Pjanić: Lyonu jsem oddaný na 200 procent

19.08.2011, 13:35
Aktuality
Zájem o něj měla Aston Villa, Wolfsburg či Lazio, nejpravděpodobněji se však jevil přestup za deset milionů liber do Tottenhamu. Bosenský reprezentant Miralem Pjanić ale po všech spekulacích nakonec pravděpodobně přeci jen zůstane ve Lyonu, v němž by dokonce rád prodloužil smlouvu.

Ta stále teprve jednadvacetiletému kreativnímu záložníkovi vyprší již za dva roky. Nadaný středopolař, považovaný za jednoho z nejtalentovanějších v Evropě, však kvůli příchodu Yoanna Gourcuffa ztratil v průběhu minulé sezony místo v základní sestavě l’OL.

A dokonce ani nyní, když je francouzský reprezentant na marodce minimálně do září, se Pjanić neobjevoval v základní sestavě. Přednost tentokrát dostával zkušenější Kim Källström. Ani přesto ale Pjanić, jenž se velkému fotbalu představil již v roce 2007 v dresu Mét, neztrácí naději na zisk stálého místa v nejlepší jedenáctce les Gones.

"Samozřejmě, že se do konce přestupového období může stát cokoliv. Ale já již od začátku říkám, že mé místo je v Lyonu," zopakoval svá slova bývalý mládežnický reprezentant Lucemburska, jenž se ale na seniorské úrovni rozhodl reprezentovat Bosnu a Hercegovinu.

"Stejného názoru je i vedení klubu, se kterým jsem kvůli své budoucnosti nedávno sešel. Jsem Lyonu oddaný na dvě stě procent a chci pokračovat právě zde. Dokonce momentálně jednáme o prodloužení mého kontraktu," prozradil.

V podobném smyslu před nedávnem mluvil také nový kouč lyonských Rémi Garde: "Že by Mira odešel? To si nemyslím. Ani nepředpokládám, že by vedení obdrželo nějakou nabídku. Já na něho velmi spoléhám."

Autor: Anna-Marie Kroupová / skysports.com

Komentáře (48)

Přidat komentář
Mastný Chobot

Mohol by byť oddaný Arsenalu na 300%.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud by šel pryč modrič tak by sa to dalo. ale zcela by ho podle mě nenahradil

Reagovat
FC Porto FC

To je borec takový tvůrce by se hodil třeba do Chelsea ale vsadím se že kdyby se nezranil Gourcuff už by byl pryč

Reagovat
smazaný uživatel

Náhrada za Modriće...?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť ještě neodešel.

Reagovat
JacoBee

máš pravdu určitě letos neodejde...

Reagovat
prevadec spojitosti

urcite?

Reagovat
JacoBee

to byla jen narážka na to ''ještě neodešel'' on je na 99% už pryč...něco jako augero na začátku prázdnin...

Reagovat
Aldeano

Škoda, že je oddaný....

Reagovat
smazaný uživatel

No jen počkej až se ozve City

Reagovat
Godwinson

Hezká slova na to, že pořádně 'nehraje' ani při zranění Gourcuffa. Za dobrou cenu (tam bude problém) by asi s prodejem ani moc neváhali.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je opravdu skvělý hráč, v Arsenalu by se neztratil..

Reagovat
JacoBee

Reagovat
shitcool

Reagovat
prevadec spojitosti

toho spurs nepotrebuji. lisandro by byl lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Otázkou je jestli se Lisandro ještě na vyšší level podívá, zatím to vypadá, že v Lyonu zůstane do dvaatřiceti a poté se ztáhne zpátky do Portugalska.

Reagovat
smazaný uživatel

Lisandro je bomber s velkym prehlledem, jak to vypada s AFC Jadsonem?

Reagovat
smazaný uživatel

We are nowhere near on Jadson either. We are not talking to Shakhtar about him

Reagovat
smazaný uživatel

Mira ...Ale do Arsenalu bych byl jeho prodej ochoten překousnout. Celkem by se jim hodil. Rémi by ho mohl zkusit postavit do zálohy už v základu proti Brestu. Pokud nehraje on, tak nevím jak tam chce nacpat Gourcuffa

Reagovat
smazaný uživatel

Édouard Cissé po skončení smlouvy v Marseille již zná svůj nový klub. 33letý defenzivní záložník si vybral Auxerre, kde se setká se svým oblíbeným koučem Fournierem a kde podepsal smlouvu na dva roky. "Je to zkušený hráč, v minulé sezoně odehrál 25 ligových utkání za Les Phocéens. I když je mu již 33, tak stále dokáže hrát na nejvyšší úrovni, navíc má spoustu zkušeností. Bude to skvělý doplněk k Delvinovi N'Dingovi," sdělil k přestupu trenér Laurent Fournier.

Ta poslední Fournierova věta má jako znamenat co?

Reagovat
Godwinson

Nesmíš těm jejich vyjádřením přikládat velký význam. Je ale pravda, že ty jednání jsou teď bloklý, Auxerre se prý zdá návrh Lyonu špatný (pokud to už opravdu bylo těch 12 mil., tak jsou to hrozní hlupáci) a znovu se objevil zájem o Diarru.

Reagovat
smazaný uživatel

To teda jsou, asi trumfnou hloupostí i Aulase, který jim těch 12 mega nabízí

Reagovat
domingo

Ndinga pujde, pocitam, Fournier hrozne mlzi.

Reagovat
exse

Kua Lyon, má v týmu hráče jako Lisandro, Gomis, Bastos, Pjanic, Gourcuff, Lloris a další a přesto se poslední dobou vytrácí z evropské špičky a v L1 taky vůbec nedominuje, čím to je?

Reagovat
domingo

Nejista obrana a DM, jednoduchy..

Reagovat
Godwinson

Gueïda Fofana zazářil na mistrovství světa dvacetiletých, o 20letého záložníka druholigového Le Havru tak znovu obnovila zájem anglická Aston Villa, ke které se nyní připojil i konkurent z Fulhamu. Přestupová částka za talentovaného defeiznivního záložníka by se měla pohybovat okolo jednoho milionu liber.

A znovu ..

Snad se Francouzi včas proberou.

Reagovat
soukup

kdyby hrál třeba za Watford a byl Anglán, stál by 5M

Reagovat
smazaný uživatel

za tuhle almužnu do Lyonu s nim

Reagovat
smazaný uživatel

Takových už bylo, co by se hodili, byli za levno a nic z toho nakonec nebylo

Reagovat
Godwinson

Kéž by, ale pořád v to doufám. Po tomhle MS už snad vzbudí zájem i doma.

Reagovat
domingo

Pocitam, ze Garde se ho letos pokusi predelat na CM.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by mu to šlo, tak nejlepší volba

Reagovat
SunFells

No ještěže se chlapec uchytil v tom fotbale.

Reagovat
Biozdenda

Snad pokazde, kdyz Pjanic nastoupil (teda co jsem videl), se jejich hra hrozne zprehlednila a Lyon dominoval - diky jeho praci. Pjanic je opravdu vyborny tvurce hry s paradnim prehledem a ma fantastickou ranu z dalky (jakou jen muze mit bystry zak samotneho Juninha). Tesim se, az prijde cas jeho nejvetsi slavy!

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Viktorku Žižkov teda neposílí jo...DAMN IT

Reagovat
smazaný uživatel

Gourcuff za 25 mega do Arsenalu a je vše vyřešeno.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju, že by tam odehrál víc, jak 4 zápasy po sobě. Ale sedl by tam, namísto Fábregase určitě jedna z nejlepších voleb.

Reagovat
smazaný uživatel

popravdě v tomhle případě mi jde víc o dobro Lyonu než AFC... navíc Yoann by mohl být rovnocenná náhrada za Fábregase, je takový typ hráče, který by do jejich systému zapadl jak prdel na hrnec

Reagovat
smazaný uživatel

No však já vím. On ale když je zdravý, tak Lyon hraje o třídu lépe. Když si vzpomenu na loňskou sezonu, kdy byl zraněný i s Lisandrem, tak to stálo na dvě věci. Aspoň bychom měli peníze, Mira by si zahrál a Arsenal by měl rovnocennou (ne-li lepší) náhradu, jim celkem fandím, tak by mi tam ani jeho přestup nevadil

Reagovat
smazaný uživatel

Lyonu nehraje o třídu líp s Gourcuffem, ale právě s Lisandrem... Pamatuješ, jak hrál Miralem předloni? Dostal dost prostoru a bylo to znát, loňský Gourcuff nebyl vůbec lepší... Dodneška mi pije krev, že se místo Yoanna mohl přivést třeba Sakho nebo Moussa, tohle JMA těžko promíjím.

Reagovat
smazaný uživatel

No pamatuju, proto jsem říkal na začátku, že Gourcuff je zbytečný (možná ne tady, bo jsem tu ještě nepsal do diskuzí, nicméně myslel jsem si to ), ale jinak začal hrát parádně. Ovšem se totálně zazdil Mira, u kterého to znovu nevypadá, že bude hrát základ a pochybuju, že ho Aulas střelí, nebo někdo o něj bude mít zájem. Což se u Arsenalu divím, bo lepší náhradu těžko seženou.

Reagovat
smazaný uživatel

To ne je sice talentovanej a casto enjury.. radsi Jadson eventuelne Moutinho, Willian, Ganso a baines a pochybuju ze koupi 3 natoz za 40 mega...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli někam někdy odejde,tak ne do Anglie a hlavně ne do Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Na stopera jednoznacna volba dejan Lovren...

Reagovat
klvana

A druhý stoper?

Reagovat
smazaný uživatel

som raz ze chce zostat je to skvely hrac a presne to lyon potrebuje

Reagovat
Tomanatura

Lisandro zpět v repre, pokud to tu ještě nebylo.

Reagovat
juninho8

Nie len pre toto je to moj oblubeny hrac ...dufam ze ostane a ze dostane ovela viac priestoru...asi vsetci vedia za koho by som si ho vedel predstavit v zaklade podla mna ma na to stat za druhym juninhom...len mu treba dat sancu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele