Odcházím z Juventusu, potvrdil Felipe Melo

19.07.2011, 22:00
Aktuality
Juventus dnes opustil Tiago Mendes a zanedlouho nebude na soupisce Staré dámy ani Felipe Melo. Brazilský záložník nefiguroval v plánech nového trenéra Antonia Conteho a když nebyl vzat na přípravu do USA, začal si hledat nový klub. Nyní Melo potvrdil, že je již dohodnut s jiným evropským klubem...

Zájem o služby bývalého záložníka Fiorentiny mělo několik klubů, nejčastěji se s Melem skloňovaly Borussia Dortmund, Paris Saint-Germain a Galatasaray a je možné, že ho některý z nich uloví.

"Obdržel jsem nabídku z Evropy, která výrazně zvýší můj plat," prozradil novinářům 28letý záložník, který se sice po první nepovedené sezoně v Turíně loni výrazně zlepšil a patřil k tomu lepšímu, jenže ani to mu nestačilo. V Conteho plánech očividně nebyl.

"Už jen ladíme detaily a během následujících dní by mělo být všechno zkompletované," potvrdil Melo a ohradil se proti tvrzení, že by byl vyřazen z kádru Juve. "Nebyl jsem z týmu vyřazen. Jen jsme po schůzce s vedením došli k závěru, že by nebylo výhodné, abych hrál jen Serii A, když zvážíme můj plat a smlouvu, která běží do roku 2014."

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (450)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele