Pellè se dočkal nominace, Balotelli opět chybí

04.10.2014, 21:22
Aktuality
Antonio Conte nominoval kádr pro kvalifikační zápasy proti Ázerbájdžánu a Maltě. V jeho výběru figuruje Graziano Pellè, naopak znovu se nedostalo na Maria Balotelliho:

Brankáři: Gianluigi Buffon (Juventus), Mattia Perin (Janov), Salvatore Sirigu (PSG);

Obránci: Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini, Angelo Ogbonna (všichni Juventus), Andrea Ranocchia (Inter), Daniele Rugani (Empoli), Matteo Darmian (Turín), Manuel Pasqual (Fiorentina), Mattia De Sciglio (AC Milán);

Záložníci: Alberto Aquilani (Fiorentina), Giacomo Bonaventura (AC Milán), Antonio Candreva (Lazio), Alessandro Florenzi (AS Řím), Claudio Marchisio (Juventus), Marco Parolo (Lazio), Andrea Poli (AC Milán), Thiago Motta, Marco Verratti (oba PSG);

Útočníci: Mattia Destro (AS Řím), Sebastian Giovinco (Juventus), Ciro Immobile (Dortmund), Pablo Osvaldo (Inter), Graziano Pellè (Southampton), Simone Zaza (Sassuolo).

Autor: Petr Vaněček / football-italia.net

Komentáře (6)

Přidat komentář
Rarášek

Osvaldo, Giovinico.. A BB nikde?

Reagovat
patrikhm

Balotelli je zoufalec, absolutně mimo formu.. Se podívej, jak se Liverpool začal propadat, co hraje tento nervák!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pellé

Reagovat
smazaný uživatel

Co se smejes prosim te?? Sledujes jeho statistiky? ve Feyenoordu zaril a i ted v Anglii hraje super tak nevim co ti na tom prijde smesnyho

Reagovat
mastakillah

Jen se směj, ale tak leda svoji blbosti

Reagovat
bayern987

Simone Zaza? To mi nic neříká, ale Balotelli je určitě lepší.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele