Owen se brání kritice

21.10.2007, 15:36
Aktuality
Do Michaela Owena se v posledních dnech naváželi fanoušci i média. Vadilo jim, že útočník Newcastlu po brzkém zotavení z dvojnásobné operace neodmítl pozvánku do reprezentace. Tvrzení o upřednostňování reprezentace před klubem však Owen odmítl.

Michael Owen má za sebou dvojitou operaci, po níž se velmi rychle uzdravil a vrátil na hřiště. Už před reprezentační přestávkou stihl brankou v závěru rozhodnout zápas s Evertonem a kouč McClaren ho hned povolal do reprezentace.

Fanoušci Newcastlu to nesli s nelibostí, jelikož toho anglický útočník za jejich klub kvůli různým zraněním ještě mnoho neodehrál a báli se, že se znovu zraní. V jejich očích upřednostňoval reprezentaci před klubem. Kromě toho měl mít spory s klubovým manažerem Samem Allardycem.

"Najednou jsem byl vyobrazen jako fotbalový rebel, jako někdo, kdo má na háku celý fotbalový svět a hlavně Sama Allardyce," diví se Owen. "Nemohli se mýlit víc."

"Poslední týdny byly věci zkresleny tak, že jsem z toho byl frustrovaný. Stala se z toho masivní kampaň, podle které jsem se vrátil tak brzy jen proto, abych mohl reprezentovat Anglii."

"Ve výsledku se lidé snažili vrazit klín mezi mě a Sama Allardyce," pokračuje Owen. "Věřte mi, nebo ne, chci být fit na každý zápas Newcastlu. A můžu všechny ujistit, že maximálně šťastný jsem ve chvíli, kdy mohu hrát za Newcastle a reprezentaci," uzavřel anglický útočník.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

vám se nelíbí že Owen přijal pozvánku kurva to by jsem chtěl vidět ty novináře kdyby hrály po dlouhé době jse uzdravili hrýly parádně a oni je pozvaly do repre kdo by to kurva nevzal IDIOTI NOVINÁŘŠTÍ

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

tak fandi dal :D

Reagovat
HOST*Gennaro

Ja mu fandim uz od 1999 a stale ho mam rad

Reagovat
HOST*Pouras

Je to nejlepsi hrac a jeste lepsi clovek

Reagovat
smazaný uživatel

ja jsem myslel ze owen hraje uz jenom kulicky

Reagovat
HOST*

aby ti je náhodou nenakopl

Reagovat
HOST*Radys

to je zajímavý, obvykle to bývá obráceně, nevděk světem vládne

Reagovat
HOST*Zajdáá

Nechte Majkla na pokoji...ty vole tohel mě sere on je jeden z těch pravejch hráčů..je skvělej a na nic si nehraje tak mu dejte pokoj

Reagovat
HOST*JJ

Myslím si, že takhle by k tomu měl přistupovat každý hráč. Hlavní by prostě měla být reprezentace. A kluby by k tomu měly přistupovat tak, že hráč patří nejdřív reprezentaci a až potom jim. Aspoň by to tolik nevypadalo, že jde jen o prachy.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele