Pekhart zůstává v Legii Varšava, podepsal novou roční smlouvu

20.06., 16:28
Aktuality
Tomáš Pekhart (© AFP)

Tomáš Pekhart bude nadále hrát za Legii Varšava. Pětatřicetiletý útočník prodloužil smlouvu o další sezonu. Třetí tým uplynulého ročníku polské ligy o tom informoval na webu.

Pekhart do Legie poprvé přišel na začátku roku 2020. S varšavským celkem získal dva mistrovské tituly, Polský pohár a superpohár, v sezoně 2020/21 se stal nejlepším střelcem polské ligy s 22 góly. Před dvěma lety po vypršení kontraktu odešel do Gaziantepu, po půlroce se ale vrátil.

"Jsem šťastný a hrdý na to, že můžu v Legii zůstat další rok. Tohle je klub mého srdce. Stále se cítím fyzicky dobře a věřím, že příští sezonu budeme znovu hrát o titul," řekl Pekhart po podpisu smlouvy.

Pekhart má za sebou i angažmá v Anglii, Německu, Řecku nebo Izraeli. V české lize hrál za Slavii, Spartu a Jablonec. V reprezentaci odehrál 26 utkání a dal dvě branky, naposledy nastoupil v listopadu 2022 v přípravném zápase v Turecku.

Autor: ČTK

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele