jen remizoval 1:1 s Mladou Boleslaví, když nedokázal využít dlouhou přesilovku. "Vždy se hraje lépe do otevřené obrany. Zápas s Boleslaví byl ovlivněn tou červenou kartou. Řekl bych, že zítra to bude utkání nahoru dolů. To je to, co od toho čekám já," řekl český reprezentant.

Plzeň se s Ludogorcem v pohárech utkala už v roce 2016, kdy s ním po porážce 0:2 venku a remíze 2:2 doma vypadla v kvalifikaci Ligy mistrů. "Kopi (záložník Jan Kopic) o tom něco říkal. Ale já si ten zápas vůbec nepamatuju, takže nevím. V té době mi bylo necelých 16 let," podotkl Šulc s úsměvem.

Autor: ČTK

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele