Opora Leverkusenu Wirtz si v německé reprezentaci poranil kotník

Dnes, 18:49
Aktuality
Florian Wirtz (© Profimedia)

Úřadující mistr německé ligy Bayer Leverkusen bude nějakou dobu postrádat klíčového hráče Floriana Wirtze. Jednadvacetiletý ofenzivní záložník si v pondělním utkání Německa v Lize národů proti Nizozemsku (1:0) poranil kloubní pouzdro pravého kotníku. Po dnešním vyšetření to uvedl Bayer.

Jak dlouho bude spoluhráč útočníka Patrika Schicka a brankáře Matěje Kováře mimo hru, není jasné. Wirtz se zranil bez cizího zavinění a po prvním poločase střídal.

V německé lize je se čtyřmi góly nejlepším střelcem týmu spolu s Victorem Bonifacem. V Lize mistrů má po dvou zápasech na kontě dvě branky. Leverkusen bude na konci ledna posledním soupeřem pražské Sparty v ligové fázi.

Autor: ČTK

Komentáře (3)

Přidat komentář
ACSeRw!n

karma za to vyjadreni o prestupu do Bayernu

Reagovat
Witcher

Patrikovo chvíle nastala

Reagovat
Seydou Doumbia

jedině když Lýbie či co to je za řit nevydá zpátky Bonifáce z letiště

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele