Olsen se nejvíce obává Pirla, Balotelliho a De Rossiho

16.10.2012, 10:47
Aktuality
Dánsko si jistě představovalo lepší vstup do kvalifikace o postup na světový šampionát do Brazílie, než jaký představují remízy s týmy Česka a Bulharska. A nic snadného na něj nečeká ani dnes v Itálii v utkání, před nímž se trenér Morten Olsen bojí především trojice Andrea Pirlo, Mario Balotelli, Daniele De Rossi...

"Důležitým hráčem je samozřejmě Pirlo, ale my se připravovali na nebezpečí plynoucí od všech italských reprezentantů, nejenom na Pirla. Hodně jsme se zaměřili na Balotelliho a De Rossiho, to jsou opravdu kvalitní hráči a já z nich mám strach," přiznal dánský trenér.

Italové na Dánsko naposledy narazili před více než osmi lety a na tehdejší dobu nemají dobré vzpomínky. Vzájemné utkání obou týmů v základní skupině evropského šampionátu skončilo bezbrankovou remízou a následně i vyřazením Italů. Ti sice na závěr otočili duel s Bulharskem, Dánové ovšem uhráli potřebnou remízu 2:2 se Švédskem, která do čtvrtfinále poslala oba severské národy.

"Trochu se bojím říct, co si o tom utkání opravdu myslím. Švédsko hrálo dobře a získalo bod za remízu 2:2. Tak to tehdy prostě bylo," vzpomíná Olsen.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
Mr.Jindros

Myslím, že tu trojici dobře vyhodnotil.

Reagovat
smazaný uživatel

co ten G.Rossi a Inter ?

Reagovat
smazaný uživatel

kto ma chytat namiesto GGho?..existuje predpokladana zostava?

Reagovat
smazaný uživatel

Sestavu nevím..ale myslím že bude chytat Sirigu...

Reagovat
smazaný uživatel

abbiati sa vobec nespominal?..sirigu je asi ten posledny ktoreho tam vecer chcem vidiet

Reagovat
Benesse

Abbiati neni v nominácii podľa mňa bude chytať De Santics

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele