Olomoučtí remizovali v přípravě s polskými šampiony Bialystokem

28.06., 13:43, aktualizováno 28.06., 20:35
Aktuality
Tomáš Janotka (© SK Sigma Olomouc)

Olomoučtí v přípravě na novou sezonu remizovali 1:1 s úřadujícími polskými šampiony z Jagiellonie Bialystok. Ani na druhý pokus Hanáci nezvítězili pod novým koučem Tomášem Janotkou, před pěti dny rovněž v polské Opalenici hráli nerozhodně i s Pogonem Štětín.

Jagiellonia otevřela skóre v 29. minutě zásluhou angolského útočníka Pululua, vedení polskému týmu ale dlouho nevydrželo. O pouhé dvě minuty později srovnal ránou zpoza vápna Hadaš.

"Zápas hodnotím pozitivně. Byl vrcholem soustředění v Opalenici a vrcholem prvních dvou týdnů přípravy. Musím říct, že kluci to skvěle odpracovali," pochvaloval si Janotka pro klubový web.

Přípravné utkání v Opalenici (Polsko):

Sigma Olomouc - Jagiellonia Bialystok 1:1 (1:1)

Branky: 31. Hadaš - 29. Pululu.

Sestava Olomouce:

I. poločas: Macík - Hadaš, Pokorný, Beneš, Elbel - Spáčil, Breite - Vodháněl, Muritala, Mikulenka - Kliment.

II. poločas: Stoppen - Zifčák, Matys, Elbel (61. Pokorný), Sláma - Pospíšil, Langer - Dele, Zorvan, Šíp - Juliš. Trenér: Janotka.

Liberec na turnaji v Benátkách nad Jizerou udolal druholigovou Chrudim. Favorit vedl od 23. minuty po gólu Hudáka, v závěru základní hrací doby srovnal Řezníček. Následný penaltový rozstřel rozhodl v páté sérii Kok.

Slovan si ve finále zahraje s Mladou Boleslaví, která rovněž přešla přes soupeře z druhé ligy. Varnsdorf porazila 3:1, za účastníka předkola Konferenční ligy skórovali Mašek, Pulkrab a Suchý.

Přípravné utkání v Benátkách nad Jizerou:

Slovan Liberec - Chrudim 1:1 (1:0), na pen. 4:3

Branky: 23. Hudák - 84. Řezníček.

Sestava Liberce: Vliegen - Plechatý, Varfolomejev, Purzitidis - Hudák, Polyák, Lexa (85. Kop), Penner (60. Ghali) - Kok, Rabušic (46. Letenay), Strnad. Trenér: Kováč.


Mladá Boleslav - Varnsdorf 3:1 (2:0)

Branky: 10. Mašek, 24. Pulkrab, 48. Suchý - 61. Kříž.

Autor: ČTK

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele