Očekávaná dohoda je na světě: Isco přestoupí do Realu Madrid

22.06.2013, 19:08
Aktuality
"Přestup léta" bude mít zřejmě na svědomí Real Madrid. Ten nakonec dotáhl jednání o talentovaném Iscovi ještě před oficiálním jmenováním Carla Ancelottiho. A dohoda to bude pro Real výhodná: Málaze zaplatí "pouze" 24 milionů eur plus případně další tři na bonusech...

Dohoda podle všeho vzešla ze včerejšího jednání viceprezidenta andaluského klubu Moayada Shatata a výkonného ředitele Realu Madrid Josého Angela Sáncheze. Isco takto nakonec dává přednost domácímu gigantovi před váhavým Manchesterem City, který vede bývalý záložníkův nadřízený Manuel Pellegrini.

Transfer nakonec může vedle přívětivé částky, která je daleko pod fotbalistovou výkupní klauzulí ve výši 35 milionů eur, vedení Bílého baletu těšit i z toho důvodu, že neobnáší žádnou přidanou protihodnotu. Původně se hovořilo o Callejónovi, Jesém či Moratovi - nakonec ale všichni tři zůstávají v hlavním městě.

Isco, jenž nedávno zazářil na mistrovství Evropy do 21 let, má být fanouškům Realu Madrid oficiálně představen někdy v průběhu příštího týdne; délka jeho kontraktu by měla odpovídat pěti příštím sezonám.

Autor: Tomáš Daníček / marca.com

Komentáře (718)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele