Podle Pivarníka Plzeň v obou duelech s Astrou srazily velké chyby

04.11.2016, 11:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (15)

Přidat komentář
ratusek

Ale Hubník před včerejším zápasem říkal...

Reagovat
smazaný uživatel

Největší chyba jsi ty, kokotko. Řekni R prosím.

Reagovat
Pipo123

Řepka

Reagovat
patrikhm

Pivarníku, zajímalo by mě, jak dlouho ty výmluvy bude žrát majitel Plzně. U fanoušků je jasno - Pivarník VEN!!!

Reagovat
ratusek

koho místo něj? Krejčího, kastrola, Koubka? oh wait. Plzeň řeší to, co Sparta. Na vrchol se dostaneš poměrně lehce když je tým v euforii a vše šlape, horší a těžší je se tam udržet a to se Plzni nedaří a jde pozvolna dolu. Stejně jako Sparta či Slavia jak měla tu epizodku uspěchů nedávno a jak dopadla víme. v lize víceméně lto zvládají ehce, ale v Evropě bída. na LM nemá žádný tým a máme akorát na EL a to jen když se poštěstí tak 2 týmy. Ve Spartě mají k ničemu vedení/skauting a v Plzni je zase Horváthova klika, která prostě je víc než trenér a to doteď ještě například Šádek nepochopil

Reagovat
ratusek

jediný kdo se možná povedl je Kace a Hromada. Ovšem Kace jde s výkony taky dolu. A Hořava sedí, tak co chceš

Reagovat
patrikhm

Hromada je dobrej.. I Poznar.. zajímalo by mě, proč nedostává prostor Ďuriš a Bakoš.. Nejdřív to hnojil na dva útoky a teď nechá sedět Ďuriše, nechápu..

Reagovat
ratusek

protože Ďuriš je nekopa a Bakoš za zenitem? Nevím proč neprodali ďuriše po životní sezoně. TeĎ ho nikdy nekoupí a Poznar je taky k ničemu když mají Krmenčíka, což sice taky není žádná výhra, ale nákup Poznara byl fakt zbytečnej, koneckoncu i Bakoš

Reagovat
ratusek

nikdo nekoupí / nikdy neprodají

Reagovat
patrikhm

Krejčího zpátky!! Pod ním Plzeň válela v lize a dalo se na to dívat!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patrikhm

Pokud se Pivarníku nevyhraje v Římě a naopak Austria porazí rumuny, měl byste přenechat mužstvo někomu schopnějšímu!!

Reagovat
Sosi

Převaha totální sice byla, ale šancí vyložených zase málo. Bohužel už je to takový typická česká pohárová holomajzna. A Plzeň není tým, aby proměňovali pravidelně jednu šanci z jedné. Dřív mělí šancí 20, z toho dali 5 gólů a bylo vymalováno. Teď mají šance tři a občas z toh dají gól.

K těm levákům je to těžký, když Zemana odvařil na levým bekovi a teď mu to dává sežrat...

Reagovat
patrikhm

Pivarník nemá žádnou taktiku, tím to je!! Plácá to tam jak deBílek tu sestavu..

Reagovat
Rišan

Už mne unavuje se stále opakovat, např. že Pivarník je volba z nouze a v podstatě obětní beránek. Destabilizace Plzně začala odchodem Vrby (i když i on začal stagnovat), který si vydyndal blb Pelta. Za dalšími výpadky v lize a zejména v evropských pohárech a následným řetězem trenérských vyhazovů zřejmě stojí vnitřní nesoulad v klubu a nejspíš i jakési Horváthovy zákulisní tahy. Dnes musíme upírat pozornost a naděje k jiným našim klubům, plzeňský zázrak už definitivně skončil.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele