Novým trenérem maďarské reprezentace se stal Attila Pintér

19.12.2013, 16:36
Aktuality
Attila Pintér je mužem, na jehož bedrech bude největší zodpovědnost za maďarské postupové šance na evropský šampionát do Francie. 47letý kouč se stal novým trenérem Maďarska, u kormidla střídá Sándora Egerváriho a myslí i dále, než jenom k ME 2016...

Egervári u týmu působil tři roky a opustil ho v říjnu po ostudném debaklu 1:8 v Nizozemsku, po němž se Maďarům hodně vzdálila vidina baráže o postup na MS do Brazílie.

"Je to velká zodpovědnost. Je to už 27 let, co jsme si naposledy zahráli na mistrovství světa, které je naším největším cílem. Maďarský fotbal a jeho fanoušci si nezaslouží jenom dílčí úspěchy. Věřím, že máme dostatek dobrých hráčů, abychom toho dosáhli," prohlásil Pintér.

Pintér za Maďarsko v minulosti nastoupil ke dvaceti zápasům, jako trenér působil například ve Ferencvárosi nebo naposledy Győru.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
Filip12

Dzudsák na to sám nestačí

Reagovat
Milan.B

ty hadam cakas na titulke a stlacas F5

Reagovat
Mrvinho
Reagovat
smazaný uživatel

attila sprinter

Reagovat
smazaný uživatel

Atilla Pinterest.

Reagovat
smazaný uživatel

*Atilla Pinte

Reagovat
smazaný uživatel

Ferenc Puskás stadión

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele