PODCAST: Hromadné propouštění Arsenalu

07.08.2020, 15:46
Názory a komentáře
Arsenal propouští ve velkém a láká Williana, Cherries zřejmě převezme dosavadní asistent končícího kouče, Citizens přivedli Akého a známe poslední tým Premier League pro následující ročník. To jsou témata nového dílu vašeho oblíbeného Kontrapresinku.

Deset procent zaměstnanců Gunners dostali výpovědi. Včetně důležitých jedinců ze skautingu. Co to pro klub jako takový znamená? Naštvou se hráči, že se části svých mimořádných platů vzdávali zcela nadarmo?

Arsenal na hráčském trhu líčí na Williana. Je logické dát mu smlouvu na tři roky, nebo je to blbost? A je správné od Blues, že ti mu smlouvu dát nechtějí? Tohle a mnohem více řešíme v novém dílu Kontrapresinku, kde přijde řeč i na uvažovaného nástupce ikonického a úžasného Eddieho Howea.

Probereme i jestli jsme přáli Fulhamu či Brentfordu a jestli je Aké za čtyřicet milionů liber levný, drahý, nebo adekvátní. Jako vždy spolu diskutují vaši neoblíbení Václav Pecháček a Jan Pikous.

Podcast Kontrapresink lze poslouchat na Spotify či Apple Podcasts. Dejte nám odběr, ať vám žádný díl neuteče.

Autor: Jan Pikous

Komentáře (139)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak myslím si, že pro Williana i Arsenal to je dobrá situace. Na boj o evropskou ligu, pro příští sezonu, se takový hráč hodí. A chelsea, která začíná rozumné příchody mi přijde i na lávku ten hráč zbytečnej. Jestli 3 roky je dost nevím, ale věřím, že ty 2 sezony arsenalu dost dá. Otázka je zda odejde ještě u Arsenalu Laca tak by pravděpodobně hrál základ

Reagovat
Talker

Opět chybí rozepsané, co kdy je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sudsybarley

Podle mě teda to propouštění bylo dlouho plánovaný a s touhle situací se to akorát hodilo a celkově zrychlilo. Zároveň začíná vyplouvat, že ti skauti nespadají do toho čísla 55 propuštěných, ale jsou mimo a to na základě analýzy Edua, kdy to chce celkově zefektivnit, takže jsem zvědavej

Reagovat
Sudsybarley

Btw

Non-football related staff per club according to last accounts:

Liverpool - 675

Manchester United - 549

Arsenal - 547 (before redundancies: 492 after 55 redundancies)

Tottenham - 317

Chelsea - 283

Manchester City - 239

Reagovat
Golasso

To je psycho, jestli je to pravda. Na co máme tolik zaměstnanců? K čemu potřebujeme vůbec 2x tolik zaměstnanců, než má Chelsea? Proč máme stejně lidí jako MU s násobně vyššími příjmy, kteří ani nesplácí stadion. Ani se raději neptám, jaká je vůbec produktivita takové práce.

Máme nízké příjmy, které plynou hlavně z drahých vstupenek. Sportovní úspěchy a související příjmy dlouhodobě stagnují nebo upadají. Investice do kádru dlouhodobě nedostačující. Achjo... pak kam ty prachy celé ty roky tečou.

Reagovat
Busby babes

hele je otazka, co je do tech cisel u kazdeho klubu pocitane... nemusi to byt stejne veci. Chelsea muze treba neco resit agenturne a pak se jim tam nekdo nepocita nebo tak...

Reagovat
Spalovač šancí

Souhlas. Bez detailního rozkladu, co je to za pozice, nedává porovnání smysl. Navíc je otázka, zda ta čísla jsou FTE, nebo fyzické počty zaměstnanců.

Reagovat
Golasso

Máš na jednu stranu pravdu, ale pokud někdo dělal ten výčet, tak tam aspoň rámcově snad započítal to stejné. Zkusím ještě pohledat zdroj, jestli budu mít chvilku. A právě to agenturní řešení je něco, k čemu dost možná tím propouštěním směřujeme taky.

Reagovat
Sudsybarley

Hele já jsem to přebral jenom z jednoho příspěvku na twitteru, ale teď jsem se to snažil dohledat a pravděpodobně to bude tady z tý stránky: https://shewore.com/2020/08/06/arsenal-redundancies-explained/

Reagovat
Golasso

ok, díky

Reagovat
Busby babes

vim, ze se to nejak vysvetlovalo u Poolu, kterej tam zapocitava daleko vic lidi nez ostatni kluby, proto maji cislo tak vysoke. Ale hledat to uz nebudu. Tak jen proste poznamka, ze je otazka, co do tech cisel u kazdeho klubu spada...

Reagovat
Golasso

Jasný, ok, díky

Reagovat
Busby babes

ti propusteni skauti nejsou soucasti tech 55 lidi...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hodně citlivé téma a samozřejmě jsou všichni hrozně morální a mrzí je život obyčejných lidí s normální mzdou. Pravdou ovšem je, Arsenal je firma tak jako každá jiná. A proces restrukturalizace je jednou za období zcela normální. Většina je tam ještě z dob Wengera a ten v tom měl svůj systém. Logicky se to dřív nebo později muselo měnit na představy nových lidí z vedení.

Reagovat
Sudsybarley

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

takto napisane to dava zmysel a naprosto suhlasim, ale co som pochopil ja je ze 55ludi pride o robotu aby sa usetrilo cca 3-4mil.

Reagovat
Golasso

Ono se to nějak mediálně splácalo dohromady, ale dějí se dvě věcí. Přijde o práci 55 lidí na nepotřebných pozicích (bez skautů, o kterých se v souvislosti s tím mluvilo) + se dělá restrukturalizace skautingu.

Jestli je pravda, co se píše, tak jsme dokonce loni propustili 53 lidí, akorát se o tom tolik nemluvilo. Jsem zvědavý, jak bude klub fungovat. Jestli celkově propustíme přes 100 lidí a klub bude šlapat normálně, tak tu asi bylo fakt pár teplých místeček bez jakékoliv odpovědnosti .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

hlavně se propouští a propouštět bude úplně všude... Je jedno jestli to je fotbalový klub nebo jiná firma... A logicky se půjde od spodu, ti nahoře si přece na svoje sahat nebudou... Tak to bylo a tak to vždycky bude...

Reagovat
wesleyborland

To, že hráči snížili své platy je hezké gesto a určitě to měsíc-dva pomohlo, ale nikdo nevěděl na jak dlouho COVID potrvá a tím pádem bude mít . Je už teď jasný, že minimálně půlku sezóny se bude hrát bez diváků, což je obrovský pokles příjmů a počítá se i u sponzorů.

Každá firma prostě dřív nebo později přistoupí na úsporný režim. A dost často se stává, že když se provede restrukturizace, tak to začne i líp šlapat. Dokonce si myslím, že je dobře, že se reaguje tak brzo a jsem přesvědčený, že k Arsenalu přibudou další týmy, to už ale nikomu nepřijde divný.

Druhá věc je, že po Wengerovi máme spoustu pozic a lidí, co berou prachy, ale nemají absolutně žádnou zodpovědnost. Je logické, že to vedení mění, když už tam Wenger s Gazitisem není.

Já Raula ani Edua moc nemusím, ale to, že je potřeba změna, to snad víme všichni. Jestli to je hodně/málo, nebo dobře/špatně bych hodnotil až po čase. Ale není to nic nelogického a většina firem propouští a dělají restrukturizaci, mění procesy a děje se to i po tom, když z vedení někdo odchází/přichází.

Reagovat
wesleyborland

*tím pádem dopad bude mít

Reagovat
Golasso

Reagovat
ajouki

Vystihl jsi to naprosto přesně. Arsenal dřív býval docela sympaticky fotbalový klub, teď už je jen normální firma, kde vládnou kamarádičkové. O to více nutno vyzdvihnout opovrhované kluby jako Chelsea nebo Manchester United, které se v době krize zachovaly jako morální kompas pro ostatní. Bezmezná podpora NHS, podpora zaměstnanců, iniciativa za zlepšením života lidí, atd. Arsenal nalákal hráče na snížení platů, že nikdo nepřijde o práci, a stejně k tomu došlo. Přitom majitel miliardář.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo som čítal, tak Arsenal bol jediný klub v PL ktorý NEPOŽIADAL od FA alebo štátu či banku o nejaký úver na prekonanie COVIDu. Stále platil 100% platu všetkým zamestnancom (okrem hráčov). A podľa všetkého teda blues a Ucka mali určitu pomoc počas COVIDu a navyše Chelsea má polovičkou nefutbalovych zamestnancov voči Arsenalu..

Reagovat
ajouki

To si asi četl hodně blbě. Co psali byl pravý opak, že Tottenham si jako jediný klub PL požádal o úvěr na překonání COVIDu.

Reagovat
Golasso

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No ak su to nepotrebne pozicie kde ti ludia nic nerobili tak neviem preco by to bolo zle.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky je potřeba říct, že Arsenal má platy jakoby hrál LM a měl z ní příjmy. Ale to už pár let nemá a do toho má nejdražší vstupné a tudíž nejvíc peněz z celé ligy za vstupné, takže je to logicky dost zasáhlo

Reagovat
REPLIKATOR

Arsenal

Reagovat
ian.rush

Kterej se jmenuje žuzé, ne chozé jo?

Reagovat
ian.rush

Jakože pecka, souhlas

Reagovat
Csaplárova past

No nevím. Tady ty dlouhodobé smlouvy hráčům po třicítce, to je úplně mimo filozofii Arsenalu, kterou tam zavedl Wenger. Willian na 3 roky, to je prostě strašný risk. Arsenal by udělal nejlépe, kdyby vyřešil situaci kolem Ozila a svoji obranu. Auba, Lacazette je super útok a k tomu Pepe, který má pořád potenciál ..... Arsenalu chybí love z Evropy, vypadla velká část příjmu a tak se snaží logicky posílit za nejméně peněz, ale oni potřebují prostě vylepšit obranu ....

Reagovat
smazaný uživatel

Miko filozofii to možná je, ale Willian přijde zadarmo a za 100 000 liber týdně to není taková katastrofa na hráče jeho kvalit. Souhlasím, že obrana potřebuje pořádně zamakat, uvidíme jak se chytne Saliba a jestli přijde ještě ten stoper z Lille kterého neumím vyslovit natožpak napsat. Ještě bych si přál nějakého neunavneho dříče do středu zálohy, kterej bude kopat jak elektrika 90 minut...

Reagovat
DrQQ

Torreira!

Alebo potom už len Guendouzi statickou elektrinou svojich vlasov. :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry ale já mám pocit, že tady už nikdo nepoužívá mozek u toho Arsenalu. Útok mají luxusní a goly nejsou problém, dokonce ani ta obrana díky Salibovi a Artetově novém způsobu bránění nemusí být tak špatná. To, kde Arsenal zcela pro mě nepochopitelně už několik let nekupuje hráče, je oblast kreativních šikovných záložníků, kteří umí 1v1, obejít hráče, koukat dopředu, podržet míč. Arsenal měl hru vždy postavenou na Cazorlovi,Fabregasovi,Rosickém či Hlebovi. Tito hráči tam nejsou. Xhaka je poleno, Torreira malinký a ne tak šikovný a Ceballost to ukázal v jediném zápase na začátku sezony. To se pak může mít super útok i křídla, ale co z toho, když se jen posunuje míč sem a tam a pak se vrátí na golmana, protože to prostě nikdo neumí obejít.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, chce nějakého hráče typu těch co si vypsaly který vymyslí nějakou nečekanou přihrávku, vytvoří akci atd. To přihrávání dozadu mě hrozně irituje. Tohle Arsenalu hrozně chybí momentálně. A pak ještě ale alespoň jednoho slušného stopera,

Reagovat
smazaný uživatel

snad to Arteta vidí a chápe, že za jeho éry měl aspon Cazorlu nebo v City David Silva

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, 100 lidi =100 názorů. Spekuluje se ještě o Coutinhovi který tu přihrávku a vystřelit ze střední vzdálenosti umí, Mesut vypadá, že pod Mikelem hrát nebude, Mateo taky ne. Takže když klapne Coutinho a Thomas Partey tak budu spokojený. Hlavně bych si přál vidět nás zpátky v LM,ať je to jak chce na LFC a ManCity nemáme...

Reagovat
Zdechlina

Reagovat
vladis271

Premier League drawing up contingency plans if Covid-19 strikes next season

One proposal reportedly would declare season finished if half the games played

Final table would be calculated on PPG with title and relegation decided

But campaign would be null and void if less than 50 per cent of games played

Top-flight clubs are set to discuss the proposals in a meeting next week

Reagovat
bobis21

PL se inspiruje u nejlepší ligy světa

Reagovat
Pablos

OT: proč tady nejsou výsledky ev. pohárů nahoře (v těch okýnkách ) jak tomu zde bylo normálně zvykem ?

Reagovat
smazaný uživatel

protože je tahle sezona na hovno, neregulérní, nikoho nezajímá a měla by se anulovat

Reagovat
Godwinson

Reagovat
J0EL

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
8lampard8

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Whitemedia

BBC Sport

Arsenal are closing in on a deal for Chelsea winger Willian.

Kia je fakt zlatej

Reagovat
Godwinson

To jsou blázni

Reagovat
Greny

William a Luiz opět pohromadě ... To bude měsíc fungovat a pak to bude flakacka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bipolar?

Reagovat
smazaný uživatel

I hate being bipolar, it's awesome!

Reagovat
Whitemedia

Ještě agent Kepy by si mohl najít místečko v nějakém týmu, který by ho pak ochotně odkoupil..

Reagovat
smazaný uživatel

už se těším, jakou píčovinu si připravili fanoušci Arsenalu na obhajobu tohoto přestupu

Reagovat
wesleyborland

až Vám dá gól v derby

Reagovat
Golasso

Asi 0,01 % úrovně pí*ovinovosti tvých komentů, když máš zrovna lepší den. Jdi se radši nechat anulovat.

Reagovat
afc

Chcel ho Arteta, takže je to v poriadku.

Reagovat
icemike

Že je zadarmo

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
M0rb1D4S

Vždyť bylo přece kruté, takhle rozdělit spolumajitele restaurace. Já bych to bral jako šťastné shledání.

Reagovat
Golasso

Luiz byl celkem fajn posila, nic o čem bych psal dom, ale ten FA Cup nám vyhrát pomohl. Na to, že tu rok onanuješ, jaký je to "agent", tak pohoda.

Jestli bude Willian zadáčo a s nijak astronomickým platem aspoň ucházející varianta na křídlo, tak na tom nemůžeme nic ztratit.

Ale s tím Kiou jsi to zahrál hezky, to pár našich fans naštve

Reagovat
oddy

Já ho nejdřív taky nechtěl a nebudu z jeho příchodu odvařenej, ale... Jde k nám zadarmo a plat by podle všeho neměl mít až tak velký. Ano, dostane asi pěknou sumu jako podpisový bonus, ale i tak včetně platu si nemyslím, že bychom byli schopni sehnat hráče na téhle kvalitativní úrovni a zvyklého na PL za menší peníze.

Co nám může nabídnout je typologicky jiný hráč než máme momentálně v ofenzivě - solidní vedení míče, schopnost udržet míč, dobrá kombinace a přínos do defenzivy. Je schopen hrát ze středu a obou krajů.

Sice mu nejspíš dáme smlouvu na tři roky a je tak dost možné, že nám tu zůstane o rok déle, než bude mít výkonnost. Na druhou stranu mi úplně nedává smysl kupovat někoho mladého, když už teď si o základ říká Saka a minimálně na křídla tam máme ještě Nelsona, Martinelliho a teoreticky i Smith Roweho. Pepe se koupil za těžký prachy a začíná se zvedat, takže ten bude hrát. Takže mi dává smysl přivést zkušenějšího hráče do ofenzivy, který těm mladým na rok dva pomůže.

Taky bychom měli věřit Artetovi, který ho snad chce a nesouhlasil s ním jen proto, že jiné možnosti byli ještě horší

Kdyby měl někdo zájem tak jeden týpek na redditu udělal zajímavou statistickou analýzu Williana i Coutinha - https://www.reddit.com/r/Gunners/comments/i5j1bx/a_statistical_look_coutinho_willian/

Reagovat
Golasso

Reagovat
Golasso

Údajně má mít plat 100k/w. To je skoro jenom jako podpisový bonus u některých hráčů

Reagovat
iamek

Dokument o Anelkovi je super

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

hehe, jo, krásně potvrzuje to, co se o něm ví už dlouho že mu nikdy nešlo o tým, ale jen a pouze o sebe

Reagovat
Nebelung

Ačkoliv se snaží, aby to tak v tom dokumentu nevypadalo, tak je to na něm podle mě vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě na tom ani neni nic špatnýho, jen se prostě nemůže divit, že oblíbencem fanoušků s tímhle přístupem nikdy nebyl

Reagovat
Nebelung

Já mu to taky nevyčítám. Jinak ten dokument mi krásně připomněl jak dobrý to byl fotbalista a zároveň jak dobrý mohl být, kdyby pár věcí udělal jinak.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mastný Chobot

+ je to strasny hlupak

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo myslíš, Dominik? Mne neprišiel ako hlupák.

Reagovat
tunkic

ty kecy o nedostatecnym respektu, kdyz ho vystridali uz v 70. minute, mi otviraji kudlu v kapse...jak kdyby se kolem nej tocil cely svet

Reagovat
Snatus

Fakt? Mně to přišlo jako jednostranné obhajování. Navíc hrozně kusé informace bez podrobností. Já z toho byl zklamán.

Reagovat
iamek

Sluselo by tomu více minut to ano, ale celkem jsem byl spokojený a hlavně to ukázalo, jaká to byla placka.

Reagovat
Muffi

OT

je tu někde diskuze k zámoří NHL/NBA? Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten Taylor taky nebyl zadarmo, tak to někdo odnést musel.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela super formát, dobře se to poslouchá. Nedá mi teda odpustit komentář k obsazení toho podcastu. Kluky samozřejmě nijak neznám, slyšel jsem jen 3 poslední díly, ani nevím, jestli jsou tu na EF, ačkoliv předpokládám, že ano, ale (v tomhle malým vzorku) mi přišlo, že rozdíl ve fundovanosti a argumentaci je mezi nimi skoro až nepříjemně velký. Velkou část všech dílů mám pocit, že ten fanoušek Chelsea se řídí fakt hooodně dojmologií, což zároveň musí znamenat, že i ty výstupy nejsou úplná pecka. Třeba v tomhle díle, kde sám cituje novoináře, kteří říkají, že hodnota Akého 41mil je mimo, na tyhle vyjádření reaguje tak, že to pro City hodně není, což je ale úplně jiná kategorie úsudku přeci. Naváže na to tak, že by v Chelsea byl vlastně na podobné úrovni jako ostatní stopeři. Z toho si mám vzít co? Že kdyby každý z tý 4 v Chelsea přestoupil za 41mil. tak to je taky na obhajobu? Tohle je samozřejmě jenom jeden z případů.

Ono to vlastně tolik nevadí, spíš je to nesladěný, že ten druhý argumentuje, myslím, velmi slušně a z druhé strany je to víc bulvární. Asi by mi vyhovovalo kdyby to bylo tak nebo tak.

Krom toho je ten výsledek fakt dobře poslouchatelný a rozhodně budu poslouchat i dále.

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
oddy

Pikymu pochvala za to, že za poslední díly zlepšil mluvený projev a výrazně omezil ty nadbytečné výrazy - "jako", "prostě" atd.

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
Front hell

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Zidane - Real Madrid's manager

Hansi Flick - Bayern's manager

Ole - Man Utd's manager

Arteta - Arsenal's manager

Lampard - Chelsea's manager

Pirlo - Juventus' manager

Can't wait for the day when Man City replaces Pep with Richard Dunne.

Reagovat
Mato178178

Cha cha

Reagovat
smazaný uživatel

partey - 50 guendouizi + 20

grealish - 70 holding + 15

gabriel - 30 torreira + 25

willian - 0 lacazette + 35

sokratis + 10

och to by bolo okno

Reagovat
Golasso

Kéž by, ale ty odchody budou nejspíš problém

Reagovat
Golasso

Jinak ten Gabriel je podle spekulací na odchodu z Lille. Otázka je, jestli k nám, ale Edu tam byl podle zpráv vyjednávat a bratr Gabriela se fotil v dresu Arsenalu.

Reagovat
wesleyborland

Gabriel jde k nám, sám hráč už to přiživil na Instagramu. Pepé mů taky už komentoval příspěvky.

Reagovat
Golasso

Tak to je super . Neznám ho moc, ale podle ohlasů by to měl být dobrý hráč na post, který potřebujeme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co znamená přiživil na Insta, máš link?

Reagovat
smazaný uživatel

aha, už to vidím - https://twitter.com/afcstuff/status/1291774577102774274. No, jsem zdrženlivý k podobným interakcím na soc. sitích

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wesleyborland

Dneska i jeho ségra začala na istagramu sledovat Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

ty nezbednik

Reagovat
SunFells

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

tak Pepe s nim hral v Lille, to este nic nemusi znamenat ze mu komentuje prispevok Fernandes tiez komentoval prispevky Skriniara a neskoncil v Interi. A ten koment s Anglictinou akurat znamena, ze zrejme ide do PL a zaujem bol od ManUtd aj Evertonu.

Reagovat
wesleyborland

Dneska jeho ségra začala na istagramu sledovat Arsenal.

Reagovat
Taiger

Laca A celkem mě mrzí, jak se teď všichni staví k Torreirovi, ještě pár měsíců zpět to byl nenahraditelnej hráč a teď to je ten, kterýho se můžeme zbavit

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to nechápu, blbost se ho zbavovat. Ve funkčním týmu půjdou jeho výkony nahoru (pokud teda na to nesere na Mateo, pak holt prodat).

Reagovat
J0EL

Lucasa by bola skoda.

Reagovat
Taiger

Všichni hodnotí jeho výkony jak analytici, ale to, že měl dlouhý zranění nikdo neřeší, Bellé třebas měl též velký zranění a než se do toho dostal, tak mu to taky trvalo

Reagovat
wesleyborland

A hlavně pod Artetou mu to nejde.

Reagovat
Golasso

Tak my bychom ideálně potřebovali, pokud to beru čistě herně, kombinaci Xhaky a Torreiry. Tzn. hráče, který má energii, pohyb, důraz, fyzické parametry, umí bránit, ale zároveň je dobrý na míči a v rozehrávce + umí aspoň občas obejít hráče. Z fleku příklady – Fernandinho ze City a Fabinho z Live. My takto máme dva hráče, kteří fakticky zvládnou dohromady skoro to, co jedno moderní top DM, což samozřejmě je svým způsobem plýtvání místem v sestavě. Skoro říkám proto, že ani Torreira, ani Xhaka moc neumí obejít hráče.

Minimálně jeden z nich podle mě musí z kola ven. Jelikož se Xhaka rozehrál a má nástavbu v tom, že má obrovské vůdčí kvality, tak si necháme jeho. Jinak je to mezi nimi tak cca stejně. Xhaka má techniku a rozehrávku + je vyšší a silnější. Torreira zase líp brání, má lepší pohyb a energii, ale i v tom ho brzdí fyzické parametry.

Reagovat
SunFells

Torreira nerad obchází hráče, upřednostňuje narazit si či někoho najít, ale rozhodně je v tom schopnější než Fabinho.

Reagovat
smazaný uživatel

35 za Lacu?

Reagovat
Busby babes

tak jsem to rozposlouchal a zaujal me jeden detail, ze kluci vic veri Tottenhamu nez Arsenalu (coz proc ne) ale dodavaji k tomu, ze Tottenham je na prestupovem trhu dobrej... No ja teda nevim, Levy dokaze skvele prodavat, ale nakupovat? Prachy za Bale tenkrat defakto vyhodili z okna.

Posledni prestupy:

Lo Celso, Bergwijn - zatim zadnej slagr ale ok, uvidi se.

Gedson nehraje, Sessegnon taky ne.

Ndombele je zatim pruser za ty prachy.

Lucas a Aurier - ok, not great not terrible.

Llorente to same na tu roli, kterou prisel plnit.

Foyth nadejnej

Davidson - hraje ale zas nejak extra nezari

Sissoko - dobrej nakup

Jansen - lol

Vsak posledni fakt trefa, kde si reknes: wow, tohle Levy trefil, je Son... pred peti lety.

Reagovat
jk

Já teda nevím ale když to vezmu v kontextu utracených peněz a nákupů Arsenalu tak mi tam teda Tottenham taky určitě vede

Reagovat
Muffi

si to srovnej s Arsenalem

19 Tierney, Pepe, Saliba, Gabriel, Luiz

18 Guendouzi, Sokratis Toreira, Lichtsteiner, Leno

17 Auba, Laca, Kolašinac, Mavropanos

16 Mustafi, Lucas, Xhaka

Docela dost peněz i hráčů a z 2. místa to dotáhli na 8.

Reagovat
Busby babes

Saliba nevime, vypada to jako ok. Tierney je ok. Pepe za ty penize zatim spatny. muze to zmenit.

Guendouzi pruser diky tomu, ze je to kokot. Sokratis nic moc, Toreira byl super, ale nevim co se tam pak stalo, Leno, Auba, Laca jsou dobre prestupy...

Prinejhorsim srovnatelne.

Ale slo mi vic o to prezentovani Levyho jako nejakeho borce co dela dobre prestupy. Nedela.

Reagovat
Nikikrew

Pepe spatny teda nebol. Na prvú sezónu to bolo fajn

Reagovat
Busby babes

uhel pohledu, ale fajn. Neni to asi uplne podstatny.

Reagovat
smazaný uživatel

kamo, este tam napisal ze za tie peniaze. A za tie peniaze bol spatny. 25rocny! junak.

Vo finale najdolezitejsej sutaze ale hral paradne. Mam teoriu ze pred zapasom dal Arteta motivacku, ze kto nezahra dobre tak finito :) Moze byt dobry ale hodnotu ktoru sme za neho dali nikdy nenabudne. (dufam ze mi toto za rok niekto otrepe o hlavu)

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Golasso

Reagovat
wesleyborland

Pepe špatný rozhodně nebyl a v závěru jeho výkon šel nahoru.

Reagovat
Busby babes

rikam, za tu cenu. Kdyz to hodnotime z pohledu: byl to dobrej/spatnej prestup. Tak zatim nic moc. Ale tak prvni sezona, jak rikas, na konci se zvedal, takze to muze zmenit.

Reagovat
wesleyborland

No spíš se dívej na tu sezónu jako celek. Pod Emerym byli v prdeli snad kromě Auby úplně všichni. Pod Artetou se většina z nich zvedla a Pepé ukazoval v některých zápasech proč stál tolik prachů. Ty prachy se samozřejmě za první sezónu nevrátí, ale rozhodně to nebyl provar. V závěru bylo vidět, že našli řeč i s Aubou, kdy mu tam několikrát poslal parádní centry.

Takový Laca byl špatný 3/4 sezóny a to i pod Artetou, už jsem myslel, že snad ani ten gól nikdy nedá...

Reagovat
Busby babes

klidne si tam dosad: Pepe, nelze zatim presne rict, uvidime...

Reagovat
smazaný uživatel

101. pre dalmatincov

Reagovat
Taiger

bruv, thees pussyholes sleep on dem cuh, rah ting

Reagovat
smazaný uživatel

oi, these lads are mad

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele