Palhinha vysedává na lavičce. Můj čas v Bayernu přijde, nepochybuje záložník

Dnes, 11:31
Aktuality
João Palhinha (© FRANK HOERMANN/SVEN SIMON / SVEN SIMON / dpa Picture-Alliance via AFP)

V kádru Bayernu Mnichov je jako již tradičně obrovská konkurence a na tu aktuálně doplácí João Palhinha. Portugalský záložník měl být velkou posilou a místo toho zatím plní roli náhradníka, flintu do žita ale rozhodně nehází.

Bavorský klub o středopolaře usiloval už loni v létě a po odkladech se mu povedlo vše dojednat a zrealizovat před letošní sezonou. Do Fulhamu přitom putovalo štědré odstupné, londýnský klub vyinkasoval 51 milionů eur.

"Vím, že můj čas v Bayernu přijde," nepochybuje Palhinha.

"Pracuji na tom každý den a bojuji o svou příležitost. A abych byl upřímný, tak nemám zájem bavit se na téma, jestli neztrácím trpělivost. Není důležité, co píší média a říká veřejnost. Jsem ve velkém klubu a hlavním důvodem je fakt, že věřím sám sobě. Během kariéry se mi už několikrát stalo, že lidé spekulovali o tom, zda se prosadím a dostanu čas na hřišti. Jsme teprve na začátku," pokračoval.

29letý Palhinha měl ve Fulhamu jisté místo v základní sestavě a podobně tomu bylo i v jeho předcházejících angažmá v Braze a lisabonském Sportingu. V Mnichově je situace jiná a nový trenér Vincent Kompany jeho služeb využil pouze šestkrát, Palhinha strávil na trávníku něco málo přes 150 soutěžních minut.

"V Portugalsku máme pořekadlo, kterým se řídím. Není důležité, jak něco začíná, všechno je o konci příběhu. Koncentruji se výhradně na tréninky a svou práci. Jsem připraven a budu bojovat o každý start, ať už nastoupím na 90, 45 nebo jenom pět minut," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / sportbild.bild.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
Breze

Palhina je prilis defenzivny na nas hura futbal.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele